ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ – ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΨΩΜΟΛΥΣΣΑ Ή ΧΑΒΑΛΕΣ; – ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    makaronia

    Ατέλειωτες ουρές σχηματίστηκαν έξω από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που μοίραζε δωρεάν μακαρόνια με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών.

    Σε δρόμους της Αθήνας όπως στην Πανόρμου, την Καλλιθέα, το Παγκράτι αλλά και της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων και της Κοζάνης, όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το αδιαχώρητο με τους πολίτες να περιμένουν πάνω από ώρα για μια μερίδα μακαρόνια.

    Δεκάδες φωτογραφίες ανέβηκαν στα social media από πολίτες που έσπευσαν να πάρουν δωρεάν σπαγγέτι.

    Στην Θεσσαλονίκη τεράστιες ουρές δημιουργήθηκαν στην Προξένου Κορομηλά στο κέντρο της πόλης.

    makaronia1 makaronia2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Έλληνα το ξέρεις τι έφερε η κρίση αυτή;Δεν ξέρεις προφανώς.Το παιδί σου θα δώσει κώλο σε κάποιον ανώμαλο για μια κάρτα στο κινητό.Το παιδί σου θα δώσει κώλο με την φίλη της παρέα για δύο κάρτες στο κινητό.Στις τρείς κάρτες θα το πηδάει αιώνια ο κάθε παρανοϊκός παιδεραστής που αφήνουν ελεύθερο οι πληρωμένοι Εισαγγελείς.Το παιδί σου θα κλέψει γιατί δεν θα αντέξει με άδεια τσέπη θα μπλέξει με πράγματα που δεν πρέπει με ανωμαλίες με παράνομες ουσίες και πολλά άλλα.Το αντιλαμβάνεσαι τι θα δεις Έλληνα ραγιά και δούλε και μαλάκα ή ΟΧΙ.Και δεν φτάνουν όλα αυτά θα το δεις και στο χώμα προσκυνημένε από το σάπιο σύστημα.Ρε τι μαλακας λαός ούτε για τα παιδιά τους δεν ενδιαφέρονται.

    2. H συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει ανάγκη το πακέτο τα μακαρόνια αν τους δείτε.

      Απλά νεοραγιαδισμός και γυφτιά.

    3. Καλε μου Κουλη βαλε και φασουλαδα μεσα να….εκτονωθουμε ! Μονο μη μας περασεις για τρομοκρατες απ τις….εκρηξεις!

    4. ….ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ 41% ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΡΑΓΙΑ!!!….

    5. Ο πλανήτης όλος γαμιέται η Ελλάδα Κασελάκης..χαχαχα…

    6. 9 μηνες ψηλα τα επιτοκια μεχρι να γεννησουμε σπαγγετι. Ακακιε τα μακαρονια ναναι μισκο.

    7. Πολύ μαυρίλα βλέπετε, αλλά αυτή υπάρχει μόνο στο 30% του κόσμου που πληρώνει πάντα το μάρμαρο. Όσο για τους υπόλοιπους για κοιτάξτε καλύτερα και θα πάθετε πλάκα. Ειδικά αν αρχίσετε κουβέντα με ερωτήσεις ανακριτικού τύπου σε πολλούς θα δείτε ότι είναι μια χαρά. Απλά ο Έλληνας έχει την κλαψα στο DNA του και επίσης τα θέλει όλα, η σκέψη του είναι πως να αγοράσει, πως να έχει περισσότερα από τον άλλο με αποτέλεσμα όσα και να βγάζει να μην τον φτάνουν γιατί η σπατάλη και η απληστία δημιουργούν συνεχώς νέες ανάγκες. Όταν κάποιος με δύο μισθούς, με 2-3 σπίτια εξοχικό, δύο αμάξια κλαίγεται τότε πολύ ξύλο πάει χαμένο.

