ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ! Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    Κοινοποίηση:
    εξ

    Στην αντισυστημική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στον Στέφανο Χίο μιλάει για όλους και για όλα ο Ηλίας Κασιδιάρης, στην πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καλοκαιριού!

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββάτου! Ερωτήσεις και απαντήσεις, που πέφτουν και τα τσιμέντα!

    ellhnes.net

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Καλά θα είναι να συμπραξουν μαζί γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι ικανοί ούτε ποτήρι νερό να κουβαλησουν και όχι να πάμε μπροστά σαν κράτος.. Μένω στην Βρετανία και σίγουρα όταν γίνουν εκλογές θα έρθω να ψηφίσω για να φύγουν τα τωρινά καθάρματα που κάνουν μπισνες για τον εαυτό τους και αφήνουν τον πολίτη να πάει με αυτόματο πιλότο στον γκρεμό.. Στο εντωμεταξύ είχα μια συζήτηση με κάποιον από το Πακιστάν και μου είπε ότι οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται από την χώρα του είναι αποβρασματα της κοινωνίας εκεί. Δεν τους θέλουν γιατί είναι δολοφόνοι και ότι κακό άλλο και τους στέλνουν στην Ευρώπη για να απαλλαχτουν αυτοί.. Καταλάβατε τώρα τι μαζεύουμε στην Ελλάδα χωρίς έλεγχο γιατί εδώ θέλουν να γνωρίζουν από που κρατάει η σκουφιά σου.

    2. Στεφαναρα πρέπει να είσαι μέσα στην επόμενη Βουλή, να σου δώσουν αστυνομικους να σε φυλάνε (από αυτούς) ….. Και να έχεις και Βουλευτική ασυλία στα ξεβρακωματα που θα τους κάνεις…. Να ανεβαίνεις στο βήμα της ολομέλειας και να κατουρας όποιον γουστάρεις…. Η εφημερίδα βεβαίως θα συνεχίσει να τους ξεφτιλίζει…. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους…. Φανατικός αναγνώστης από Καστοριά….

    3. Ουτε 50 ατομα δε θα ψηφισουν κλασιδιαρη….και αυτοι ειναι καποιοι αμορφωτοι,κατι σαπιες γκομενες,μερικοι ξοφλημενοι αποστρατοι και λοιπα ναυαγια ζωης…τελειωσε ευτυχως για παντα

      1. Ο εν ελπιδι ζων θνησκει πεινων. Έλεγαν οι πρόγονοι των Ελλήνων. Αν καταλάβαινης βέβαια. Ηλία γερά! Σε τρέμει το συστημα. Συνεργαστείτε με τον Χίο & χώστε τους όλους τους προδότες, φονιάδες, στη φυλακη. Α ρε Γιώργο Παπαδόπουλε, τι μέγα λάθος έκανες, που το πληρώνουμε μέχρι σήμερα.

    4. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΓΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .

    5. Αυτά τα αναίτια και παιδικά λάθη να ΜΗΝ έκανε ο Μακελάρης, προβάλοντας πατριδοκάπηλα ναζιστοειδή κατακάθια, θα έβγαινε Πρωθυπουργός!!!
      AKOMA AΣXOΛEIΣTE ME AYTO TO AΠOMEINAPI NAZIΣTOMOYTPO;;; Kρίμα! Ένα μάτσο εξαπατημένοι υποστηρικτές αυτού του σιχάματος, ελπίζω να μην σας πείσουν! MONO XIO ΔAΓKΩTO, KAΣIΔIAPHΔEΣ MAKPIAAAAAAA!!!

      1. Άλλαξε καραμέλα αναρχο-κομμουνιστη! Με το να βρίζεις κανείς δεν σε πιστεύει…..αυτοί που βρίζουν είναι αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα….και νομίζοντας ότι βρίζοντας θα επηρεασουν κόσμο μάταια…. Συνήθως αυτά τα λένε αυτοί που έχουν προσωπικό συμφέρον και είναι εγκάθετοι της καθεστωτικής συμμορίας που βρίσκεται στην εξουσία….

