ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ SPUTNIK-V ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    Κοινοποίηση:
    εμβόλιο Sputnik V2

    Η ρωσική πλευρά πρότεινε στην Ελλάδα να εξετάσει το ενδεχόμενο παραγωγής ρωσικών εμβολίων από φαρμακευτικές εταιρείες στη χώρα μας αν και το βασικό ζήτημα είναι αν η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη θα το σκεφτεί σοβαρά ή απλά θα… προσπεράσει;

    Θυμίζουμε ότι όταν είχε ερωτηθεί στην βουλή για το γιατί δεν έχει γίνει η προμήθεια των Sputnik-V είχε απαντήσει το απίστευτο “Δεν το κάνουμε για να μην πέσει η κυβέρνηση”!

    Πρόταση στην Ελλάδα να εξετάσει το ενδεχόμενο παραγωγής ρωσικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού από εγχώριες φαρμακευτικές εταιρείες, έκανε η Ρωσία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο επιτροπής της Κρατικής Δούμα Παβέλ Φεντίαεφ, ο οποίος οργάνωσε συνάντηση των κοινοβουλευτικών ομάδων φιλίας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας.

    «Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, παρότι διεξήχθη διαδικτυακά. Η ελληνική Βουλή είναι γεμάτη σχέδια για ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία. Συζητήσαμε το θέμα κοινών πρότζεκτ στο τομέα της γεωργίας, της βιομηχανίας. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ελληνικής πλευράς ήταν φυσικά η επανάληψη της τουριστικής επικοινωνίας με τη Ρωσία. Είμαι έτοιμος να συζητήσω λεπτομερώς τη θαλάσσια διασύνδεση Νοβοροσίσκ-Θεσσαλονίκης» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook.

    «Από την πλευρά μας, προτείναμε να εξετάσουν την πιθανότητα παραγωγής ρωσικών εμβολίων σε εργοστάσια φαρμακευτικών εταιριών στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

     

     

    Ο ίδιος συνέχισε αναφέροντας ότι «η ελληνική πλευρά ευχαρίστησε τη χώρα μας για τη βοήθειά της, τόσο στα στρατιωτικά γεγονότα πριν 200 χρόνια όσο και στα σημερινά προβλήματα. Επιτρέψτε μου να θυμίσω ότι το 2018 συνδράμαμε όταν η Ελλάδα είχε χτυπηθεί από δασικές πυρκαγιές και ξέρω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και σήμερα».

    Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος επιτροπής της Κρατικής Δούμα είναι συντονιστής της ομάδας για τις σχέσεις με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στη συζήτηση είχαν προσκληθεί ο Σεργκέι Γκαβρίλοφ, πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Κοινωνίας των Πολιτών, Δημόσιων και Θρησκευτικών Συλλόγων Σεργκέι Γαβρίλόφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ένα 99% θα εμβολιαζόταν με το ρωσικο κάτι ξέρει ο καμμένος και το έκανε

    2. Γιατί όχι ρε μαλάκα Μιζοτάκη ελεινέ αφού και αυτό επένδυση είναι αφου σου λέει να τα παράξουν ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες…………. λαμόαααααααααααγια νεοδημοκράτες !!!!!!!!!!!!!

    3. Εκπληκτική πρόταση απο τους Ρώσους (μεθυστακες). Δηλαδή μας λέτε τώρα ότι αν το δηλητήριο είναι Ρωσικό τότε είναι και καλό. Τίποτα ρε απο κανέναν!!! Ας το δωσουν στις αρκούδες της Σιβηρίας.

    4. τι λενε ρε ??? και αυτα εχουν θξανατικο μεσα !!! εχουν και πραματα να σε εντοπιζουν οποτε γουσταρουν οι υπιρεσιες που ελενχουν !! δειτε στο γκουκλι που λεει καπου χακερσ σπαει κοδικο και αποκαλύπτει κρυφη σελιδα ελενχου αυτων που εμβολιαστήκανε στη ρωσια

