ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΛΑΓΟΣ

    Στο σπίτι του στις Βρυξέλλες συνελήφθη ο Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, μετά την ψηφοφορία της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του.

    Αναμένεται βέβαια η κατάθεση έφεσης κατά της απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το θέμα που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι αν ο Γιάννης Λαγός θα κρατηθεί από τις αρχές ως την έκδοση της απόφασης της έφεσης ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Τη σύλληψή του επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Να θυμίσουμε ότι στην ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν το πρωί της Τρίτης, 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.

    Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η αρμόδια επιτροπή JURI του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσε το «πράσινο φως» για την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, λόγω της καταδίκης του για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και οπλοκατοχή.

    Συγκεκριμένα, με ψήφους 22 υπέρ και 2 κατά η επιτροπή JURI εισηγήθηκε την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής. Για τη δεύτερη υπόθεση σχετικά με τη προσβολής συμβόλου, όταν ο Γιάννης Λαγός είχε σκίσει εντός του Ευρωκοινοβουλίου τη σημαία της Τουρκίας, η εισήγηση ήταν αρνητική.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και οπλοκατοχή, ενώ έχει και δεύτερη καταδίκη εννέα μηνών με αναστολή για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο το 2013.

    Σύμφωνα με τη Συνθήκη για τη λειτουργία της ΕΕ και το Πρωτόκολλο περί προνομίων και ασυλιών, ο Γιάννης Λαγός χαίρει ασυλίας εντός της ελληνικής επικράτειας ανάλογης που αναγνωρίζεται στα μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και εντός της επικρατείας άλλων κρατών μελών, παρέχοντας εξαίρεση από κάθε μέτρο κρατήσεως και δικαστικής δίωξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    105 Σχόλια

    1. ΚΚΕ. Κόμμα εγκλήματος και προδοσίας.. τάδε έφη ως γνωστόν Γεώργιος Παπανδρέου.. Έσφαξε σαν τραγιά πάνω από 100 χιλιάδες Έλληνες.. και τους πληρώνει ο Ελληνικός ηλιθιολαός..
      Νέα Δημοκρατία.. Κόμμα προδοσίας και εγκλήματος… Ο ισόβιος πρώην αρχηγός της, ο Εθνάρχης ντε απ το Κιούπκιοϊ, ο γνωστός κ@λομπαράς , που μας έλεγε πως κείτε μακριά η Κύπρος και δεν μπορεί να πάει Ελληνικός Στρατός, ενώ κείτε πολύ κοντά η Κορέα και άνετα πήγε εκεί ο Ελληνικός στρατός.. Το κόμμα που έσφαξε σαν τραγί τον άτυχο καθηγητή Τεμπονέρα..
      Πασόκ.. Η γνωστή λέσχη λαμογιών , κλεφτρονιών , απατεώνων και φυλακόβιων..
      Αυτοί οι τρείς συγκροτούν το Δημοκρατικό τόξο..Χα Χα Χα Χα,,Όχι ρε πούστη μου..’Οχι άλλο κάρβουνο..

    2. Η ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!

    3. Ο ΧOΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΗΑΝΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΥΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ!!!

    4. Μπραβος,προαγωγος,σπασιμο επιταγων,νονιλικια,και στις ελευθερες ωρες του “πατριωτης της κονομας”,αφου στο κομμα και στη βουλη εμενε για τα λεφτα μονο.Ο ιδιος το ειχε πει στο Δεβελεκο στο τηλεφωνο απο το 2013 κιολας!

    5. Καλά, 658 σκουλήκια, γιατί ανθρώπους δεν τους λες και μόνο 25 είχαν το σθένος να μην προσκυνήσουν;;; τσάμπα τους έδειχνε τα πειστήρια (σιχαμαρά, ντογιάκου κλπ) και αυτοί πουλημένα τομάρια σαν του δικούς μας σοβαρούς δημοσιογράφους, “αδέκαστους” δικαστές και βολευτές!!!

    6. Αντί όλοι σας οι “Έλληνες Πατριώτες” να στηρίζουν αυτόν τον Ανθρωπο που τα έχει δώσει όλα για να κρατήσει τον Ελληνικό Εθνικισμό ψηλά, λιδωρείτε συνεχώς! Οσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια θα πουν! Όμως στο Τέλος ξυρίζουν τον “Γαμπρό”! Η Ελλάδα χάνεται και εσείς χτενίζεστε!

