ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ: “ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ” – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ – ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ – ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο Τυμπάκι, και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, δε στάθηκαν ικανά να συγκρατήσουν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία του Τυμπακιου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, με αφορμή τα «θερμά» επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στη Μεσαρά και αποκορύφωμα την τελευταία αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες με πέντε τραυματίες και 24 συλληφθέντες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, περίπου 1500 άτομα βρίσκονται στο Τυμπάκι όπου γίνεται το προγραμματισμένο συλλαλητήριο.

    119055485_322456338968299_1336744790305401102_n

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έλειψαν και τα επεισόδια με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε ρίψη χημικών, καθώς κάποιοι εκ των διαδηλωτών προκάλεσαν ζημιές σε ένα από τα τζαμιά που υπάρχουν στο Τυμπάκι.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, έχουν γίνει και προσαγωγές.

    Να σημειωθεί ότι στις 5 το απόγευμα, υπήρξε προσυγκέντρωση, παρουσία της ΕΛ.ΑΣ, στον Κόμβο των Αθανάτων στο Ηράκλειο, ενώ ακολούθησε αυτοκινητοπομπή μέχρι το Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες. Επόμενος σταθμός ήταν στο Τυμπάκι, όπου γίνεται το συλλαλητήριο.

    Κατά τη διάρκεια της πορείας τα οχήματα συνοδεύονταν από αστυνομικούς.

    Οι διαδηλωτές θέλουν να στείλουν ισχυρό μήνυμα στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να δοθεί λύση σε ένας πρόβλημα που ολοένα και μεγαλώνει , δημιουργώντας εντάσεις, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην αστυνομία αλλά και τη Δημοτκή Αρχή.

    Το κάλεσμα για την πορεία έγινε μέσω social media με τους κατοίκους της περιοχής να θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στο Τυμπάκι εξαιτίας της παρουσίας οξύθυμων μεταναστών. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η αστυνομία προχθές προχώρησε και σε μία επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψη των παράνομων μεταναστών.

    Οι θερμόαιμοι, επιχείρησαν να προσεγγίσουν χώρο που λειτουργεί ως τζαμί, όπως οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και ακολούθησαν τα επεισόδια. Μάλιστα, από τα επεισόδια υπήρξε και τραυματισμός ενός ηλικιωμένου τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Οι συγκεντρωμένοι, σε ψήφισμα που εξέδωσαν ζητούν την απέλαση των παράνομων αλλοδαπών, σε διαφορετική περίπτωση θα επαναλάβουν τη συγκέντρωση σε μια εβδομάδα, όπως ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκης, ΝΔούλα όλοι λαθρολάγνοι και μπολιαστές.

    2. Πουλανε μαγκιες τωρα.σα του ς αγροτες του μπουτα
      Σε δυο μηνες που θα μαζευουν τις ελιες στα γονατα θαπεσουν να παρακαλανε τα πακια να πανε στα χωραφισ να μσζεψουν τις ελιες

    3. Τί ψήφισε η Κρήτη;
      Από τη μια ψηφίζετε αριστερά που ανοίγει σύνορα και τους φέρνει και από την άλλη δεν τους θέλετε;
      Οοοοοχι ψευτονταηδες να τους φάτε στη μάπα !!!
      Καλού κακού κάντε καθ κανένα DNA στα νεογέννητα σας…. ιδιοι χρωμα έχουν και αυτοί με εσάς !!!

      1. Ενώ εσύ από το όνομα που χρησιμοποιείς είσαι μάλλον Τουρκάλα, γιατί μια Ελληνίδα δε θα μιλούσε ποτέ έτσι.

    4. Σύντροφοι στη κρητη στις επόμενες εκλογες μετα τον αλ6 ψηφιστε το πατριωτικό κκε του κουτσούμπα και της κανέλας… για να διώξουν όλους τους αλλοδαπούς λαθροεισβολείς από την πατρίδα μας… χοχοχο!!!

