ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ! Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ (;;) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΒΑΦΤΙΖΑΝ “ΚΟΚΚΙΝΕΣ” ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ – Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑ, ΚΙΚΙΛΙΑ, ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑ – Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    stratigoi

    Όταν στη μέση παίζουν φράγκα και μάλιστα πολλά, τι μας ενδιαφέρει η ψυχική υγεία, ο μισθός και το ανεκτικό έστω βιοτικό επίπεδο του κοσμάκη.

    Κάπως έτσι μπορεί να σχολιάσει κανείς διαβάζοντας την αποκάλυψη που ακολουθεί.

    Σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες υγειονομικού πολέμου με θύματα πολύ περισσότερα από εκείνα που θα είχαμε με κανονικά όπλα, ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα προκαλεί πολύ σοβαρά ερωτήματα.

    Τα όσα αποκαλύπτονται για τις συγκρούσεις μεταξύ επιστημόνων και πολιτικών, για το ρόλο του ΕΟΔΥ στην καταγραφή των κρουσμάτων και τις αποφάσεις που λαμβάνονται καθώς και για τις ευθύνες που υπάρχουν στον τρόπο που διαχειρίστηκε η Πολιτεία το δεύτερο κύμα πανδημίας, είναι συγκλονιστικά και περιμένουμε αύριο το πρωί να υπάρξει παρέμβαση και έρευνα από εισαγγελέα. Τέλος, μέχρι εδώ ήταν. Να πάρουν αυτό που τους αξίζει όσοι έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το μπάχαλο που φέρνει τη χώρα στην κατάσταση του ’50.

    Με τον κόσμο κουρασμένο, απογοητευμένο, φοβισμένο και οικονομικά κατεστραμμένο, πλέον δεν είναι εύκολο να επικαλείσαι την ατομική ευθύνη όταν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας συλλογικές ευθύνες. Και απευθυνόμαστε στον Μητσοτάκη που αποδεικνύεται ίδιος και απαράλλαχτος σαν τον προκάτοχό του. Ανίκανος και έρμαιο μεγαλοσυμφερόντων.

    Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος από τη στιγμή που κρατικοί φορείς και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα (κι όχι μόνο) δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να για να αποφευχθεί η έκρηξη της πανδημίας και η εκατόμβη νεκρών.

    Το παράλληλο Μητρώο

    Τα στοιχεία που αποκαλύπτει κυριακάτικη εφημερίδα αναφορικά με το ρόλο του ΕΟΔΥ στην καθημερινή διαχείριση της πανδημίας είναι εντυπωσιακά. Και μπορεί ο Εθνικός Οργανισμός να έσπευσε πρωί –πρωί της Κυριακής να διαψεύσει τα όσα γράφονται στον Τύπο, όμως, στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, όλα αυτά ήταν λίγο –πολύ γνωστά.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν συγκρούσεις κι έχουν σχηματιστεί μέτωπα που κάνουν τεράστια ζημιά και αποκλειστικά θύματα είναι ο λαός. Τα δύο στρατόπεδα αποτελούνται από τους κ. Σωτήρη Τσιόδρα και Ν. Χαρδαλιά από τη μια και τον υπουργό Υγείας, Β. Κικίλια και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παν. Αρκουμανέα από την άλλη.

    Παρά το γεγονός ότι από τον Μάιο και μετά υπήρξαν φήμες ότι οι κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς «ήταν στα μαχαίρια», στην παρούσα φάση φαίνεται να βρίσκονται μαζί απέναντι στο άλλο στρατόπεδο.

    Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρξαν φήμες ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται για τις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω κοροναϊοϋ, βασίζονται σε λανθασμένα στοιχεία. Ή σε στοιχεία που απείχαν αρκετές ημέρες από τη λήψη των όποιων αποφάσεων.

