ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ – ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Η ΦΩΤΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ – ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    βαρυμπομπη2

    Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η φωτιά στη Βαρυπόμπη και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις διαστάσεις που θα πάρει. Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και καλεί τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τα σημεία που βρίσκονται οι φλόγες. Εκκενώνουν τους συνοικισμούς.

    Η φωτιά φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από την πυροσβεστική, με τους κατοίκους να καταγγέλουν στην ΕΡΤ πως “από τη 1 το μεσημέρι φωνάζουμε να έρθουν εναέρια μέσα για να σωθούμε. Θα τους ξεφύγει η φωτιά και θα τρέχουμε”.

    tatoi1 tatoi3 tatoi2 tatoi4

    tatoi1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. θα φανε ξυλο και οι 301 της βουλης των ελληνων

    2. Ο Κούλης θελει να σας προστατέψει να μην πεθάνει ο κοσμος απο κοβιδ απο φωτια δεν κολλάει λέει τρέξτε να σωθείτε…Κουλη προδότη εσυ εβαλες τις φωτιες για να παρεις χρήματα απο την ευρωπαικη ένωση θελεις κρέμασμα!!!

    3. Ο γιος του κλεφτη (σημερινος δημαρχος της Αθηνας) θα ειναι ο επομενος πορδηπουργός…. ρε βρεχει σταχτες λεμε

      1. Ναι ρε, και αυτή η αριστερή πανούκλα. Αν δεν μ@λ@κιζότανε 4 χρόνια η αριστερή καπότα, θα υπήρχε μια κάποια υποδομή. Μόνο οι λαθρό την ένοιαζαν.

    4. . . . Ε Χ Ο Υ Μ Ε Π Ο Λ Ε Μ Ο !
      Σε όλα τα επίπεδα .

    5. Το μόνο που απομένει είναι να βγει και ένας «πορδοσαλατας» στο βραδινό δελτίο του σκαι και να ρίχνει κατηγορίες στους πληγέντες..

    6. ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟ Μ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ

    7. Καταστρέφει τα πάντα. Όπως ο τσιπρας φτιάχτηκε οικονομικά από τις πρεσπες, έτσι ο κουλης θα πάρει τα φράγκα από τα εμβόλια και θα πέσεις. Τσιπρας με πρεσπες και Μητσοτάκης με τά εμβόλια φτιάχτηκαν καί καθηστε εσείς να μαλωνετε ποιος από τους δυο προδότες θα σας κυβερνήσεις. Μας καταστρέψαν. Μέχρι εδώ.

    8. Κυριάκο σε προειδοποιήσε θα πέσεις με θόρυβο. Ο θεός δεν θα αφήσει άλλο να παίζουν με την Ελλάδα οθ σατανιστές του συνταγματικού τόξου και μια κάστα επίορκων δημοσίων υπαλλήλων των σωμάτων ασφαλείας

    9. Τσίπρα και Κούλη άντε γ@μηθείτε και οι δύο.

    10. Κοπρόσκυλα ρημάξατε τη χώρα. Ξεκουμπιστείτε επιτέλους. Είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι σε όλα τα επίπεδα.

    11. ΤΑ 5G ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΔΈΝΤΡΑ….
      ΘΈΛΟΥΝ ΆΠΛΕΣ ΚΑΙ ΞΆΠΛΕΣ…
      ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΛΟΊ…..

      .

    12. Ο Κούλης έβαλε φωτιά δίπλα στη ΒΙΑΝΕΞ για να κάψει το Γιαννακόπουλο που του χαλάει το παραμύθι με τους εμβολιασμούς.

    13. Ρε στο μάτι κυβερνούσε ο Τσίπρας τώρα ποιος κυβερνάει; Εύχομαι να μη θρηνήσουμε ανθρώπους. Ο θεός να φιλάξει.

