ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ORUC REIS – ΤΟ “ΠΑΡΤΙ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ [ΧΑΡΤΗΣ]

    Κοινοποίηση:
    fff555

    Μετά από 10 και πλέον ώρες, το Oruc Reis άνοιξε τον πομπό AIS και αποκαλύφθηκε η θέση του μετά τον απόπλου του από το λιμάνι της Αττάλειας.

    Όπως θα δείτε παρακάτω, το ερευνητικό σκάφος βρίσκεται νοτιοδυτικά του Καστελόριζου εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία των τούρκων. Το πάρτι ξεκίνησε. Η νέα κλοπή ελληνικής κυριαρχίας με το χαλί στρωμένο από τον Μητσοτάκη βρίσκεται από αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη…

    Και φυσικά μετά από τις εντολές που έχουν πάρει από την Αθήνα, οι ήρωες κυβερνήτες των ελληνικών πλοίων που έχουν σπεύσει στην περιοχή, απλά παρακολουθούν. Τι άλλο να κάνουν δηλαδή;;; Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και… διερευνητικές επαφές μπροστά μας.

    Δείτε το στίγμα του Oruc Reis στις 23:58 της 12ης Οκτωβρίου:

    φφφ

    Το ενδιαφέρον που θα μας απασχολήσει ολόκληρη τη νύχτα είναι το που θα σταματήσει το Oruc Reis καθώς βλέπουμε ότι πηγαίνει με 9,3 κόμβους, ταχύτητα που δεν είναι αυτή που πρέπει για να κάνει έρευνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΩ , ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ 300.

    2. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου Έλληνα.
      Οι Τούρκοι είναι ένας λαός που πλησιάζει τα 90 εκατομμύρια πληθυσμού.Η Ελλάδα έμεινε με 8,5 εκατομμύρια Έλληνες εκ των οποίων τα 3 εκατομμύρια είναι παππούδες τα 1,5 εκατομμύριο παιδάκια και οι υπόλοιποι Ταλιμπάν.Μη στηρίζεσαι σαν μικρό παιδί που βλέπει κινούμενα σχέδια σε ΟΥΚ και παπάρια.Οι Τούρκοι έχουνε μυστικές ομάδες ειδικών δυνάμεων από παιδιά 9 χρόνων που εκπαιδεύονται καθημερινά μέχρι τα 18 και 20.
      Ομάδες που τους δικούς μας Commandos τους έχουνε για χαβαλέ και τους πηδάνε στο χαλαρό.
      Οι Τούρκοι αυτή τη στιγμή έχουνε 4 πολεμικά μέτωπα ανοιχτά πολεμάνε και ο Έλληνας κάθεται και βλέπει big brother.Αλίμονο εάν γίνει πόλεμος γιατί αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 400 χρόνια σκλάβοι άλλα τρεις χιλιάδες χρόνια.Για να μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε σε μία τέτοια πολεμική σύγκρουση έπρεπε να είχαμε πολιτικούς Έλληνες που να έχουν κάτω από τα παντελόνια τους αρχιδια.Δυστυχώς όμως όπως είναι γνωστό από το Μεταξά και μετά την Ελλάδα την κυβερνούν κλέφτες απατεώνες πούστηδες μιζαδόροι Εβραίοι Μασόνοι κιναιδοι αι ούτω καθεξής πλην τον Γεώργιο Παπαδόπουλο φυσικά..

      1. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο! Οι πόλεμοι σήμερα γίνονται με οπλικά συστήματα και όχι με αριθμητικό πλεονέκτημα…. Και δόξα το θεό ΈΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα…. Μπορούμε και στα ίσα μάλιστα… Κατάλαβες?

        Ο Έλληνας 2500 χρόνια τώρα βαστάει Θερμοπύλες…. Έτσι έμαθε.. Έτσι γράφει το DNA Του….. Και αν είναι η ώρα τώρα να γίνει το μπαμ.. Θέλω να σου πω ότι θα εκπλαγείς από τον Ελληνα και από το ηθικό του…. Και δεν στο λέω εγώ αλλά η Ιστορία… Και να ξέρεις η ιστορία δεν λέει ποτέ ψέματα…

        Θα πάθουν όλοι σοκ από την ομοψυχία του Έλληνα….. Όλοι θα πράξουν το αυτονόητο όσο και να θέλετε να καμψετε το ηθικό μας…..

        Όλοι υπέρ βωμών και εστιών…. Το κατάλαβες Φίλε!?

        Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι για τους πολιτικούς εκεί ίσως και να έχεις ένα μικρό δίκαιο….. Αλλά άλλο η πολιτική και άλλο ο Έλληνας!!!

        1. Σε ευχαριστώ,, τα είπες για εμένα, γιατί σε εμένα απευθύνονταν ο ανώνυμος, περίπου με τα ίδια.. Ίσως και πιο φανατικά θα απαντούσα αλλά με πρόλαβες….