    Και δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο καθηγητής Τσιόδρας έλεγε ότι η Θεσσαλονίκη νίκησε τον κοροναϊό και είναι πρότυπο, αλλά δύο εβδομάδες αργότερα η συμπρωτεύουσα έγινε η «μαύρη τρύπα» της πανδημίας.

    Οι επιστήμονες –και η κυβέρνηση στη συνέχεια διά του κ. Χαρδαλιά- χρεώνουν στον ΕΟΔΥ προχειρότητες ως προς την καταγραφή των κρουσμάτων και την ενημέρωση που είχαν ώστε να παίρνουν τις αποφάσεις που έπρεπε.

    Υπήρξε ουσιαστικά στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ένα παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων. Ουσιαστικά το Μητρώο Ασθενών που δημιουργήθηκε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, δεν ενημερωνόταν όπως έπρεπε και στο χρόνο που έπρεπε διότι στον ΕΟΔΥ ήθελαν να φτιάξουν ένα δικό τους Μητρώο.

    Ετσι είχε δημιουργηθεί η εξής τραγική κατάσταση. Με απλά λόγια. Ένα κρούσμα που εμφανιζόταν σε νοσοκομείο να δηλώνεται απευθείας στο Μητρώο Ασθενών, αλλά ένα κρούσμα σε μια γειτονιά ή σε κινητή μονάδα να δηλώνεται πρώτα στον ΕΟΔΥ.

    Όμως, ο Οργανισμός έκανε την καταχώριση με δική του λογική και με άλλους ρυθμούς γιατί ήθελε από τον Αύγουστο να φτιάξει το δικό του Μητρώο, ένα δικό του αρχείο.

    Και δημιουργούταν μια τραγελαφική κατάσταση όπου η ΗΔΙΚΑ που είναι η μοναδική αρμόδια να έχει αρχεία του υπ. Υγείας, να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό το διπλό, παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων.

    Ετσι, με δύο διαφορετικές μεθόδους καταγραφής των κρουσμάτων, η ημερήσια ανακοίνωση καταλήγει να είναι μια πρόχειρη συρραφή στοιχείων που αποπροσανατόλιζε τους επιστήμονες και την Προστασία του Πολίτη που έπαιρνε και τις τελικές αποφάσεις.

    Με απλά λόγια, Τσιόδρας και Χαρδαλιάς είχαν στα χέρια τους στοιχεία που δεν αντικατόπτριζαν την πραγματικότητα ως προς την καθημερινή καταγραφή των κρουσμάτων, ειδικά σε «κόκκινες» περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, η Δράμα, οι Σέρρες, τα Ιωάννινα, γειτονιές της Αττικής κ.λπ. Βάφτιζαν περιοχές ως εστίες υπερμετάδοσης κατά το δοκούν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε από τοπικά lockdown που κατέστρεψαν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία και τώρα στο πανελλαδικό lockdown που θα φέρει σκληρά μνημόνια.

    Τι λέει ο ΕΟΔΥ

    Στην απάντησή του ο Εθνικός Οργανισμός, το πρωί της Κυριακής διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί διπλού Μητρώου τονίζοντας ότι: «Υπάρχει ένα και μόνο ένα σύστημα καταγραφής κρουσμάτων, το Εθνικό Μητρώο COVID-19. Τα περί παράλληλων συστημάτων και διπλού τρόπου καταγραφής διαψεύδονται κατηγορηματικά. Κάποιοι είτε σκοπίμως είτε από άγνοια μπερδεύουν τα ευφάνταστα σενάρια τους με την αναγκαία επιδημιολογική επαλήθευση στοιχείων.

    Περισσότεροι από 100 επιστήμονες του ΕΟΔΥ εργάζονται καθημερινά για τη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση των δεδομένων.

    Με τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα στοιχεία συντάσσεται και δημοσιεύεται καθημερινά η «Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)» του ΕΟΔΥ».

    Παράλληλα, τονίζει ότι τέτοια δημοσιεύματα συκοφαντούν 2.500 εργαζόμενους ενώ υπογραμμίζει ότι η συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ήταν και παραμένει άριστη.

