ΕΙΔΗΣΗ “ΒΟΜΒΑ”! ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    dendias-rama5434

    Ελλάδα και Αλβανία συμφώνησαν για την παραπομπή στο Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη της διαφοράς σχετικά με την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Δένδια στα Τίρανα από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την τελική παραπομπή της διαφοράς στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, θα προηγηθούν διμερείς διαπραγματεύσεις εντός ενός ευλόγου και σαφώς προσδιορισμένου χρονικού διαστήματος, για παράδειγμα ενός ή δύο ετών.

    Σε περίπτωση που, εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Τιράνων, δηλαδή σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί σύγκλιση απόψεων, η ελληνική και η αλβανική κυβέρνηση συμφώνησαν στη σύναψη ενός συνυποσχετικού, βάσει του οποίου οι διαφορές θα παραπεμφθούν στη δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου.

    Και σε αυτή την περίπτωση, αναμένεται να συμφωνηθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα -για παράδειγμα ενός έτους- για την σύνταξη συνυποσχετικού, το οποίο θα αποσταλεί στα μέλη του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, που θα κληθούν να αποφανθούν επί του ακανθώδους ζητήματος της οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

    Σε λίγη ώρα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες, από τα όσα ανακοίνωσαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα μετά τη συνάντησή τους στα Τίρανα. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν διμερή θέματα, οι περιφερειακές εξελίξεις και τα Δυτικά Βαλκάνια, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

    Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον ασκούντα χρέη υπουργού Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αλβανίας, Γκεντ Τσεκάι, με τον οποίο συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις, την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. TO MONO ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ AΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ.
      Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΟΖ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΩΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΟΖ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ…
      ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

    2. δώστε την μιση ελλάδα στούν τούρκος και την άλλη μισή στούν αλβάλουν να τελιώνουμε

    3. Μπορεί να μας βγει σε καλό αν καταφέρουμε και κατωχηρωσουμε τα δικαιώματα μας, γιατί μετά θα υπάρχει δεδικασμένο και ο Τούρκος θα πάρει τα @@ μας. ΑΝ όμως έχουμε σχέδιο….

    4. Η Ελλάς στέκεται στο σωστό ύψος του αναστήματός της, ισότιμα προς την έτερη χώρα και με βάση τους διεθνείς κανόνες θα λύσει νόμιμα και επίσημα τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Μακάρι να είχε το παράστημα να κάνει το ίδιο και με την Τουρκία.

    5. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    6. Από γιό προδότη καί από εβραιόσπορο μόνο καταστροφές θά περιμένουμε.Τό γενικό ξεπούλημα τής Ελλάδας έχει αρχίσει προ πολλού.Καραμανλής ο “εθνάρχης” Η Κύπρος κείται μακράν.Γιωργάκης στό Καστελόριζο στίς 23 Απριλίου 2010 βάζει τήν Ελλάδα στό ΠΡΩΤΟ μνημόνιο.Τήν Ελλάδα τήν ξεπούλησαν τρείς φατρίες.Οί Παπαντρέιδες,οί Καραμανλήδες καί οί οί Γιαγκούλες οι Μητσοτάκηδες.Τρεία κλεφτόσογα.Εγιναν εκατομμυριούχοι μέ τά κλεμμένα κρατικά λεφτά.Διότι δέν είναι Ελληνες αλλά ελληνόφωνοι πουλάνε εύχαρίστως τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    7. Ετοίμασε σβέρκο γιατί από παντού σφαλιάρες θα τρως ραγια

    8. Θα ήθελα να τονίσω ότι τέτοιους πολιτικους πού έχουμε στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά σε καμία χώρα , τούς εύχομαι ολοψυχα όσοι από αυτούς μας πρόδωσαν και έκαναν τις λαμογιές , τούς εύχομαι κακό ψωφο να χουν τα λαμόγια τού κερατα .

    9. Στη Χαγη με τον πρεζεμπορα… !!!!!
      Που να το πεις αυτο….
      Ποιος… θα πληρωσει τη μιζα…?

    10. Για τις θαλάσσιες ζώνες πας Αμβούργο Δένδια oxi Χάγη ποιον δουλεύετε ρε

    11. Για τη ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ κ. Δένδια τιποτα;
      Μηπως πρεπει να κανετε κάτι και γιαυτο;
      Προσφυγή ισως;
      Μας πουλήσατε και τώρα ολα καλα.
      Έπρεπε να πάτε στους Αλβανούς για να πάρετε αυτήν την απόφαση;

    12. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
      ΤΕΛΟΣ…………………

      .

    13. Τελικά οπου πανε και οτι κανουν οι κυβερνωντες …μας…. μονο ζημια κανουν και για την Ελλαδα και για τους Ελληνες. Αναρωτιέται κανεις ποσο ανωμαλοι και διεστραμμένοι ειμαστε, να ψηφίζουμε παντα τους εχθρους μας για να μας κυβερνανε.