    7. Τελικά ο Παπάς αποδείχτηκε ο πιο έξυπνος… Έπρεπε να είναι Αρχηγός της ΧΑ….

    8. Λαγος πιπερι ετριβε κακο της κεφαλης του.

    9. Δεν χορτάσανε αλλοδαπό έγκλημα οι Έλληνες τόσα χρόνια.. Βάζουν και τους Χρυσαυγίτες φυλακή.

    10. Εχει ο καιρός γυρίσματα…Νόμος της ζωής…

    11. Άντε στη μπουζου και σύ. Το νου σου στα σαπούνια. Για μεγάλο πισωγλεντη το βλέπω το λαγουδάκι.

    12. Συνεληφθη λεει ο Γιαννης Λαγος, διοτι εχει καταδικασθει για διευθυνση της εγκληματικης οργανωσης της Χ.Α. !!!!!!! Εμενα δεν με ενδιαφερει η Χ.Α., αλλα ηθελα να ρωτησω, ποσους διευθυντες ειχε αυτη η οργανωση;;;;;;;; Διοτι και οι υπολοιποι για διευθυνση εγκληματικης οργανωσης καταδικασθηκαν!!!!!!!! Και κατι ακομα!!!!!!! Ποια ειναι τα εγκληματα τους;;;;;;;;; Εγω ξερω τον Ρουπακια τον ανοητο που σκοτωσε τον Φυσσα, συνελληφθει και εχει καταδικασθει και καλως!!!!!!! Επισης ξερω για καποιες σφαλιαρες σε Αιγυπτιους ψαραδες και κατι κλοτσιες σε χαρτοκουτα παρανομων μικροπωλητων αλλοδαπων!!!!!!! Οι Αιγυπτιοι τουλαχιστον δουλευαν τα παιδια στα καικια, αυτους βρηκαν να χτυπησουν οι ηλιθιοι!!!!!!!!! Τους λεχριτες Πακιστανους με τα λαθραια τσιγαρα στην πυλη της ΑΣΟΕΕ και στην Στουρναρη στην πυλη του Πολυτεχνειου δεν τους εβλεπαν να πανε και να τους ριμαξουν;;;;;; Διοτι η Αστυνομια επι Συριζα ηταν ….τυφλη!!!!!!!! Δεν ανεχομαι να υποτιμουν την νοημοσυνη μου!!!!!!!! Τον Χριστοφορακο της Zimens τον αφησαν και εφυγε σαν Κυριος απο το αεροδρομιο, τον Λαγο τον περιμεναν στην γωνια οι καραγκιοζηδες!!!!!!!! Φατε Κλεπτικο Τοξο γιδοπροβατα, αυτοι σας αξιζουν!!!!!!!!!!

    13. Προτείνω τέλεση μνημόσυνου των δεκάδων νεκρών διά χειρός Γιάννη Λαγού! Συνεχίστε την κατάποση σανού τώρα κ τρέξτε να εμβολιαστειτε! Μπεεεεεε

    14. Ο Ευαγγελάτος στο μέγα τους είπε εγκληματική οργάνωση αλλά ο ρουβικωνας οι αριστεροί του έριξαν μπογιές στο σπίτι …

    15. Γιάννης Λαγός είναι αυτός που είπε πρώτος για το ψέμα του Κορωνοιου που στην ευρωβουλή καταψήφισε ψηφίσματα υπέρ της Τουρκίας και μάχεται για πατρίδα και Χριστό.
      Για να τελειώνουμε το ψέμα όσοι δεν ψηφίζετε εθνικιστικά δεν είστε Έλληνες . Γιάννη Λαγε ο θεός θα σας δικαιώσει στο τέλος. Όσοι δε ρουφιάνοι γράφουν ότι από το κόμμα του Λαγού χάρηκαν για το ότι ο Ηλίας πήγε φυλακή τους απαντάμε με έργα εδώ και ένα χρόνο.

    16. Χάθηκε ο ανθρωπάκος αν και ευρωβουλευτής θα τον κλείσουν μέσα Και αν αντισταθεί θα του κάνουν καμμία ένεση η τίποτα στο φαγητό να τον κουτιανουν φυτό που λένε στο χωριό μου Μακριά από πολιτικούς και πλούσιους και παρέες δεν υπάρχει μπέσα σήμερα Κρίμα τον άνθρωπο πάει χάθηκε τώρα

    17. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ!