    Όμως, διαφορετική γνώμη έχουν γιατροί με πρόσβαση στην ΗΔΙΚΑ που λένε ότι τα κρούσματα που καταγράφονται είναι το 1/3 των πραγματικών εξαιτίας της προσπάθειας συρραφής δύο διαφορετικών μεθόδων: Της πρώτης που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και αυτής από τον Αύγουστο, όταν ο ΕΟΔΥ θέλησε να αναθέσει σε ιδιώτη τη δημιουργία ενός δικού του αρχείου.

    Όμως, για τον ΕΟΔΥ δεν είναι η μοναδική «μαύρη τρύπα» που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε εδώ και εβδομάδες έντονη δυσαρέσκεια για τα τεστ που θα έπρεπε να κάνουν οι κινητές μονάδες.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι υπήρξε έντονο διάβημα στο Μέγαρο Μαξίμου από κυβερνητικούς παράγοντες προκειμένου να διενεργηθούν τεστ σε κλειστές μονάδες στις οποίες ο ΕΟΔΥ δεν πήγαινε.

    Συγκεκριμένα, ζητήθηκε παρέμβαση του Μαξίμου ώστε ο Οργανισμός να κινητοποιηθεί και να κάνει τεστ σε Καταστήματα Κράτησης, σε γηροκομεία και σε υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Βουλευτές, δήμαρχοι αλλά και μέλη της ίδιας της κυβέρνησης είχαν καταγγείλει την δραματική καθυστέρηση του ΕΟΔΥ στην μετάβαση και διενέργεια τεστ σε σημεία που φαινόταν να οδηγούνται σε δραματικές καταστάσεις.

    Πριν από μερικές ημέρες,δημοσιεύτηκαν στον Τύπο έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητούσε απεγνωσμένα από τον ΕΟΔΥ να σπεύσει σε συγκεκριμένες φυλακές να κάνει τεστ. Συγκεκριμένα ζητούσε να πάει κλιμάκιο στις φυλακές Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη, από τις αρχές Οκτωβρίου, όταν κι εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα σε υπαλλήλους.

    Τελικά, και μετά την έξαρση των κρουσμάτων, που ξεπέρασαν τα 100 σε σωφρονιστικούς και κρατούμενους, ο ΕΟΔΥ πήγε ένα μήνα μετά, στις 6 Νοεμβρίου.

    Το ίδιο, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, συνέβη και για τις φυλακές Κέρκυρας με τον ΕΟΔΥ να καθυστερεί δραματικά να στείλει κλιμάκιο να κάνει τεστ.

    Το ίδιο καταγγέλλουν και τοπικοί άρχοντες οι οποίοι ζητούσαν τεστ αλλά είτε η αβελτηρία, είτε ο πραγματικά υψηλός φόρτος εργασίας στον ΕΟΔΥ, καθυστερούσε τους ελέγχους και τελικά υπήρχαν κρούσματα που ποτέ δεν καταγράφονταν, ούτε φυσικά λαμβάνονταν μέτρα.

    Σε κάθε περίπτωση, στην κυβέρνηση υπάρχει μια ενεργή «βόμβα» που πρέπει να απασφαλιστεί. Αν υπάρχουν τραγικά λάθη θα πρέπει να αναζητηθούν, ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι κρίσιμη και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για τα σχολεία, την εστίαση, τα εμπορικά καταστήματα και για το πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα.

    Αν η κυβέρνηση και οι επιστήμονες που κάνουν εισηγήσεις, «έπεσαν έξω» για την πανδημία, επειδή τα στοιχεία ήταν είτε λανθασμένα, είτε καθυστερημένα, είτε προβληματικά ως προς τη συλλογή τους, τότε τίθεται μείζον ζήτημα.

