ΕΚΡΗΞΗ ΟΡΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» – Ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει ότι θεωρεί ότι είναι ο πρωθυπουργός μιας άλλης χώρας, παρόλα αυτά αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό. 

    Ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής».

    Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ελληνικής εταιρείας Viva Wallet στην οποία πρόσφατα επένδυσε η Jp Morgan. Σε διάλογο που είχε με τον CEO & Co Founder της Viva Wallet Χάρη Καρώνη, δήλωσε ότι «… όλος ο κόσμος των startups είναι και ένας κόσμος βαθιά αξιοκρατικός. Προχωράς ανάλογα με τη δουλειά σου, με την επιτυχία σου, με τη συνεισφορά σου στην εταιρεία. Και βέβαια αυτό κάνει και πάρα πολλούς νέους και λιγότερο νέους που έφυγαν από την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης να σκέφτονται να γυρίσουν πίσω.

    Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον ο οποίος είναι Έλληνας η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος και αυτό είναι κάτι που αρχίζουμε και το βλέπουμε να γίνεται».

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε μία άλλη χώρα. Δεν είδε την Ελλάδα με το ΕΣΥ στα όρια της διάλυσης, αφημένο στην τύχη του εν μέσω πανδημίας, δεν είδε τα καθημερινά σοκ που βιώνουν οι πολίτες με τις ανατιμήσεις σε βενζίνη, πετρέλαιο και ρεύμα, ούτε την προειδοποίηση της Eurostat για εφιαλτικό άλμα πάνω από το 6% στον πληθωρισμό. Ξέχασε επίσης ότι αναφέρεται στη χώρα με την υπερδιπλάσια μείωση μισθών τη διετία 2020 – 2021, με ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός ένιωσε ιδιαίτερα περήφανος για τη συγκεκριμένη δήλωση ώστε να την αναρτήσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για κακή του τύχη, εκατοντάδες χρήστες του απάντησαν σε σκληρή γλώσσα.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ρε Μητσοτακη.. αν δεν ησουνα τελειως ” Μ@Λ@Κ@Σ ” τι θα ηθελες να ησουνα….περα απο ”Οδηγος Τρενου”..μετα ”Πιλοτος”..μετα ”Γιατρος” και ”Πρωθυπουργος”..αναθεμα τη κουτρα σου Αχρηστε Ζαβε ? Γυρνα ρε γλιτσα στη στρατοσφαιρα…μασε τα μπουγαλακια σου και τα παρελκομενα σου..κι αντε ” Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ” να τελειωνουμε

    2. ΡΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!
      ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Ή ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ;;

    3. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΟΠΩΣ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    4. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ή Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

    5. Ο κούλης τελειώνει με τους εκβιασμούς για τα εμβόλια. Προχώρα με αληθινούς πατριώτες και όχι με τζήμερο που δεν λέει τίποτα για τους εκβιασμούς και τον πρώην σύμβουλο του σαμαροβενιζέλου κρανιδιώτη. Προχώρα για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω, μόνο τότε έχεις ελπίδα και έχουμε ελπίδα.

    6. Ενταξει Βασικο του γνωρισμα εκτος απο την απειρη μα@@@ια που τον δερνει ειναι το ΑΡΝΗΤΙΚΟ IQ του

    7. Στη μεγαλη πείνα που έρχεται μη το γελάτε καθόλου θα χορτάσουμε τα παιδιά μας με δαυτους. Άλλωστε, όπως λέγουσιν .. it tastes like chicken

    8. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ. ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

    9. Στην κάλπη θα δείξει ποσο ξυπνησαμε σα λαός. Αν και με τετοιες νωθείες, πάλι τα ίδια θα έχουμε

    10. Ντροπή του!!! Ανάξιος απεδείχθη σε όλα!!!! Βέβαια, όταν εκ γενετής είσαι μέσα στα πλούτη και τη χλιδή, όλα θαυμάσια τα βλέπεις!! Ντροπή του και για το κατοστάρικo στους άνω των 60 ετών!!! Μακάρι ο Θεός να τον τιμωρήσει σύντομα.

    11. Τι λέει ο άρρωστος, Ψάχνω για δουλειά 1 χρόνο, με πτυχίο είμαι έχω και προυπηρεσία, μπορείς να με βολέψεις κάπου να ταίσω τα παιδιά μου?

    12. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ, ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Π@@ΤΣΟ ΜΑΣ!!!
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@@@@Σ@@!!!!!

    13. Απλα ανιατος! Ουτε ο Μεγαλοδυναμος μπορει να τον βοηθησει! Λουλη κατεβα πεζοδρομιο μερια και ματα πες μας τα! Με πεντε κι εξη κι εφτα χιλιαρικα και βαλε μηνιατικο ολα ειναι θαυμασια!

    14. Δέν είναι ούτε τρικυμία έν κρανίω.Ο γουρλομάτης έχει χάσει τόν μπούσουλα.Καμία σχέση μέ τήν πραγματική ζωή.Κατευθείαν στό Δαφνί προτού ό επικίνδυνος άχρηστος βουλιάξει όλη τή χώρα.
      Γιάννης Λάκων

    15. Κάθε μέρα που περνάει ως που να πιάσετε τους δολοφόνους, θα χάνετε 1% από τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας…..

    16. Μιλά για τους ολιγάρχες και τους άριστους του, αυτούς δηλαδή που ταΐζουμε όλοι εμείς.

    Comments are closed.