      1. Αυτός φυλακισμένος, αλλά ανεμβολίαστος ελεύθερος στο Βέλγιο που δεν είναι υποχρεωτικό κι εσύ εμβολιασμένος ελεύθερος μπαμ και(σ)ΚΆΤΟΣ.

    18. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΕΙΣΕ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

    19. Η αλητεία του κράτους σε πλήρη εξέλιξη….μόνο αίσχος μπορεί να πει κανείς για τον διωγμό και την καταδίκη αθώων ανθρώπων…

    20. Αυτοί οι βρωμοελληνες μέρες που διανύουμε και χαλιομαστε ήθελα να ήξερα πόσο ηλίθιοι είναι?πανηγυρίζουν στα κανάλια τους και στα κόμματα τους την σύλληψη του λαγού ωπος και πανηγύριζαν για τις συλλήψεις όλων των συναγωνιστών μας ρωτάω λοιπόν ΡΕ ΑΝΩΗΤΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΦΊΜΩΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΏΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΉ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΑΙ ΡΕ ΆΘΛΙΟΙ ΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ Ο ΤΣΊΠΡΑΣ?Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ?Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΕΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΆΘΛΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΌΣ ΩΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΗ

    21. Άντε μπράβο να ξεβρωμισει ο τόπος από αυτούς τους Ναζί

      1. Είπε ο σιχαμερός ελληνόφωνος ραγιαςΕε

      2. καλα εσυ βαλε τα σαλαμια στον πατο σου βλημα

      3. φιλε οι ναζι αν εχεις προσεξει σε κυβερνανε μεχρι και σημερα γιατι οι κυβερνησεις του λεγομενου δημοκρατικου τοξου κανουν οτι λενε οι απογονοι των ναζι και οι ντοπιοι απογονοι των τοτε συνεργατων τους εκτελουν κατα γραμμα τις εντολες ανοιξε τα στραβα σου να δεις και μην μασας την καραμελα χαμενε

    22. Ποιόν ακριβώς σκότωσε, ο Λαγός? και κατηγορείται? γιατί και ένας οπαδός της ΝΔ, είχε σκοτώσει τον Τεμπονέρα, αλλά δεν δικάστηκε όλο το κόμμα!!!

      1. Όχι δεν έγινε τίποτα.Τον έκαναν και διευθυντή στην Εθνική Τράπεζα.

    23. ΚΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. . ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ

    24. Ενώ το δημοκρατικό τόξο είναι σαν το λύκειο Ελληνίδων ένα πράμα.

    25. Άρση Ασυλίας στους 300 δεν θα υπάρξει ποτέ στο Ελλαδιστάν;;;

    26. Ο ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΛΑΓΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ

    27. Η πλάκα είναι ότι όταν βάλανε φυλακή τον Κασι αυτοί που υποστήριζαν το κόμμα του λαγού χαιροντουσαν.. Τώρα την πάτησανε και αυτοί!! Ωραίος πατριωτισμός πάντως απο την παλιοπαρέα (μην ξεχνιόμαστε που γνωρίστηκαν) που αν είχαν ενωθεί με άλλα πατριωτικά κόμματα ή μεταξύ τους θα ήταν πιο δυνατοί ανεξάρτητα αν δεν είναι αυτό που φαίνονται.. Γιατί εδώ που τα λέμε πατριωτισμός σαν βιτρίνα ήταν και ξεχάσαμε απο που ξεκίνησαν και τι υποστήριζαν!

    28. Κοιτα μεγαλεια…. σπιτι στης Βρυξελες….. αυτος που επινε ρεφενε τον καφε στα Ταμπουρια…. και ξεροσταλιαζε εξω απο τις πορτες, των μαγαζιών, για να τις ανοιγοκλεινει…. με ενα πενταευρω στην τσέπη……

    29. Δεν πειράζει και μέσα στη μπουζου θα πληρώνεται 11.000 το μήνα….

      1. Είπε ο πρεζάκιας 40αρης κλέφτης περιπτέρων, ρουφιάνος του Κορυδαλλού.

    30. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ….Γ Α Μ Ι Ε Σ Τ Ε….!!!