    Ειδικά αν υπάρξει και τρίτο κύμα πανδημίας και με τους επιστήμονες να λένε ότι δεν πρέπει να αρθεί το lockdown διότι μπορεί να έχουν εθνική τραγωδία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. ΛΑ (ΛΒ) 31.
      Τῷ Δαυΐδ· συνέσεως.
      ΜΑΚΑΡΙΟΙ ὧν ἀφέθησαν αἱ ἀνομίαι καὶ ὧν ἐπεκαλύφθησαν αἱ ἁμαρτίαι· 2 μακάριος ἀνήρ, ᾧ οὐ μὴ λογίσηται Κύριος ἁμαρτίαν, οὐδέ ἐστιν ἐν τῷ στόματι αὐτοῦ δόλος. 3 ὅτι ἐσίγησα, ἐπαλαιώθη τὰ ὀστᾶ μου ἀπὸ τοῦ κράζειν με ὅλην τὴν ἡμέραν· 4 ὅτι ἡμέρας καὶ νυκτὸς ἐβαρύνθη ἐπ’ ἐμὲ ἡ χείρ σου, ἐστράφην εἰς ταλαιπωρίαν ἐν τῷ ἐμπαγῆναί μοι ἄκανθαν. (διάψαλμα). 5 τὴν ἁμαρτίαν μου ἐγνώρισα καὶ τὴν ἀνομίαν μου οὐκ ἐκάλυψα· εἶπα· ἐξαγορεύσω κατ΄ ἐμοῦ τὴν ἀνομίαν μου τῷ Κυρίῳ· καὶ σὺ ἀφῆκας τὴν ἀσέβειαν τῆς καρδίας μου. (διάψαλμα). 6 ὑπὲρ ταύτης προσεύξεται πρὸς σὲ πᾶς ὅσιος ἐν καιρῷ εὐθέτῳ· πλὴν ἐν κατακλυσμῷ ὑδάτων πολλῶν πρὸς αὐτὸν οὐκ ἐγγιοῦσι. 7 σύ μου εἶ καταφυγὴ ἀπὸ θλίψεως τῆς περιεχούσης με· τὸ ἀγαλλίαμά μου, λύτρωσαί με ἀπὸ τῶν κυκλωσάντων με. (διάψαλμα). 8 συνετιῶ σε καὶ συμβιβῶ σε ἐν ὁδῷ ταύτῃ, ᾗ πορεύσῃ, ἐπιστηριῶ ἐπὶ σὲ τοὺς ὀφθαλμούς μου. 9 μὴ γίνεσθε ὡς ἵππος καὶ ἡμίονος, οἷς οὐκ ἔστι σύνεσις, ἐν κημῷ καὶ χαλινῷ τὰς σιαγόνας αὐτῶν ἄγξαις τῶν μὴ ἐγγιζόντων πρὸς σέ. 10 πολλαὶ αἱ μάστιγες τοῦ ἁμαρτωλοῦ, τὸν δὲ ἐλπίζοντα ἐπὶ Κύριον ἔλεος κυκλώσει. 11 εὐφράνθητε ἐπὶ Κύριον καὶ ἀγαλλιᾶσθε, δίκαιοι, καὶ καυχᾶσθε, πάντες οἱ εὐθεῖς τῇ καρδίᾳ.

    2. Άκουσον άκουσον.Θα πάρουν τον Βενιζελο και τον Παγκαλο για πειραματόζωα.χα χα χα.

    3. Να κάνουν εμβόλιο στον Παγκαλο και τον Βενιζελο πρώτα.

      1. ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    4. Είναι μπουκωμενοι όλοι στα φράγκα,τίποτα δεν θα γίνει.

    5. ΠΟΙΟΣ ???…… ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ???? 😂😂😂😂ΤΟ ΑΝΈΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ ! ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙΜΕΝΗ !! ΝΑ ΠΙΆΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ? ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΆΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΆ ΛΕΡΏΝΕΙ !! ΕΔΩ ΘΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΎΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΛΑΌΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ !! = ΣΥΝΕΝΟΧΉ ! ΙΚΑΝΟΎΣ ΤΟΥΣ ΈΧΩ !! ΑΥΤΉ ΌΧΙ “ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΗ ” ΑΠΛΆ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΌΝ !

