ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ – ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ – ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    FFFF

    Είναι απο αυτά που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Από τη μια θα απαγορεύεται σε λίγο η κυκλοφορία και από την άλλη κάποιοι κάνουν δημόσιες σχέσεις! Άφησαν την Πρέσβυ της Αλβανίας Luela Hajdaraga, να μπει στην εντατική με …κανάλι για να δει τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο
    Δεν έχει σημασία τι λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος , ο οποίος πάντα πνευματικά ομιλεί! !

    Όπως σχολιάζει το exapsalmos.gr, το τραγικό είναι ότι είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι ασθενής και παραβιάζεται η ιδιωτικότητα της προσωπικής του περιπέτειας και αυτό είναι απαράδεκτο! Μάλιστα χθες οι εικόνες αυτές έπαιζαν σε όλα τα κανάλια της Αλβανίας.Και μη μου πείτε ότι τους πήρε ο πόνος για τον Αναστάσιο. Δεκαετίες τώρα του έχουν κάνει τη ζωή του κόλαση . Και ότι «έχτισε» στην Αλβανία το έκανε με πολύ κόπο και με υπεράνθρωπες προσπάθειες και προσωπικές θυσίες. Απλά ο Αναστάσιος είναι άνθρωπος της καταλλαγής και της ενότητας και όχι των συγκρούσεων και των καταγγελιών. Αυτό ωστόσο δεν τους δίνει το δικαίωμα να τον εκμεταλλεύονται και μάλιστα μέσα στην χώρα μας!

    Ποιός έδωσε την άδεια για να μπουν μέσα στην ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται;Τι λέει ο Διοικητής του Ευαγγελισμού και ο διευθυντής της ΜΕΘ;Πρόκειται για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ασθενούς και μάλιστα με νόσημα για το οποίο ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει μπει σε καραντίνα! Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες .

    Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη της Αλβανίδας Πρέσβεως στην Αθήνα, στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο . Το έδωσε στη δημοσιότητα αλβανική ιστοσελίδα. Το βίντεο που τραβήχτηκε κατά την επίσκεψη της εκπροσώπου της αλβανικής κυβέρνησης στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο δείχνει τον ίδιο ιδιαίτερα ευδιάθετο να δέχεται τις ευχές της κυβέρνησης της χώρας όπου διακονεί και να συζητά μαζί της για τον ιο.Λες και αυτό δεν το είχε κάνει προηγουμένως ο ιδιος με το συγκινητικό μήνυμα του. Απλά ήθελαν να κάνει τον γύρο του κόσμου η εικόνα με τον Αναστάσιο στο κρεββάτι του πόνου. Περαστικά μας! Από τη μια παίρνουμε μέτρα ασφαλείας για τη νόσο και απο την άλλη επιτρέπουμε επισκέψεις δημοσίων σχέσεων σε νοσηλευόμενο ασθενή και μάλιστα αυτού του επιπέδου! Τι λέει γιαυτό ο κ. Τσιόδρας; Γιατί το επέτρεψαν οι συνάδελφοι του;

    Δείτε το βιντεο όπως το παρουσίασε ο Τ/Σ OPEN

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Επιτρεπεται να μπαινει ετσι καποιος στην εντατικη και να μεταφερει μικροβια; Ρε μαλακες της κυβερνησης τα βλεπετε αυτα; Και ο διοικητης του νοσοκομειου αλλος βλακας.

    2. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΕΙΟΙ …..
      ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ; ΟΥ ! ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ ……

    3. Μάθαμε και κάτι άλλο στην εντατική επιτρέπεται ο Συγχρωτισμός

    4. Αρα αφου επετραπει η εισοδος στην εντατικη εχοντας covid ο ασθενης δεν υπαρχει και κανας σοβαρος κινδυνος απο τη θανατηφορα πανδημια; ! σωστο! αρα η κουλα μας κανει ΚΟΛΠΑ! μας στειλει στο δαφνι.
      ΟΞΩ Η ΚΟΥΛΑ.