    31. Εδώ Παπάς εκεί Παπάς που είναι ο Παπάς…..;;;;

      1. Είπε ο χαφιεδορουφιανος ανώμαλος ραγιας

    32. Φάτε Πακιστανούς και Κονγκολέζους τώρα, ραγιάδες. Φορέστε τριπλά φίμωτρα και τρυπηθείτε με δηλητήρια, μείνετε άνεργοι και άστεγοι. Οι μόνοι που μιλούσαν και έπρατταν υπέρ Ελλάδος κι αν αναλάμβαναν θα ξεβρώμιζαν την πατρίδα μας είναι φυλακή. Σκατά στη δημοκρατία σας, κοπρίτες νεοελληνέζοι.

      1. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

        1. Αυτος δεν εχει κανει κομμα με τον τζημερο που λεειωοτι οι ελληνες εκαναν κτηνωδιες εναντιον των τουρκων???

        2. Ούγκανο είσαι εσύ. Άκου εκεί…Γαρουφαήλο λέει…Το δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας. Κάνε λίγο μπεεεε να δω κάτι. Μαύρο στους υπέρβαρους που θεωρούν Έλληνες τους Νιγηριανούς.

        3. Ο ΦΑΗΛΟΣ ΛΕΕΙ ΧΑΧΑΧΧΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΧΧΑΧΑ ΣΕ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ

          1. Τον Φαηλο δεν τον Γουσταρω γιατι εχει πολλα κολητηλικια με την ΝΔ και ειναι και δικηγορος.Αλλα για το Τζημερο αυτο που λες ειναι παραμυθια δεν το ειπε ποτε και ειναι οτι καλυτερο και ρεαλιστικωτερο για κατι μη-κουμουνιστικο.Αν θες κουμουνιστικη χουντα ψηφησε Λαγο η Κασιδιαρη αφου αν βγουν εχουν ανατραπει απο τους Ξενους σαν Ναζι σε 10 μερες το πολυ και θα βαλουν μια ακομη χειροτερη κουμουνιστικη χουντα απο των Τσιπροκουλαιων

        4. Ποιος φαήλος σας έμεινε; Αυτός που φοβάται μην τον στείλει στον άλλο κόσμο ο κοροιδοιός; Αυτός που συμμάχησε με το άθεο καθίκι τον Τζήμερο, ο οποίος μας είπε ότι οι Έλληνες εγκλημάτισαν επειδή σκότωναν τούρκους στην Τριπολιτσά;
          Ρε είστε όλοι για τα πανηγύρια.Μόνο μακριά από τα κόμματα θα σωθεί η Ελλάδα,χωνέψτε το.

    33. Οι πατριώτες φυλακή και οι κλέφτες στην βουλή. Να χαίρεστε την δημοκρατία σας λαμογια. Θα έρθει ο καιρός σκουλήκια να παρακαλάτε για συγχώρεση αλλά ή θηλιά στον λαιμό σας θα είναι πολύ σφιχτά!!! Κουράγιο Γιάννη και στα άλλα παλικάρια και θα έρθει ή ώρα που εμείς θα έχουμε τον τελευταίο λόγο στην πατρίδα μας σύντομα!

      1. Με 40ρια στις δημοσκοπήσεις θα έρθει ο καιρός?

    34. ΦΟΡΈΣΤΕ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΚΆΝΤΕ ΕΜΒΌΛΙΑ , ΚΑΙ Π@@@@!!ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΈΣ !!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΎΜΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!