        1. Ποιόν ακριβώς έβρισα;;; Εγώ αναρχοκομμουνιστής;;; Δεν έχω επιχειρήματα;;; Α, βρήκες ότι τα παίρνω κιόλας από τα Κούλεια αληταριά;;; Με τόσο μυαλό, δεν απορώ που ανήκεις στο τσούρμο που υποστηρίζει ανθέλληνες Κασιδιαραίους. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

          1. Πετρουλα πάλι πονάς??Καλύτερα ναζι παρα αδερφή σαν εσένα και σαν αυτούς που πιστεύεις!!Αντε τράβα για την 69 δόση σου τρυπημένε!!

    6. Ένα έχω να πω. Ήμουν αριστερός αλλά πλέον στηρίζω ξεκάθαρα Ηλία. Απλά αυτό που έκανε κακό στην χρυσή αυγή ήταν αυτές οι βλακειες με όλους τους απαιδευτους που μαζέψανε στο κόμμα που το μόνο που κάνανε είναι να κλωτσάνε πάγκους στις λαϊκές και να πουλάνε τσαμπουκά σε αλλαδαπους. Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα Ηλία. Συγκέντρωσε μορφωμένος και άξιους ανθρώπους στο κόμμα σου πέτα όλους τους προηγούμενους που κιοτεψανε και όσο για τους λαθρο η λύση είναι μία : έλεγχο κια πρόσημα χοντρά σε όσους τους προσφέρουν δουλειά και τότε θα δεις για πότε θα τα μαζέψουν μόνοι τους και θα φύγουν χωρίς ξύλο.

    7. Ντροπή Σας νὰ συζητᾶτε μὲ τὸν Σκυλόφραγκο ἂν ἡ Μακεδονική Σας Γῆ εἶνε Δική Σας Γῆ. Καὶ νὰ τὸν πείσῃς, δὲν τὸν πείθεις τὸ Λῃστή. Ἢ μόνος του ἢ μὲ Σμπίρους βαλτοὺς θὰ προσπαθήσῃ νὰ Σᾶς πάρῃ κάθε Γῆ.
      Οἱ Πολιτισμοὶ ποὺ Σᾶς ἔμαθαν οἱ Δασκαλοτσούσιδες νὰ προσκυνᾶτε μπρούμυτα, Σᾶς καμπανίζουν κατάμουτρα μὲ ἄγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.

      1. Μεγάλε άλλαξε αγορά. Της Αλβανίας είναι σκάρτο. Από Καλαμάτα να αγοράζεις.

    8. 1ον . To 2020 βγηκε βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της Αμερικης στις ειδησεις. 2ον .Το ”2022” θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι, δε γινονται για εναν ιο, θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν αχ τελικα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο σου ειπαν ψεματα… , μετα την παγκοσμια ..ο αντιχριστος (μετα θα πεσει) ..και μεσα σ ολα αυτα …εδω μεσα ασχολειστε ακομα με Ναζι και Κασιδιαρηδες… ?? Ποτε θα ξυπνησουν απο τον μικροκοσμο τους και απο τον υπνο το βαθυ …μερικοι …για να δουν το μελλον της χωρας (και της γης) που εχει ξεκινησει ηδη . Στο τελος θα ξυπνησουν ολοι θελουν δε θελουν , θα βγουν πολλα (αν οχι ολα) με νεα ψεματα… (ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες , ειναι πιονια)

      1. Μη διαβάζεις τόσο πολύ Κασταμονίτη ρε αδερφέ.

        1. Οι λύκοι στην αναμπουμπουλα χαίρονται και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να γεμίσουν πρόβατα τα μαντριά τους

    9. Κανονικά και άλλοι της Χ.Α πρέπει να αποφυλακιστούν γιατί τα κατηγορητήρια ήταν στημένα και σκηνοθετημενα με ψεύτικα στοιχεία από τις προδοτικες μυστικές υπηρεσίες που τώρα αποκαλύπτονται και έπαιρναν εντολές απ’ έξω από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.