    14. Τέτοιο ρεζίλι δεν έχει ξαναγίνει έκαναν συμφωνία επι Καραμανλή και Μπακογιάννη και την ακύρωσαν οι Αλβανοί Η Τουρκία έχεις βάσεις στην Αλβανία και συμβουλεύουν τους αλβανους εναντίον της Ελλάδας πάντα
      Η υπόθεση είναι χαμένη για την Ελλάδα γιατί η αλβανική κυβέρνηση έχει συμβούλους βρετανους του Τονι Μπλερ ενώ η Ελλάδα θα πάει με Έλληνες δικηγόρους???Ολοι αυτοί δεν έχουν κύρος στο εξωτερικό βρείτε τώρα Καναδούς η Γάλλους συμβούλους νομοκουσ ,πάλι ξευτιλα και ξεπεσμός

      1. Μια απο τα ιδια…..τιποτα δεν θα αλλαξει…..εκτος των συνορων της ελλαδας που θα μειωθουν…….ειταν προαναγγελμενο εδω και χρονια…… το μονο που ξερουν οι ελληνες να κανουν καλα….ειναι η αυτοαπατεωνια…….και φαινεται ολοφανερα…….κουτος λαος

    15. ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω.και αιγαιο εχω και λιγο ιονιο εχω και οτι τραβαει η ψυχη σου και η ορεξη σου εχω.ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ τωρα που μπορεις

    16. Ρε, άντε μου στο διάολο, με τη Χάγη!!! Διεθνώς ξεφτιλισμένοι…

    17. Εχουν πάρει οδηγίες από τούς συναίτερους τούρκους, νά μήν αναγνωρίζουν ΑΟΖ στά διαπόντια νησιά, καί τό πάνε σπρώχνοντας στήν Χάγη, δίνοντας καί σήμα στά φιλαράκια τους ότι τούς σιγοντάρουν στίς παράνομες διεκδικήσεις τους στό αιγαίο καί διεθνώς.
      Τά αλβανά πάντα εχθροί τής Ελλάδας ήταν καί θά είναι όπως καί κομπλεξικοί από τό DNA τους.

    18. Μας βιάζουν όλοι οι “γείτονες” Κι εμείς; Παρακαλάμε την ΕΕ να τους πάρει γιατί είναι καλά παιδιά. Δεχόμαστε όλους τους εγκληματίες τους και τις μαφίες τους που βρίσκουν ευνοϊκό τόπο για ληστείες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Τους υπόλοιπους τους μαζεύουμε εδώ και τους φλομώνουμε στα επιδόματα, ενώ είναι γνωστό πως όλοι κάνουν μαύρη εργασία. Μοιράζουμε τις ιθαγένειες και υπηκοότητες σαν να να είναι καραμέλες. Τους νοσηλεύουμε μαζί με τους συγγενείς τους που έρχονται για γιατρούς, κάνουν την δουλειά τους, και μετά άντε γεια. Κι όλα αυτά στις πλάτες των δύστυχων Ελλήνων. Και σαν “ευχαριστώ”, όλοι έχουν το μάτι στραμμένο πάνω μας και το χέρι έτοιμο να αρπάξει, άλλοι την Ήπειρο, άλλοι το Αιγαίο μαζί με όλα τα νησιά, άλλοι την Θεσσαλονίκη, μέχρι και τον Παρθενώνα διεκδικούν κάποιοι. Κι εμείς, ο λαός, πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα, τόσο ηλίθιοι, που πριν μερικά χρόνια, μάλιστα, όταν χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούσαν απ’ την κρίση και την απελπισία, μέχρι και για το εθνικό θέατρο της Αλβανίας στα Τίρανα πληρώσαμε 2.5 εκατομμύρια οι δύστυχοι.

      1. ««πλάτες των «δύστυχων» Ελλήνων. »» το μονο πραγμα που δεν ειναι οι ελληνες. ΕΙΝΑΙ απατεωνες των ιδιων των ζωων τους, ειναι βληματα, ηληθιοι, βλαμενοι, προδοτες, βδελυγματα, κοπριτες, ελληνοειδη καταντια…….

    19. μαθαν οτι π@διομαστε,πλακωσαν και οι αλβανοι

    20. Ετοιμάζουν το έδαφος για την Τουρκια…τελικα ο Υπεξ είναι για δρόμο..

    21. Ε όχι και με την Αλβανία σκύψιμο… ντροπή μας…

    22. H ξεφτίλα! Η ξεφτίλα! Θα μου πει εμένα ένας τρίτος.., τι είναι δικό μου; Και εγώ δίνω επιδόματα σε σχεδόν 500.000 αλβανούς; Γιατί; Για να αμφισβητούν το δικό μου; Ντροπή σας ρε. Και ντροπή σε όσους σας ψήφισαν. Δεν είμαι φασιστάκι, δεν θέλω να βάλω πόδι… σε άλλο κράτος, αλλά όχι και τέτοια ξεφτίλα. Από τους αλβανούς ρε;

    23. Σταματηστε τις βίζες στους βρωμιαρηδες

    24. να τελειωνουμε με την εκρεμοτητα αυτη
      Αρκει να τους αφησουν οι μογγολοι να παμε οντως γιατι ως να παμε πολλα γινονται

    25. Ξεφτιλισμενοι!!!!! Ραγιάδες. Δούλοι

    Comments are closed.