      1. Η Λεπενιωτη εχει παρει παρα πολλα λεφτα τα οποια ομως ειναι πολυ λιγα για το κακο που εχει κανει στη χωρα μας.

    6. ενα θα σας πω και καταλαβετε το.ο κουλης ειναι πολυ σκληρος για να πεσει σαν κυβερνηση.ο σκοπος του δεν ειναι να σας σωσει απο τον ιο ο σκοπος του ειναι να καταστρεψει τελειως την οικονομια και μετα να σας βαλει σε μνημονιο.αυτο ειναι το σχεδιο που εχει παρει απο τα αφεντικα του τις λεσχης και εκτελει.το εμβολιο αφου σας καταστρεψει οικονομικα θα σας το κανει με τον ενα η τον αλλο τροπο.και μετα θα σηκωθει να φυγει αφου θα εχει εκτελεσει το εργο του και θα φυγει απο την ελλαδα σιγα μη καθησει να τον κυνηγατε.αν δεν ξυπνησει ο λαος τωρα σε 5-6 μηνες θα ειναι πολυ αργα για την χωρα.αυτο εχω να σας πω αναλαβετε ολοι τις ευθυνες σας σαν πολιτες και δειτε τι θα κανετε καταστρεφει τη χωρα σας και δεν τον ενδιαφερει.

    7. ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ Ο “ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΟΥΛΗΣ” ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ … ΔΙΟΡΗΣΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ?

    8. Μια φορά και ένα καιρό….
      Στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ, που βρίσκεται κοντά στη Ζουαζιλάνδη (κάπου στα βάθη της Ανατολής) και είναι πλημμυρισμένη με λαθρομετανάστες από την Ευρώπη, υπάρχει ένα μεγάλο δάσος γνωστό σαν ΠΑΡΑΜΥΘΟΔΑΣΟΣ.
      Σε αυτό το δάσος ζουν μόνο ΜΙΚΡΑ ΖΩΑΚΙΑ που ο μόνος φόβος που είχαν ήταν ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ τον οποίο τώρα τελευταία τον είχαν συνηθίσει….
      Όμως, ο κακός ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΑΓΟΣ ζήλεψε την ευτυχία τους και τους έστειλε τα ΞΩΤΙΚΑ που τον υπηρετούν και τον λιβανίζουν όλη μέρα, συμφωνώντας πάντα μαζί του για να μην τους πάρει τις πανάκριβες μαγικές σκούπες τους.
      Τα ΞΩΤΙΚΑ εκτέλεσαν την επιθυμία του και μεταμόρφωσαν τον ΠΟΝΤΙΚΟ ΣΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ για να μπορεί να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ! ! !
      Τα μικρά ζωάκια μέσα από τις φωλιές τους, πιστεύουν πως κάποια μέρα θα έρθει ένας κυνηγός που θα σκοτώσει τον ελέφαντα, χειροκροτώντας όμως τον κακό ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΓΟ που τους έστειλε τα ΞΩΤΙΚΑ …..
      Κάθε ομοιότητα του παραμυθιού με την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ είναι εντελώς φανταστική και όποιος πιστεύει ή λέει τέτοιες κακοήθειες, είναι απλά ονειροπαρμένος ή όπως θα τον χαρακτηρίσουν τα πουλημένα στην εξουσία ΜΜΕ, είναι απλά ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

      1. Μια φορά κι έναν καιρό πήγε η γάτα 🐱🐈 στο χορό και δε χόρεψε καλά και της κόψαν την ουρά.Μετα πήγε και στο Βόλο και της κόψανε τον κ@λο.

