“ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΙΧΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΑ” – ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο SATAN2, ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ – ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
teaser23-3

«ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΙΧΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΑ». Ενεργοποιείται ο Satan2, διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος, μετά το “μακελειό” στον συναυλιακό χώρο της Μόσχας. Στο στόχαστρο και η Ελλάδα.

Πού κρύβουν τα εκατομμύρια τους οι ζάμπλουτοι της Ελλάδας;

Μην χάσετε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου με το βιβλίο του Αγίου Παΐσιου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

54 Σχόλια

    1. Να σε δω πως θα τρέχεις με τις γόβες μολις τα ρίξει!

      1. Αυτός δεν θα προλάβει να τρέξει μ αυτό που θα ακολουθήσει. Θα μείνει με την βοτκα στο χέρι

  1. Αφού το πήρε που το πήρε απόφαση για τα πυρηνικά δεν ρίχνει και έναν σαταν μέσα στην Άγκυρα να το βουλώσουν τα τουρκάκια γιατί την έχουν δει πολύ ψηλά!!!

  2. Αφού το πήρε που το πήρε απόφαση για τα πυρηνικά δεν ρίχνει και έναν σαταν μέσα στην Άγκυρα να το βουλώσουν τα τουρκάκια γιατί την έχουν δει πολύ ψηλά!!!

  3. Οι ανώμαλοι, μισάνθρωποι, νεοταξιτες έχουν καταλάβει ότι έρχεται ο Τραμπ και παίζουν τα ρέστα τους. Πάνε να μας μπλέξουν γιατί μισούν τον άνθρωπο και το κακό είναι ότι αργούν οι εκλογές στις ΗΠΑ και επίσης ότι πολλοί δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μια ατομική έπεσε στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι και δεν έχει φυτρώσει ακόμα χορτάρι. Όλα ξεκινούν απ’το κέρδος,το μίσος και την ηλιθιότητα λες και δεν ξέρουν ότι με πυρηνικά δεν παίζεις. Είναι ο όλεθρος όχι αστεία.

  4. Nα πουμε ( παλι ) μερικα πραγματα για οποιον δε θελει να τρωει το ”δημοσιογραφικο σανο” ( και εδω και αλλου ) . …O Πουτιν ειναι ενας δικτατορας… και ενα πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων… , η Νεα Ταξη Πραγματων ειναι αυτη που ελεγε ο Μπους… και η Παλια Ταξη Πραγματων ειναι αυτη που ηταν παλιοτερα πριν το 1776 ( Νεα και Παλια , ετσι ειναι εδω ) . Δεν ειναι καλος , δεν ειναι φιλελληνας , ειναι φιλος με τον Ερντογαν και το οτι ειναι κατα της Νεας Ταξης Πραγματων ισχυει… αλλα οχι γιατι ειναι καλος , ειναι απλα πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων ( Εχεις απο τη μια τη Νεα Ταξη Πραγματων και απο την αλλη την Παλια… και ετσι εχεις το διαιρει και βασιλευε ) . O Isis αν θυμαμαι καλα ειχε ”βγει” οτι ειχε σχεση με τον Ομπαμα ( αλλο πιονι αυτος ) αρα οντως μπορει να εχει καποια εμμεση σχεση με την Αμερικη ( γενικα ) . Να πουμε οτι ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ( ειναι πολλα τα πιονια στη γη ) . Αρα αφου ”βαλαμε” τα πιονια σε μια ”σειρα” παμε να δουμε τι ερχεται ( να τα πουμε αλλη μια φορα μπας και καταλαβουν μερικοι τι γινεται στη γη που ζουν το ”2024” ) . Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και για εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο,μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Οι πολιτικοι του σημερα σε λιγο θα ειναι παρελθον και το ιδιο θα γινει και με τους δικτατορες ( ειναι πιθανο ) αρα ο Πουτιν θα φυγει σε λιγο… ( ειναι πιθανο ”ξαναλεμε” ) . Αυτα που θα γινουν ( γενικα ) εχουν σχεση με την αποκαλυψη και εχουν βγει και οι αναλογες ειδησεις , αρκετοι ομως ειναι ψεκασμενοι με προβατιλα ( προβαταρες η κοιμουνται τον υπνο του δικαιου ) θα ξυπνησουν ολοι σε λιγο , θα βγουν πολλα ( οχι ολα ) . Τελος να πουμε οτι επειδη καποιος εχει πυρηνικα δε σημαινει οτι μπορει να τα χρησιμοποιησει , ειδικα οταν μιλαμε για πιονια… οποτε θα δουμε… , παντως ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος θα γινει μετα τον αντιχριστο ( δε θα γινει τωρα ) .

  5. Ποτε θα ερθη η διαταγη της εκαθαρισης να παιρνουμε τις καρωτιδες των νεοελληνων νεοταξητων θα ειστε η νεα σκυλοτροφη των σκυλων σαταναδες θα σας βρουμε ολους ενα εναν δεν θα ξεφηγει κανενας ε κουλααααααα?