    35. το συστημα του αντιχριστου ειναι οι ισλαμοκουμουναζισμος(χ ξ ς)….ναζισμος=χ….ισλαμισμος=ξ….κουμουνισμος=ς….ναζισμος στην εφαρμογη των νομων…ισλαμισμος στην θρησκεια…κουμουνισμος στην οικονομια…οι πασοκονδουλοι συριζοκκκεχαφιεδες ειναι τα πιονια του σατανα και ετοιμαζουν οπως εκαναν παλιοτερα οι ναζι,οι κουμουνιστες και επι τουρκοκρατιας το νεο παιδομαζωμα…μη ξεχνατε οτι οι απογονοι της νδ-πασοκ ηταν δοσιλογοι και οι κουμουνιστες ηταν συνεργατες των ναζι(βλεπε συμφωνια καπεταν κιτσου με τα ες ες και τοσους κουμουνιστες πουταν πρακτορες των ναζι)….γιαυτο και εγινε ο εμφυλιος οταν οι πατριωτες ελληνες εδιωξαν τους ναζι…γτ νευριασαν τα αδελφια των ναζι,οι κουμουνιστες(τουρκοφιλοι παντα) που τους διωξαμε και προσπαθησαν δια της βιας να παρουν την εξουσια…τους εσφαξαν τοτε οι πατριωτες ελληνες και γιαυτο η επομενη επιθεση εγινε απο “μεσα”,απτο συστημα…και εχουν κανει 70 χρονια ισλαμοκουμουναζιστικη παιδοφιλελε πλυση εγκεφαλου…επισης μη ξεχναμε οτι οι κουμουνιστες(πασοκ-νδ-κκε-συριζα-ανταφακλανες-ανταρχιδια) ειναι παιδεραστες βρεφοφαγοι παιδοκτονοι σαν το πατερα τους το σατανα…μετα το εμβολιο θα ερθει η ψηφιακη διακυβερνηση 060606 των σαταναζιστων αριστερων δαιμονων

    36. συνέλαβαν τον Λαγο !! και καλά έκαναν ΑΛΛΑ ποιος έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα ?
      ο Λαγός η ο Τσιπρας ?

      1. Ο Τσιπρόφ φυσικά…μα τον ξεπέρασε ο Κουλης Χρυσός.

    37. Να ντρέπεστε Έλληνες , να ντρέπεστε!

    38. Δεν θα τους Ψηφιζα ποτε αλλα ειναι ολα στημενα να ειμαστε ειλικρινεις.Αυτο που δεν ξερουμε ειναι το “” Γιατι “” το στησανε?? Υπαρχουν λιγοι που το καταλαβαινουνν

    39. Οταν ειχατε την ευκαιρια…το παιζατε…(εκει στη χρυση αυγη)…βουλευτες…
      Αλλαξοκωλιες με το συστημα, σκαμπιλακια και χαδια στους απλυτους,
      κρυφα κολητιληκια και, βρισιες στο προδοταριο…πουλησατε 500.000 Ελληνες…
      Σας χωσανε, μεσα….οι δημοκρατες….οι φιλοι σας…και, το ευρω-μπορντελο…ρεεεεεεεεεεεεεεεε…
      Πατριωτες της φακης…
      Καλα σας κανανε…
      Ουστ…

      1. Tελικα όντως είσαι μεγάλο ufo αλλά και μεγάλος ραγιάς.αντε πάνε να εμβολιαστείς τώρα.

    40. Ουτε σκότωσε κανέναν ο Λαγός, ούτε η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Αυτοί που έφτασαν στην αυτοκτονία τόσους Έλληνες, που έκλεψαν τον Ελληνικό λαό και που τσάκισαν την Ελλαδα πότε θα πληρώσουν??

    41. Ρε παιδιά τι νομίζεται οτι είναι η ευρωβουλή ; τίποτα σπουδαίο είναι μια σιωνιστική στοά μασόνων και διεθνιστών , το αποτέλεσμα που “έβγαλαν” τα μιάσματα του Σόρος και του Γκεητς τα λέει ολα 600 + υπέρ και μόνο καμμιά 25αριά κατά , καθαρά στημένο αποτελεσμα , όπως και της μπ@.ρδ€λ@βουλής του Ελλαδιστάν και της στημένης δίκης της Χ.Α. , να την χαίρεστε τέτοια δημοκρατία και να την λουστήτε μαζί όσοι τους ψηφήσατε και τους στηρήζεται

    42. Ακόμη μια φορά ο Γιάννης Λαγός τους ξεφτιλιζει. Λέγανε ότι θα δραπετεύσει σε Νορβηγία. Τι έγινε ρε ρουφιάνοι τελικά δεν μπορείτε να αντέξετε ότι κάποιοι έχουν ανδρισμό και δεν είναι κότες .Κάποιοι στέλνουν να δολοφονήσουν δημοσιογράφους και κανείς δικαστικός δεν μιλά. Είστε Τύραννοι

    43. τόσο ότι το ποσοστό των ελληνικής καταγωγής κατοίκων της Ελλάδας που χαίρονται που θα πάει φυλακή ο Λαγός είναι μεγάλο όσο και ότι όποιος είναι εξοργισμένος με αυτές τις αποφάσεις δεν τολμάει να βγει και να στηρίξει τον Λαγό διότι θα τον πουν ναζί και φασίστα και θα χάσει την δουλειά του αν έχει συν ότι μπορεί να του επιτεθούν διάφοροι “αναρχικοί” που κατά τα άλλα κάνουν μόκο με την Χούντα Κούλη Χρυσού…..

