ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. “ΚΑΗΚΑΜΕ”, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    loutraki-fotia


    Πυρκαγιά σε πευκόφυτη περιοχή ξέσπασε στον Σχίνο Κορινθίας, την Τετάρτη (19/05), η οποία είναι μεγάλη, κατακαίει και σπίτια και γι’ αυτό εκκενώθηκαν προληπτικά οικισμοί, τη στιγμή που οι δυνάμεις ενισχύονται.
     Αναλυτικά: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τετάρτη (19/05), καθώς ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε πευκόφυτη περιοχή στον Σχίνο Κορινθίας.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τις Αρχές, στο σημείο επιχειρούν, πλέον, 87 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 28 οχήματα και το ΜΕΤΠΕ και το έργο της κατασβέσης συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.
    Συν τοις άλλοις, το πρωί θα επιχειρήσουν και εναέρια μέσα κατάσβεσης, αν η κατάσταση το απαιτήσει.

    Ακόμα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ , έχουν ήδη εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους οι οικισμοί Σχίνος και Αγία Σωτήρα.

    Επίσης, στο έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνδράμει και η Αστυνομία, η οποία έχει καλέσει τους κατοίκους της περιοχής να μην κυκλοφορούν ασκόπως.
    Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του loutrakiblog.gr, περιπολικά του Α.Τ. Λουτρακίου με ντουντούκες παρακαλούν τους κατοίκους να μην κυκλοφορούν ώστε να διευκολύνουν τα πυροσβεστικά οχήματα να περάσουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. μπλε, πράσινοι και ροζ συριζαίοι έκαψαν τα πάντα, δεν έμεινε τίποτα όρθιο

    2. μπίζνες, οικόπεδα-φιλέτα, ανεμογεννήτριες, ξενοδοχειακές μονάδες, παραθαλάσσια οικόπεδα δίπλα στα Γεράνια όρη, κτηματομεσιτικές αναθέσεις, μεγάλες κονόμες, καταστροφή των δασών για βρώμικες σκοπιμότητες από μεγαλοκαρχαρίες, χιλιοπαιγμένο έργο…

    3. Κούλη γιατί δεν παίρνεις την ελικοπτερα σου και τη συνοδεία σου να πας στο Λουτράκι;;;;;; Κάτσε εκεί στο Μαξιμου και κάνε τηλεδιασκεψεις να σβήσετε τη φωτιά.

    4. Καίγεται του Λουτράκι ? Στα ανενεργά @@ του τού τσιπροκούλη.
      Τα self test της πλάκας κ τα μπόλια δηλητήρια να μην πάθουν κάτι
      και χαθούν οι μίζες και η μείωση πληθυσμού.

    5. Όπως στο μάτι και οποίος κατάλαβε κατάλαβε

      1. Ναι, σωστά.
        102 νεκροί τότε.
        0 νεκροί σήμερα.
        Ιδια πράγματα!!!

    6. Καηκατε μωρε γιατι εχετε τον Μαυροκορδατο για πρωθυπουργο. Κατεμης κι αυτος

    7. Θυμάστε από τοτε με τον Λιγνάδη περιμέναμε να πέσει!?

    Comments are closed.