ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ, ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mak erdogan

    Μισθοφόροι της Τουρκίας εκτέλεσαν τέσσερις Κούρδους, πλήρωμα ασθενοφόρου του κουρδικού Ερυθρού Σταυρού, (Ερυθρά Ημισέληνος – Heyva Sor a Kurd) σκύλευσαν τα πτώματά τους και απαθανάτισαν σε βίντεο και φωτογραφίες τα εγκλήματά τους φωνάζοντας συνθήματα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. «Αλλαχού Ακμπάρ».

    Οι δολοφόνοι τζιχαντιστές της εξτρεμιστικής οργάνωσης Αχράρ Αλ Σαρκίγια, η οποία συγκροτήθηκε από πρώην μέλη της Αλ Κάιντα, του Ισλαμικού Κράτους και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).

    Το ασθενοφόρο ξεκίνησε την Κυριακή από την Αΐν Ίσα προς την Τελ Αμπιάντ, για να παραλάβει τραυματίες, όταν οι μισθοφόροι το σταμάτησαν και απήγαγαν το πλήρωμα.

    Όπως καταγγέλλει η Κουρδική Ερυθρά Ημισέλινος οι μισθοφόροι σκότωσαν, βίασαν και ύστερα δημοσίευσαν τα κατορθώματά τους στο διαδίκτυο.

    Τα θύματα είναι δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

    Οι γυναίκες, όπως θα δείτε στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες, είναι καλυμμένες με κουβέρτες από τη μέση και κάτω, που σημαίνει ότι τις βίασαν.

    Ο ένας άνδρας ήταν ο οπλισμένος οδηγός του ασθενοφόρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Συντομα και στις γειτονιες των ισλαμολαγνων γραικύλων…

    2. Κουλαααα,Αχχχ ΜουσχαροχαραλαΜπεεε ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ !!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ !

    3. Oi ασιατοβαρβαροι ετσι ηταν ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ….ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ …ΔΙΠΟΔΑ.

    4. Η κοκονητσα του ερντογαν ήταν πολύ καυλομενη για πόλεμο, και τώρα ξέσπασε, η θα νικήσει η θα φάει τα μούτρα του. Μάλλον το δεύτερο.

    5. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ
      Το ίδιο ισχύει και για τους ηλίθιους “Έλληνες” που αγοράζουν τουρκικά προϊόντα.
      Istikbal – turko-X – telefunken – F&U – finnlux – air turkey κ.τ.λ. δίνουν δύναμη στους φονιάδες.
      Η Βουλγαρία έκλεισε τα σύνορα. Ο Τσίπρας με γραβάτα γιατί δίνει κώλο;

      1. Ο Τσίπρας με γραβάτα γιατί δίνει κώλο;
        Γιατι ξεπληρωνει γραμματια του παππου του Δρακουμελ οταν επι χουντας φυγαδευτηκε στην Τουρκια και μετα πηγε Γαλλια γιαυτο,τουρκοσποροι,Ανθελληνες,μασονία μας κυβερνανε και χτες τογραψα αλλα μου το κοψαν.

    Comments are closed.