“ΕΙΣΤΕ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΙ, ΓΙΟΙ ΣΚΥΛΑΣ” – ΠΟΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ “ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ” ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ” – Η ΓΑΛΛΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ

    Κοινοποίηση:
    123128747_699581604274503_7512874996410791610_n

    Με ύβρεις σχολίασε το νέο σκίτσο του Charlie Hebdo ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Σερντάρ Καμ, δείχνοντας ότι ο γαλλοτουρκικός αυτός πόλεμος μόλις ίσως ξεκίνησε.


    «Είστε μπάσταρδοι. Γιοι σκύλας», έγραψε στα γαλλικά ο Τούρκος αξιωματούχος, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή του για το εξώφυλλο του γαλλικού σατιρικού περιοδικού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δείτε εδώ.

    Το 1475ο τεύχος του «Charlie Hebdo» απεικονίζει τον Τούρκο πρόεδρο να κάθεται με εσώρουχα στην πολυθρόνα του, να σηκώνει το φουστάνι μιας μουσουλμάνας, η οποία θα μπορούσε να είναι και η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν.

    Σε αυτή, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να σηκώνει το ρούχο μιας μουσουλμάνας και όταν αντικρίζει τα γυμνά της οπίσθια, αναφωνεί «Ωωω, ο Προφήτης!». Στη λεζάντα του πρωτοσέλιδου, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος».

    Υπενθυμίζεται ότι το «Charlie Hebdo» ήταν το πρώτο σατιρικό περιοδικό στη Γαλλία που δημοσίευσε τα σκίτσα του Μωάμεθ. Οι σκιτσογράφοι του περιοδικού πλήρωσαν την επιλογή τους με αίμα, καθώς βρέθηκαν στο στόχαστρο τζιχαντιστών τρομοκρατών πριν από 5 χρόνια.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. οι ακροδεξιοι γνωριζουν αραγε οτι αυτο το περιοδικο κοροιοδευει και τους χριστιανους?…

    2. Τελικά έχουν αρ….θα οι Γάλλοι…..όχι σαν κάτι νεοέλληνες πολιτικούς και τους οπαδούς τους….

    3. Μ.ακρόν έστω τώρα (και παρά τις εγκληματικές πολιτικές σας χρόνια τώρα),
      μπορείς να δηλώσεις αυτό ????
      “” Αν υπάρξει τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία,
      θα θεωρηθεί ηθικός αυτουργός ο Σουλτάν και θα υποστεί όλες τις συνέπειες “”.
      ΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

    4. Εγώ βλέπω ότι μόνο ο Μακρόν έχει αρχιδια….. Αυτό το σκίτσο για όσους γνωρίζουν τον θρησκευτικό φανατισμό των Τουρκομογγωλων είναι χειρότερο και από εμπάργκο….. Είναι απίστευτη προσβολή για αυτούς. Όχι σαν τους δικούς μας τους προδότες τους παλιομαλακες πολιτικούς που ο άλλος αρμενιζει έξω από την Ρόδο και μόνο καφέ δεν τους έχουν πάρει….. Ριξτε τους ρε μουνοπανα…. Γαμηστε τους.. Ολοι θα παιθανουμε κάποια στιγμή. Τι ποιο υπερήφανο να παιθανουμε για την πατρίδα για την σημαία ρε αλήτες ρουφιάνοι κολομασονοι του κέρατα…. Κοταρες… Φραγκόκοτες. Ο μαλακας κάνει και άλλη εκκλησία τζάμι. Κλείστε όλα τα κολοτζαμια τους. Να πάνε στις πατρίδες τους αν δεν τους αρέσει….. Αλλά ποιος έχει αρχιδια να τα κάνει αυτά; Ο Κουλης ο Τσιπρας; Ο Καμινης; Ο Μπουτάρης; ρε ουστ μουνοπανα…..

    5. Μπράβο στους Γάλλους, σε λίγες μέρες βέβαια θα επιτεθούν ξανά στο περιοδικό με νεκρούς όπως τότε. Σιγά μη το κάναμε εμεις οι κότες αυτο. Νομίζω πάμε σε θρησκευτικό πολεμο, το θέμα είναι ότι έχει βρωμίσει η Ευρώπη ισλαμιστες τζιχαντιστες. Κατάφεραν με την προπαγάνδα του δήθεν πρόσφυγα κ πέρασαν όλοι οι εγκληματίες στην Ευρώπη.

    6. Από σήμερα γενικό lock down στην Γαλλία εάν καταλάβατε ο μακρόν τρέμει χτυπήματα από φανατικούς όπου μην ξεχνάμε ότι στην Γαλλία ζούνε πάνω από 10 εκατομμύρια μουσουλμάνοι….

