ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ! 45 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΕΤΣΑΣ

    Με άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση ο υπουργός Εσωτερικών σε beach bar του Πόρτο Ράφτη! Το παίζει και κουκλεντές ο αγοραστής των… ΜΜΕ!

    Το καλοκαίρι για κάποιους υπουργούς συνεχίζεται, με τον Στέλιο Πέτσα να νομίζει ότι πετάχτηκε για μπανάκι μέχρι το Σεν Τροπέ! Γιατί για το διάσημο θέρετρο είναι το look του υπουργού Εσωτερικών, που με στιλ Next Ksaplostra Model θα κάνει ακόμη και τον Καράβα του «GNTM» να… ζηλέψει!

    Βέβαια, ο Στέλιος Πέτσας δεν πετάχτηκε στο Σεν Τροπέ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά στο Πόρτο Ράφτη, έτσι για να ξεσκάσει από το βαρύ χαρτοφυλάκιό του! Φορώντας μαγιό με γαλαζόασπρα λουλουδάκια ως μοτίβα, αθλητικά παπούτσια, μοδάτο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου αλά σταρ του Χόλιγουντ, έκανε την εμφάνισή του στο beach bar ονόματι «Nakal state of mind». Διαφήμισε μάλιστα αυτή του την εξόρμηση και στο Instagram, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε «Summer is still here – Εδώ έχει πάντα ήλιο»!

    Δεν συμβαίνει όμως να έχει ήλιο στην κοινωνία, που αυτή τη στιγμή «καίγεται» για τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσει, για τα έξοδα των παιδιών που θα πάνε στο σχολείο και για χίλια δυο ακόμη θέματα… Κι ενώ «έξω» έχει καταιγίδα, στο Πόρτο Ράφτη έχει ήλιο για τον υπουργό, που συνεχίζει τα μπάνια του.

    Κι αν έπαιζε στα decks και η Ράνια Κωστάκη, την οποία είχε απολαύσει σε πάρτι πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη, θα της έδινε και παραγγελιά… «Locomondo» και «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα»…

    Ρε μήπως την κουνάει και αυτός την αχλαδιά;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτοί τι ανάγκη έχουν? Τα έχουν όλα πληρωμενα από την τσέπη του κάθε δυστυχώς Έλληνα και το κυριότερο μετά από οχτω χρόνια σκληρής δουλειάς στην βουλη παιρνουν και μια βαρβάτη συνταξη για της υπηρεσίες που προσφεραν στο κράτος. Εσυ βλακα Έλληνα δουλευε μέχρι τα 75 σου χρόνια για να παρεις ψυχουλα

    2. Εμετικός. Πάντα το μοντέλο κάνει αυτός. Και είναι και κακάσχημος τρομάρα του.

    3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ!!!
      ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!!

    4. νέο πλούτο λαμογιο, νάνος με κόκκινα μαγουλάκια. ννι ννι λλιι λλιιι. μπουρτζοβλαχο τον ξεβλαχεψε ο κοσμοΑλιτης μπάσταρδος

    5. Ρε μήπως την κουνάει και αυτός την αχλαδιά;
      ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣ Ο,ΤΙ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙΣ; ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ.

    6. Οχι ρε παιδια! Μια…. μυζηθρα ειναι ο ΜΜΕακιας που εγινε υπουργος για να κουναει το δαχτυλο στον Ελληνικο λαο!

    Comments are closed.