    10. “Θάρσει. Λέγων τ’ αληθές ου σφαλεί ποτε.” – Σοφοκλής
      “Έχε θάρρος. Όταν λες την αλήθεια, δε θα κάνεις ποτέ λάθος”
      Οι τοτε βουλευτές της χρυσής αυγής τα 2/3 του μισθού τους τα επιστρέφαν στους Έλληνες πολιτες με τα συσσίτια, ενώ αυτοί που ψηφίζουν τα κλεπτοκρατικα κομματα ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΜΕΡΑ25 κάνουν βίλες και πισίνες. Αν ήθελε ο Κασιδιάρης να παίρνει τα χρήματα αυτά ενώ οι Έλληνες πεινάνε θα έκανε μόκο ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ όπως κάνουν όλα τα λαμόγια όλα τα χρόνια και ο κόσμος δεν θα είχε μάθει ποτέ πόσα τσεπώνουν.
      Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που έχει τις ικανότητες να διοικήσει τη χώρα δίκαια και με σύνεση και εξυπνάδα και να την βγάλει από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα. Χαίρομαι να τον ακούω να μιλάει, είναι ασυναγώνιστος και σπουδαίος πατριώτης. Ολοι οι πατριώτες τον αγαπούν και τον σέβονται, του αναγνωρίζουν πόσο ικανός είναι και τον θέλουν ηγέτη τους.

    11. Συνεργασία με το κόμμα Κασιδιάρη και φυσικά Στεφανος Χίος στην βουλή με Κασιδιάρη. Αυτό είναι γερή γροθιά στο σάπιο πολιτικό σύστημα

      1. Με τον Στέφανο είμαστε με τα 1000 ωστόσο, ας κάνετε και μια διερευνητική για τον Βακη Τσιομπανιδη Ιδρυτή του κόμματος ΑΚΚΕΛ, είναι αξιόλογος, τον στηρίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ανά την Ελλάδα, στις Εθνικές εκλογές είχε 32.000ψηφους με ποσοστό 0,5% και έδρα την Ορεστιάδα. Ο ιδανικός για Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Στέφανε κάνε τις επαφές, γιατί καλός ο Κασιδιάρης αλλά χρειάζεται και συνεργάτες.

    12. Μπροστά όλοι οι πατριώτες Έλληνες με Λιάκο αρχηγό για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα λαμόγια τους λάθρο πιθήκους τους κοκακηδες τους λοατκι που μας πίνουν το αίμα καθημερινά!!!!Πάνω από όλα η πατρίδα μας !!!!

    13. Στεφανε κατεβα με τον Ηλια,στο γραφει ολος ο κοσμος οπως βλεπεις.
      Δεν υπαρχει αλλη επιλογη οταν η πατριδα καταστρεφεται.
      Εχουμε γινει η χωματερη του πλανητη,η παιδικη χαρα για ολα τα αποβρασματα.
      Συνεργασου με τον Ηλια να στειλουμε τη Μαφια φυλακη και να ξεβρωμισουμε την πατριδα μας !
      Δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για ατομισμους,εχουμε φτασει πλεον στον πατο !
      Κατεβα με τον Ηλια και θα εισαστε τριτο κομμα στις εκλογες.

    14. Αγαπητέ πατριώτη Στέφανε ενσωμάτωσε στην ομάδα και τον ποινικολόγο τον Παύλο Σαράκη να τους γ@μησει τα πρεκια όταν έρθει η ευλογημένη ώρα

    15. στις εκλογες παιζουμε τα ρεστα μας……μετα δεν θα υπαρχει ΕΛΛΑΔΑ…..
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ…..

    16. Στεφανος και Ηλιας μια γροθια κατα της τυραννιας και των ανθελληνων. Μια γροθια ενας παλμος δεν παει αλλο.

    17. Στέφανε μαζί με τον Ηλία. Μη κάνεις πίσω να σώσουμε ότι απέμεινε.

    18. Στέφανε, οι μουσουλμάνοι βουλευτές φωτογραφίζονται με την τουρκική σημαία. Οι λαθρομετανάστες κάνουν σήμα σε ζωντανή σύνδεση ότι θα μας κόψουν το κεφάλι και 3 πλοία με λαθρομετανάστες σε 24 ώρες φτάσανε στα Κύθηρα! . Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση του κούλη και του πλεύρη προσπαθεί να βάλει τα σκόπια στην εοκ ξεχνώντας τι λέγανε προεκλογικά.! Και προσπαθεί η κυβέρνηση να απαγορεύσει στην Ηλία να κατέβει γιατί ξεφτιλίζει τουε λαθρολάγνους! Και κάνουν τους δεξιούς ο τζήμερος και ο μπογδάνος που ήθελε μαύτο τσολιά! Προχώρα με Ηλία Στέψανε και τότε θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.

