ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΥΩΝ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    εξω

    Ενας τραυματίας έπειτα από επίθεση σε ελληνική εκκλησία στην οδό St-Lazare στη Λυών. Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

    Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και οι δρόμοι γύρω από την ελληνορθόδοξη εκκλησία έχουν αποκλειστεί.

    Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι το επεισόδιο είναι σε εξέλιξη και αφορά την περιοχή Place Jean-Mace. Εχουν γίνει συστάσεις στους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους καθώς ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι Ισλαμιστές διεγείρονται πολύ με τις Γαλλικές εκκλησίες!
      Η Γαλλία ανέκαθεν τους «φιλοξενουσε» και στο παρελθόν οι αποικιες της στον «τριτο» κόσμο ήταν πολλές!! Γι αυτό η μοίρα της επιφυλάσσει τέτοια αντιμετώπιση!
      τπτ δεν είναι τυχαίο!!

    2. Ρε μ@λακες τι παίζει? Έχουν κλείσει τους Ευρωπαίους πολίτες μέσα στα σπίτια και αφήνουν τους ισλαμοφασιστες ελεύθερα να κανουν ότι γουστάρουν. Δολοφονούν ιερείς, απλούς πολίτες, ληστεύουν λεηλατούν κάνουν συγκεντρώσεις χωρίς να τους ενοχλεί κανεις! Φοράα μάσκα μ@λακα και κλείσου στο σπίτι σου, στην ομόνοια εκατοντάδες ισλαμοφασιστες χωρίς να τους εμποδίσει κάνεις καίνε σημαίες της Γαλλίας βρίζουν την Ευρώπη και την θρησκεία μας. Μας δουλεύουνε τα μ@υνοπανα, εμείς σπίτι και οι λαθρομετανάστες εγκληματίες γυρνάνε στις πόλεις και στα χωριά μας χωρίς να τους ενοχλεί κάνεις? Τι γίνετε ρε? Θα μας σφάξουν όλους μ@λακες.

    3. Ευτυχώς που δε πυροβόλησε ο ιερέας των τσιχαντιστη γιατί θα θεωρηθεί φασιστικό

    4. Να ξέρετε πως άθελά μας παίζουμε στο νεοταξιτικο παιχνιδι, πιέζουμε δηλαδή τον Κούλη να ορθώσει ανάστημα στον Τούρκο.
      Ο Τούρκος είναι οπλισμένος σαν αστακός,τον στηρίζουν Ισραήλ και Γερμανια,έχει τεράστιο μαχιμο(κότες είναι αλλά έχουν τη δύναμη να πατήσουν κουμπιά και να μας στείλουν πυραύλους με παγωτά!)ανθρώπινο δυναμικό.
      Εμείς έχουμε μερικές εκατοντάδες(!)παλικάρια έτοιμα να χύσουν το αίμα τους για τη πατρίδα και θα το χύσουν τη πρώτη κιόλας μέρα,γιατί οι πύραυλοι θα πέσουν βροχή.Τη δεύτερη ημέρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε,τους πεμπτοφαλαγγιτες και τα αποβατικά ασκέρια στα νησιά μας.
      Ο ήρωας Κούλης που προχθές είπε ΟΧΙ στον Τουρκο θα αναγκαστεί να καθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να υπογράψει σε λευκή κόλλα τη παραδοση μερικών βραχονησίδων,νησιων,ίσως και της Θράκης!
      Άντε γεια ρε προφήτη….

    5. Έχει ξεκινήσει θρησκευτικός πόλεμος απλά δεν το χουμε πάρει χαμπάρι γιατί η αποχαύνωση του κορονοιου δεν αφήνει χρόνο για άλλεε ενασχολήσεις.

    6. Οι γαλλοι τα λενε. Στην ελλαδα ολα τα μμε τα κρυβουν και τα υποβαθμιζουν. Που ειναι ο …βαρουφακης που ζητα διεθνιστικη αλληλεγγυη να καταγγειλει οσα γινονται. Που ειναι δεξιοι, αριστεροι και κεντρωοι; πουθενα ειτε γιατι τα πιανουν ειτε γιατι τους νοιαζει μονο να πολεμουν τον χριστιανισμο και δεν βλεπουν τι κανουν οι αλλοι. Που σφαζουν κοσμο μεσα σε εκκλησιες! Στην ελλαδα οι προοδευτικοι βριζουν τον μακρον αλλα δεν λενε για τον ερντογαν που τον ειπε ψυχασθενη! Οτι και να πει κανεις, ειναι χωρις νοημα με τοσους προδοτες πλεον στην ελλαδιτσα. Αν δεν υπαρξει πατριωτικο κομμα να λιωσει τους προδοτες, οι σφαγες στις εκκλησιες θα ειναι πταισματα.

    7. Αν είχε δύο ιερείς μέσα και ο ένας ήταν μυστικός δυνάμεων ασφαλείας τώρα θα τον είχαν.
      Μπορεί και να τη σκαπουλαρε και ο ιερέας.
      Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει.

    8. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ. ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ, ΝΤΕΤΟΛ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ.

    9. Τα μετρα ειναι απλα. Απορριψη ΟΛΩΝ των αιτησεων ασυλου και αδειας διαμονης και εργασιας οσων προερχονται απο μουσουλμανικες χωρες. Αμεσες απελασεις. Κλεισιμο παρανομων τζαμιων στην Αθηνα και απαγορευση μαντηλας και δημοσιων μαστιγωματων. Αλλιως θα γινουμε Λυον και Μασσαλια και θα αναρωτιομαστε τι εφταιξε.

    10. πεταξτε εξω απο την ελλαδα και την ευρωπη ολα τα λαθρομουσλιμια

    11. ΩΙΜΕ πήγαινε στο γουρλομάτη για να βρεις σωτηρία

    12. Δεν έχει τέλος αυτή η βεντέτα τελικά.
      Και στο φινάλε τα μρμετια πάλι θα δικαιωθούν όπως φαίνεται.
      Εμείς απλώς θα λουφαξουμε

    13. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!…………..
      ΧΑΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    14. Πρέπει έστω και τώρα όλοι οι ορθόδοξοι να πάμε μπουσουλώντας εις την Τήνο και να κοινωνήσουμε με το ίδιο κουταλάκι. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

    Comments are closed.