ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ “ΞΥΠΝΗΣΕΙ” Ο ΛΑΟΣ!! ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ “ΡΙΧΝΕΙ” ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    sygkentrwsi-thessaloniki-maskes

    Γιγαντώνεται το κίνημα αντίστασης από τους πολίτες με τη μία διαδήλωση να διαδέχεται την άλλη. Μετά τις γειτονιές της Αθήνας, σειρά πήρε η συμπρωτεύουσα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του εμβολιασμού και των μέτρων για τον  κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GrTimes, δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την επιχείρηση εξόντωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και για μια αφανή επίθεση.

    Όπως αναφέρει το Thestival, στην συγκέντρωση μίλησε ο ναύαρχος ε.α. Παπαντωνίου, που έκανε λόγο για αντισυνταγματικές κυβερνήσεις και για κράτος υπό κατοχή. Ανέφερε ότι «η ιστορία με τον κορωνοϊό είναι κατασκευασμένη» και είπε ότι οι γιατροί δεν τηρούν τον όρκο τους ενώ σημείωσε ότι οι κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για την υγεία του λαού. Και όλα αυτά, τη στιγμή που όλες οι έρευνες «συμφωνούν» στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

    Όπως θα δείτε στην παρακάτω αφίσα, παρόμοιες διαδηλώσεις έρχονται και σε άλλες πόλεις. Αρκεί όλο αυτό να έχει συνέχεια και να μην σταματήσει με την έναρξη της καλοκαιρινής αυγουστιάτικης ραστώνης.

    karta-3-576x1024

    *φωτό αρχείου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Νεκρός ο 49χρονος μοναχός από το Άγιο Όρος που είχε νοσήσει από την μετάλλαξη Δέλτα

    2. ND-SYRIZA-PASOK

      Είναι όλοι τους ανθελληνικά κόμματα που ρίχνουν το βάρος ο ένας στον άλλον όταν ο λαός ξυπνάει.

      Προσοχή στους ύποπτους.

    3. Φέρτε πίσω τον Αλέξη να κυβερνήσει…..μόνο η αριστερά θα μας σώσει….Go Home Merkel……..

    4. τελειωνεις κουλα τα εμβολια ληγουν σφυριξε και εληξες που λεει και πουλημενος αοιδος κιαμος

    5. Κάνεις δεν πρέπει φέτος να πάει διακοπές. Αυτό θέλουν. Να κοιμηθούμε λίγο ακόμα, να νομίζουμε ότι είμαστε αλευθεροι, και όταν θα μας έχουν δέσει για καλά θα είναι πολύ αργά. Κρίμα, μας νοιάζει μόνο να περνάμε καλά.

    6. Σσσσσσ κάντε λίγο ησυχία, τα δίποδα νεοέλληνες κοιμούνται, μην τους ξυπνήσουμε τους καημένους. Σσσσσσ

    7. Όλοι έξω να βλέπουν εφιάλτες!!!!!!είμαστε πολλοί,είναι λίγοι..

    8. Βγαινουμε μπροστα με τον καρδιολογο φαιδωνα βοβολη και το κομμα “ελευθεροι ξανα”.

      Οσο κι αν ο κουλης του ριχνει καθημερινα τα βιντεο στο youtube, μαζευομαστε στις 19.00 στην ομονοια με ειρηνικη πορεια στο μαξιμου.

      Παρακαλω να εκφρασουμε το θυμο μας απεναντι στα βοθροκομματα της μασωνιας ηρεμα και οχι μονο απο το πληκτρολογιο αλλα και στο πεζοδρομιο.

