“ΟΧΙ” ΑΠΟ ΣΤΕ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΓΩΜΑ» ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΣΤΕ

    «Όχι» είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας στην έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία θα «πάγωνε» η απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων  για την επέτειο του Πολυτεχνείου που ζητούσαν με προσφυγές τους το  κόμμα «ΜέΡΑ25», η Ελληνική Ένωση  για τα Δικαιώματα  του Ανθρώπου και πολίτες.

    Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρη Σάρπ απέρριψε την αίτηση για την έκδοση προσωρινής διαταγής για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημοσίας υγείας από τον κίνδυνο  διασποράς του κορονοιού. Κατά συνέπεια θεωρείται συνταγματική η απαγόρευση δημοσίων υπαίθριων  συναθροίσεων για τον αυριανό  εορτασμό του Πολυτεχνείου.

    Οι προσφεύγοντες στράφηκαν κατά της απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία δεν επιτρέπονται εκδηλώσεις  για την αυριανή επέτειο του Πολυτεχνείου υποστηρίζοντας ότι η απαγόρευση των συγκεντρώσεων σε όλη την επικράτεια αποτελεί παραβίαση του  άρθρου 11 του Συντάγματος   που διέπει  το δικαίωμα των πολιτών για δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις αλλά και της συνταγματικής αρχή της αναλογικότητας.
    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας  εισήγαγε, σε αυτό το στάδιο, την αίτηση των προσφευγόντων στην Ολομέλεια του ΣτΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Για το Πασχα που δεν γιορτασαμε για την 28 Οκτωβριου μουγκα καφροελληνες

    2. ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ…ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕ….ΑΚΟΥΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ…ΖΑΝ(ΤΣΙΠΡΑΣ) – ΚΛΩΝΤ(ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ) -ΒΑΝΤΑΜ(ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ)..ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ…ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ..ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ…ΚΙ ΟΝΤΩΣ..ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ !!!…ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ !!!! -( Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΧΑΜΕΡ ΤΩΝ 50cc ΚΑΙ ΚΑΛΑ…Ε ΑΛΕΞΗ ??….Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΙΝΕ CAPO TΩΝ CAPI ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ …E ΜΗΤΣΟ ?? ΚΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ..ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 40 !!!!!!!!!!!! ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ…Ε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ?? )- …ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ..ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΕΣ..ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ !! ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ..Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ…ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΟΥΣΤ!!!!

    3. OOOYYYYΦΦΦ!!!! ΗΡΕΜΗΣΑΑΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ..ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… – ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ !! – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Α Ν Τ Ι Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Σ Η !!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ…ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΜΟΥ ΥΠΝΟΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΓΝΟΥ !!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…ΝΑ ΖΗΣΩ….ΘΑ ΤΟ ΩΦΕΙΛΩ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ -ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ…- ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΧΩΜΕΝΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Α Ν Τ Ι Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Σ Η !!!!..ΤΩΝ Τ Σ Ι Π Ρ Α – Κ Ο Υ Τ Σ Ο Υ Μ Π Α – Β Α Ρ Ο Υ Φ Α Κ Η !!!! ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ ΤΙΜΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ…ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΣΑΣ…ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ…ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΑΣ… Υ Π Α Ρ Ξ Η Σ !!!

    4. Ελάτε ρε παιδιά μην τρώτε κουτόχορτο.
      Όλο ένα στημένο παιχνίδι ήταν απλά να μην πάει κανείς γιατί έτσι επιτάσσει το παγκόσμιο σύστημα. Όλοι κλειδωμένοι στη φυλακή μας.Σου λέει εμείς κάναμε την προσπάθειά μας αλλά μας απέριψε το ΣτΕ την αίτηση άρα μην πάει κανείς γιατί θα φάτε πρόστιμα.
      Χέστηκε ο Βαρουφάκης , ο Κουτσούμπας , και ο Τσίπρας για τη συγκέντρωση. Και αυτοί μέρος του παγκόσμιου συστήματος είναι όπως και οι 300 της Βουλής. Για τη ΧΑ δε χρειάστηκε καμία άδεια γιατί όλους τους βόλευε να τους βάλουν μέσα να απαλλαγούν.