    5. Κύριοι η γυναίκα μου μπήκε στην εντατική του Ευαγγελισμού πριν 4 χρόνια μετά από επέμβαση αφαίρεσης δεξιού πνεύμονα ολική λοβοεκτομη για καρκίνο και μού επιτρεπόταν να την βλέπω 5 λεπτά την ημέρα ντυμένος με ειδικοί στολή και γάντια τώρα πώς κάποιοι άσχετοι μπαίνουν χωρίς έλεγχο πρέπει να το απάντηση ο πρόεδρος του νοσοκομείου εκτός αν ισχύουν η νόμοι μόνο για εμάς τους ηλίθιους και δεν τρέχει τίποτα αν μολύνουν άλλους ασθενείς ντροπή τους!!!!!!!!!!!!

    6. Παρακαλώ “θολώστε” τη φωτογραφία.
      Προσωπικά Δεδομένα τού μεγάλου αυτού Ανδρός και Ιεράρχου.

    7. Κάμερες σε κλινική με Covid όταν δεν αφήνουν ούτε τα παιδιά του ασθενή να τον επισκεφτούν? Σκοπός του Γερμανού και των γ@μημενων μμε να χτυπηθεί η ορθοδοξία. Για αυτό λυσσαξαν οι μπ@σταρδοι όλο από το πρωί στα μμε. Και για να μην σας πιάνει μ@λακες η μαριονέτα της μερκελ, είναι ειλημενη απόφαση πως θα απαγορεύσει τον εορτασμό των Χριστουγέννων στις εκκλησίες. Τα Χριστούγεννα ο γερμανοτσολιας θα απαγορεύσει να είναι ανοικτά οι εκκλησίες. Και για το Πάσχα μη ελπίζεται ούτε για 25η Μαρτίου. Ο γερμανοτσολιας χτυπάει πίστη και εθνικές επαιτειους. Από τον Θεό θα την βρει το γερμαν@ρχιδο.

      1. Συμφωνώ απόλυτα. Με λοκνταουν θα είναι κ τα Χριστούγεννα με εκκλησίες κλειστές εννοείται. Το πολύ πολύ κ χάρη θα μας κάνουν αν ανοίξουν τα μαγαζιά κάνα 10ημερο για να ξεπουλησουν οι πολυεθνικές κ τα παιχνίδαδικα. Μετά θα αυξήσουν κ πάλι τα κρούσματα κ θα μας πουν είδατε εσείς φταίτε με το συνωστιμο φτάσαμε πάλι 3000 ξανά κεφάλια μέσα. Μ αυτά κ μ αύτα θα περνάνε οι μήνες….

    8. Ο/Η από τα αλβανά προήλθε και το δεύτερο κύμα covid στη Β Ελλάδα λέει:

      μπαινόβγαιναν στην γυφτοχώρα τους που θερίζει ο ιός χωρίς τεστ, χωρίς έλεγχο και έφεραν το κινέζικο χτικιό στα χωριά όπου δούλευαν στα χωράφια και τα εργοστάσια

    9. Παιδιά ζούμε σε μια δικτατορία των ΜΜΕ. Η παγκοσμιοποίηση χρησιμοποιεί τον κορονοιό για να στερήσει τις βασικές ελευθερίες των ανθρώπων και συγχρόνως να προετοιμάσει το έδαφος για άλλα “μέτρα“ που θα ληφθούν μετά τον κορονοιό. Ο κορονοιός είναι και μέτρο σφυγμομέτρησης των λαών. Το βέβαιο είναι ότι ο Χριστός “θα τα σκουπίσει“ όλα αυτά με τον σεισμό και τον γενικό πόλεμο………

    10. Τήν εντατική (Απαγορευμένη ζώνη) τήν κάνανε χώρο επισκέψεων.Τό απόλυτο γyφταριό.Ηρθε η αλμπανέζα νά κάνει προπαγάνδα γιά τόν ναρκέμπορο Εντι Ράμα τόν φονιά του Ελληνα ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.
      Γιάννης Λάκων

    11. ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
      ΚΑΡΔΙΑ,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,ΧΑΠ Η ΤΙ?
      ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΝΑΧΟΙΟΣ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!

