“ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. 12 ΜΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ

    Κοινοποίηση:
    mitera-alki

    «Είμαι η μητέρα του Άλκη. Κοιτάξτε με, σηκώστε το κεφάλι!». Με αυτά τα λόγια, η Μελίνα Κακουλίδου, μητέρα του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού, απευθύνθηκε από το βήμα του μάρτυρα προς τους δώδεκα κατηγορούμενους για τη δολοφονία του γιου της, γυρνώντας προς το μέρος τους ώστε να τους κοιτάξει στα μάτια.

    «Εάν είχαν μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν στα μάτια γιατί στα μάτια μου θα βλέπανε και τον Άλκη», τόνισε η κ. Κακουλίδου, στην κατάθεσή της, στη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

    Καταθέτοντας αμέσως μετά τον σύζυγό της, μίλησε για «κτηνωδία την οποία έζησε το παιδί μου» και απήθυνε ένα τεράστιο «γιατί» προς τους κατηγορούμενους. «Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου; Ήταν 1,90…», ανέφερε χαρακτηριστικά και σχολιάζοντας τα ιατροδικαστικά ευρήματα, που περιγράφουν αναλυτικά τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 19χρονος, τόνισε: «Τριάντα χτυπήματα πολτοποίησαν το κρανίο του. Και δεν το έκανε κανένας; Αυτό με ξεπερνάει από μόνο του».

    Αναφερόμενη στους κατηγορούμενους, τους οποίους κατονόμασε έναν προς έναν, είπε ότι κανείς δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη, ενώ περιγράφοντας το χαρακτήρα του γιου της, είπε ότι «από πολύ μικρός αποδεχόταν τους πάντες, είχε διαμορφωμένη προσωπικότητα, γνώριζε τα όρια του».

    Ήταν, όπως τόνισε, «ένα παιδί γεμάτο χαρίσματα, χαμόγελο, ειλικρίνεια, έλλειψη εγωισμού. Δεν υπήρχε περίπτωση στο σπίτι να υπάρξει καβγάς ανάμεσα σε μένα και στο σύζυγό μου και να μην πει (ο Άλκης): “βρείτε τρόπο να λύσετε τα προβλήματά σας στην ηλικία που είστε”».

    Στη συνέχεια, μίλησε για τα 30 χτυπήματα που δέχθηκε ο Άλκης, και τόνισε πως κανείς από τους κατηγορουμένους δεν παραδέχθηκε ότι τον χτύπησε. «Πολτοποίησαν το κρανίο του. Είχε χτυπήματα στο σώμα του με καραμπίτ».

    Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η μητέρα του Άλκη, γύρισε και πάλι προς τους κατηγορουμένους, λέγοντας τα ονόματά τους με την σειρά, και ανέφερε πως «από τις 12 μάνες δεν ακούσαμε μια συγγνώμη. Ούτε καν μια συγγνώμη. Ούτε καν μέσω του κ. Κούγια».

    Η τελευταία συνομιλία με τον Άλκη – «Σ’αγαπάω αγόρι μου – Κι εγώ σ’αγαπάω μαμά»

    Όπως κατέθεσε η κα. Καμπανού η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τον Άλκη ήταν το απόγευμα της 31ης Ιανουαρίου όταν και συνομίλησαν για θέματα που αφορούσαν την καθημερινότητα.

    «Με κάλεσε για να μιλήσουμε, γύρω στις 7μιση ώρα. Τι κάνεις μαμά; Πώς τα πας; Πώς πάει το σχολείο; Εγώ δίνω μάθημα, διάβασα. Έδωσα μία πρόοδο και πέρασα με 9 και άυριο δίνω ξανά», ήταν όσα ειπώθηκαν σε εκείνο το τηλεφώνημα με τη μητέρα να του εύχεται «καλή επιτυχία» για την επικείμενη εξέτασή του και να κλείνουν λέγοντας :«Σ’αγαπώ αγόρι μου – Κι εγώ σ’ αγαπώ μαμά». «Αυτές ήταν οι τελευταίες μας λέξεις» είπε η κα. Μελίνα Καμπανού.

    Εξερχόμενη από το Δικαστικό Μέγαρο η μητέρα του Άλκη είπε και πάλι «γιατί; Γιατί; Γιατί τον σκότωσαν;»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Η υποτίθεται ΝΤΠ φταίει λέει ο άλλος που αυτοί είναι αληταραδες! Και όχι οι γονείς τους που φυσικά είναι άχρηστοι να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Είδαμε βέβαια και αυτούς που μεγάλωσαν χωρίς την ΝΤΠ στα άθλια πρώην κομμουνιστικα καθεστώτα. Είναι οι πιο βάρβαροι/κατσαπλιαδες/εγκληματίες και με μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους. Σίγουρα οι χειρότεροι απο όλους!

