“ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΑΣ” ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ- ΠΗΡΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ISRAEL-PALESTINIANS/

    Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς εξαπέλυσε «πόλεμο κατά του κράτους του Ισραήλ», δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ, ενώ ομοβροντία ρουκετών εκτοξεύθηκε από το πρωί κατά του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχεται από τη Χαμάς.

    «Η Χαμάς έκανε ένα σοβαρό λάθος σήμερα το πρωί, εξαπολύοντας πόλεμο κατά του κράτους του Ισραήλ», οι Ισραηλινοί στρατιώτες «πολεμούν τον εχθρό σε όλα τα σημεία», δήλωσε ο Γκάλαντ σε ανακοίνωση.

    Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και δήλωσε: «Το Ισραήλ θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».

    Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του, ο υπουργός έχει εγκρίνει την επιστράτευση εφέδρων.

    Όπως γράψαμε και νωρίτερα οι Παλαιστίνιοι μαχητές της Χαμάς μέσα στο έδαφος του Ισραήλ, έχοντας προκαλέσει ήδη μεγάλες απώλειες στον ισραηλινό Στρατό και σκοτώνοντας δεκάδες άμαχους πολίτες μέσα σε πόλεις και χωριά.

    Σοκάρουν τα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η Χαμάς με πτώματα Ισραηλινών στρατιωτών (ανδρών και γυναικών) που τα μεταφέρουν ως «τρόπαια» στην Γάζα.

    Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η παλαιστινιακή σουνιτική οργάνωση, έχουν ήδη αιχμαλωτιστεί 5 Ισραηλινοί στρατιώτες και 30 πολίτες οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Γάζα.

    Επί της ουσίας και οι σοροί των Ισραηλινών που μεταφέρονται στην Γάζα αποτελούν ένα είδος «ομηρίας» καθώς είναι πολύ σημαντικό για τις οικογένειές τους να ταφούν με τις ανάλογες τιμές.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως οι μαχητές της Χαμάς έχουν ήδη καταλάβει μία ισραηλινή στρατιωτική βάση!

    Το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο συγκαλείται εκτάκτως και αναμένεται να κηρύξει επισήμως τον πόλεμο κατά των Παλαιστινίων μετά τις 13:00.

    Αυτή την στιγμή οι Ισραηλινοί εκκενώνουν τα στρατιωτικά αεροδρόμια και μεταφέρουν τα μαχητικά τους σε ασφαλείς τοποθεσίες καθώς θεωρούν πως κινδυνεύουν!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ΚΟΥΛΑ ΣΤΡΑΤΕΨΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

    2. νεα δεινα και συμφορες ερχονται για τους παλαιστινιους (που προσκυνανε τον ερντοκλαν)

    3. Είναι αδύνατο να είσαι Έλληνας εθνικιστής και να υποστηριζεις τις μαριονέτες των Τούρκων, τους Παλαιστίνιος. Είσαι απλά ηλίθιοι και άσχετοι.Και μερικοί από σας είστε και ναζίδια.

    4. Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ(ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΑΙΩΝΙΩΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΆΡΑΒΕΣ!…
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΘΕΟ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!…
      ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ “ΙΣΡΑΗΛ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!…

    5. Στημενο απ τους σιωνιστες ειναι. Οι σιωνιστες δεν υπολογιζουν ουτε το δικο τους λαο οταν υπαρχει αντισταση. Ο εβραικος λαος αντιστεκεται σθεναρα 1 χρονο τωρα στο καινουργιο δικαστικο νομοσχεδιο… Με ενα πολεμο ή μια εθνικη καταστροφη θα τους κανουν να το ξεχασουν…. ειναι γνωστο το κολπο

      1. Και στημένο να είναι γουστάρω γιατί μετά το Ισραήλ θα ισοπεδώσει τρελαμένους τουρκόφιλους μουσουλμάνους. Ζήτω το Ισραήλ… Παλαιστίνιοι και αριστεροί Έλληνες, τον πούλο…..

    6. ΠΟΝΑΤΕ ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ?? ΔΕΝΔΑΚΙΑ ?? ΑΔΩΝΑΙΑΚΙΑ ??? ΚΟΥΛΑΚΙΑ ?????

    7. ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ & GAY BAR ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΤΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ?
      ΚΑΜΙΑ ΚΑΣΕΛΑΚΙΑΔΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ?

      1. Άμα πεις στο 90% των ανωμάλων λοατκι πηδηχτειτε μπροστά μου να πιστέψω αν είστε ανώμαλοι δεν θα το κάνουν γτ δεν είναι.Εκτοε του ότι το 99% έχουν ρίζες ξενες.Οτι κάνουν το κάνουν για να αλλάξει η συνείδηση των ανθρώπων να αλλάξει η λογική η αλήθεια και η φύση του ανθρώπου.Εσεις φταίτε που πιστεύετε ότι βλέπετε κ ακούτε. Λυπάμαι.