    9. Τα νοσοκομεια σε στελνουν πισω χωρις τεστ covid-19 εαν δεν εχεις εμφανει συμπτωματα.
      Τα δανεικα αρχισανε να τελειωνουν…. τωρα να δειτε πως θα πεσουνε τα κρουσματα… δεν υπαρχουν λεφτα απο το κρατος για τεστ πλεον…το τσαμπα τελειωσε…σου λεει πληρωσε τα απο την τσεπη σου για αυτο και βαλανε πλαφον…. καποιοι δημαρχοι περνουν πρωτοβουλιες να κανουν τεστ σε ασυμπτωματικους προφανος απο το ταμειο του δημαρχειου.

    10. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥς ΧΩΣΩ ΟΛΟΥς ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΜΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟς ΑΠ ΑΤΣΑΛΙ

    11. Μέσα σε αυτήν την δεκαετία θα συμβούν πολλά τρανταχτά γεγονότα γι’αυτό ξυπνήστε και ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ όσο είναι ακόμη νωρίς…..

      ΕΡΕΎΝΗΣΕ ΣΚΈΨΟΥ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΟΡΓΑΝΌΣΟΥ ΑΝΤΊΔΡΑΣΕ

      Αφύπνιση Αντινεοταξιτών
      FCK NWO

    12. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ:
      -ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
      -ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.

    13. Γειά σου ρε ΦΛΩΡΑ! Να μας ζήσεις Φλώρα να σε χαιρόμαστε. Φάε κι άλλα Φλώρα, μπορείς… άλλωστε ξέρεις καλά πως τρώγονται τα χιλιάρικα από την… επιτήρηση. Γεια σου ΦΛΩΡΑ τσολιά μας!

    14. “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…” εβδομήντα δύο εκατ ευρώ τους έδωσε η ΕΕ για να εκτελέσουν το βρώμικο σχέδιό τους, διάλυσης της Χώρας και κατάλυσης της Δημοκρατίας, άλλωστε δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς υπάλληλοι ξένων κέντρων είναι. Τα λέγαμε πριν τις εκλογές αλλά κανείς δεν άκουγε πίστεψε ο κόσμος ότι η απάντηση στην κακή διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η νεοφιλελεύθερη παράταξη Μητσοτάκη. Δυστυχώς η ΝΔ δεν είναι το κόμμα που γνωρίζαμε την δεκαετία του ’80 είναι κάτι πολύ επικίνδυνο για την Χώρα και εφαρμόζει πολιτική τύπου “Σοβιέτ” και όσοι έπιασαν, έπιασαν!

    15. Θα πρέπει κάποιοι επιτέλους να κατανοησετε ότι πολιτικοι, πρωθυπουργοι, υπουργοι, βουλευτες είναι απλώς υπαλληλοι φυτευτοι από την παγκοσμια ελιτ που ελέγχει όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Τη κάθε χώρα την ελέγχει η ελιτ αυτή (δε θέλω να αναφερω ονόματα, οι περισσοτεροι ξέρουν) τοποθετωντας τεχνοκρατες σε καιριες θέσεις. Οπότε και η κυβέρνηση να αλλάξει, η ελιτ θα έχει ήδη τους δικούς της ανθρώπους(τεχνοκρατες, επιστήμονες,δημοσιογραφους,εισαγγελεις κλπ) στα ποστα που χρειάζεται. Οπότε θα έχει και τον πληρη έλεγχο της κάθε χώρας. Για αυτό βλεπεται και ανυπαρκτη αντιπολιτευση. Το σχέδιο της ελιτ προχωραει και οι μόνοι μη προσκυνημενοι αρχηγοι κρατων είναι ο Τραμπ, ο Πουτιν, ο ηγέτης της Ιαπωνίας, της Λευκορωσιας και της Βραζιλιας(ίσως και του Μεξικου-δεν είμαι απολυτα σιγουρος). Αν υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ανθρωπότητα αυτή είναι η εκλογή Τραμπ. Δεν είναι τυχαιο φίλοι μου που όλοι μα όλοι του κανουν ανελεητο πόλεμο. Εννοείται ότι ο Τραμπ είναι η σωστή βιτρινα. Από πίσω υπάρχουν άλλοι που είναι κατά της παγκοσμιοποιησης και της υποταγης του ανθρώπινου είδους στις ορεξεις των ψυχοπαθων ερπετων της ελιτ. Ευχομαι και ελπιζω ότι στο τέλος νικητής θα είναι το Καλό (με καπα κεφαλαιο), αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι μοιραια για την ανθρωπότητα.
      Υ.Γ. : Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Να εχετε πίστη, ψηλά το κεφαλι Εληννες

