ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

    Κοινοποίηση:
    3237420

    Συνελήφθη ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Αντώνης Δελλατόλας, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

    Ο Αντώνης Δελλατόλας κρατείται από το μεσημέρι στο τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, καθώς αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από την εφημερίδα “ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ” και του πέρασαν χειροπέδες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του κ. Δελλατόλας υπήρχε απόφαση για οικονομικής φύσεως θέματα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για υπόθεση φοροδιαφυγής.

    Ο δημοσιογράφος κρατείται και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα που υπήρχε σε βάρος του.

    Την ίδια ώρα η ελληνική αστυνομία, που έκανε την σύλληψη και αύριο θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, επισήμως δηλώνει… άγνοια. Δεν γνωρίζει δηλαδή αν συνέλαβε ή όχι, έναν πολίτη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη δικαιοσύνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Γιατί αποκρύπτεται αυτή η είδηση από τα τηλεοπτικά κανάλια και από τα μεγάλα sites (π.χ. Ευαγγελάτου κλπ) ;
      Επίσης είναι απαράδεκτο η Ελληνική αστυνομία να ΄΄αγνοεί΄΄ (!!!) τη σύλληψη του Δελλατόλα που έγινε από αυτήν. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πώς λειτουργεί το σύστημα και το κατεστημένο για όλους αυτούς, που είναι οι στυλοβάτες της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης.
      Ο κύριος αυτός έχει μια φυλλάδα που πουλάει λίγα φύλλα, αλλά έχει μεγάλη μερίδα στα διαφημιστικά πακέτα…

    2. Αν δεν βάλουν Μαρινάκη και την παρέα του μέσα, όλοι οι άλλοι είναι για στάχτη στα μάτια. Πονηρούληδες.

    3. *ΝΤΡΡΙΙΙΙΝΝ *-ΝΑΙ? -ΔΩΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ! -ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ?? -ΤΗΝ..

    4. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΗΦΙΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΜΥΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΙΛΟ ΣΤΟΥ

      1. ΕΣΥ ΑΛΒΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ; ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΟΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΛΒΑΝΕ.

    5. Ελένη μου είσαι καλά ? γιατί το κάνατε αυτό στο αγαπημένο σας παιδί ? τόση βοήθεια σας έδωσε, το ΠΟΝΤΙΚΙ το έκανε ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ για χάρη σας, ΣΛΟΥΡΠΣ ΚΑΙ ΣΛΟΥΡΠΣ όλη μέρα, τόσα σάλια τι έγιναν ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ, ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΝ ? Ντα κακό παιδί που δεν ακούς κάποιες στιγμές, Ντα. Για τα πρόστιμα ΚΙΧ δεν έβγαλες, για τους υγειονομικούς πάλι ΚΙΧ δεν έβγαλες, για τα σκάνδαλα επί ΝΔ πάλι ΚΙΧ δεν έβγαλες, καλό παιδί είσαι τελικά σε λίγο θα είσαι έξω και πρόσεχε από εδώ και πέρα

    6. Παρε τηλεφωνο την…… Κανελλη να σε σωσει, παλιο@ομαρο, κα@ικι και ανθελληνα…….

    7. Αν θυμαμαι σωστα, αυτη η υποθεση εκκρεμουσε απο την προ του Κοβιντ εποχη και ειχε αποσιωποιηθει.
      Φαινεται οτι καποιος η’ καποια εντιμος(η) δικαστικος την βρηκε σε καποιο συρταρι και την…ξεσκονισε.
      Αυτοι ειναι που παρουσιαζονται στα μεγαλα ΜΜΕ(ξαπατησεως) και κουνουν το δαχτυλο σε οποιον δεν παει με τα νερα τους.
      Ας περιμενουμε να δουμε εξελιξη γιατι υπαρχει και η πιθανοτητα να ξανα-κουκουλωθει το θεμα!

    8. Μόνο αυτόν?????Θα γεμίσουν οι φυλακές αν τους βάλουν όλους μέσα…..τους αχορταγους γλυφτες!!!!!!!!

    9. Σκ@τοπασόκος από την εποχή των Νέων επί Λαμπράκη, διαχρονικό όργανο του συστήματος και γνωστός γλύφτης! Τώρα κάτι θα έγινε και μπλέξανε οι γραμμές τους. Λίγο ακούμπημα και δεν τρέχει τίποτα σε λίγο πάλι στην κυκλοφορία…

    10. Δελατόλα, πως και δεν σχολίασες για 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή που έχει εξαθλιώσει ο κούλης και ο πλεύρης των εμβολίων επειδή αρνούνται το μπόλι του μπουρλά; Πως και δεν σχολίασες το αντισυνταγμστικό πρόστιμο των 100 ευρώ σε όσους δεν έκαναν το μπόλι του μπουρλά; Καμία λύπηση δελατόλα.

    11. Τσανακογλυφτη λαμόγιο. Κάπου δεν υπάκουσε τα αφεντικά και τον μάζεψε το σύστημα για να γίνει φρόνιμο παιδί πάλι. Αρε χούντα που χρειάζεται.

    12. O ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ……..ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…. ΣΤΙΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΟ….ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΛΑΜΟΓΕΙΟ

    13. Ο Κούλης που δήλωσε “διάσταση” με την σύζυγό και “ξέχασε” να συμπληρώσει το πόθεν έσχες, πότε θα λογοδοτήσει; Εδώ να δω την μαγκιά και την ανεξαρτησία σας, αρχιδικαστες και αρχιδικαστινες μου

    Comments are closed.