ΕΚΕΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ! ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ» ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ- ΛΑΜΨΗΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Πολύ σκληρές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας από διαδήλωση των «Κίτρινων Γιλέκων» στη Γαλλία.

    Διαδηλωτής που συμμετείχε στην κινητοποίηση των «κίτρινων γιλέκων», στο Παρίσι, έχασε μέρος του χεριού του από έκρηξη χειροβομβίδας κρότου-λάμψης.

    Σύμφωνα με το RT, ο τραυματισμός σημειώθηκε γύρω στις 13:10 τοπική ώρα κοντά στο κτίριο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις δυνάμεις καταστολής που περιφρουρούσαν το κτίριο της Βουλής.

    Δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν αν ο άντρας κρατούσε την χειροβομβίδα με σκοπό να την πετάξει προς τους αστυνομικούς ή αν τυχαία αυτή τον «πέτυχε».

    Αμέσως μετά την έκρηξη, φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν το χέρι του άντρα που έχει σχεδόν διαλυθεί, από τον καρπό και κάτω.

    Η σημερινή μεγάλη διαδήλωση στο Παρίσι σημαδεύτηκε από επεισόδια, καθώς η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα σε επιθέσεις διαδηλωτών.

    ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

     

    Aκόμη ένα άτομο τραυματίστηκε στα επεισόδια, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον δέκα συλλήψεις.

    Ο διαδηλωτής Ζερόμ Ροντρίγκεζ που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι το προηγούμενο Σάββατο, ανταποκρίθηκε στο σημερινή κάλεσμα και συμμετείχε στην πορεία.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Εμεις Χιο ειμαστε Καναπεδατοι επαναστατες του λοκου,απτο PC μαμαμε και δερνουμε,εξω ομως τις τρωμε και κλαιμε

    2. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που η Ελλαδα εκανε εισαγωγες μαγνητικους καναπεδες
      δεν μπορει να σηκωθει κανενας τοσο ευκολα σε τραβανε συνεχεια, το ιδιο εγινε και στη
      Βουλη με τα υπερμαγνητικα εδρανα.

    3. Οι εκλογες πλησιαζουν, αφουν δεν επαναστατουμε, στο χερι μας ειναι να απομονωσουμε οσους μας κατεστρεψαν δηλ πασοκ νδ συριζα μαυριζοντας τους! Ο καθενας ας κανει τον προσωπικο του αγωνα με φιλους κ συγγενεις! Και μην μου πειτε “ε, και ποιον να ψηφισουμε;” επιλογες υπαρχουν, πανω απο 20 κομματα!

    4. ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    5. δεν μου κάνει η ελληνική περίπτωση, ενώ η Λεπέν πήγε 30% και θα βγει πρόεδρος την επόμενη φορά, στην Γραικία το τόξο παίρνει σταθερά 93%, άντε να πέσει στο 90% την επόμενη φορά ενώ οι κομμουνιστές του τσύριζα θα τσιμπήσουν εύκολα το 20%, μην συγκρίνουμε Γάλλους ΑΝΤΡΕΣ με Γραικές ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ.

      1. Μιλάς για Γάλλους ΑΝΤΡΕΣ οι οποίοι οι ΙΔΙΟΙ είναι αυτοί που πριν κάποιους μήνες ψήφισαν το παιδί του Ροτσίλντ να τους κυβερνήσει; Ή μήπως δεν το ήξεραν;

        1. αλλά φαίνεται ότι μετά από μερικούς μήνες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και επί 13 μήνες προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος, εν τω μεταξύ στην Γραικία μετά από 9 χρόνια σκληρών νεοταξικών κυβερνήσεων Ρόθτσάιλντ, δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, αν τολμήσεις να πεις ότι είσαι Έλληνας και ότι δεν θέλεις λαθραίους είσαι αμέσως φασίστας και δαχτυλοδεικτούμενος και η αστυνομία μπορεί να έρθει να σε συλλάβει. Κάνε μια δοκιμή να κυκλοφορήσεις στην Αθήνα και να πεις τις εθνικιστικές σου απόψεις να δεις τί κράξιμο θα φας από τον μέσο ψηφοφόρο.

          ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ λοιπόν οι Γραικοί και ΑΝΤΡΕΣ οι Γάλλοι.

    Comments are closed.