    5. Εχουν παραγωγη στα σκοπια θελουν και εδω….μεσω της ελλαδας θελουν να τα περασουν για τα εγκρινει ο ευρωπαικος οργανισμος φαρμακων και οσοι εχουν εμβολιαστει με τα εμβολια της κινας,ρωσιας δεν εχουν παρει αδεια και δεν μπορουν να περασουν χωρις αρνητικο τεστ τα συνορα της ευρωπης και στο γυρισμο εχει καραντινα 15ημερη.
      ΟΙ μονοι εξαιρεση μεχρι τωρα ειναι η τουρκια που αναγνωρισε η ελληνικη κυβερνηση το κινεζικο εμβολιο… ηταν δουλεια του εοφ αυτοι…αλλα επειδη ζουμε σε χωρα που κανουν οτι θελουν η κυβερνησης δεν του ελεγχει κανεις η αντιπολιτευση ειναι ανυπαρκτη εχουμε αυτα τα φαινομενα.

    6. A ρε Sputnik-V , το καλυτερο εμβολιο…ο Αρχοντας ΠΟΥΤΙΝ της KGB ξερει και εχει κανει ηδη δυο…Περιμενουμε και μονο αυτο !

    7. εσείς τι λέτε να κάνουν τα καθάρματα οι μπλε συριζαίοι ; αντί να πουν ναι και να σώσουν τους πολίτες και την χώρα, θα πουν όχι για να σώσουν την καρέκλα τους…

    8. ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΜΑΝΙΑ!
      ΡΕ ΟΥΤΕ ΑΠΛΟ ΟΡΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ
      ΜΟΝΟ 90ΡΗΔΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 5 ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

    9. κανένα μπολι μέσα στο αίμα μας!!! τελεία!!!

    10. Δεν πρόκειται να το φέρει το Ρωσικό αυτός δουλεύει για την στοά

    11. Από ότι βλέπω από τον τίτλο, η εφημερίδα σας συμφωνεί με τα εμβόλια για το covid 19-20-21-22-23-24. Δηλαδή, τα συγκεκριμμένα εμβόλια σώζουν αυτούς που τα κάνουν ή εννοείτε ότι η υποτιθέμενη μονάδα παραγωγής θα συμβάλει στην βελτίωση της συνολικής κατάστασης, η οποία παρεπιπτόντως δεν σώζεται με τίποτα, παρά μόνον με πόλεμο, στο σημείο που έχει φτάσει και αυτό με επιφύλαξη.
      Σίγουρα ζούμε τους έσχατους καιρούς, όπως λένε και κάποιοι παπάδες, αν και οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν εμπόριο και τίποτε παραπάνω. Παρ’ όλα αυτά, τα σημάδια μίας επερχόμενης ”καταστροφής” είναι εμφανή σε αυτούς που διαθέτουν μία κοινή λογική των πραγμάτων…..

    12. Ολααμ τα εμβόλια είναι το ίδιο πράγμα. Δεν πρόκειται να πάρουμε.

    13. Το Sputnik είναι ίδιας τεχνολογίας με το J&J και το Astra,δηλαδή ανασυνδυασμένου-χιμαιρικού DNA αδενοϊού. Κάνει την ίδια δουλειά με τα άλλα. Μεταλλάσσει τα υγιή ανθρώπινα κύτταρα σε κορωνοκύτταρα παραγωγούς κορωνοακίδων.

      1. Το μόνο που είναι σαν τα αντιγριπικά είναι το κινέζικο . Το κινέζικο είναι με εξασθενημένο οιό , δηλαδή της δοκιμασμένης για χρόνια τεχνολογίας. Το έχουν πάρει όλοι οι Άραβες και τα Ασιατικά κράτη και δεν έχουν ακουστεί παρενέργειες. Εγώ ρωτάω. Τόσες φαρμακευτικές έχουμε εδώ. Δεν μπορούν να παράγουν ένα τέτοιο εμβόλιο ;;; Σίγουρα αν υπήρχε εδώ τέτοιου τύπου εμβόλιο θα το προτιμούσαν σίγουρα πάρα πολλοί. Αλλά βλέπεις δεν θα υπήρχε η μίζα οπότε φέρνουν αυτά που αποφέρουν περισσότερο κέρδος και δε βαριέσαι ας πεθάνουν και μερικοί.

    14. Ασ μας φερουν ενα εργοστασιο να κατασκευαζουμε καλασνικοφ και ειμαστε ενταξει

      1. Και RPG 7 μην το ξεχνάμε και αυτό κάνει επίσης καλή δουλειά !!

    Comments are closed.