    5. όλα τα Πάκια να τα πανε στην Κρητη.
      Από χρώμα δεν διαφέρουν και πολύ με τους Κρητικούς.

      Αμα κρινω και από τον κρητικο του Big Brother που έβγαζε φρυδια, τοτε μαλλον θα τους γουστάρουνε τους πακιστανους

      1. Πρόσεχε εσυ..μην είσαι κανεις κρητικού γιος..Κ δε το ξερεις!!!!

    6. Time to put in jail every politician who has more than one generation of his family in politics , in jail , for their life ! And their family, as well , don’t take chances …. As for these, unappreciative foreigners ? No problem … let the real trouble makers , kill each other , once dead ,please don’t bury ,,, the scum , the dead ,should be , fed to pigs , which, should then be feed , to their political and ideological sponsors , that languish in jails , wondering where it all went down , between their legs . A , deserving , full on , cannibal, and typical , political dialogue of Greek /o/Turko style -gyros-, incestuous ,a, total ,throbbing , meat diet ! The lot , both sides of politics, eating, blessed , happy pig . Eat , HALAL PIG …. Traitors , my sister …after all is my mother ! And Big brother is my MOTHER . Have you shot any journalists lately , scum. And Junta , vitamin supplements , should be, offered as mercy ,in consideration to prevent claims of cruelty , after all … I, just found out that Muslim babes are shaven . Amen . Beaver . TRIHA .

    7. Ελληνες στα οπλα να ξεβρωμισει η χωρα!!Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.

    8. Δεν δινουν δουλεια οι Κρητες στα πακια μονο κατι μεγαλογεοκτημονες και εργοστασιαρχες κολλητοι των μητσοτακηδων. Θυμαστε που ελεγε η Ντορα θα παμε λαθρομεταναστες στην Κρητη να δουλεψουν στα χωραφια?

    9. Καλά να τα πάθετε ψευτοκρητηκοι, πάρτε το δοσιλογο. Μητσοτάκη και φάτε τον στη μάπα, γουρούνια, κουραδομαγκες,

    10. Πρεπει να παρετε στο κυνηγι ολους αυτους που τους δινουν δουλεια και στεγη …για την ακριβεια πρεπει να τους λιντσαρετε!!! Γιατι ειναι αρχικ@υραδες που το μονο που τους νοιαζει η πορτοφολα και η εκμεταλευση…και ο μονος λογος που το παιζουν οι περισσοτεροι δηθεν αντιρατσιστες εκει κατω, ειναι μονο και μονο , γιατι μονο ετσι μπορουν να εχουν τα δουλικα που χρειαζονται! Αλλα θελω να δω ποσο θα κρατησει η επανασταση σας και τι θα ψηφισετε στις επομενες εκλογες…γιατι στις τελευταιες δωσατε και παλι την ψηφο σας στον συριζα σε αυτα τα αριστερα αναρχοαπλυτα κ@υραδια…οι οποιοι επι 4-5 χρονια που ηταν στην εξουσια ανοιξαν τα συνορα και εμπαινε καθε σιχαμενο ορκ μεσα στη χωρα…το ξερατε πολυ καλα αυτο και ομως το κανατε …Αλλα μαλλον νομιζατε οτι δεν θα ερχοταν ποτε η ωρα, που θα σας βιαζαν τις γυναικες και θα σας επαιρναν με τις κλωτσιες …..Και ειχατε αυταπατες οτι μονο τις ντοματες θα σας μαζευαν …Οσο για το τζαμι, σκονη και θρυψαλα μαζι με αυτον που τους το νοικιασε

    11. Θυμιζει συλαλλητηρια και προδοσια της Μακεδονιας
      εδω προκειται περι προδοσιας ολης της χωρας
      χαριζοντας οχι το ονομα οπως το ονομα Μακεδονια στα Σκοπια
      αλλα γη και υδωρ,ολοκληροτικη υποταγη και παραδωση της χωρας στους λαθρο και ΜΚΟ
      προ παντων των Μητσοτακηδων ΜΚΟ

    12. Η ΚΡΗΤΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ.