        1. χαχανούλη μήπως να ξαναδείς ότι το ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ μετατρέπει την χώρα σε χώρο ΠΟΥΣΤΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ;

    8. Νικη και ’λευθερια στο Παλαιστηνιακο λαο.
      Θανατος στο φασισμο ,εβραικο ,τουρκικο ,ελληνικο.
      Σκατα στους αμορφωτους γραικους που τα βαζουν με τους φτωχους μεταναστες και οχι με τους πλουσιους ευρωπεοαμερικανους που καναν αυτην την χωρα αποικεια και την νεα γενια των ελληνων σερβιτορους.
      Σκυψτε και γλυψτε αιωνιοι ραγιαδες.

    9. Ομ@λ@κ@ς μητσοτακης καταδικαζει με 2 εκατομμυρια μουσλιμια στην ελλαδα παρε βρε γραικυλε αποστασεις και κατσε στα αβγα σου, ενας πουθενας εισαι απο μια μπανανια.

      1. χαχανούλη τα μουσλίμια τα πήρε για να τα χρησιμοποιήσει ως ένοπλη πολιτοφυλακή για να προστατέψει τον κώλο του όταν θα τον κυνηγήσουμε για τις ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΕΣ του … εσένα θα σφάξουν τα μουσλίμια όχι τον ΠΑΤΑΚΟΥΛΗ

    10. Ο εχθρός δεν είναι ούτε η Χαμάς ούτε το Ισραήλ ούτε η Τουρκία ούτε η Ρωσία αλλά τα όντα και οι συνηδησεις που έχουν οι άνθρωποι μέσα τους.Δε βαρεθηκατε ρε ζώα τον πόλεμο την πείνα την αρρώστια τη δυστυχία τόσα χρόνια; Ποιος ο πολιτισμός και η εξέλιξη σας ανθρωποειδή χωρίς συνείδηση;

    11. τσακίστε τα ισλαμοπιθήκια να μη μείνει ούτε ένας.

    12. Κάποτε οι εκπρόσωποι του εθνικισμού στην Ελλάδα, υποστήριζαν τους Παλαιστίνιους εναντίον των Εβραίων. Τα τελευταία χρόνια όμως δεν ισχύει απαραίτητα αυτό. Βλέπω άλλους να υποστηρίζουν τη Χαμάς εναντίον των σιωνιστών όπως αναφέρουν, και άλλους να υποστηρίζουν το Ισραήλ εναντίον των ισλαμιστών. Με λίγα λόγια είναι ένα σκορποχώρι αυτός ο χώρος.

      1. οι χουντικοι τους βριζουν και τους δυο. Ανεκαθεν. Και εβραιους και παλαιστινιους. Εννοειται.

    13. Τωρα θα τους ισοπεδωσουνε η ισραηλινοι μεχρι να καθαριστει η χαμας.

    14. Με τους παλαιστινίους έχουν πρόβλημα οι Εβραίοι και εμας τσακίζουν με τα μνημόνια οι Μασόνοι Εβραίοι επειδή όπως λέει ο Νετανιάχου πριν 2.500 χρόνια δεν τους στήριξαμε κάτι που ήθελαν .καταραμένοι γενιά των Εβραίων που σταύρωσες και το Χριστό μας Και πού τσακίζεις τους χριστιανούς .

    15. Άλλο που δεν θέλανε και οι εβραίοι για να τους ξεκανουν τωρα
      αλαχ φουτσα κολομπαρ θα τουσ κανουν

    16. Όταν βομβαρδίζουν παιδάκια οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη είναι καλά.

      1. Όταν οι Αμερικανοί βομβάρδιζαν Ιράκ Αφγανιστάν Σερβία ήταν καλά;;; Όταν το Ισραήλ βομβάρδιζε Συρία και Παλαιστίνη σκοτώνοντας μικρά παιδάκια ήταν καλά;;; Οπότε ήρθε η ώρα του λογαριασμού!!! Όλα εδώ πληρώνονται!!!!!

    17. Συγνώμη εν έτη 2023 δε μπορώ να πιστέψω εικόνες κ βίντεο όπως στο σκηνοθετημένο κοροδοϊό που ψεκαζαν αστροναύτες “γιατροί” μηχανήματα ΑΤΜ για να μην κολλήσουν μαλακυνση οι υπόλοιποι.

      1. Πιστεύεις δεν πιστεύεις στα τέτοια μας….. φτάνει το Ισραήλ να ισοπεδώσει τρελαμένους μουσουλμάνους αφού όλοι οι άλλοι κωλώνουν.(και ναι, τα βίντεο της κορονοϊου-βλακίας ήταν φτιαχτά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση στα τέτοια μας…..)

        1. Θες η όχι όλα μέσω της πίστης λειτουργούν.Και το ζωγραφιστο χαρτάκι που κυνηγας καθημερινα με την αξία της πίστης λειτουργεί κ γι’ αυτό νομιζετε οτι έχει αξια.

    18. Σκίστε τα τζιχάντια
      Καταστρέψτε τα μέχρι τέλους

    Comments are closed.