      1. Όλοι τα ίδια σκατα είναι όλοι οι ένοικοι του χοιροστασιου συγγενείς είναι εντολές εκτελούν για το ξεπούλημα της Ελλάδος όλοι τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιοιεχωβαδων είναι ψάξτε τις ρίζες τους και ας μονοιασουν οι Έλληνες όσοι έχουμε απομείνει αλοιως θα μας φάνε οι λαθρεποικοι ψηφοφόροι του χοιροστασιου

    14. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗ ΣΒΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

      1. Που να πρωτοπανε καίγεται η Εύβοια και η Μάνη , όλη η Ευρώπη καίγεται και εκεί ο Μητσοτάκης φταίει;

        1. Greg stouk πήγαινε κανε καμια 3δοση εμβολιο να σωθείς…ολη την Ευρώπη την κυβερνάνε πουσταρια κανενας δεν εχει Τίμη!

          1. Ναι ρε γαμικουλα εσύ πήγαινε κατουρα να την σβήσεις καί στην Αμερική Αυστραλία Ρωσία με τα πιο προηγμένα συστήματα πυρόσβεσης καίγονται δάση για μέρες και εκεί πουσταρια κυβερνάνε.

      2. ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;

    15. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ οτι οι “δημοκράτες” δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο και έχει μπεί σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΛΌΘΡΕΥΣΗ με εμβόλια και με φωτιές και με σεισμούς, μερικοί δε το καταλαβαίνουν….

      1. Γιατί το βάζεις σε παρένθεση το δημοκράτες; Δημοκράτες είναι εκλεγμένοι απο το λαό. Όλες οι κυβερνήσεις απο το 74 εως σήμερα.

        1. Θυμησε μου ποια εταιρια αναλαμβανει παντα τα exit polls ρε συ

    16. δεν εχεετε καταλαβει κατι και εχει γινει κουραστικο ειπε οτι τιποτα δεν θα αφησει ορθιο σε παλια του δηλωση οτι περναει απο το χερι του θα το υπογραωει ειπε νομιζει οτι ειναι ο σαμσον ο 9ος και πρεπι να κανει καποιες τελετουργιες ακομα και οτι ειναι γραφτο εν ολιγισ

    17. Δυστυχώς έχουμε στείλει 3 Canadair στην Τουρκία.

    18. Καμμία παραίτηση ακόμη;
      Μα τι στο καλό….!
      Α δεν κάηκαν ακόμη άνθρωποι…ίσως αυτό να είναι το κριτήριο…
      Ποιος ξέρει.
      Θυμώνω ..,και λυπάμαι!!
      Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βοηθησει

    19. Αφού ψηφίσατε Μητσοτάκη, καλά να πάθετε.

      1. ναι είδαμε και οσοι είχαμε ψηφίσει και τον Τσίπρα.., τα ίδια σκατά είναι όλοι τους, αχρηστοι και ανίκανοι

    20. Πουντα Πουντα τ αεροπλάνα…..;;; Ψάξε ψάξε δεν θα τα βρεις….

    21. Μάλλον τα αεροπλάνα τα στείλανε στην Τουρκία. Κρυφά μην καταλάβουμε κάτι. Ιδού τα αποτελέσματα.

      1. Ή μήπως γέμισε μελλισοκομους ηλικιωμένους και βοσκούς….;;;

    22. Νόσου στείλω βίντεο ή φωτιά φενετε από εδώ ότι έχει σβήσει ίσως αναζοποιρωσεις ,,,,,,είμαστε χωρίς ρεύμα από της 3 το μεσημέρι έχουμε σκάσει το μόνο θετικό είναι για λίγο το ψυχρό ρεύμα είμαι επάνω σε ενεργειακό παιδειο θα έχουμε πολύ βαρύ χειμώνα

    23. Η φωτιά αεροδρόμιο έτοιμη για ταξίδι σε νησιά….

    24. Μπράβο Κυριάκο στείλε σήματα καπνού στους τουρίστες. Έξυπνο.

    25. Αυτό είναι το”επιτελικό κράτος” ρε ξεφτιλισμενα όντα; Μόνο να τρώτε ξέρετε και να διακοπαρετε. Ουστ ρε κοπροι να έρθετε τώρα να δουλέψετε εκτάκτως να σβήσουμε τις φωτιές. Ανίκανοι

    26. Πατούλη, για φυλακή είσαι (εσύ που έλεγες για τη δούρου)

    Comments are closed.