ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! ΆΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ – ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ!(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    126571498_781451389250525_411436536140798219_n

    Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και ένας τρίτος άνθρωπος χτυπημένος άγρια είναι ο απολογισμός της εισβολής ομάδας Πακιστανών σε διαμέρισμα στα Καμίνια όπου ζούσαν τρεις ομοεθνείς τους.

    Δείτε το βίντεο ΣΟΚ εδώ:

    Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης Πακιστανών σε ομοεθνείς τους στα Καμίνια(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, κρατώντας μαχαίρια.

    Σκότωσαν τον έναν από τους τρεις ενοίκους του διαμερίσματος, τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι τον δεύτερο και γρονθοκόπησαν άσχημα τον τρίτο.

    Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα και οι δράστες ασύλληπτοι.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Tους έπιασαν, η αντιπαλότητα για τα λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά

    2. Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ.
      Κάποιες φορές βαστανε στυλιαρια και χατζαρες και άλλες φορές φοράνε γραβάτες και κοστούμια.

    3. Δεν ακουσα καμια ανακοινωση απο τα κομματα που καποτε φωναζανε για τον φυσσα. Τι εγινε, ο πακιστανος δεν ηταν κουμμουνιστης; η επειδη τον σκοτωσανε πακιστανοι το βουλωνετε; ε ρε και να τον ειχαν χτυπησει ελληνες τι θα λεγατε προδοτες πολιτικοι; δεν λεμε να τον σφαζανε, απλα να τον χτυπαγαν. Ο εχθρος ειναι εντος Ελληνες. Παρτε το χαμπαρι και παρτε τα μετρα σας.

    4. Τα λεσια γουστάρουν τις επενδύσεις στην χώρα που οτι γουστάρεις κανείς

    5. Τα πολιτικά τσογλ@νια που τους φέρνουν εδώ και τους δίνουν επιδόματα και δωρεάν σπίτια για να μένουν, βγάζουν τρέλα λεφτά μέσω μκο και κονδυλίων της εε. Για αυτό κρατάνε αυτά τα αιμοβορα καθάρματα στην πατρίδα μας. Οι συριζαιοι τους νοικιάζουν σπίτια, το μητσοτακεικο κάνει δουλίτσες με το πρόγραμμα ήλιος επίσης για στέγαση. Εξαλου τα λαθροκαθάρματα σκοτώνουν και ληστεύουν τους φτωχούς και αδύναμους, τα γεροντάκια ή κοριτσάκια στο δρόμο. Οι πλούσιοι και οι πολιτικοι στα @@ τους, εκεί που μένουν δεν έχουν θέμα. Αλήτες προδότες πολιτικοί. Αλήτες προδότες πολιτικοι. Αλήτες προδότες πολιτικοί…………..

    6. Είναι καλή ευκαιρία, τώρα που το Πακιστάν θα αναγνωρίσει το κατεχόμενο από τους Τούρκους τμήμα της Κύπρου ως ανεξάρτητο κράτος να διώξουμε όλους τους πακιστανούς από την χώρα! Θα μπορούσε να βοηθήσει και η Ινδία σ’ αυτό το θέμα καθότι είναι γνωστό πως το Πακιστάν δεν δέχεται πίσω τους δικούς της λαθρό, επομένως θα ήταν καλή η λύση να δίνεται ένα ποσό για κάθε λαθροπάκι στην Ινδία και να αναλαμβάνει αυτή να τους πετάει πίσω στο Πακιστάν με συνοπτικές διαδικασίες…

    7. ο 2ος που τραυματιστηκε σοβαρά θα έχει θεσαρα στην εντατικη κ. θα έχει το χτικιο

    8. Φωτια και τσεκουρι σε αυτα τα ανθρωποειδη .,.,.,.