      1. Σιγά μωρή δικαιωματού καπουτζίδου θα σκίσεις κάνα καλσόν

  6. Δεν φτάνει που άνοιξε πόλεμο με τους ουκρανούς εδώ και δύο τρία χρόνια δεν θυμάμαι πόσο ,θέλει και τα ρέστα του ο Πούτιν Μπράβο ρε μεγάλε φονιά των ανθρώπων .Σταμάτα ρε τον πόλεμο όλους μας χωράει η γη καριόλη τάπα.

    1. Σκάσε ρε παράσιτο που περνιέσαι και για άνθρωπος. Τους ανθρώπους χωράει η γη, όχι τα σκουπίδια σαν τον Ζελένσκι και τον Κούλη και τον Μπάιντεν και τον Μακρόν και τον Νετανιάχου και τον Καραμάν…Αλή. Όσο για τον Πούτιν δεν είναι Άγιος, αλλά σύντομα θα αγιάσει…Θέλει δεν θέλει.-

      1. Πούτιν να δεις τι σου έρχεται από τους ισλαμιστές. Όπως σε κατέσφαξαν στο Αφαγανιστάν θα τα πάθεις στο έδαφος σου τώρα.. Σήκω και φυγέ φασίστα από την Ουκρανία και άσε τα πυρηνικά. Είναι για άντρες αυτά και όχι για κότες μεθυσμένες ημίτρελλες. Μπασμένε ψυχάκια.

        1. ετοιμαζει πυρηνικες για τελ αβιβ

    2. αφού το λες εσύ και τα συστημικά κανάλια της δύσης …έτσι είναι…πες τώρα και για την κλιματική αλλαγή και την τεκνοθεσία…ουράνιο τόξο

    3. Κωνσταντίνε αγράμματε ανιστόρητε μάθε πρώτα και μετά γράφε.
      Την εισβολή οι Ρώσσοι την έκαναν μετά από 8 χρόνια προειδοποιήσεων αφού μετά το πραξικόπημα του 2014 που ενορχήστρωσε η CIA, Τρέφρι Πάιατ, Κολομοίσκι, πήραν την εξουσία οι ναζί της Ουκρανίας.
      Η Εθνοκάθαρση που ξεκίνησαν κατά των Ρώσσων γηγενών και Ελλήνων είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14.000 άμαχοι στο Ντονμπάς με αποτέλεσμα να εισβάλλουν οι Ρώσσοι για να προστατέψουν τον γηγενή ρωσσικό πληθυσμό που ζει στην περιοχή πριν από την ίδρυσή της “Ουκρανίας”.
      Κίεβο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ρωσσίας.
      Οδησσός, Μαριούπολη πόλεις Ελληνικές της παλαιάς Ρωσσίας.
      Για να μην ξεχνιόμαστε.

  7. ΠΟΥΤΙΝ……….ΡΙΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ……..
    ΕΜΕΙΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ….
    ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ……
    ΚΑΝΤΟΥΣ ΚΙΜΑ….

  8. Καλά μιλάτε γιατί δεν ξέρετε τι κάνει το ουράνιο εσείς θα νομίζετε ότι η σκόνη που πέφτει είναι χιόνι όταν ακουμπήσει στις σάρκες σας θα καταλάβετε θα κρέμονται και θα καίγονται οι πετσες από πάνω σας να είχατε και ιδέα αλλά τι λέω τι ξέρω εγώ από αυτά μάλλον ε; ΕΟΚ και νάτο το ίδιο συνδικάτο

  9. Εξαφανισαι Πούτιν Αλεξανδρούπολη, Λάρισα και Χανιά, α μην ξεχάσεις και τις Σέρρας!

  10. Βλαδιμηρε εγκρατεια αλλωστε αυτο επιδιωκει το ραμολι των ΗΠΑ, η ανωμαλαρα γεροντισσα Σβαμπ κι οι παρατρεχαμενοι τους σαν τη κουλαρα την αυτιστικια πισωγλεντισσα @ Ελαττωση του καταναλωτικου πληθυσμου!

  11. Το ΝΑΤΟ να κάνει πολέμο πυρηνικό πόλεμο!
    Να ξεκάνουν τα παλιά καί νέες δοκιμές αμυντικών έξυπνον. Και να απαλλαγούνε από μερικά εκατομμύρια όντα.
    Κανείς δεν θέλει να πατήσει πρώτος το κόκκινο κουμπί!
    Οι πόλεμοι είναι κατευθυνόμενοι πλέων αποφασίσουν μερικά αρρωστημένα μυαλά!
    Θα πρέπει να ξεφορτωθούμε από αυτούς που έκαναν την Γη δική τους αυλή θεορώντας
    ότι χρήμα και εξουσία τους δίνει δικαιώματα!