    13. Βγάλτε τα κουμπουρια και ρίξτε στα πακια στο ψαχνό.Καιρος να πάρουμε εμείς οι Έλληνες το νόμο στα χέρια μας.Να ξεκουμπιστουν όλα τα πίθηκια απ’ τη χώρα μας.Γκρεμιστε και το το βρωμοτζαμι τους τώρα.

      1. Χα χα, αυτό το τελευταίο, πολύ μ’ άρεσε.
        Ένα ισόγειο μαγαζί ήταν που κάποιος ηλίθιος τυμπακιστανός τους νοίκιασε αντί 500 μαύρων ευρώ μηνιαίως.
        6,000 αδήλωτα ευρώ το χρόνο.
        Όμως από πάνω μένουν άλλοι ένοικοι που δεν φταίνε σε τίποτα. Ενημερώστε τους για το γκρέμισμα να φύγουν.

    14. Για να δω ποιος θα σας μαζεύει τη σοδειά η θαφήσετε τα καφενεία και την πρέφα για να πάτε στα χωράφια.σημειοτέων δεν είμαι υπέρ των ξένων

      1. Μα οι ίδιοι οι τυμπακιστανοί θερμοκηπιάδες και λοιποί που παίρνουν τα λαθροπάκια δεν θέλουν Έλληνες γιατί θέλουν τουλάχιστον ΙΚΑ. Κλέβουν τα ένσημα, αλλά κι απ’ όπου μπορούν.
        Αν το ανθελληνικό μασονικό ακράτεια (δεν έχουμε κράτος, έχουμε ακράτεια) επιδοτούσε την εργασία των ανέργων και έκοβε τα επιδόματα ανεργίας, ενώ κυνηγούσε τη μαύρη εργασία, τότε θα δούλευαν τα Ελληνόπουλα και δεν θα χρειάζονταν οι ισλαμιστές ανθέλληνες ISIS-ταλιμπάν.

    15. Τώρα μόλις γύρισα από το τυμπακιστάν, όπου η αστυνομία κατά την προσφιλή της μέθοδο έριξε δακρυγόνα στους Έλληνες για να προστατεύσει τους αγαπημένους της Κούλας. Που πριν κλέψει την ψήφο μας έλεγε οτι θα τους απέλασε.
      Και βέβαια οι πακιστανοί ΕΛΑΣίτες ως συνήθως προστάτευσαν τους λάθρο και συνέλαβαν Έλληνες στην προσπάθεια τους να κάμψουν το φρόνημα των διαδηλωτών.
      Ανάθεμα στην πακιστανική αστυνομία που δεν σέβεται αυτούς που από το υστέρημα τους πληρώνουν τους μισθούς τους.
      Δυστυχώς γι αυτούς, οι πολίτες τους μισούν.

      1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ!!! ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!!! ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ “ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-2000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ-750ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ” ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ…ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ

    16. Τι ψηφίζατε μλκες κρητικοί στις εκλογές ???
      Τσιπράκο και πολάκη δεν ψηφίσατε???
      Νομίζατε ότι δεν θα πάρετε και εσείς μετανάστες??
      Φάτε την τώρα!

    17. Ποσο δικιο εχουν. Κ γω τους παραδεχομαι
      Δε γουσταρουν ισλαμοποιηση. Ποιος τους ρωτησε;

    18. Μάγκες κρητικοι αν δεν ψηφίσετε κασιδιαρη τα πακιστανια θα σας περάσουν όλους ένα χεράκι…
      την ψωλη και τη ψήφο πρέπει να ξέρετε που να τη βάζετε..