    19. Στέφανε προχώρα με Ηλία, τρίτο κόμμα θα είμαστε. Άσε τους γραφικούς ψέκες και τους πρώην πρασινοφρουρούς και καραμανλικούς που έγιναν “πατριώτες” στα γεράματα. Εμπρός να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    20. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “¨ΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!! ΗΛΙΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!

    21. Οσοι Ελληνες μεινανε ….χωρις συμφεροντα και αλλες κομματικες παπαριες παμε διπλα στον Ηλια.

      Ουτε σβαστικες ουτε αλλη φτηνη προπαγανδα.

      Στεφανε πρεπει να πας διπλα του , ησουν ενα βημα πριν το θανατο και ο Ηλιας ειναι ο μονος που μπορει αυτην την Εγκληματικη Οργανωση να την βαλει φυλακη.

      1. Ναι αλλά ο Ηλίας έχει μια σβάστικα τατουάζ στο δεξί ώμο

    22. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ !!!!ΠΑΜΕ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ!!!!!!!

    23. Γερά ρε Λιάκο! Η Παναγιά μαζί σου.

    24. Άμα βγουν τα πραγματικά στοιχεία από την ΕΥΠ για την Χ.Α θα καταρευσει ολόκληρο το “δημοκρατικό” σύστημα για αυτό και ο Κούλης τους κρατάει καλά από τα αρχι…..ια.

    25. Τυχών συνεργασία του κ.Στεφανου με τον Κασιδιάρη σημαίνει άμεση φυλακή του Κούλη και πολλών άλλων πολιτικών σε χρόνο μηδέν χωρίς να καταλάβουν από πού τους ήρθε.Και στην τελική ας μας παρακολουθούν διότι εμείς είμαστε νόμιμοι πολίτες ενώ ο Κούλης είναι κλέφτης απατεώνας λωποδύτης gangster και ότι άλλο επιθυμεί η καρδιά σας.

    26. EΥΓΕ ΣΤΕΦΑΝΕ!!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΘΕΣ!!! ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ!!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!

    27. Ολοι να αγορασουμε την εφημεριδα για να διαβασουμε τι λεει ο ηγετης μας Ηλιας Κασιδιαρης.

    28. …..ΚΑΣΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!….ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΚΑΜΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ!!!!….

    29. Το ΑΚΚΕΛ έκανε την αποκάλυψη της ημέρας….

    30. Στεφανε κατεβα με τον Ηλια στις εκλογες.
      Αν συνεργαστεις με τον Ηλια να ξερεις οτι θα σαρωσετε.
      86% θετικες ειχες στη δημοσκοπηση που ειχες κανει.
      Κατεβειτε μαζι να στειλετε τη Μαφια στη φυλακη.

    31. Ηλιας να ξεβρομισει ο τοπος απο ανθελληνες πολιτικους που ταλανιζουν την Ελλαδιτσα μας

    32. Μακάρι μια ημερα , ολοι οι πατριωτες να ενωθουν και να στειλουν φυλακη ολους τους προδοτες.

    33. Ο Ηλίας το παιδί μας είναι μέσα και οι κάφροι αλλοδαποί και τα Αναρχοκομμούνια είναι έξω κι αλωνίζουν. Αυτοί είμαστε.

    34. Την Χ.Αυγη την παρακολουθούσαν Με εντολή απ’ έξω!
      Τους έστησαν καταστάσεις ,στοιχεία , έχει πέσει σκηνοθεσία σε αυτούς ούτε ο Κόπολα δεν θα έκανε τέτοια σκηνοθεσία!

    35. Λιακο παρε τη σκουπα και ξερεις! Μαζι σου για την Ελλαδα!
      Μπουχτισαμε απο τον Σταλινοκρατη επιδοματακια μαθητη του Σβαμπ!
      Πολυ δημοκρατια και…πολυπολιτισμικη κιολας αδερφε!
      Η Ελλας ανηκει εις τους Ελληνες!

    36. Ηλίας καί Στέφανος μανιάτικη δύναμη…..

    37. Ηλίας και Στέφανος μαζί, για μια Ελλάδα ελληνική!

    38. Αγάντα Ηλία! Είσαι ήρωας του Έθνους μ’αυτά που περνάς.

    Comments are closed.