    1. Εδώ λείπει η λέξη “θέλει”, αυτό που εννοούσα. Το ΝΑΤΟ είναι μια οργάνωση όπως το ΠΟΥ καί ο ΟΗΕ καί άλλες…που πρέπει να διαλυθούν! Οργανώσεις πήραν την εξουσία!

  12. Η Δύση προειδοποιούσε για επιθέσεις αλλά ο Πούτιν έλεγε ότι αυτά είναι εκφοβισμός.
    Τώρα την έπαθε….

  13. καντους ακτινογραφια στους τοιχους των σπιτιων τους !

  14. Αχ καλε φοβήθηκα..τρέμω..θα ακυρώσω σήμερα το βράδυ την συνάντηση μου με Ρωσίδα εσκορτ(μάλλον κορη του πουτιν από ότι εμαθα)…είμαι σε σοκ..χαχαχα..α ρε ρωσακια …θα σας ισοπέδωσει το νάτο πριν καν αναπνευσετε.. χαχαχα..

    1. Αντί να ντρέπεσαι ρε μαλάκα Κατσαπλιά τής ΟΝΝΕΔ για τον πόλεμο που έχετε εξαπολύσει κατά των πατροπαράδοτων αξιών τού Γένους, επιτίθεσαι στον θεματοφύλακα των αξιών??
      Αει στο διάολο κωλόπαιδο! Κατσαπλιά!!😠

    2. γέλα γέλα … όλοι κρίνονται…διάλεξες πλευρά

    3. Ο ΄΄Εθνάρχης΄΄ της Μυκόνου δεν εγκρίνει το μήνυμα αυτό….Πού στέκεσαι όρθιος; Πέρασαν τουλάχιστον 9 μέρες;
      Πήρες δάνειο τεκνοθεσίας; Θα νοικιάσεις μήτρα ταχύτητος; Ποιος θα σου πουλήσει παιδί για να πάρει Datsun;

    4. Εγω πάντως το ραντεβού με τη δική σου μάνα δεν το ακυρώνω με τπτ Οννεδιτη!

  15. Πούτιν μας τα έχεις πρήξει με τον πυρηνικό πόλεμο. Κανένας δεν σε φοβάται. Μήν γαυγίζεις λοιπόν. Δεν θα προλάβεις να κάνεις τίποτα.
    Μάθε ότι ο κόσμος θέλει ειρήνη, υγεία, ευμάρεια και οικονομική σταθερότητα. Και συ κάνεις ακριβώς τα αντίθετα.
    Βέβαια τώρα καταλαβαίνεις ότι κάτι σου ετοιμάζουν και άρχισες πάλι τα γαυγίσματα. Δεν θα σε αφήσουν ασφαλώς να αλωνίζεις και να απειλείς.Ήγγικε η ώρα.

    1. εδώ και 60 χρόνια άλλοι έχουν αιματοκυλήσει τον πλανήτη με πολέμους και “τρομοκρατία” …με συνεχόμενες “κρίσεις” , αλλοι δεν θέλουν ησυχία και οικονομική σταθερότητα γιατί έτσι επιβάλλονται…εσύ διάλεξες τον εύκολο δρόμο …πάντα υπήρχαν τέτοιοι και με τους Πέρσες, με τους Τούρκους …στην κατοχή …πάντα

  16. Ο Μεντβεντεφ είπε πως εάν αποδειχθεί ότι δυτικοί βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική ενέργεια, θα εξοντωθουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι κρατών που στηρίζουν τον πόλεμο καθώς και μέλη των οικογενειών τους!

    1. ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ……………… ????? ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ???… ΜΕΓΑΛΩΝ ???……
      ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ …….

  17. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΑ ΣΚΟΝΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ

    1. Βάλε μυαλό Θεέ μου σε όλους αυτούς τους ανόητους σαν τον Πούτιν, αλλά και σε όλους τους φανατικούς. Βάλε τους μυαλά πριν να είναι αργά.

    2. Θα γινει το θελημα σου τελικα μουλε ε;

  18. Ώστε “satan2” ε; Καλός αντίχριστος είναι και ο πουτιν…

    1. Ο Πούτιν είναι ο 666. Διερωτούμαι πως ο κόσμος κοιμάται;

      1. θα μας σώσει ο θεόσταλτος τζοε και η κούλα που έχουν χέρια καθαρά και φωτεινή ψυχή…

    2. Satan 2 είναι η ονομασία που έδωσαν οι Δυτικοί στον πύραυλο, RS 28 Sarmat είναι η ρωσική ονομασία έλεος.

    3. Το ονομα αυτο ειναι το ονομα που δινει το ΝΑΤΟ στα ρωσικα οπλα. Το αρχικο τους ονομα ειναι sarmat. Ψαξε Sarmatians στο wiki ειναι αρχαια φυλη.

    4. SATAN 2 τον αποκαλούν οι δυτικοί άχρηστε κατσαπλιά Ζορο.
      RS-28 SARMAT τον ονομάζουν οι Ρώσσοι.
      Μάθε πρώτα και μετά μίλα.

Comments are closed.