    19. Το κρατοσ αν κόψει το ταμείο ανεργίας στους Ελληνες να δειτε για ποτε θα πήγαιναν για δουλεια. Και φυσικα οι λαθρο θα έφευγαν. Δυςτυχως ομως το κράτος αντι να αναγκάζει τους Ελληνες να πανε για δουλεια, κόβοντας το επίδομα ανεργίας, απο την στιγμη που υπαρχουν δουλειές, αφήνει τους λαθρο να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και μάλιστα με μαύρα χρήματα. Ετςι χάνει και το κράτος. Επιςης τα λεφτά που βγάζουν οι Πακιστανοί, φεύγουν για το Πακιστάν. Λεφτά που εμεις αναγκαζόμαστε μετα να δανειστούμε με μεγάλο τόκο. Απο παντου χαμένοι δηλαδη με τους λαθρο. Το κράτος δυςτυχως ομως θέλει να μας καταστρέψει. Αλλιως τροποι υπήρχαν και να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ οι Ελληνες και να ξεκουμπιστουν οι λαθρο. Αλλα εχουμε ενα ανθελληνικο κράτος που μισεί τους Ελληνες και θέλει να τους εξαφανίσει.

      1. τι λες βρε πάνε αυτά που ήξερες !
        δεν δικαιούσαι όλη την ώρα επίδομα ανεργίας !
        πως φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει καθόλου, και αν έχεις δουλέψει στις πλάτες γονιών κλπ

        για αρχή ένας που παίρνει 600 ευρώ στοιχίζει 900 ευρώ τα 300 ευρώ μάντεψε ποιος τα παίρνει (το κράτος)
        ένας που παίρνει 1200 ευρώ καθαρά στοιχίζει 2000 ευρώ μάντεψε πάλι ποιος παίρνει τα 800 (το κράτος)

        σύνταξη γελάνε και οι πέτρες , η νεολαία 25 χρονών ξέρει ότι δεν θα πάρει σύνταξη !

      2. Πού τις είδες τις δουλειές; Τα χωράφια εννοείς; Δεν ζουμε όλοι επαρχία. Ταμείο ανεργίας πόσα χρόνια μπορεί να έχει κάποιος και πιστεύεις πωςόσοι έχουν ταμείο ανεργίας ότι μπορούν να ζήσουν από αυτό με τόση ακρίβεια στην Ελλάδα; Έχεις ψάξει τα τελευταία χρόνια καμία δουλειά να δεις τί ζητάνε οι εργοδότες; Για να μην βρίσκουν κάποιες ομάδες ατόμων εργασία κάτι σημαίνει αυτό. Αν υπάρχουν άτομα που έχουν κάρτα ανεργίας ενώ ταυτόχρονα μπορεί να εργάζονται με κάποιον τρόπο και να παίρνουν το εξτραδάκι από το ταμείο το κράτος ας κάνει έλεγχο. Ο έλεγχος γίνεται εύκολα διότι οι περισσότεροι τέτοιοι αν υπάρχουν θα κυκλοφορούν συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα δωρεάν με τα ΜΜΜ. Ας τους βρει λοιπόν.Να υποθέσω και κάποιες άλλες περιπτώσεις; Μπορεί κάποιοι να το κάνουν αυτό αν εργάζονται σε συγγενικά τους πρόσωπα. Ας τους βρει λοιπόν αν υπάρχουν. Δηλαδή μπορεί κάποιοι να κάνουν πρόσληψη απόλυση για να παίρνουν ταμείο. Ας κάνουν έλεγχο. Αυτοί κατά την γνώμη μου που θα μπορούσαν να εργάζονται και δεν το κάνουν είναι αυτοί που είναι νεαρής ηλικίας. Γιατί αυτοί βρίσκουν πολύ εύκολα εργασία. Οι υπόλοιποι δε νομίζω να κάθονται από επιλογή. Για κάποιον λόγο είναι άνεργοι. Αρκετοί άνεργοι είναι άνεργοι χωρίς να παίρνουν κανένα ταμείο ανεργίας . Αν έλεγες και τι δουλειά κάνεις εσύ για να δω ποιος το ισχυρίζεται αυτό..