        2. Τι DNA ρε.Πολλά DVD βλέπεις.Μήπως έχεις κολλητό και το Θεό Απόλλωνα και σε βοηθήσει στη ναυμαχία;Ρε καημένε σου φάγανε τον Σολωμό τον Ισαάκ τον Ηλιάκη τον Βλαχάκο τον Καραθανάση τον Γιαλοψό και καμιά δεκαριά ακόμα και όλα αυτά από το 96 μέχρι σήμερα.
          Από την άλλη πλευρά εσύ αυτό που έφαγες είναι μόνο μακαρονάδα με κιμά αντε το πολύ-πολύ παστίτσιο.Τι DNA ονειρεύεσαι.Σε είχαν 400 χρόνια δούλο σου κάψανε τη Σμύρνη σου πήρανε την Κύπρο σου πήρανε τη Θράκη σου πήρανε τα Ίμια τώρα θα σου πάρουνε το Αιγαίο και στη συνέχεια θα σου πάρουν και το κωλαρακι.Ακομα δεν το καταλάβατε ότι ο νεοέλληνας έγινε ένας γελοίος ραγιάς και προσκυνημένος.

      2. Οι τουρκοι εχουν φοβερους κομαντος χαχαχαχα αλλα στη μαχη στελνουν κατι ηλιθιους μισθοφορους ταλιμπαν χαχαχαχα.
        Ουτε τους κουρδους με τα λιανοντουφεκα δεν μπορειτε να νικησετε.
        Φαντασου να ειχαν αεροπορια και τανκς τι θα παθαινατε

      3. Ανωνυμε, κατανοω πως θα ηθελες παρα πολυ να γινεις γιουσουφακι στα μεμετια που τοσο θαυμαζεις, αλλα θα σου το χαλασω.

        Με ανυπομονησια περιμενουμε να κανουν οι μουσλιμο-μογγολοι τη μαλακια, για να τους γαμησουμε ασαλιωτα. Αντε βλακακο, που μας εχουν και για χαβαλε

    3. “παρθενοραφές”… για να δείχνουν ότι δεν είναι χιλιογαμημένα τα σύνορα του Κούλη..

    4. κανένας λοχίας με @@ να φύγει το κωλοσογο και κάμποσα άλλα γομάρια απο το κυνοβούλιο ;;;; Ακούει;

    5. Θα το βυθισετε επιτέλους το μογγολοπλοιο η θα μας τα ξαναζαλισετε με αυστηρά μυνήματα?? Εκεί στην κυβέρνηση κάνα Αρσενικό έχετε?

    6. γιατι να κανει αποβαση.. αφου παιρνει το φ.α χωρις να ανοιξει μυτη…και με τον τσαμπουκα… του μας κατακρεουργει την θαλασια επηρεια των νησιων μας στα 6 ναυτικα μιλια…, τι ελεγε ο ερντογαν.. καζαν – καζαν…, δλδ μισα-μισα, οι φιλοι μας οι αμερικανοι ελεγαν win -win-.. δλδ ολοι να κερδισουμε, εδω ομως ουτε μισα-μισα βλεπουμε , ουτε ολοι κερδισμενοι θα βρεθουμε.. αφου η υφαλοκρυπιδα του καστελοριζου συμφωνα με τις ελληνικες θεσεις ειναι 200 χιλιομετρα,, η τουρκοι μας περιοριζουν στα 6 ναυτικα μιλια.. δλδ γυρω στα 10 χιλιομετρα και αυτοι παιρνουν τα 190…………. χιλιομετρα…ξυπνα ελληνα…………… οχι απλα μας βιαζουν τις γυναικες.. αλλα θελουν να γ@μ@σουν και μας……, η ελλας πρεπει να αντιδρασει… με πολεμικο.. μετωπο…δεν πρεπει να τους αφησουμε να κανουν οτι θελουν…,,, πρεπει να μας δωσουν οι γαλλοι τους ειδικους πυραυλους που μας υποσχεθηκαν τωρα…,,, μπορουν να τους φερουν και τα μιραζ… και να αρχισουμε την καταστροφη του εχθρου αεροπορια- ναυτικο και υποδομες ενδοχωρας.. να μην μεινει τπτ ορθιο…,

    7. Βγάλε διαβατήριο για να πηγαίνεις επίσκεψη ΜΑΚΑΚΑ….
      .
      ΕΊΜΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΆΜΟ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΘΈΛΩ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΌ ΜΟΥ??????

      ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΆΛΙ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ ΣΟΡΟΣ..

      ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΛΕΧΛΕ.🤐

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    8. Για μένα πσντως μεγαλυτερο κορόιδο απο τον Ερντογάν δεν υπαρχει σε ολη την Γη. Αφου δεν προκειται ποτε η Ελλαδα να αμυνθεί σε οτι και αν κανει η Τουρκία , για ποιο λόγο τοτε δεν κανει αποβασεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να τα παρει όλα ακομα δεν εχω καταλαβει.

      1. Βγάλε διαβατήριο για να πηγαίνεις επίσκεψη ΜΑΚΑΚΑ….
        .
        ΕΊΜΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΆΜΟ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΘΈΛΩ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΌ ΜΟΥ??????

        ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΆΛΙ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ ΣΟΡΟΣ..

        ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΛΕΧΛΕ.🤐

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    9. Τζάμπα τα γράφεις. Οι κοιμισμένοι Έλληνες ασχολούνται με big brother 😡

      1. Και όχι μόνο. Ασχολούνται και με την καμένη κυριολεκτικά παρτάρα τους!

    Comments are closed.