ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! ΓΕΜΙΣΕ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΦΑΝΤΟΣ – ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΙΣΒΟΛΗ” – ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    evros_eurokinissi

    Πρόβλημα εντοπίζεται στην αμυντική διάταξη του Έβρου καθώς σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό δεκάδες παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στην πλατεία των Πετρωτών Ορεστιάδας χθες βράδυ με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία στους κατοίκους

    Αυτό δείχνει πως οι ροές συνεχίζονται όλους αυτούς τους μήνες παρά την διαρκή οχύρωση του Έβρου.

    Γέμισε παράνομους μετανάστες πλατεία στην Ορεστιάδα

    Σύμφωνα με το evros-news, γέμισε παράνομους μετανάστες χθες γύρω στις 10 το βράδυ, η πλατεία του χωριού στα Πετρωτά Ορεστιάδας, αφού οι κάτοικοι είδαν πάνω από 30 να βρίσκονται εκεί.

    Αν και δεν είναι γνωστό πως πέρασαν οι συγκεκριμένοι, νεαρής ηλικίας όλοι τους, στην Ελλάδα και βρέθηκαν στα Πετρωτά, αν δηλαδή ήρθαν μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία ή μέσω Βουλγαρίας που πλέον συμβαίνει συχνά, είναι φυσικό να προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους.

    Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία είναι ηλικιωμένοι και βλέποντας αυτό να συμβαίνει δίπλα στα σπίτια τους φοβούνται μήπως κάποια στιγμή η κατάσταση ξεφύγει.

    Η φωτογραφία είναι από κάτοικο του χωριού, ο οποίος μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όλους τους υπεύθυνους να δώσουν λύση και να ελεγχθεί η ανεξέλεγκτη κατάσταση που παραμένει τόσο στα Πετρωτά όσο και σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα χωριά του Έβρου.

    φοτο-1

    Αφγανοί περπατούν μέρα μεσημέρι στον δρόμο Διδυμοτείχου-Μεταξάδων

    Όσοι κινούνται ειδικά το βράδυ σε συγκεκριμένους δρόμους του επαρχιακού δικτύου του Έβρου, συναντούν παράνομους μετανάστες να κυκλοφορούν, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας.

    Το Evros-news.gr συνάντησε πάντως μέρα μεσημέρι χθες Παρασκευή 27 Αυγούστου, τρεις νεαρούς Αφγανούς στον δρόμο Διδυμοτείχου-Μεταξάδων.

    Όπως θα δείτε και στο βίντεο, στην ερώτηση από ποια χώρα έρχονται, οι νεαροί μετανάστες απάντησαν: “Αφγανιστάν”.

    Δείτε το βίντεο του Evros-news.gr

    Σύλληψη Αγγλίδας δημοσιογράφου και Έλληνα φωτογράφου στα σύνορα, στην περιοχή Δικαίων

    Στη σύλληψη Αγγλίδας δημοσιογράφου, η οποία εργάζεται για λογαριασμό της “Sunday Times” και Έλληνα φωτογράφο, οι οποίοι βρέθηκαν χωρίς άδεια στην ΖΑΠ (Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως) προχώρησαν χθες οι ελληνικές αρχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η δημοσιογράφος και ο φωτογράφος εντοπίστηκαν από τον στρατό στην περιοχή των Δικαίων στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, χωρίς να έχουν πάρει την άδεια που απαιτείται για παρουσία σε απαγορευμένη περιοχή.

    Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία και τους συνέλαβε, ενώ κρατήθηκαν χθες βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος. Σήμερα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και ο εισαγγελέας όρισε δικάσιμο για την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.

    Η Αγγλίδα δημοσιογράφος υποστήριξε ότι είχε ζητήσει άδεια απ’ τις αρμόδιες αρχές, για να πάει στην περιοχή και να κάνει ρεπορταζ για τις ροές Αφγανών και άλλων λαθρομεταναστών. Μάλιστα εκτός των Ελλήνων δικηγόρων κινητοποιήθηκε και η Αγγλική πρεσβεία στην Αθήνα και όρισε συνήγορο υπεράσπισης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Γιατί Δεν εμβολιαζουν 1.000.000 Αφγανούς για να πιάσουν το στόχο και να μας αφήσουν ήσυχους;

    2. η μητσοτακοδιαβολοφαμηλια γεμιζει την χωρα Αφγανια με το αζημειωτο φυσικα…………..