    12. ξύλο στους δημοσιογράφους και στα κανάλια

    13. για ασθενείς covid19 ούτε να το συζητάμε

    14. Απ’ ότι φαίνεται ο συγχωρεμενος δεν πήγε από covid γιατί σε άλλες περιπτώσεις τους θάβουμε σε μεταλλικα φέρετρα και δεν αφήνουμε κανέναν να πλησιάσει αλλά όπως βλέπουμε εδώ πήγαν δίπλα του και τραβούσαν με κάμερα άρα κάτι ξέρανε και δεν φοβόντουσαν. Διοικητής νοσοκομείου έπρεπε να είχε ήδη πάρει πόδι

    15. Κατ αρχήν να πούμε από μέσης καρδίας περαστικά στον Αρχιεπίσκοπο, και να επιστρέψει το συντομότερο στα καθήκοντά του. Εδώ όμως να θυμίσουμε ότι ο Αναστάσιος ήταν εξαφανισμένος όταν ο Ράμα άρπαζε τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών, έκανε πογκρόμ εναντίον τους και φυσικά δεν έβγαλε ούτε “κιχ” για την δολοφονία του Κατσίφα. Θα μπορούσε να ήταν ένας ήρωας στην συνείδησή των Ελλήνων, και όχι μόνον, παρά ένας τυμβογέροντας σε μιά κάψουλα κορονοιού.

      1. Από την άνεση του σπιτιού μας πολλά μπορούμε να λέμε…

        1. Άνεση δεν έχουμε φίλε μου. Δουλεύουμε 11 ώρες στο τιμόνι και πληρωνόμαστε τις 8. Και εάν θέλουμε μας λένε. Άνεση είχε ο Μακαριώτατος που έβγαινε συνεντευξιαζόμενος κατά καιρούς σε όλα τα κανάλια της τηλεόρασης, αλλά για τα πογκρόμ των Αλβανών εναντίον των Ελλήνων ποτέ δεν είπε τίποτα. Ούτε για τον Κατσίφα που ούτε την σωρό του δεν έδιναν. Εκτός εάν έχεις άλλη πληροφόρηση οπότε ζητώ συγγνώμη.
          Υπάρχουν, ξέρεις και ιεράρχες, μην λέμε τώρα, που είχαν παράπονα από την συμπεριφορά του σ αυτούς που τοποθετούσε η Εκκλησία της Ελλάδος στην Αλβανία.

    16. Βρωμοκαναλα και ΝΔ ειναι αδελφια…τετοιο πραγμα δεν το ειχαμε ξαναζησει ποτε
      Αμα μοιρασεις 20+ εκ. σε αγαπανε ολοι…ολα ειναι καλα …η νυχτα μερα και τρομοκρατια συνεχεια
      Κατα τα αλλα τα τελη κυκλοφοριας τα ιδια ενω τα αυτοκινητα ειναι μηνες ακινητοποιημενα απο τις καραντινες και τα νοσοκομεια μπαχαλο…μπουκαρει μεσα με τις καμερες οποιος γουσταρει και γυφτοι και λαθρο…διαλυση
      ..δωσε στα καναλια…να μπουνε και στα σπιτια μας και να λιβανιζουν συνεχεια την ΝΔ
      γεμιστε την βουλη με δημοσιογραφους…βγαζεις πολυ σαλιο γινεσαι βουλευτης

    17. Χριστέ μου,σε παρακαλώ πάρα πολύ δώσε δύναμη κ υγεια στον Αγιο Σου.

        1. Όπως το λέει. Άγιος εν ζωή. Σου κανει εντύπωση έτσι; 2 στα 100 χρόνια συμβαινει. Ο άλλος ήταν ο παισιος

    18. Το ότι το επισκεπτηριο απαγορεύεται ρητώς σε ασθενείς με Covid-19 είτε νοσηλεύονται σε απλή κλίνη είτε σε μεθ το κάνανε γαργάρα?

    19. Πλήρης εξευτελισμός. Να βλέπεις αυτόν τον Άγιο άνθρωπο στο κρεβάτι του πόνου. Διοικητής Ευαγγελισμού, διευθυντής ΜΕΘ και διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας νοσοκομείου πρέπει να απομακρύνουν. Γλύψιμο στην πτν πρεσβειρα της… Αλβανίας; τι ανάγκη την είχαν οι κ@λοδημοσιοσχετιστες δουλικοι υπαλληλισκοι; Καλα ο αναστασιος δεν είχε κανένα διακονο να τον προσέχει;

    20. Είναι δυνατόν να μπαινοβγαινουν κάμερες στις εντατικές; τίποτα πια δε σέβονται τα βρώμοκαναλα;

    Comments are closed.