      1. Αυτους που νομιζεις οτι ειναι Ελληνικης κατγωγης το πιο πιθανο να μην ειναι Ελληνες.Οι Ελληνες ειναι πολλοι λιγοι

    44. ΚΟΡΟΙΔΟ
      λΑΓΕ
      ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΨΙΡΟΥ ΤΩΡΑ

    45. Μια μικρή διόρθωση τίτλου… : συνελήφθη επιτέλους ο αμετανόητος χιτλερολαγνος πατριδοκαπηλος Ιωάννης Λαγός (όνομα κ πράγμα) που καταδικαστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και το στήθος του κοσμεί τατουάζ με το γερμανικό αετό του 3ου Ράιχ που έκαψε εκατοντάδες ελληνικά χωριά και ξεκοιλιαζε έγκυες Ελληνίδες μάνες τυλιγοντας τα πτώματα τους με τα έντερα τους για παράδειγματισμο έναντι κάθε πατριωτικής αντίστασης στους σατανικού ναζηδες. Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να είσαι απατρις, ειναι να είσαι υποκριτης πατριδοκαπηλος με τυφλή υποταγή στο Χίτλερ και τα ιδεώδη του 3ου ραιχ. Στη μπουζου κι αργήσαμε.

      1. Τι λες ρε Ραγιά. Με το τριτο και τέταρτο Ράιχ είσαι εσύ και αυτοί που ψηφίζεις. Δολοφωνησατε με τα μνημόνια και πουλήσατε τη Μακεδονία και τολμάς να μιλάς. Εσείς που εδώ και ένα χρόνο κλείσατε τον Έλληνα μέσα για να του κάνετε ευγενική με το μπολι.οι δικοί σου βαζαν φυλακή και τον Κολοκοτρώνη

      2. και εγώ που νόμιζα ότι οι κομμουνιστοσυμμορίτες ξεκοίλαζαν και δολοφονούσαν γυναικόπαιδα και αόπλους

      3. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΑΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΛΟΙΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

      4. Αυτά με τις έγκυες και τα έντερα τα έκαναν οι κομμουνιστές σε εκατοντάδες χωριά όπως στην Φενεό Κορινθίας που γίνονται τα μνημόσυνα κάθε χρόνο, επίσης έκοβαν μύτες και αυτιά, έβγαζαν μάτια και καρδιές και δημιουργούσαν ατελείωτες σειρές πτωμάτων που τα πέταγαν σε πηγάδες, τους κομμουνιστές τους ξέπλυναν οι Άγγλοι που έριχναν τα βαρελάκια με τις λίρες για να έχουν λεφτά οι αλβανο-βουλγαρο-σκοπιανοί κομμουνιστές που συντηρούσαν και ναζιστικές μεραρχίες όπως π.χ. οι Τσάμηδες ώστε να σκοτώνουν Έλληνες, επίσης οι κομμουνιστές φρόντιζαν να σκοτώνουν κάναν Γερμανό σε ενέδρα δίνοντας την εντύπωση ότι η επίθεση έγινε από κάποιο χωριό το οποίο δεν είχε ειδοποιηθεί αλλά όταν έρχονταν οι Γερμανοί έλειπε μόνο ο κομμουνιστής δάσκαλος του χωριού, τέλος ο Λαγός δεν είχε καμία σχέση με αυτά μιας και δεν είχε γεννηθεί τότε.

        1. αυτά που γράφεις είναι σωστά, το Ελληνικό κράτος έχει φροντίσει όμως να τα κρύβει

      5. Όταν υπάρχουν τέτοιοι Μ…λ..ς ανθελληνες ψηφοφόροι , πως περιμένει κανείς να πάει μπροστά αυτό το μπουρδέλο.

        Αλήθεια τις Μ..λ..ιες που γράφεις τις διαβάζεις ;

      6. Ξέρουμε ποιος είσαι, αυτός που κάθε μέρα το απόγευμα λέει τα ίδια και τα ίδια στον γνωστό σταθμό, μην λέμε ονόματα!!!