    3. Είναι προφανές ότι οι Αρχές δεν επιθυμούν να προστατεύσουν την κοινωνική ειρήνη των Ελλήνων. Εάν το επιθυμούσαν δεν θα εκτελούσαν εθνοπροδοτικές εντολές. Όμως αποδεδειγμένα ο μισθός τους, αξίζει παραπάνω απο το μέλλον της Ελληνικής Φυλής !!

    4. Οι Τούρκοι τους στέλνουν Βουλγαρία,οι Βούλγαροι τους στέλνουν στην Ελλάδα και στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι να τους κάνουν.

    5. Το αμπαρι της ευρωπης που ελεγε ο ερντογαν τελικα εμεις ειμαστε.
      Προφανος υπαρχει συμφωνια με την θειτσα απο γερμανια θα περνει απο εδω η ευρωπη θα γινετε διαλογη και οτι μεινει απο τρομοκρατες η απο αυτους που αφησαν ελευθερους απο της φυλακες η ταλιμπαν θα τους αφησουν εδω με το αζημιωτο εχουμε πολλα εξοδα και δυσκολο χειμωνα που θα βγουνε αυτα.

    6. Τελικα πρωθυπουργος και κρατικες υπηρεσιες αστυνομια κλπ
      εργαζοντε ενατιων του εθνους,εως οτου το παραδωσουν
      στους λαθρομεταναστες ,
      οπως αλλοτε οι προδωτες παρεδωσαν την πατριδα στους Γερμανους

    7. Όσο συνεχίζονται οι παροχές προς τους λαθροεισβολείς και τα εκατομμύρια από δαύτους γνωρίζουν ότι θα έχουν εξασφαλισμένα τα πάντα και δωρεάν δεν πρόκειται να σταματήσει το ποτάμι των εισβολέων. Το Έλληνα τον έχουν στίψει στους φόρους για αυτό πλέον ξεπουλιώνται οι περιουσίες μας επειδή πλέον δεν αντέχουμε να πληρώνουμε.

    8. Τα καλύτερα παιδιά μας έρχονται. Όλοι οι νέοι έτοιμοι για δουλειά. Χαζός ήταν ο Κούλης να στείλει το γιόκα του ψηλά στον Έβρο???

    9. Έχω πει. Ας μοιράσει σφαίρες και όπλα ο ΕΣ και ας μην εμπλακεί σε ό,τι γίνει.
      Η Ελλάδα θα είναι ξανά ελεύθερη σε 48 ώρες και οι λαθρό στο δρόμο της επιστροφής.

    10. Η Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως είναι απαγορευμένη γιά Ελληνες καί γιά δημοσιογράφους.Μόνο οί λάθροι μπορούν νά εισέλθουν στήν απαγορευμένη ότι ώρα θέλουν καί οπότε θέλουν.Εχουν προσωπική άδεια από τόν γουρλομάτη καί από τόν υπουργό τους τόν εβραιόσπορο τόν ζουμπά τό Μηταράκι.
      Γιάννης Λάκων

    11. ο βλαχοδήμαρχος Ορεστιάδας τι κάνει; Ας κινηθούν κατα τόπους οι αρχές μιας και πουστροκούλης έχει εντολές από την κωλόγρια Μέρκελελ να τους αφήσει να μπουν

    12. Ανοιξαμε και σας περιμενουμε σαν να λεμε δλδ?
      Το απολυτο θεατρο του παραλογου οτι δηθεν καλυφτηκε ολος ο εβρος με τειχος.
      Τριχες κατσαρες.

    13. οπως ειπε και ο μητροπολιτης σας νατοι οι γαμπροι για τις κορες σας, να τους δωσετε και βαρβατη προικα

    Comments are closed.