ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ME ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    5391525

    Πάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ανέβηκε ένα αγροτικό αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας. Το φορτηγάκι είχε πάνω στην καρότσα φιάλες υγραερίου.

     Είναι άγνωστο πώς έφτασε εκεί το φορτηγάκι και ερευνάται τι επιχείρησε να κάνει ο οδηγός του.

    5391515 5391516 5391517 5391518 5391519

    5391517 5391520 5391525 5391532 5391533 5391536

    Δείτε live από την πλατεία Συντάγματος:

    Ζωντανές Web Κάμερες Βουλή των Ελλήνων - Αθήνα

    syntagma3
    syntagma2

     

    syntagma1
    syntagma

    Ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.

    Αυτή την ώρα ερευνάται αν μέσα στο φορτηγάκι εκτός από τις φιάλες υγραερίου υπάρχουν κι άλλα εύφλεκτα υλικά.

    Έχει διακοπεί η κυκλοφορία μπροστά από το κτίριο της Βουλής και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μετά το κυνήγι ανηλίκων μαθητών που είναι πατριώτες ,ύστερα από απαίτηση ΚΚΕ και Μάγδας Φύσσας τώρα βρήκαν τον ” κακό ” ακροδεξιό που ήθελε να ανατιναχθεί μπροστά από τους τυράννους…. Μιλάμε στήνουν μεγαλύτερη σκηνοθεσία από την Χα

    2. Εμεις εδώ στην Φιλαδέλφεια ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνουν τσάμπα σπίτια και όλα τα υπόλοιπα στους αλλοδαπούς…..
      Ο δε τελευταίος δήμαρχος και ο τωρινός,ο ηθοποιός Βούρος,ήταν από τους πρώτους που αιτήθηκαν για τη φιλοξενία αλλοδαπών….

    3. αν τους ανατίναζε ο παλάβρας, θα γινόταν ΉΡΩΑΣ !

    4. ΠΩ ΡΕ ΖΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕ ΣΤΙΝ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΣΤΟΝΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΑΙΝΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ…….

    5. ΧΑΧΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ …….ΤΗ ΚΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…………….ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΜΙΣΑΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?????ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΑΔΙΚΑ……..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΓΡΟΤΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ…….

    6. Τα έχουμε ξαναπεί, η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ πέρα από τη σίγουρη νοθεία που θα επιδιώξει, δεν πρόκειται να αφήσει την εξουσία έτσι απλά. Θα κάνει το παν για κρατηθεί και να συνεχίσει να τρώει δημόσιο χρήμα και ευρωπαϊκά κονδύλια.
      Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ που έπρεπε να τον ψηφίσουν 3 φορές για να καταλάβουν πόσο κορόιδα είναι, ήθελαν ξανά ΝΔ λες και δεν γνώριζαν, λες και άλλοι χρεοκόπησαν την χώρα.

    7. το προσεξε κανεις τι εγραφε στις πορτες που αμαξιου ???ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    8. ουυυυυυυσσσσττ ρεεεεεε
      Εγω λεω να τους μανρωσουμε ολους στο Πικέρμι αλλα χωρις καραμελε μονο βουρδουλα μερα νυχτα τα ανθελληνικα καθικια του κερατα μεχρι να λιωσουν.
      ρεεεεεεεεεε ουυυυυυυσσσσττ

    9. Δέκα τρελοί χρειάζονται να ξεβρωμισει η Ελλάδα από τους τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιογιαχβε ενοίκους του χοιροστασιου…
      .

    10. Η Σακελλαροπούλου το στειλε
      Μπορεί να πληρωσε κανένα γyφτο.

    11. Βρωμάει προβοκάτσια για επιπλέον μάντρωμα και φουλ έλεγχο. Φτηνό σανό.

    12. Έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση. Υπάρχει δίωξη του Ελληνισμου από την χώρα μας. Φτωχόποίηση εξαθλίωση, κλεψιά, όλα να μας διώξουν από την χώρα. Επιδόματα κσι δωρεάν σπίτια σε λαθρομετανάστες, 500 ευρώ και διώξεις στον Έλληνα? Βρε δε γ@μιεσται τυρρανοι.

      1. Φίλε σήκω και φύγε μήπως και σωθείς. Η Ελλάδα χάθηκε το 2010!

    Comments are closed.