    7. ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΤΑΡΑΞΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ,ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

    8. πετυχημενο… και σατιριζει την πραγματικοτητα…για τον ερντογαν….. που θελει να το παιξει εκπροσωπος ολου του φανατικου ισλαμ….και που το υποδαυλιζει για τα συμφεροντα της τουρκιας..///// αλλα αυτη η κοντρα….μακρον – ερντογαν.. εγινε κοντρα γαλλιας – τουρκιας.. σε λιγο θα γινει εε – τουρκιας..,,, και πολιτισμενου κοσμου – ερντογαν….,,, μας συμφερει… λογω της καταστασης.στο αιγαιο .. και πρεπει να το εκμεταλευτουμε..και να το υποδαυλιζουμε μεσω μακρον…..,,, σοβαρες κυρωσεις τις εε δεν πιστευω οτι θα υπαρξουν.., λογω γερμανιας…,,, αλλα αν μπουν σοβαρες κυρωσεις θα λυθουν και τα δικα μας προβληματα…///// δεν συμφωνω.. να σατιριζεται ο μωαμεθ που για τους μουσουλμανους ειναι κατι ιερο…,, αλλα ο ερντογαν.. ειναι ο τελευταιος που επρεπε να μιλαει .. γιατι εχει προσβαλλει στο μεγιστο βαθμο.. τον δικο μας θεο τον Χριστό…,, με την βεβηλωση της αγιας σοφια και πολλων αλλων εκκλησιων…στην τουρκια…,,, ο πολιτισμενος κοσμος οταν θιγεται παει στα δικαστηρια .. δεν σφαζει τον κοσμο…για εκδικηση… ο ερντογαν με την σταση του προαγει την ισλαμοτρομοκρατια.. πρεπει να βγει διεθνες ενταλμα και να τον καθησουν στο σκαμνι…, ως ηθικο αυτουργο της ισλαμοτρομοκρατιας…

    9. ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕ ΛΟΥ ΜΕ . . .

    10. Στημένοι καυγάδες, με τη φυλλάδα των Ροθσιλντ ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή. Στο ίδιο έργο θεατές. Το σκίτσο πάντως είναι πετυχημένο.

    11. Όταν ο ισλαμιστης έκανε τζάμι την Αγια Σοφια όλος ο πλανήτης το έκανε αβαβα.Και οι κωλοτουρκοι ισλαμιστες πανηγύριζαν σα τρελοί.
      Τωρα τους ενοχλεί που ο Μακρόν βάζει σκίτσα του Αλλάχ, προφήτες κλπ σε δημόσια κτήρια;
      Και λίγα τους κάνει.
      Εδώ ο δικός μας κοίτα τους λαθρο να κλέβουν να καταστρέφουν εκλησιες, να βιάζουν γριές νέους και παιδιά, και να σκοτώνουν κόσμο, γύφτους να κλέβουν και να σκοτώνουν για ένα χρυσαφικό, να μην τιμωρούνται όπως θα έπρεπε και πολεμάει λέει το νατιβισμο.
      Αυτες τις εντολές πήρες Κυριάκο από τους πολίτες;
      Μάλλον από αλλού τις πήρε.

    12. τα πράγματα είναι πολύ απλά: απαγόρευση κάθε εμπορικής συναλλαγής μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας , κλείσιμο των συνόρων (αλήθεια πόσα φορτηγά περνούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα καθημερινά??) ταξιδιωτικές οδηγίες για τους τουρίστες που θέλουν να πάνε Τουρκία και το σουλτανακι το αργότερο σε δύο μήνες θα το κρεμάσουν από μόνοι τους οι γείτονες μας!!!
      Το να θίγουμε την θρησκεία τους ,το μόνο που θα καταφέρουμε ,είναι να έχει ο Ερντογάν την υποστήριξη και των αραβικών χωρών που μέχρι τώρα ούτε ζωγραφιστο δεν θέλουν να τον βλέπουν!!