      πισσα πουπουλα και στην πιο σκοτεινη σπηλια ολα αυτα τα σκουπιδια που φορτωσαν στη πατριδα μας

    9. Αυτα τα κτηνη μαζεψαν μεσα στην χωρα οι Συριζαιοι λαθρολαγνοι Ανθελληνες και τους εδωσαν ασυλο και ιθαγενεια να ενσωματοθουν αυτα τα ανθρωποειδη μεσα σε μια Χριστιανικη κοινωνια!!!!!!!!! Χωρις να ρωτησουν κανενα σαν να ειναι η χωρα τσιφλικι τους την καταντησαν ξεφραγο αμπελι και μπουκαρησαν τα λεφουσια των λαθροισλαμιστων, οι οποιοι δεν φοβουνται κανενα, διοτι τους θυμιαζει και η ΝΔ δυστυχως!!!!!!! Αμεση απελαση στα κτηνη αυτα!!!!!!

    10. Τώρα στις εκλογές να βγει ο Κυριάκος. Θα κοπούν μαχαίρι 🔪 αυτά συριζακια. Τέλος λέμε.

    11. Συνεχίζεται ο εποικισμός με ζωηρούς πρόσφυγες όπως είπε ο πρωθυπουργός.
      Να τους χαίρονται όσοι ψήφισαν το κυβερνητικό μόρφωμα.

    12. ….ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!….ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ!!!….ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ FIFTY-FIFTY!!!…,ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!

    13. Παιδια, χαλαρωστε… Καταρχην ολοι ακολουθουν τα πρωτοκολα και φορανε μασκα… Δεν θα μας κολλησουν…. Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες

    14. Κε Χιο ακομα περιμενουμε την συνεντευξη που σας εδωσε ο κος Παππας…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ!!!

      1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ

    15. αι ειδήσεις δεν αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπά, χάριν μπολιάσματος

    16. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Αυτά γίνονται γιατί δεν πληρώθηκαν οι δουλεμποροι τα μηνιάτικα τους δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος τους είναι στο Πακιστάν καταζητούμενος για εγκλήματα δουλεμποριας και άλλα οπως και οι Αιγύπτιοι που δήθεν χτύπησαν οι χρυσαυγητες περισσότερο φοβουνται τους συμπατριωτες τους πάρα την αστυνομία κάθε μήνα πρέπει να πληρώνουν τους δουλεμπορους δεν είναι λίγοι οι λαθρομετανάστες που έχουν βρεθεί κατακρεουργημενοι σε κάδους σκουπιδιών οι δουλεμποροι αν δεν πληρώσουν τους κάνουν κιμά

    17. στην Γερμανια και στις Σκανδιναυικες χωρες κυριαρχει η Πακιστανικη μαφια
      Ολοι οι νονοι εδω ειναι για τα πανηγυρια…περιμενετε μερικα χρονια ακομα και
      θα τριβεται τα ματια σας..
      θα γινουμε η μαγαλυτερη εξαγωγος χωρα στα ναρκωτικα που θα διακινει η πακιστοαφγανικη μαφια…εχει γινει ηδη στις χωρες που ανεφερα
      αυτο το ξερουνε ολοι αυτοι που εχουν τις οικογενειακες ΜΚΟ και τους μαζευουν, τους δινουν
      χαρτια και δεν απελαυνουν κανενα.
      στην Κρητη που εσφαξε το ζευγαρι των ηλικιωμενων τον πιασανε;;;;;;
      η Ελλαδα παει για φουντο….

    18. το …συνταγματικο ανθελληνικο τοξο 6 χρονια έλεγε για τους αιγυπτιους ψαράδες που είχαν φαει ξυλο απο κατι χρυσαυγιτες. τωρα το …συνταγματικο ανθελληνικο τοξο θα το υποβιβασει το θεμα που υπηρξε σφαγη και οχι ξυλοδαρμος. Φτου σας προδοτες. Η τασια έλεγε οτι λιαζονταν αλλα την κορη της την διορισε στη βουλη, Τουτοι γινανε ανθρωπιστεςκαι ανοιξανε και το τζαμι οταν οι τουρκοι κλεισανε την Αγια Σοφια! Φτου σας σε ολους σας προδοτες.

