ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΈΤΣΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    albanoi koridalos

    • Από τις φυλακές Κορυδαλλού κατάφεραν να αποδράσουν δύο κακοποιοί, Αλβανικής καταγωγής.
    • Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες λίμαραν τα κάγκελα, πέρασαν στη νεκρή ζώνη του προαύλιο της αυλής και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
    • Σκαρφάλωσαν στον τοίχο της φυλακής με γάντζους.

    Kινηματογραφική ήταν η απόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού το βράδυ της Τρίτης (1/1), θυμίζοντας τη δημοφιλή σειρά «Prison Break»

    Όπως προκύπτει, πρόκειται για τους Κ. Έλβις και Π. Λεονάρντ, οι οποίοι εξέτιαν τις ποινές τους στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών.Πρόκειται για δυο Αλβανούς, αδέλφια μεταξύ τους, που κρατούνταν στην Δ’ πτέρυγα των δικαστικών φυλακών. H Δ’ πτέρυγα βρίσκεται στο ισόγειο και οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν από το κελί 17.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους, βγήκαν στη «νεκρή ζώνη», πήδηξαν με γάντζους στην εξωτερική πλευρά του τοίχου και απέδρασαν.

    korydallos11

    Η απόδραση των δύο κρατουμένων έγινε αντιληπτή το πρωί της Τετάρτης, καθώς δεν εμφανίστηκαν στην καταμέτρηση.

    Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

    Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ε όχι και μπουρδέλο. Το μπουρδέλο είναι μία σοβαρή επιχείρηση, με οργάνωση, υπευθυνότητα και τάξη.

      Από την άλλη, πολύ περίπλοκη την κάνανε την κατάσταση οι αλβανοί. Κάνανε τα εύκολα, δύσκολα. Τι την θέλανε την απόδραση; Θα μπορούσαν να είχαν φύγει με “άδεια”, “κύριοι” από την κεντρική πύλη. Είναι γνωστό ότι στις φυλακές μένουν μόνον όσοι το επιθυμούν, όλοι οι άλλοι “φυλακισμένοι” κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι.

    2. Είναι ληστες ηλικιωμένων δεν έλεγε ο τσίπρας ότι θα αύξηση τις συνταξις με το να μείωση του συνταξιούχους,ορίστε είναι δίκαιο και το έκανε πράξη

    3. Οχι ρε καψιμο να χαθουν τα ανταλακτικα???? κοματακια και τα οργανα να δωθουν σε καλους ανθρωπους που τα εχουν αναγκη!!!!

    4. Τι τους ταΐζετε ρε μαλάκες ; μπάμ και κάτω και μετά κάψιμο !
      Θα τα πληρώνουμε κιόλας τα κατακάθια του ανθρωπίνου είδους ;;
      Κάψιμο και ούτε γάτα ούτε ζημιά ! Ή καταναγκαστικά έργα να κάνουν και καμιά δουλειά να σκάψουν κανά μετρό με τα χέρια αχαχαχαχα

    5. Γιατι δεν τους εδωσε αδεια ο παρσκευοπουλος να φυγουν κανονικα απο την πορτα και να μην κουραζονται με κοψιματα.κριμα ειναι.

    6. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ,ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ “ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ”ΕΞΠΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΕΣ “ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ” ΜΕ ΠΤΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    7. Στο υπουργειο δικαιοσυνης θα ανοιγουν σαμπάνιες απο τη χαρα τους

    8. Γιατι απορειτε η πρωτη φορα ειναι,εχουν καταντησει ολοχανειο τα παντα στο Γελλαδισταν,μονο να μας τα παιρνουν ειναι γρηγορα πιστολια.

    Comments are closed.