ΝΕΕΣ ΔΥΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ! ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    Δύο πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αρκαδία και στην Λακωνία, καίγοντας αγροτοδασικές εκτάσεις.

    Ειδικότερα, στην Αρκαδία, φωτιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, καίει δασική έκταση, στην περιοχή Ντόμπριτσα Μαινάλου, στον δήμο Μεγαλόπολης.


    Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιεί ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο.
    Μάλιστα πριν από λίγο οι δυνάμεις ενισχύθηκαν.

    Στην Λακωνία, η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Δαφνί, του δήμου Ευρώτα. Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

    ΦΩΤΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αναθεματισμένε αφορισμένε γκαντεμόσαυρε, πριν ξεκουμπιστείς εσύ, το εβραιο-τανάκι σου και οι λαδοπόντικές και “λαδογιατροί” σου μαζί με τους υπόλοιπους της νδ που δε σε στέλνουν σπίτι σου, θα καεί όλη η Ελλάδα, ανάθεμά την hagia oikoγένεια.
      Το κακό είναι οτι το τσιπρόσκυλο ελπίζει να ξανάρθει να κάψει κι άλλα.

    2. Δεν μας είπαν οι Κυβερνώντες, αλήθεια κυριε(λέμε τώρα) Τσιορδα, Χαρδαλια και ΣΙΑ,στην κατάσβεση, ποιους στελνετε;Μόνο εμβολιασμενους της ΕΜΑΚ;Αλήτες!

    3. Και ξαφνικά θα γεμίσει ο τόπος, ανεμογεννήτριες , στα καμένα δάση τώρα που θα κλείσουν οι κινητικές μονάδες στην Κοζάνη ….

    4. Δώστε τους άδειες θα τα κάψουν όλα, έλεος.

    5. Ξυπνάτε μαλάκες ξυπνάτε γίδια τι φοβάστε πια χαμένοι για χαμένοι. Τόσο χαμηλά έχει κατεβεί το σκατό σας που λερώνει κάλτσες;

    6. Τα κάψατε τα ρημάδια…. Ερχετααιιι ο μουτζουρηςςςςςς….

    7. Θα μας πουν πάλι ότι …έπεσε κεραυνός (με 30 βαθμούς και μηδέν σύννεφα)

    8. Φωτιές από δήθεν αγνώστους ασύμμετρων απειλών στο Μαίναλο που σημαίνει προσεχώς στήνονται ανεμογεννήτριες, αιολικά πάρκα, εργοστάσια, hotspot, τζαμιά και ότι άλλο φανταστείτε εις βάρος της Ελλάδος και του ελληνικού λαού για για να τα κονομούν τα λαμόγια με υπογραφή χουντοκούλη.

    9. ε ας καει και αυτο να τελειωνουμε.τελειωμενοι σαν χωρα ειμαστε ουτως η αλλως

    Comments are closed.