“ΕΙΣΒΟΛΗ” ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΤΟ ΓΙΑΒΟΥΖ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ – ΑΦΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ [ΧΑΡΤΗΣ]

    Κοινοποίηση:
    porthitis-tourkia

    Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο με τους Τούρκους λιμενικούς που επιχειρούσαν να προωθήσουν λέμβο με μετανάστες στην Λέσβο, η Άγκυρα προχωρά σε νέα πρόκληση. Στέλνει και πάλι το γεωτρύπανο «Γιαβούζ» στην κυπριακή ΑΟΖ, δεσμεύοντας με παράνομη navtex την θαλάσσια περιοχή.

    Το γεωτρύπανο συνοδεύει τουρκική φρεγάτα και υποβρύχιο.

    Δείτε την ακριβή θέση του αυτή την ώρα (00:25) σύμφωνα με το marinetraffic.com:

    artis

    Φαίνεται ότι πιάστηκε στον ύπνο η ελληνική πλευρά αφού από το μεσημέρι είχε γίνει γνωστό ότι το Γιαβούζ έχει αποπλεύσει με προορισμό την Κύπρο αλλά παρόλα αυτά στην περιοχή δεν υπάρχει κανένα ελληνικό πολεμικό πλοίο και ούτε πρόκειται να καταπλεύσει. Να θυμίσουμε ότι η συνθήκη της Ζυρίχης προβλέπει την ελληνική στρατιωτική επέμβαση ως εγγυήτρια δύναμη.

    Δεν αποκλείεται όμως να δούμε στην ευρύτερη περιοχή τις επόμενες ώρες ή ημέρες, ελληνικό υποβρύχιο… Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Που ειναι το περιεργο ? εμεις κλασικα κανουμε πως κοιμομαστε …..αχαχαχα οπως ειπε και ο …ΤΟΣΚΑΣΤΟΣΚΑΣΤΟΣΚΑΤΟ…..

    2. Tα κατέβασε τα παντελόνια πάλι η κυβέρνηση στους ΓυφτοΤούρκους…

    3. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ !!!!

    4. Τα χουν μιλημενα οι συμμορια που κυβερνα με τα Μογγολια ταχουν μοιρασμενα προ πολου………………….γι αυτο δεν κουνιεται φυλο……………..

    Comments are closed.