ΕΚΤΑΚΤΟ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΓΑΖΩΣΑΝ ΠΥΓΜΑΧΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ. ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΕΡΔΕΣΗ. ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ

    Κοινοποίηση:
    mpardesis-kontogiorgis

    Στόχος μαφιόζικης επίθεσης έγινε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ένας άνδρας, στην οδό Εκάβης, στο Γαλάτσι. Την ώρα που έβγαινε από γυμναστήριο δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το χτύπημα φέρεται να έχει άμεση σχέση με την ανθρωποκτονία 58χρονου βετεράνου πυγμάχου, έξω από καντίνα στη Νέα Ιωνία- Μεταμόρφωση, τον Μάιο του 2021.

    Πρόκειται για τον 35χρονο, Χάρη Κοντογιώργη, ο οποίος έπεσε νεκρός από συνεχή πυρά, απόψε στο Γαλάτσι, φίλος του 58χρονου.

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ με τον 58χρονο

    Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ εκείνου του Σαββάτου, ο 58χρονος βρισκόταν στην είσοδο μιας από τις πιο παλιές καντίνες της Αττικής, επί της οδού Ιφιγενείας 3-5 στα σύνορα Μεταμόρφωσης με Νέα Ιωνία Αττικής. Δυο άτομα με μοτοσυκλέτα τύπου “παπάκι” και κράνη προσέγγισαν το ανυποψίαστο θύμα, ο συνοδηγός έβγαλε ένα όπλο από το μπουφάν του και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πυγμάχο με 3 σφαίρες. Οι τρεις σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και στον λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει επιτόπου νεκρός στο οδόστρωμα. Σοκαρισμένοι οι θαμώνες και οι υπάλληλοι της καντίνας βγήκαν να δουν τι έχει συμβεί, ενώ το παπάκι με τους δυο δολοφόνους εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Άμεσα στο σημείο βρέθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη και κλιμάκιο του εγκληματολογικού, ενώ αποκλείστηκε ο χώρος. Μέχρι σήμερα για την υπόθεση αυτή, δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία για τους δράστες.

    Μάιος 2021. Δολοφονία πυγμάχου Μπερδέση

    Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται η άγρια δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση  το πρωί της 31ης Μαίου στη Βάρη, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, λίγα λεπτά πριν περάσει την είσοδο του προπονητικού κέντρου Αίολος. Σύμφωνα με τα τότε στοιχεία, οι δράστες φαίνεται να ακολούθησαν οργανωμένο σχέδιο εναντίον του.  Ο πυγμάχος μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης «Survival» και την σχέση του με την Σταρ Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου, ωστόσο το όνομα του είχε απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα από το 2006.

    Άγνωστο είναι εάν η δολοφονία Μπερδέση συνδυάζεται με την αποψινή στο Γαλάτσι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Με την εγκληματικότητα τι θα γίνει; (καλό ανέκδοτο σε αυτή τη χώρα από το 1990 και μπορεί και λίγο πριν).

    2. Μακάρι να κατανοήσουν οι μπράβοι ότι πέρασε η εποχή του Νταβατζή. Τώρα έχει κάσα απο τα 10 μέτρα. Δεν εμπλεκόμαστε σε καυγά για κανένα λόγο.

    3. Ο Θεός να τους συγχωρέσει και να τους αναπαυσει

    4. το ότι σε βαζουν να κάνεις μαγκιές σε 15χρονα και πιωμένους σε μια πόρτα ενός κλαμπ δεν σημαίνει ότι οταν κάποιος στραβώσει μαζι σου θα χάσει τον χρονο του σε τσαμπουκάδες, τώρα πολύς κόσμος έχει χάσει την υπομονή του με μποξεράκηδες και βάζουν ένα τελος στην ασυδοσία….

    5. ειναι όλοι μακάκες που μπλέκουν σε κυκλώματα γιατι με μερικά χιλιάρικα φερνουνε ένα Αλβανο και σε τρώει λάχανο και πάει πίσω την ίδια μέρα
      μέχρι τώρα πόσους φάγανε και δεν εχουν πιάσει κανένα
      χάλασε η δουλειά ..δεν είναι όπως παλιά

    6. Που ζουμε Θεε μου ! Ποιοι και ποσα μαυρα σκυλια ζουν αναμεσα μας ; Απο τοτε που γεννηθηκα πρωτη φορα στην ζωη μου μαθαινω για τοσες στυγερες δολοφονιες.Ποτε αυτα οσω ζω δεν γινονταν σε τοσο συχνο ρυθμο.Το ολο θεμα μονο του το μαρτυρα.Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ;

    7. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χτύπημα έχει άμεση σχέση με την ανθρωποκτονία 58χρονου βετεράνου πυγμάχου……..κεφαλα τονε λέγανε.

    Comments are closed.