    46. η άρση ασυλίας θα πρέπει να γίνει για όλους κ όχι εκεί που σας βολεύει παλιό κηφήνες. Σας έχω σιχαθεί αποβρασματα … πραγματικά είστε για τα μπάζα.

    47. Γιάννη Λαγε είμαστε δίπλα σου . Στην Ελλάδα έχουν μείνει λίγοι Έλληνες οι περισσότεροι που Ψηφίζουν ΝΔ είναι προδότες όπως και οι συριζαιοι

    48. Γιάννης Λαγός είναι Έλληνας και ακολουθεί μεγάλη βδομαδα τον Γολγοθά μέχρι την Ανάσταση του Χριστού. Γιάννη Λαγε στεκόμαστε στο πλευρό σου

    49. Αυτούς που δολοφονήσανε εν ψυχρώ τα παιδιά της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο θα τους συλλάβουν ποτέ?

    50. Ανάσταση για όλους τους δημοκράτες, πασοκονεοδημοκράτες,αριστερούς,πεταχτούληδες !!
      Τώρα πιο πολύ ελευθερία, μνημονιάκια ,free φούντες κόκες,
      αγκαλιάσματα με άφρικα boy,τζαμιά όλα μια χαρά !!!
      Αντέχουμε πολλά μνημόνια και πολλούς ,εκατομμύρια ωραίους αφγανοαφρικανούς αρσενικούς.
      Μπράβο στον δροσερό Κυριάκο μας τον φίλο του αντιφασίστα Λινάγδη

    51. Γιαλαντζί πιστός, εξύβριζε τα Θεία. Σας κορόιδευε. Πιστέψτε με του αξίζει η μπουζού

    52. Όταν υπερασπίζεσαι Ελλάδα και Ορθοδοξία διώκεσαι ανελέητα από τα σκυλιά του συστήματος. Όμως αυτή είναι μόνο μια μάχη. Ο πόλεμος συνεχίζεται. Δεν συγχωρούν ότι τους ξεφτίλισε στην στημένη δίκη και ότι σήκωσε το ανάστημά του μέσα στο μπουρδέλο της Ευρωβουλής, όταν τα ελληνόφωνα γιουσουφάκια ήταν στα τέσσερα…

      1. Ο Νεοναζί μπράβος της νύχτας υπερασπίζεται Ελλάδα και Ορθοδοξία; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

        1. του Κούλη Χρυσού με ακαταδίωκτο και 60 λεπτά το σχόλιο…..

    53. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ

    54. Λαγε οι πατριωτες μαζι σου…….και μαζι και με τον Ηλια

      “τιμουμε τους αγωνες της αριστερας”
      Κουλης Μητσοτακης

      1. Με 100 πατριωτικά κόμματα δεν γίνεται. Ας ενωθούν σε ένα

    55. Ετσι μπράβο. Ολοι οι ανθελληνες χιτλερικοί στη φυλάκα.

      1. Οι ανθέλληνες είναι εκτός φυλακης βρε ηλιθιε

    56. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό φράου Γκιόσσα

    57. Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ
      ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ….
      ΟΙ ΑΛΛΕΣ ”ΝΟΜΙΜΕΣ” ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΘΡΟΥ, ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
      ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ
      ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ……

    58. Η πόρτα της φυλακής ήδη έχει ανοίξει και για αυτόν..

    59. Λαγέ γίνε λαγός για Νότια Αμερική, εάν δεν έχεις γίνει ήδη. Τα κοπρόσκυλα της ΝΤΠ συντρίβουν τον οποιονδήποτε τους παίρνει χαμπάρι και αντιστέκεται……! Και ο κασιδιάρης έπρεπε να είχε φύγει πριν τον φυλακίσουν !!!

    60. για τον κουλη ποτε θα εκδοθει ευρωπαικο ενταλμα συλληψης?

    61. όταν δεν είσαι παιδί της μαφίας αίρονται ασυλίες και βγαίνουν εντάλματα σύλληψης στην στιγμή, όταν είσαι μαφιόζος όμως ψηφίζονται ακαταδίωκτα, μπαίνουν οι υποθέσεις στο αρχείο και ο εισαγγελέας επεμβαίνει για να μην συλληφθεί ο Ευαγγελάτος…..

    Comments are closed.