ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΙΚΕΤΕΥΕ. “ΞΑΔΕΡΦΗ, ΘΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ”, ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Η ζήλεια και ειδικά η αρρωστημένη, είναι ένα από τα πιο έντονα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει ένας ερωτευμένος άνδρας και συνήθως οδηγεί στον επεισοδιακό χωρισμό. Στην περίπτωση της Ρόδου όμως οδήγησε κατ’ ευθείαν στο φόνο.

    Και η 31χρονη Ντόρα στάθηκε διπλά … άτυχη, επειδή ο 40χρονος αλουμινάς Κώστας Μοίρας, την ερωτεύτηκε περισσότερο απ’ τις δυο άλλες τελευταίες γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή τους με εκείνον … Και δυστυχώς όλα αποκαλύπτονται μετά, αφού η 3η και τελευταία κοπέλα η όμορφη καθηγήτρια, αγνοούσε το παρελθόν του αλλόφρονα άντρα με τον οποίο μόλις τον περασμένο Ιούλιο δέχτηκε να συγκατοικήσουν …

    Και μόλις μετά από οχτώ μήνες σχέσης. Δεν την άφηνε να βγαίνει, ούτε να βλέπει τηλεόραση μόνη της, αν και η μητέρα του δράστη λέει: «Πόνεσε το παιδί και δεν άντεξε. Έφτασε στα όρια του. Την αγαπούσε πολύ». Την ίδια ώρα, η αδερφή της άτυχης εκπαιδευτικού με ένα story στο Instagram είπε το πρώτο «αντίο» στη Ντόρα της, η μικρή αδερφή της. «Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου», έγραψε.

    Ντόρα: «Ξαδέλφη, θα με δουν στις ειδήσεις»

    Το ‘πε και έγινε η Ντόρα, «ξαδέλφη, θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις», ενώ στην ίδια ξαδέλφη αμέσως μετά τη λήξη του δεσμού-μαρτύριο της [ξανα]είπε: «ξαδέλφη, χώρισα, γλίτωσα τον εφιάλτη». Ενώ αμέσως μετά και η ίδια εξομολογήθηκε: «Τα πάντα αλλάζουν μέσα σε 1’’», έγραφε στον λογαριασμό της στο Facebook η αδιόριστη γλυκιά Ροδίτισσα που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, όταν η 31χρονη εκπαιδευτικός χώρισε με τον 40χρονο μίλησε και στην αδερφή του προτρέποντας την να τον πάνε σε κάποιο ψυχολόγο. Εξάλλου το μόνο που ήξερε γι αυτόν ήταν πως υπήρξε παντρεμένος με πολιτικό γάμο. Αυτός της έλεγε πως «τυφλώθηκε» για μεγάλο διάστημα [δυο χρόνια] λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος και ότι η γυναίκα του τον «παράτησε», επειδή έχασε το φως του … Τελικά όμως τον Κωνσταντίνο Μοίρα, δεν τον κυνηγούσε η μοίρα του αλλά ο ίδιος του ο εαυτός.

    Η πρώην σύζυγος είδε και έπαθε …

    Στην πρώην σύζυγό του, ο 40χρονος είχε προκαλέσει επίσης προβλήματα. Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει όντας σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της στα 500 μέτρα. Η γυναίκα υποστήριξε επίσης στο δικαστήριο, ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να τη σημαδεύει. Η ίδια ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της, και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της.

    Η προτελευταία τυχερή-άτυχη

    Η άλλη γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών, είχε γνωρίσει τον 40χρονο και έμεινε μαζί του μονάχα 4 μήνες. Τόσο ήταν το διάστημα που άντεξε μιας και σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε στους δικούς της, ο αυτόχειρας είχε παραβατική συμπεριφορά απέναντί της. Η γυναίκα αυτή προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνύσεις εις βάρος του 40χρονου προκειμένου να αφήσει ήσυχη εκείνη και τα παιδιά της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Βασίλη Μπέη η πρώτη μήνυση σε βάρος του αφορούσε άσκηση βίας και απειλή ενώ η δεύτερη για παράβαση προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπέης ανέφερε πως: «Κατά τα λεγόμενα της πελατισσάς μου ήταν χειριστικός, βίαιος και απειλητικός. Η γυναίκα έφτασε στο σημείο να του υποβάλλει δύο μηνύσεις. Η δεύτερη μήνυση είχε φτάσει στο σημείο της προκαταρκτικής εξέτασης. Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα τριών ανήλικων αγοριών, είχε χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της και είχε σχέση με τον δολοφόνο μόλις τέσσερις μήνες, πριν εκείνος γνωρίσει την άτυχη Ντόρα. Η πρώτη μήνυση ήταν για βιαιότητα και απειλή και η δεύτερη ήταν για παράβαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα την απείλησε παρουσία μπράβου, ότι θα ανεβάσει προσωπικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο και θα τις δουν και τα παιδιά της. Οπότε καταλαβαίνετε, τι βίωσε αυτή η γυναίκα δίπλα σε αυτόν τον άντρα και ήταν μαζί μόνο 4 μήνες», καταλήγει ο δικηγόρος της.