    19. Γέμισε σαβουρα η Ελλάδα και εμείς πρέπει να τους πληρώνουμε και να το βουλωνουμε…ως ποτέ .πιο πολύ από τούς πολιτικούς συχαινομαι αυτούς που μόλις δουν πολιτικό τρέχουν να του σφίξουν το χέρι…

    20. Προφανώς με την ανοχή τους ή εκβιαζόμενοι έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι εδώ θα είναι η αποθήκη της Ευρώπης για μελλοντικό εργατικό δυναμικό. Μόλις αντιδράσει ο Γάλλος ή ο Γερμανός εργάτης θα ζητούν από τις εδώ ποντικομαμές να τους στείλουν καμιά δεκαριά χιλιάδες από αυτούς που κάνουν εδώ το αγροτικό τους και έχουν αξιολογηθεί και ως οι πλέον νομιμότυποι για άμεση ανάληψη εργασίας. Ο λόγος που έχουν μαζέψει εκατομμύρια εδώ είναι για να έχουν μεγάλη γκάμα επιλογής. Πως αλλιώς να δικαιολογηθεί η πάταξη του νατιβισμού, η χαρά της πολυπολιτισμικότητας, το μπόλιασμα ανθρώπων με πιθηκοειδή καθώς και ο χαρακτηρισμός αυτών που τα κάνουν μπάχαλο ως υπερδραστήριων νεαρών. Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε ρε αλήτες με γραβάτα.

    21. Αριστερο ανθελληνα της τηλεορασης επρεπε να σφαξουν. Δεν πειραζει την επομενη φορα θα βρουν στοχο.

    22. έχουν μπει λαθραία τους έδωσαν άδεια παραμονής χωρίς να τη δικαιούνται και το κράτος τρέχει μονίμως από πίσω τους για τα εγκλήματα που κάνουν. Πόσα κοστίζουν όλοι αυτοί ;;;;;;;; Αστυνομία, δικαστήρια, φυλακές ,νοσοκομεία .Παντού τζάμπα . Αυτό δεν είναι κράτος αλλά χωματερή που μάζεψε όλα τα μπάζα της αφροασίας. Βέβαια ευθύνη έχουνε και οι πολίτες σε όλο αυτό. Τους νοικιάζουν σπίτια, τους παίρνουν στις δουλειές και μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.

    23. Αφηστε τους να σκοτωθουν μεταξυ τους ουτε το εκαβ να παει ουτε η αστυνομια ειναι εξοδα

    24. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΤΑΣΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ πχ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΩΝΤΑΙ >

      1. Όλος ο Μαραθώνας τίγκα στα πάκια και στους ινδούς είναι.

    25. Ρέντης κ Καμίνια σε κίνδυνο μόλις σουρουπωσει…Γεμάτο γιάφκες φανατικών μουσουλμάνων που κοιτούν αγριεμενα.Το 90 τοις εκατό των καταστημάτων στα χέρια τους…Κάντε μια αυτοψία και θα δείτε πολλά.Καθε χρόνο φεύγουν στις πατρίδες τους πωλούν τα διαβατήρια τους κονομανε γερά κ επιστρέφουν πίσω ξανά.Καποια στιγμή βγάλτε στην σέντρα και τις υποτίθεται Ελληνικές τράπεζες,που χρηματοδοτουν αδρά τους λαθρο,ενώ για τους Έλληνες οι στρόφιγγες είναι κλειστές.

      1. :ειρθε και η σειρα αλλων να φανε χρημα. Οχι μονο οι ελληνοειδης κατοικοι…….

    26. Αν δεν φοραγαν μασκα πρεπει να παρουν προστιμο

    27. ναι για τις επενδυσεις τσακωθηκαν το πιστευω και εγω.μπολιασμα μονο

    28. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ….ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ….ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ….!!!!

    Comments are closed.