      1. Φαινομενικά ναι, η πλειοψηφία δεν έχει πρόβλημα, διαφορετικά θα βλέπαμε κι άλλα ποσοστά στις εκλογές και εικόνες Μεξικού στους δρόμους. ΌΜΩΣ τα γάλατα έχουν σφίξει σε σχέση με προ μνημονίων, τα λεφτά βγαίνουν πιο δύσκολα, τα έξοδα είναι πολλαπλάσια κι ως συνέπεια τα άγχη και τα ψυχολογικά στο φουλ. Καμία σχέση με παλαιότερα, ένας απ τους δείκτες ευημερίας η νυχτερινή διασκέδαση βλέπουμε πόσο έχει πέσει. Όταν προ 15ετιας υπήρχαν 10 μαγαζιά για επιλογή διασκέδασης το σαββατόβραδο και τώρα με το ζόρι τα μισά (και ούτε), όταν η κατανάλωση στα κέντρα έχει επίσης πέσει στο ναδίρ κι αναγκάζονται να γυρίσουν νωρίτερα σπίτι, τότε καταλαβαίνεις πως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όσοι ζήσαμε τις εποχές 80-90-2000 το ξέρουμε πολύ καλά αυτό, ειδικά τα 90s και τα 00s ήταν πραγματικά κατανάλωση δίχως αύριο σε όλους τους τομείς, εμπορικά μαγαζιά, εστίαση, υπηρεσίες. Πάμφθηνα όλα ειδικά επί δραχμής και ψάχναμε να βρούμε που να ξοδέψουμε…

        1. Σάκη όντως το ευρώ σε σχέση με εποχές δραχμής μας διέλυσε ενώ πολλούς τους έφτιαξε και το φαινόμενο της αισχροκέρδειας που έχει πάρει διαστάσεις μαφίας. Εγώ έζησα και το 80,90 που τα χρήματα είχαν αξία και οι αυξήσεις σε μισθούς ισορροπουσαν τις όποιες αυξήσεις αγαθών που δύσκολα γίνονταν απ’ότι θυμάμαι. Το ρεύμα δεν άλλαζε τιμή ή το ψωμί αν δεν περνούσαν 3-4 χρόνια. Τώρα λέμε μόνο υγεία να υπάρχει και τίποτα άλλο, δυστυχώς.

      2. Είναι και πάρα πολλοί που έχουν κληρονομιές 5 και 6 ακίνητα παίρνουν φουλ ενοίκια κάνουν διακοπές το καλοκαίρι Μύκονο και το χειμώνα Αράχωβα και κλαίγονται περισσότερο από τους πραγματικούς φτωχούς!! Πολλοί άλλοι έχουν βρει έτοιμα χωρίς να δουλέψουν ούτε ώρα στη ζωή τους. Οπότε οι φτωχοί των 600 και 700 ευρώ είναι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο!!

        1. Λ.Ο.Κ. σ’αυτό που λες παίζει και μεγάλο ρόλο ότι ενώ παλιότερα έκαναν παιδιά τώρα με ένα δύο παιδιά που γεννιούνται οι περιουσίες και το ακίνητα μοιράζονται σε μοναχοπαίδια ή στα δύο άρα μια χαρά. Όταν οικογένεια είχε τέσσερα και πέντε παιδιά πόσα σπίτια να φτιάξει αυτός ο πατέρας. Ξέρω μοναχοπαίδια που βρήκαν έτοιμα τα πάντα και δεν ζοριστηκαν για τίποτα.

    8. Για την πλάκα πάνε το χαβαλε και το τσάμπα. Η νεολαία έτσι είναι.

    9. Αυτοί οι γύφτοι οι δούλοι οι ραγιάδες οι προσκυνημένοι οι ηλίθιοι μεθαύριο θα νιώθουν περήφανοι Έλληνες σε παρέλαση για την απελευθέρωση.Που είστε ήρωες του Έθνους να δείτε για ποιους μαλάκες πολεμήσατε και να τους κόψετε τα κεφάλια.Όποιος πήρε έστω και ένα μακαρόνι ( πλην των αστέγων κτλ ) είναι μπινές ή πόρνη από κούνια.

      1. Ωραία φίλε μου ταγραψες!!! Έτσι!!! Βεντούζα!!! Βεντούζα!!! Όχι περήφανοι Έλληνες αλλά προσκυνημένοι νεοραγιαδες!! Αείμνηστε Ιωάννη Μεταξά και ήρωες Αξιωματικοί και Στρατιώτες για ποιους πολεμήσαμε;;;;;;

    10. Πήγε ο τζαμπατζής νεοραγιάς με το iphone των 500 ευρώ να πάρει ένα πακέτο του 1 ευρώ και μετά πήγε στην καφετέρια να πληρώσει 3 ευρώ τον καφέ,πέρασε και από τον οπαπ να παίξει στοίχημα με 10 ευρώ και γύρισε σπίτι με ταξί γιατί δεν είναι καμιά λαϊκούρα,μετά θα πάει να κάνει την 6η δόση του σαν πρεζάκιας και θα ξαναψηφίσει κούλα γιατί του δίνει δωρεάν παροχές.Νοημοσύνη κάτω του μηδενός,δυστυχώς ξέρω πολλά τέτοια άτομα,χρωστάνε ρεύμα και παίζουν στον οπαπ κίνο