    5. Η ΑΠΆΤΗ ΤΟΎ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ.
      ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ;
      Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΆΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΊ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΌΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΝΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΦΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…

    6. Σαρπ είπαμε λέγεται η κυρία δικαστίνα; Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Α ναι, θυμήθηκα. Σα να λέμε, μαρκ, χορστ, κρουπ, μέρκελ, ζήμενς, μπος, μίλε, ρομ κ.ο.κ.
      Απόλυτα “ελληνικό” επίθετο και φυσικά απόλυτα υπάκουη στην καταγωγή της…
      Αλλωστε, γι’ αυτό φρόντισε εγκαιρως ο εντολοδόχος γουρλομάτης-καραμασσώνος και “αξιοκρατικά” την τοποθέτησε στη θέση της προέδρου ΣτΕ, όπου ήταν πριν απ’ αυτήν η σημερινή πρόεδρος της δημοκρατι(οπαπάρ)ας μας (να τις χαιρόμαστε αμφότερες)…..
      ΥΓ. Να υποθέσω, άραγε, ότι και η λεγάμενη (Σαρπ) τέλειωσε κι αυτή με άριστα (;) τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και είχε συμμαθητές -μια τάξη παραπάνω, μια παρακάτω, δεν έχει σημασία- τους Χριστοφοράκο, Κούλη, Μαρέβα-Γκραμπόφσκι και Λασκαρίδη, τα χρόνια που όλοι αυτοί είχαν επόπτη-διοικούσα τους τον γνωστό υπηρεσιακό πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο, επίσης τέως πρόεδρο του ΣτΕ και γιο του δωσίλογου-εκδοτικού συνεργάτη του Γκέμπελς, Οθωνος Πικραμμένου, στην Ελλάδα στα μαύρα χρόνια της Κατοχής;

    7. Πήγαν στο ΣΤΕ…..Χα!!@@@ Χα!@@@@@ Χα!@@@
      Θα πάνε λέει και στην πρόεδρο που είναι και αυτή απο το ΣΤΕ
      Χα!!@@@ Χα!@@@@@ Χα!@@@
      Θα πάρουν το τρίτο το μακρύ….ρο
      Μιχάλη ρίχτους ξύλο. Δεν έχουν μυαλό κουκούτσι

    8. Τελικά πια επέτειος >> ?? Για την ψευτοδημοκρατία που τελικά φέραν ???
      ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΙΣΩΣ??

    9. προσφύγαν στην αλλόφυλη Σάρπ,που φήφισε συνταγματικά όλα τα μνημόνια για…. δικαιοσύνη….τι χόρτο μας ταίζουν…..

    10. Ναι το ΣΤΕ θα ελεγε ΝΑΙ…Τοσο ηλιθιοι και ειναι και στην βουλη
      Το ΣΤΕ ειπε ναι για τα κοψιματα συνταξεων ολου του πληθυσμου εκτος των δικαστων
      Η προεδρος ειναι απο το ΣΤΕ …καλα κρασια…ωραια εναλλακτικη εχουμε με τα σαίνια της αντιπολιτευσης.

      1. Και όχι μόνο από το στε, αλλά ακριβώς από το τμήμα των συντάξεων…

    11. η βρωμικη χουντα του μητσοτακη απλωσε τα πλοκαμια τησ παντου μπραβο στον ελλ.λαο που μεχρι προσφατα γ@σε κ εδερνε ενω τωρα τον αρεσει να τον γ@νε 6 ατομα με τον αυτιστικο μητσοτακη

    12. Ρωτάω εγώ τώρα, αν κάποιος γνωρίζει, η κα Μαίρη Σάρπ είναι ελληνίδα γιατί το όνομα σίγουρα δεν είναι ελληνικό. Ευχαριστώ!

    Comments are closed.