    16. Μ τν βοηθεια των δημαρχων της ΝΔ οπως τ Σερρων που πηρε 900 χιλιαρικα για τ κρουσματα

    17. KAI OI 300 MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!

    18. Δεν έχει περάσει πιο ανίκανος πρωθυπουργός απ΄τον Μητσοτάκη. Αν δεν ήταν τα ΜΜΕ να τον παρουσιάζουν ως δήθεν άριστο θα γελούσε όλη η γη μαζί του. Πανηγύριζε στο πρώτο κύμα που είχε λίγα κρούσματα με δυο μήνες καραντίνα τύπου Γουχάν. Και τώρα δεν ξέρει που να ρίξει τις ευθύνες ο γελοίος.

      Όσο για τον ΕΟΔΥ τι περιμένατε; Το πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ είναι που του άλλαξαν όνομα για να μην έρχονται στο μυαλό του κοσμάκη οι μίζες, οι ρεμούλες και οι αρπαχτές με τις φαρμακοβιομηχανίες.

    19. Οταν 4 στους 10(συμφωνα με τις στημενες δημοσκοπησεις τους) αρνουνται να κανουν το εμβολιο, σημαινει οτι σας πηρανε ολοι χαμπαρι. Γιατι αν πιστευε ο κοσμος οτι 120 ανθρωποι πεθαινουνε την μερα απο κοροδοιο, θα τρεχανε ολοι να το κανουν! Δεν το κανουμε ρε, γιατι συλλαμβανετε κοσμο στις εκκλησιες και αφηνετε να λειτουργουν τα παρανομα τζαμια! Εκει δεν πατε μπας και εξαγριωσετε τους μουσουλμανους φιλους σας. Πως ρε να σας πιστεψουμε οτι νοιαζεστε για το καλο μας εσεις που κανετε ισλαμικο εποικισμο; Δεν τα λεω εγω αυτα, καποτε τα ελεγε ο αδωνις και ο πλευρης, που σημερα ειναι στην κυβερνηση που κανει τον ισλαμικο εποικισμο! Και βεβαια τωρα ασχολουνται μονο με τον κοροδοιο, αυτοι που λεγανε οτι η μεγαλη απειλη ειναι οι μεταναστες! Και νοιαζεστε εσεις για την υγεια μας που δεν λετε τιποτα για τον συνωστισμο στην ομονοια και στον αγιο παντελεημονα; ρε ουστ που γινετε σαν τον τσιπρα και τον φιλη.

    20. Πρωτα ξηλο κ μετα φυλακη….οι συμμορητες μασωνοι κατεστρεψαν την χωρα βυθισαν πολλες επιχηρησεις στην χρεωκοπεια..εξεγερση τωρα

    21. Αυτή εδώ, είναι μιά πολύ σοβαρή καταγγελία απο ιταλό ιατροδικαστή.Λέει για λανθασμένες μεθόδους που χρησιμοποιούσαν παντού, πέραν της Ιταλίας, με τους έχοντες νοσήματα.Τους ξαπόστελναν με λάθος θεραπεία.Γι’ αυτό κι εδώ οι πολλοί ηλικιωμένοι πεθαίνουν, ποιός ξέρει τι τους κάνουν και μετά εχουν ετοιμη την ”καραμέλα” , κορωνοιός

    22. Τα κρουσματα πρεπει να περάσουν από Προκρούστη!!
      Κάποιος πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πριν παθουμε παρακρουση.
      Ένα κι ένα κάνουν τρία
      Ψήφισε πάλι Νέα Τρομοκρατία!!