    Η μητέρα της Δώρας

    Η μητέρα της 31χρονης εκπαιδευτικού με πόνο ψυχής εξήγησε ότι ο άνθρωπος που δολοφόνησε το παιδί της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, απαγόρευε στην κόρη της να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media γιατί ζήλευε ενώ η ίδια τον είχε γνωρίσει μονάχα μια φορά. «Δεν του άρεσε να ανεβάζει το παιδί μου φωτογραφίες, της το είχε απαγορεύσει. Το παιδί μου, το σεβάστηκε. Έβαλε μια μόνο φωτογραφία στα social media όταν του είπε η κόρη μου ότι θα φύγει και όταν έφυγε η κόρη μου, τον μπλόκαρε. Είναι η μόνη φωτογραφία που ανέβασε αυτός και έγραφε “Η δική μας ζωή”. Την ανέβασε γιατί ήξερε ότι έχανε την κόρη μου», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Μια φορά τον γνώρισα, τα παιδιά ήθελαν να μείνουν μόνα τους για να γνωριστούν καλύτερα και το είχα σεβαστεί. Μια φορά, αυτός μου είχε κάνει κάτι παράπονα ότι η κόρη μου θέλει να φύγει και ότι έπρεπε να την ενθαρρύνω εγώ να μείνει στο σπίτι της, σαν να ήταν παντρεμένη, ενώ ήταν μια γνωριμία. Του είπα, το κρεβάτι της είναι εδώ, αν θέλει να μείνει μαζί σου ας μείνει. Αν δεν θέλει, την περιμένω. Και μου είπε, ότι δεν τον βοηθάω …», καταλήγει η μητέρα της άτυχης εκπαιδευτικού.

    «Ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν»

    Με την σειρά της η θεία της 31χρονης Δώρας Ζαχαριά, μίλησε για το δράμα που βιώνει ολόκληρη η οικογένεια και για τη θλιβερή κατάσταση που είχε βιώσει το τελευταίο διάστημα στο πλευρό του δολοφόνου – πρώην συντρόφου της, η ανιψιά της. «Ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν» ήταν οι τελευταίες κουβέντες που είχε με την αδελφή της μητέρας της. Στην αρχή της φέρονταν πάρα πολύ καλά, τον είχε γνωρίσει από τον χειμώνα. Η σχέση τους στην αρχή πήγαινε πολύ καλά, λέει η θεία της. «Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε κάποια στιγμή. Κι από τότε άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Η Ντόρα μας του έδωσε κάποια ευκαιρία. Όμως όταν είδε ότι υπήρχε πρόβλημα αποφάσισε να χωρίσει. Πήγαν με την 2η αδελφή μου την άλλη, μάζεψαν τα πράγματα από το σπίτι και ήρθε στο σπίτι.

    Το ‘παιζε ψύχραιμος

    Μία εβδομάδα πριν έγινε σχεδόν αυτό.

    Ερ: Είχε δημιουργήσει ένταση όταν πήγαν εκεί;

    Όχι, πάντα ήπιος φαίνονταν. Όμως, όπως φαίνεται, ήξερε τι έκανε και είχε το σκοπό του.

    Θεία 31χρονης: «Το κακό σημάδι»

    Ερ: Σας είχε μιλήσει για απειλές;

    Το μόνο είναι ότι μια μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ’ έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει. Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της. Εγώ ανησύχησα είναι αλήθεια.

    Ερ: Είχαν πάει μαζί για διακοπές;

    Ναι, είχαν πάει στην Κάλυμνο κι εκεί είχαν αρχίσει όλα. Αυτός τη ζήλευε. Το κορίτσι μας είχε γνωστούς πολλούς στο νησί που είχαν πάει. Κι αυτός της έκανε σκηνές. Να μη μιλά με τους φίλους της, να μη μιλά με τα ξαδέλφια της! Κι εκεί αποφάσισε η Ντόρα, ότι δεν μπορεί να μείνει μαζί του. Όταν επέστρεψε είπε να λήξει τη σχέση. Κι αυτό έκανε!».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι φανατικοι μπολιασμενοι ειναι επικυνδηνοι .

    2. Δε φταίει το επάγγελμα του ανώμαλου. Αυτό που κάνεις τον κακομοίρη και εάν δε σου γίνεται το χατίρι το γυρνάς στην επίθεση είναι διαταραχή και λέγεται passive – aggresive. Άρρωστος ο τύπος, για πολλά χάπια…

    3. Τι λέει κάποιος για αλουμίνα που διάλεξε η κοπέλα τι δουλειά έχει το επάγγελμα με τον χαρακτήρα,ντροπή στον άνθρωπο που βάζει σε κατηγορίες τον κόσμο ίσα ίσα χωρησε όταν τον κατάλαβε,αλλά αυτός το είχε αποφασίσει !!!

    4. ΟΙ ΡΟΔΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΟΥΜΙΝΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΟΥΣΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΔΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    5. ΟΙ ΡΟΔΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΟΥΜΙΝΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΟΥΣΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΔΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    6. Αφού αυτούς γουστάρουνε. Όλοι αυτοί οι ψυχάκηδες τις αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, και δε φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα να “ρίχνουν” γυναίκες. Ας προσέχουν σε ποιόν κάθονται, ενήλικες είναι δε γίνεται να τις νταντέβουμε.

    7. εχουμε δυστηχως γεμισει ψυχακηδες τρελλους παραφρονες

    Comments are closed.