      3. δεν παιρνουν ελληνες αλλα λαθροεισβολεις μικρο μεροκαματο ανασφαλιστους και παει λεγοντας εγω καποτε ημουν στα καραβια ειχαν πληρωματα ως επι το πλειστον ελληνες ναυτικους μετα σιγα σιγα αραιωνανε οι ελληνες και στο φιναλε ελληνες ηταν ο καπετανιος υποπλοιαρχος α μηχανικος και δευτερος μηχανικος και λοστρομος ολο το υπολοιπο πληρωμα ηταν αλλοδαποι γιατι? παιρνουν λιγα λεφτα σε συγκρηση με τους ελληνες το ιδιο γινεται και στην κρητη και παντου χαμηλα μεροκαματα χωρις ασφαλεια

      4. δουλευουν δεν δουλευουν οι ελληνες παλι θα μας τους εφερναν

    20. Κρητικοί αφήστε τα δήθεν νταιλίκια. Επιτέλους κάνετε αυτό που πρέπει. Θέλετε να φύγουν οι λάθρο; αντί για τα
      καραγκιοζηλίκια των διαδηλώσεων κάνετε ένα απλό πράγμα. Απαιτήστε σε ‘όσους τους δίνουν δουλειά να μην τους ξαναπάρουν! Και αν δεν σαν ακούνε ………………………………………… Και βγάλετε αγγελίες όπου θα ζητάνε Έλληνες να δουλέψουν στις θέσεις τους. Έτσι απλά θα απαλλαγείτε απο αυτούς
      Αυτός είναι ο μόνος τρόπος . Αυτά να γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

    21. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

    22. Έξω από τη χώρα, οι φίλοι των Τούρκων Πακιστανοί. Η Ελλάδα στους Έλληνες, οι Πακιστανοί να πάνε στο Πακιστάν ή στη σύμμαχο τους Τουρκία.

    23. Στα συσκευαστηρια όλοι οι λαθρο δουλεύουν ανασφάλιστοι. Αυτό είναι παράβαση, δημιουργεί ανεργία και πρέπει να μπούνε πρόστιμα.

    24. Ούτε μια πιστόλια…? Τίποτα?! Τι στο διάολο έχουν τα κουμπουρια ? Μόνο για τους γάμους κ τις μαγικές μεταξύ τους??????

      1. με 500 μέλη της πακιστανικής αστυνομίας γύρω γύρω, ποιος μ@λ@κας το ρισκάρει;

      1. Ρε ουστ ρεμάλι του κέρατα ΣΟΡΟΣ
        ΤΡΟΛΑΚΙ.🤑

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    25. Εγώ θυμάμαι τον γουρλοκουλη που μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα ξεπερνούν το 1% του ντόπιου πλυθησμου. Φούμαρα της χαλί μας με το ξεκινημα

    26. Αν δε δίνετε δουλειές στα πάκια, θα σηκωθούν να φύγουν. Όσο έχουνε παράδες, μηδέν το πρόβλημά τους. Γι αυτό και μπορούν να πάνε στο τζαμί. Αν τους κόψει η λόρδα, το τελευταίο πράγμα που θα τους νοιάζει, θα είναι ο προφήτης και οι παρθένες του. Κι αν δεν κάνω λάθος, είστε λίιιιιιγο περισσότεροι από αυτούς, τι έχετε να φοβηθείτε. Τον τόπο σας υπερασπίζεστε. Τα πάκια, δεν ανησυχούν, ούτε καταλαβαίνουν από συλλαλητήριο. Από άλλα φοβούνται. Ο νοών, νοήτω.

    27. Αγαπάνε την Ελλάδα λιγότερα απο τα κέρδη τους. Όσο γιατί δεν πάνε Έλληνες. Δεν πληρώνουν κανονικά καταστρατηγώντας κάθε νόμο (που είναι της πλάκας) με ανοχή του κράτους. Το κόλπο των εποχιακών με μεροκάματο μειωμένο και ωράριο αυξημένο. Όλοι μιλούν για ελεύθερη αγορά αλλά αφήνουν τους μετανάστες για να καταστρατηγούν την προσφορά και την ζήτηση στην προσφορά εργασίας.