      1. 10000000++++++++
        Ειναι Εξ αλλου ύποπτο το οτι τσιγκλανε τους μουσουλμάνους. Μηπως δεν ειναι τυχαίο ολο αυτο και ετοιμάζουν μαζικό ξεσηκωμό εναντιον των Ευρωπαίων πολιτών;;;;;

    13. Εγώ ξέρω ότι με ένα εμπάργκο η Ευρώπη τόν τελείωνε τον Ερντογάν και χωρίς να κάνει τίποτα,απλά θα έπεφτε πείνα και θα τόν έτρωγαν οι δικοί τού.
      Με τόσους μουσουλμάνους μέσα στήν Ευρώπη κάποιοι θέλουν να μας πάνε σε θρησκευτικό πόλεμο,σίγουρα δέν πρέπει να υποκύψουμε στό ισλάμ, εάν δέν τούς αρέσει ο τρόπος πού ζούμε να γυρίσουνε στίς χώρες τούς.
      Το θέμα όμως είναι ένα, είναι η Ευρώπη έτοιμη να αντιμετωπίσει πολεμικές καταστάσεις;

      1. ποιο καποιοι ρε μπαγλαμα?? κοτα εεε κοτα.
        εγω θελω να τελειωνω μια και καλη με του φωνιαδες…
        εσυ στησου στα 4ρα.
        ωρα να πουμε τα πραγματα οπως εχουν.

    14. Αυτά είναι γελοιότητες αν θες κάποιον να τον αντιμετωπίσεις κοβεις πρώτα τις συναλλαγές μαζί του.
      Έτσι τους ανάβουν περισσότερο και μετά θα θρηνήσουν πολλά θύματα.
      Είδατε αμέσως σε παγκόσμιο επίπεδο να είναι σύσσωμοι μαζί με τον μογγολο Κατάρ Πακιστάν Μαρόκο και τόσοι άλλοι .

    15. Πάλι στημένα.παλι Αλλάχ Χου ακμπαρ. Το θέμα είναι ποιόν συμφέρει και τα βγάζουν τα γαλλικά περιοδικά; (Ποιον συμφέρει να σκοτώσουν ανθρώπους κάποιοι αλήτες;)Πάλι σε λίγες μέρες τα ίδια θα έχουμε και θα βάζουμε στο προφίλ μας την γαλλική σημαία. Τώρα που ο μακρόν τα χώνει στην Τουρκία;

      1. Απο ποιον είναι στημένα; Δώσε ονόματα. Δώσε μας λίγη απο τη γνώση σου ρε μεγάλε. Φαίνεσαι μορφωμένος πολύ, και έξυπνος (ειδικά έξυπνος)

    16. Στή Γερμανία έχουν κολλήσει ένα ωραίο παρατσούκλι τού τουρκομογγόλου,Τόν ονομάζουν Ziegenficker πού σημαίνει ότι οί γίδες τού αρέσουν καλύτερα από τίς γυναίκες.
      Γιάννης Λάκων

    17. Ρεζίλια οι Έλληνες σε όλη τη γη Εξευτηλιζει η Τουρκία την Ελλάδα από το 1974 και όλοι σας τρεμετε έτσι λένε στο εξωτερικό Άντε χαθείτε βλάκες πίθηκο μούρηδες

      1. Τουρκοσπορος του εξωτερικου εισαι εσυ μογγολε και ολοι σε αντιμετωπιζουν σαν πιθηκο κατσε εκει και μοκο τραβα να ξεβουλωσεις κανα βοθρο κοπανε.

    18. Πιο πολύ Μ αρέσει το σωβρακο. Μα είναι δυνατόν να πολεμάνε μέσω γελοιογραφιών.??
      Άμα ήταν ν αγοράσει τπτ πυραύλους αεράμυνας και το SAMP/T θα τα ξέχναγε όλα ο τρελαρας. Όλοι τα ξεχνάνε μόνο εμείς είμαστε τα κορόιδα που ασχολούμαστε μαζί τους.

    19. Χμμμ…..γιοι σκύλας είδαμε ποιοί είναι στη Συρία,στη Λιβύη,και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.Και παλιότερα με τις γενοκτονίες τους.
      Με τις εκτελέσεις αιχμαλώτων, αποκεφαλισμους, με τους σκοτωμούς αμάχων, βιασμούς.
      Με τις δηλώσεις που έκανε ο ισλαμιστής Ερντογάν για τους Έλληνες που τους έπνιξε στο Αιγαίο και που θα μας ξαναπνιξει λέει ο κοπριτης.
      Σε αυτή τη φάση ο κοπριτης δεν έχει καταλάβει πως ο Γάλλος είναι ο μπογιας.
      Αλλά…. μερίδιο ευθύνης για αυτά που κάνει ο κοπριτης έχει και η χοντροκωλα η αφέντρα του (μερκελινα) και οι άλλοι ευρωυποστηρικτες του.

    20. Πολύ σωστά έπραξαν οι φίλοι μας οι Γάλλοι

    21. Βρε Μανωλη βαλτην ολη,την παλια τη μαστορια σου

    Comments are closed.