      Ο χρυσοχουντιδης θα βαλει παλι μπαχαλακηδες να στησει μια νεα ν.σμυρνη. προσοχη στις προβοκατσιες

    9. Υποδουλε σκλαβε των εβραιωσιωνιστων και των κατοικίδιον τους……… ΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ…….ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΣΟΥ…. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ ΤΩΝ ΠΡΩΓΟΝΩΝ ΣΟΥ……. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΌΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΑΣ….. ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗ ΖΩΉ…… ΠΕΣ ΌΧΙ ΣΤΗ ΦΟΒΟΚΡΑΤΙΑ…. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΆΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΑΝ ΚΙΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ……. ΤΗ ΤΈΤΑΡΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΈΡΑ ΣΟΥ…… ΜΌΝΟ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣΩΝΑΡΙΑ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    10. Υποδουλε σκλαβε των εβραιωσιωνιστων και των κατοικίδιον τους……… ΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ…….ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΣΟΥ…. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ ΤΩΝ ΠΡΩΓΟΝΩΝ ΣΟΥ……. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΌΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΑΣ….. ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗ ΖΩΉ…… ΠΕΣ ΌΧΙ ΣΤΗ ΦΟΒΟΚΡΑΤΙΑ…. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΆΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΑΝ ΚΙΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ……. ΤΗ ΤΈΤΑΡΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΈΡΑ ΣΟΥ…… ΜΌΝΟ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣΩΝΑΡΙΑ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    11. Να πάρουν χαμπάρι οι προδότες ότι το παραμύθι με τον κοροδοιό τελείωσε. Όλοι με ελληνικές σημαίες. Και μετά συλλαλητήριο για κατάργηση των νόμων που δίνουν υπηκοότητα σε ελάχιστα χρόνια στους λαθρομετανάστες και σφράγιση των συνόρων. Ξυπήστε και ξεσηκωθείτε γιατί αλλιώς δεν θα έχετε μέλλον ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας. Τα παιδιά των 301 πάνε σε ιδιωτικά, οπότε οι 301 πουλάνε δημοκρατία εκ του ασφαλούς. Ολοι με ελληνικές σημαίες στα συλλαλητήρια, φτάνει ο διχασμός που ζητάνε οι προδότες.

    12. Υποδουλε σκλαβε των εβραιωσιωνιστων και των κατοικίδιον τους……… ΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ…….ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΣΟΥ…. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ ΤΩΝ ΠΡΩΓΟΝΩΝ ΣΟΥ……. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΌΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΑΣ….. ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗ ΖΩΉ…… ΠΕΣ ΌΧΙ ΣΤΗ ΦΟΒΟΚΡΑΤΙΑ…. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΆΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΑΝ ΚΙΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ……. ΤΗ ΤΈΤΑΡΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΈΡΑ ΣΟΥ…… ΜΌΝΟ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣΩΝΑΡΙΑ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    13. Έρχεται απεργία επαγγελματιών οδηγών;; Μαααακαααριιιι… Θα παραλύσει ο τύραννος τζαμπατζης. Τελειωστε το great reset..

    14. Τσο και λο στους μπλε συριζαίους, μέχρι να γίνουν μωβ

    15. ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΓΩ ΧΕΣΤΗΚΑ…ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ…

    16. Ποιος διοργανωνει αυτες τις συγκεντρωσεις;;;;;; Εχει σημασια!!!! Μονο ο εμβιλιασμος τους πειραξε;;;;;;; Το οτι πλημμυρισε η χωρα απο λαθροισλαμιστες δεν τους ενοχλησε να διοργανωσουν συγκεντρωσεις διαμαρτυριας;;;;;;; Οτι γινεται εποικισμος της χωρας με ΑσιατοΑφρικανους δεν τους ενοχλει τοσα χρονια;;;;;;; Πραγματικα ειναι αξιον αποριας!!!!!!

    17. Αμήν και πότε! Στον διάβολο να πάει ο αλήτης και μην ξαναγυρίσει μαζί με όλο το συναφι του.

    18. Αυτοί νομίζουν ότι με λύσσα και μανία και με κρατική παράνομη βία και παράνομους και αντισυνταγματικούς αποκλεισμούς θα μας κάνουν να εμβολιαστούμε.

    Comments are closed.