    28. Δεν γίνεται έτσι παιδιά. Τους εργοδότες των Πακιστανών να «μιλήσετε». Μόνον έτσι θα βρητε λύση. Αν τα απάκι δεν βρίσκουν δουλειά θα φύγουν από μόνα τους. Είναι σαν τις ακρίδες. Όταν δεν υπάρχει φαΐ σε ένα μέρος πάνε σε άλλο.

    29. Παντα ελεγα οτι οι Κρητικοι δεν κολωνουν.
      Τους παραδεχομαι.
      Μπραβο αδερφια.

    30. Νομιζατε…οτι θα την γλιτωσετε…εκει στην κρητη…?
      Γλεντι, οπλα, λεβεντια., ξαπλα…και δυο οκαδες μπαμιες…?
      Ερχεται και η σειρα σας…θα σας γεμισει το μητσοτακεικο…με απλυτους….
      Δεν εχετε δει τιποτα….

    31. Οι Κρήτες γιατί διαμαρτύρονται?έχουν τους Πακιστανούς σκλάβους κ δουλεύουν τα χωράφια τους τις λαϊκές τα εργοστάσια κ όλα αυτά τσάμπα σκλάβους τους έχουν κ μετά φωνάζουν ποιοι τους έδωσαν δουλειές? Αν δεν είχαν δουλειά κ σπίτια για να μείνουν να είστε σίγουροι ότι δε θα ήταν κανείς εκει Αλλά που μυαλό η λεβεντογεννα που λέει κ κάποιος ακολουθήστε τα λόγια της Ντόρας κ όπως βλέπετε καλοπαιρνατε θα σας πηδήξουν τα πακια μέσα στα καφενεία που κάθεστε κ μπεκρουλιαζετε.Ξυπνηστε πριν είναι αργά.Σημερα είναι 4000 στο Τυμπάκι αύριο θα είναι 14000

    32. Να ρίξετε και ένα χέρι ξύλο στον κρητικό που απασχολουσε 400 Πακιστανους. Εάν κανένας εδώ δεν τους έδινε δουλειά και εάν από την αρχή ήμασταν εχθρικοι απέναντι τους, δεν θα φώναζαν ούτε τους συγγενείς τους, ούτε τους φίλους τους. Τα ίδια έπαθαν και οι βλαμμενοι στη Λέσβο. Ήθελαν και Νόμπελ που ταιζαν τους εισβολεις, έκαναν και διαμαρτυρίες εάν άρπαζε καμία φαρα κανένας ΜΚΟ. Λουστητε τους τώρα. Σας έφαγε ο ανθρωπισμος, η προοδευτικοτητα, ο πολυπολιτισμος και η μαλακια σας.
      Λύσεις υπάρχουν, αλλά δυστυχώς έχουμε δημοκρατία και μαλιστα των διεφθαρμενων και των ανθελληνων.

    33. Δώσε πόνο ρε Κρήτη, γιατι εμεις εδώ οι υπόλοιποι είμαστε χέστες στα 4.

    34. το τζαμι το γαμησαμε ερχοντε κιαλλα απαντησεις πολλες για οποιον αφισβιτη την λεβεντογενα

    35. αν και δεν τους πηγα ιδιαιτερα μιας και διελυσαν την χωρα με τα 80 τ εκατο στον παπανδρεου
      Σε αυτο μαζι τους ειμαι
      Πρωτα η ελλαδα

      Βεβαια στις εκλογες εκει σαρωσε συριζα που θελει ανοικτα συνορα..
      Αλλα κρητικοι ειναι μυαλο ποτε δεν ειχαν

    36. Πότε θα σταματήσουν να δίνουν δουλειά στους ξένους με την δικαιολογία ότι δεν πάει ο Έλληνας? Εδώ και χρόνια θα έπρεπε αυτό το άχρηστο κράτος να είχε βάλει τουλάχιστον ποσόστοση. Τα παιδιά μας φεύγουν μετανάστες στα ξένα και η Ελλάδα γεμίζει λαθροεισβολείς που τους δίνουμε και δουλειά, για να μας σκοτώνουν ευχάριστα.
      Και μη χειρότερα!

    Comments are closed.