    23. Τα κρουσματα πρεπει να περάσουν από Προκρούστη!!
      Κάποιος πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πριν παθουμε παρακρουση.
      Ένα κι ένα κάνουν τρία
      Ψήφισε πάλι Νέα Τρομοκρατία!!

    24. healthy statistics και εδώ όπως λέγαμε greek statisitics!! τελικά οι στατιστικολόγοι και οι δημοσιοσχετίστες μάρκετινγκ παπατζήδες κυβερνούν αυτόν τον τόπο

    25. και γραφουμε ολοι τη μαλακια μας οπως και εγω τη δικη μου και ολοι φοβομαστε να βγουμε εξω να τα πουμε γιατι πεφτει ξυλο και προστιμο.
      Ο Ελληνισμος ομως πραγματι θέλει, οχι απλά την παραίτηση του Κούλη αλλά τη σύλληψή του και την εκτέλεσή του.
      Μονο όσοι κλείσουν τις τηλεοράσεις θα δουν το αληθινό αποκρουστικό πρόσωπο της χούντας της Νεας Δημοκρατίας.

    26. Να δείτε που θα παρέμβει εισαγγελέας, τον στρατό περιμέναμε να παρέμβει αλλά όλο και περισσότερο ακούγεται ότι θα παρέμβει εισαγγελέας με καμουφλάζ χρώματα τα ουράνια τόξυχρώματα τελειώνουν σιγά σιγά!

    27. Με γειά την παρανομη “κυβερνηση” την βολεμενη αστυνομία τον στρατο της μπουχέσας και τους εισαγγελεις της συνεργιας και ……όλο το δημοσιοσκυλολόι σας!!!!! Εξαιτιας του οποιου καταντησαμε ετσι….γιατι δεν φταινε οι “δημόσιες υπηρεσιες” αλλα οι πουτανοδιορισμενου που τις κανουν μπουρδελο και το τελος θα προσκυνατε και θα παρακλατε να γινετε τουρκικη επαρχια.
      ΓΥΦΤΟΙ!!!!!!!

    28. η Αδίστακτη Γαλάζια Συμμορία στήνει μπίζνες πάνω από τους νεκρούς

    29. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
      ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    30. Πήραν μια μύγα και την έκαναν ελέφαντα και φυσικά τίποτα δεν πρόκειτε να τούς κάνουν , απο καιρό φωνάζουμε οτι το παιγνιδι του κορονοιου είναι στημένο και ολα γίνονται για χάρη της παγκοσμοιοποιήσης και οχι μόνο αλλά ποιός μας ακούει αν πούμε την αλήθεια είμαστε ακραίοι και γραφικοί

    31. Δεν θα επρεπε να βλεπουμε πολλα κηδειοχαρτα;;; Λεω τωρα…Τα γραφεια κηδειων εχουν μια εικονα για τον αριθμο των νεκρων ανα (κοκκινη) περιοχη…

    32. θεος εισαι ρε πινοκιο,αλλα το αλεξη κοιμαται και ζει τον υπνο του δικαιου.ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεε

    33. Οι Κυβερνώντες έρχονται και παρέχονται.Το αξίωμα του δικαστικού λειτουργού είναι λειτούργημα έως την σύνταξη,κάπου 30 χρόνια.Θα πρέπει να απαγκιστρωνονται από την πολιτική εξουσία και όπου υπάρχουν αδικήματα πάσης φύσεως να ενεργούν αυτεπάγγελτα χωρίς πολιτική παρότρυνση.

    34. πολλα τα λεφτα απο εοκ και πρεπει να τα διαχειριστουμε.ακουει ο κουλης?ας ερθουν νεα μνημονια ,σκασιλα το κουλη

    35. Εισαγγελεας !!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Το ποιο γρηγορο ανεκδοτο.

    Comments are closed.