    2. Τα ‘χουν λιανίσει τα ελληνόπουλα οι Αλβανόρωσοι και λοιποί κάφροι. Πολύ φάπα. Πραγματικά τα λυπάμαι.

    3. Αναρωτιεται η χαροκαμενη μανα γιατι σκοτωσαν τον γιο της!!! Μα γιατι ειναι κοπροσκυλα, παλιοτομαρα, που δεν εχουν ιερο και οσιο και γιατι δεν υπαρχει θανατικη ποινη να τους κρεμασουν στο Συνταγμα!!! Γι’ αυτο !!! Και κοροιδευουν την κοινωνια , οτι ειναι ολοι αθωες περιστερες και τα καταγματα στο κεφαλι του παιδιου προηλθαν απο τον….αερα!!!! Α ρε π@υσταρια ξυλο που σας χρειαζετε και μετα πεταμα σε λιμνη με κορκοδειλους!!!

    4. Αυτούς πρέπει να τους παρακολουθεί ο πατέρας ή κάποιος συγγενής και μόλις βγουν να τους καθαρίσει έναν-έναν. Μια σφαίρα στο κεφάλι θα ήταν η μόνη δικαιοσύνη. Τί να περιμένει η κοινωνία από τέτοια αποβράσματα; Το μόνο που μπορεί να περιμένει είναι να ξανακάνουν τα ίδια.

    5. Ο/Η Το αιμα του παιδιου να πεσει πανω στις φυτρες σας,τομαρια λέει:

      Θα πιασουν δουλεια αμεσως ,μολις τελειωσει η περιπετειά τους τα “παιδια”, αυτο ειναι το μονο σιγουρο … Τοσοι υπουργοι,βολευτες,δημαρχοι,περιφερειαρχες υπαρχουν ,που εχουν αναγκη απο δυο-τρεις μπράβους ο καθενας για “φυλαξη” …

    6. αν δεν είσαι επαγγελματίας μάνα Φύσσα δεν τραβάς την προσοχή….

      1. Ει εσεις απο τη ΝΔ, Μητσοτάκη ακους; Δωστης και τα υπόλοιπα λεφτά που συμφωνήσατε να σταματήσει το καραγκιοζιλίκι με το σιχαμένο το κωλοπαιδάκι της.

    7. Ο/Η Καλο κουράγιο κυρία Καμπανού. Καλό Παράδεισο στον Αλκη. λέει:

      Αληθινοι, καθημερινοί άνθρωποι, βιώνουν δυσκολία που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.
      Σεβόμαστε τη θλίψη και τον πόνο σας.
      Τέτοιες ώρες, περνάνε από το μυαλό μας προσφατες σκηνές από κάποια (αλλη) μητέρα που έκανε επάγγελμα τη δολοφονία του γιού της, και μας δημιουργεί διπλή θλίψη το γεγονός αυτό.

      1. Και δεν σκέφτηκε ποτέ της ότι είναι η ηθική αυτουργος της δολοφονίας του να συμπληρώσω διότι τον μεγάλωσε με πολύ μίσος για τον συνανθρωπο όπως και η άλλη που μαρτύρησε το παιδί της κ δήλωνε πως δεν ήταν κάποια τυχαία η ίδια…υπερηφάνια ρίζα όλων των κακων. Τα παιδιά στο χώμα κ δεν κοιτούν ν αλλάξουν τα μυαλά τους κ να σώσουν κ τις ψυχές των κ των ίδιων.

    8. Ειναι αγρια λυσσασμενα ΖΩΑ γι’αυτο. Και επειδη στην (αρωστη) Χωρα μας τουλαχιστον απο τα τελη της δεκαετιας του 80 και μετα δεν τιμωρειται κανεις και με τιποτα..

    9. Οι αλήτες που δημιούργει η ΝΤΠ με την έλλειψη πραγματικής μόρφωσης και ανθρωπιάς. Ελπίζω να φάνε ισόβια για να περάσει το μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε τον χουλιγκανισμό.

      1. Είδαμε και τα “μπουμπούκια” που έφτιαξε ο κομμουνισμός και η άθλια πρώην Σοβιετική Ένωση και γενικά οποίοι μεγαλωσαν σε τέτοια καθεστώτα όπως οι Τηγανοκεφαλοι. Σφάζουν σκοτώνουν “σιδερωνουν” και βιάζουν σχεδόν μέρα παρά μέρα. Απο τότε που πάτησαν το βρωποδαρο τους όλοι αυτοί στην Ελλάδα έχουμε τεράστια εγληματικοτητα όπως ποτέ πριν.

    10. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ? ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

    Comments are closed.