(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ – ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ – …(ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    13

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αυτήν τη στιγμή. Αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα ενώ αποσοβήθηκε οποιοσδήποτε κίνδυνος.

    Η φωτιά ξεκίνησε μεν από χαμηλή βλάστηση, αλλά εντός του αστικού ιστού με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για τα σπίτια να είναι άμεσος.

    Κατά τη διάρκεια της ημέρας δόδηκε επίσημη σύσταση εκκένωσης στους οικισμούς Αρτέμιδας και Σπάτων, αλλά και Αγίας Κυριακής Ραφήνας.
    11 12

     

    Επί τόπου βρίσκονται 65 πυροσβέστες με 15 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, 5 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 3 ελικόπτερα.

     


    Εν τω μεταξύ, υπήρξε σύλληψη ατόμου στην Αρτέμιδα. Οπως αναφέρει το irafina.gr κάτοικος της περιοχής, “έσπασε” τον αποκλεισμό που είχε επιβάλει η Πυροσβεστική ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην κατάσβεση της φωτιάς και εισήλθε εντός της οικίας του. Μάλιστα, παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών να βγει και να απομακρυνθεί από το σημείο καθώς υπήρχε κίνδυνος λόγω της φωτιάς, εκείνος αρνήθηκε. Μετά από λίγη ώρα ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα των Σπάτων.

    Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
    Βίντεο : irafina.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τέτοιος μαλάκας λαός οι Ελληνες που ο ένας βρίζει χωρίς σοβαρό λόγο τον άλλο και χωρίς να ζητήσει την απολογία του άλλου και την δική τους ερμηνία είμαστε .
      Από μακρυά όμως . Άντε να εμπιστευτείς τους Ελληνες . Μας ξέρουν καλά οι έξω και μας χρησιμοποιούν σαν ζώα .Εδώ μέσα με την ελευθερία του γραπτού λόγου φαίνεται καθαρά ότι οι κανίβαλοι είναι περισσότεροι από τους υπόλοιπους .

    2. Ναια οικοπεδα.
      Οτι κεγαιτε δυο φορες σε συντομο χρ διαστημα μενηκαραφλο

    3. Σχεδιασμένα όλα από τουρκογυφτους.
      Εσείς εκεί στο Καστελόριζο τι τους κυτατε δεν βλεπετε οι Ρεπόρτερ τους τι προβοκάτσια προσπαθούν δείξουν?
      Στη Κύπρο όταν κάνανε ειρηνική πορεία τον άλλον τον σάπισαν στο ξύλο κι εσείς κάθεστε και τους καράτε μόνο.

    4. Στην Μόρια ΔΕΝ υπάρχουν προσφυγες. Υπάρχουν έποικοι, που έφεραν οι προδοτικές Κυβερνήσεις και οι οποίοι έβαλαν μόνοι τους φωτιά. Η αντικατάσταση πληθυσμού προχωρά. Όμως…

    5. για να καταλάβουν τι περάσανε οι πρόσφυγες εχθές στην Μόρια

        1. δεν ειναι προσφυγες αλλα λαθροεισβολεις και το κυριοτερο ηταν ενημερωμενοι για την φωτια γιατι ειχαν ολοι μαζεψει τα πραγματα τους σε μια ξαφνικη φωτια δεν προλαβαινεις ουτε να φτυσεις οχι να μαζεψεις πραγματα κοιτας να σωθεις μετα μηπως ηταν σκοπιμο για να τους μεταφερουν αλλου και στο τελος αυτο θα γινει σιγα σιγα ξαφνικα ανεβηκαν τα κρουσματα και βαλανε σε καραντινα 4 περιοχες κατα πασα πιθανοτητα εκει θα τους μοιρασουν και περιοριζουν την κυκλοφορια για τυχον αντιδρασεις οτι εγινε και το πασχα δηλαδη

    6. Έχει πολλούς γύφτους εκεί, μήπως από αυτούς ξεκίνησε η φωτιά?

    Comments are closed.