    11. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ, ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΑΡΑ Η ΟΥΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΒΑ GENERALE ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΛΙΜΟΥ!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

    12. Και πουσαι ακόμα!!! Τον άλλο μήνα που ο τενεκές το λάδι θα πάει.250 ευρώ!!!0τι ψήφισε ο νεοέλληνας παίρνει!! Οπότε καμμία λυπηση!!. Εκεί στην ουρά!!!!!

    13. Έτσι στην ουρά για το συσσίτιο πεινάλα ελληνέζε. Εμβόλιο μάρκετ πας και σκατά στα μούτρα σου.

    14. ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ,ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑΛΟΓΚΑ.😉

    15. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ…..
      ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΑΙ…..ΠΕΙΝΑΣ
      ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΚΩΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ…..
      αρα μακαρόνι και σκασμός. Δεν αξίζεις κατι καλυτερο
      YΓ ….και μην ξεχάσεις βλάκα το επόμενο μπόλι και την κάρτα πολίτη…..και ΤΑΧΙΣΤΑ

      1. Και πουσαι ακόμα!!! Τον άλλο μήνα που ο τενεκές το λάδι θα πάει.250 ευρώ!!!0τι ψήφισε ο νεοέλληνας παίρνει!! Οπότε καμμία λυπηση!!. Εκεί στην ουρά!!!!!

    16. Για να ξεφτιλιζεσαι ετσι με σκοπο να παρεις ενα σακκουλι μακαρονια ,που εχει 80- 1.30 ευρω,θα πει οτι εχεις φτασει πιο κατω κι απο ζητιανος. Τα καλυτερα ερχονται… ευτυχως που δεν παιζανε και ξυλο για τη σειρα … Ο λαος των μουνουχων,που εγραφε κι ο ποιητης

    17. Όταν πεινάει ο άλλος δεν πάει στο δωρεάν πάει να φυτέψει για να φάει.Απο τη στιγμή που δε θέλετε και κάθεστε στις πόλεις καλά να πάθετε σε όσα σας έρθουν.Κανεις δε θα σας δίνει σημασία όταν ψοφατε της πείνας.Καλους καφέδες και καλούς χορούς στα μπαράκια.

    18. Ετσι σας θελουν για ευκολη χειραγωγηση.

    19. Υπαρχει κριση σοβαρη μην κοιτατε εσεις..κανεις δεν παει σε μια ουρα να κατσει να περιμενει για πλακα…
      Υπαρχουνε ανθρωποι που εχουνε λεφτα αλλα η περισσοτερη ζουνε με μισθο συνταξη κατω απο 1000 ευρο που να φτασουνε μονο το ενοικιο να βαλεις φευγουνε τα μισα…βαλε και τους λογαριασμους…αντε να μεινουνε κατι ψιλα για ψωνια.

    20. δεν πηγαν να ψηφισουν και πανε για μακαρονια, καταντια

      1. Η λογική λέει ότι είναι τζαμπατζήδες και μπουρτζόβλαχοι,ποιός δεν έχει 1 ευρώ σήμερα;

      2. Ακριβώς αυτό, τα περισσότερα πιτσιρίκια λάντζα και γύρους τυλίγουν, άντε στην καλύτερη υπάλληλοι σε καταστήματα, διαβάζω διάφορα μηνύματα εδώ για εκατομμυριουχους κι αηδίες, όλο χαζομάρες, έχουν κινητό 500 ευρώ και κάνουν αναπάντητες γιατί δεν έχουν κάρτα

    21. Νεολαία φαίνεται στις φωτό ! Λες να είναι αυτοί που ΔΕΝ τους ψήφισαν ;

    22. Χαβαλέδες νεολαίοι…έχει το καθένα από 3 PS5 και στα 18 τους έτοιμο αυτοκίνητο, σιγά μην πεινάνε…

    23. κουλα δεν θελατε? τωρα φατε τα κακαλα της κουλας αν τα εχει και αυτα δηλαδη ηλιθιε λαε.

    24. Μητσοτακουλας 41 τακατο , μεχρι να σβησει ο ηλιος

    Comments are closed.