ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΚΑΤΑΚΑΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΧΤΗ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ ΜΕΝΔΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    FOTIA- MYKINES

    Δυστυχώς καιρό πριν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μετά από ρεπορτάζ του στο σημείο είχε δεχθεί καταγγελίες από κατοίκους και υπαλλήλους ό,τι ο χώρος είχε γίνει σκουπιδότοπος και αρκετοί εργαζόμενοι έξυναν τα @ρχίδι@ τους στις βάρδίες τους. Τι καλύτερο να περιμένει κανείς όταν όλα τα ρουσφέτια είχαν γίνει εκεί, κομματόσκυλα και βολεψάκηδες. Πάλι καλά που (ακόμη) δεν κάηκε και το αρχαιολογικό μουσείο που υπάρχει εκεί.

    Ορίστε τα σημερινά χάλια! 

    Αυτή τη στιγμή, όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί το βασίλειο του Μυθικού Αγαμέμνονα δεν μπορεί να υπολογιστεί, καθώς η πυρκαγιά μαίνεται και οι προσπάθειες κατάσβεσης βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

    Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά απέναντι από τον Τάφο του Αγαμέμνωνα κατευθυνόμενη σε παρακείμενη ρεματιά, με τον άνεμο να την σπρώχνει προς Προσύμνη. Όμως στη συνέχεια εξαπλώθηκε ανεξέλεγκτα απειλώντας ευθέως και τον αρχαιολογικό χώρο.

    Εκκενώθηκε ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών στην Αργολίδα

    Στο βίντεο μιλούν ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης που βρέθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς

     

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της ιστοσελίδας Argonafplia σε παρακείμενο του αρχαιολογικού χώρου μαντρί βρίσκονται 4-5 εγκλωβισμένοι πολίτες.

    1
    2
    3
    4
    5
    7
    1 1

    Στο σημείο ενεργούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από Ναυπλιο και Άργος.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχειρούν 27 πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα, 8 οχήματα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

     

     

     

    argolikeseidhseis.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Παραιτήθηκε κανένας;;…. Μπα τι λέω;…. Εδώ τόσοι κάηκαν στο μάτι και η δικαιοσύνη απούσα.

      1. Και στις εκλογές πήγαν ψήφισαν πάλι τους ίδιους,εκεί να καούν ολοι

    2. Και τι έγινε; Ντροπή για την δημοκρατικιά Ελλάδα είναι αυτός ο τάφος. Ο Αγαμέμνονας ήταν ένας σκαιός καπιταλιστής που τον έστειλαν οι αστοί και οι τσιφλικάδες με ιμπεριαλιστικό στρατό εισβολής στην Μικρά Ασία, για να εγκαθιδρύσει ένα αντισοβιετικό ορμητήριο. Ευτυχώς που τελικά απέτυχε όπως και η αντίστοιχη καπιταλιστική εισβολή του 1922, της οποίας την αποτυχία επεδίωξε το ΚΚΕ και πολύ το χάρηκε…

    3. ακομη μια φορα αποδεικνιεται οτι δεν υπαρχει κρατος, οργανωση, πλανο, πολιτες. μονο ελληνοειδη που ταχα μου ντε ειναι απογονοι καποιων σπουδαιων. καντε την δουλεια σωστα…. αφηστε την να καει ολοσχερως για να μην χριεαζεται προστασια, εξοδα κου λου που…κου λου που……ειναι απιστευτο ολο αυτο που συμβαινει καθε χρονο….. τραγικο………

    4. Εμφανως, η φωτια εξαπλωνοταν με τα ξεροχορτα. Τοσο δυσκολο ειναι να γινεται μια αποψιλωση καθε καλοκαιρι;

      1. Έχουμε στρατιές επενδυτών, οι οποίοι κάθε μήνα, βρέξει – χιονίσει, εισπράττουν παχυλά επιδόματα άκοπα. Όλοι αυτοί, θα πρέπει να προσφέρουν μια 4ωρη-το λιγότερο – κοινωνική χειρωνακτική εργασία αποψιλώσεως, εξωραϊσμού, διανοίξεως δασικών οδών, δενδροφυτεύσεων, καλλωπισμού κλπ εργασιών. Το ίδιο και οι επενδυτές από τις φυλακές. Βαψίματα, χτισίματα, συντηρήσεις σε χωριά, κοινότητες, γηροκομεία. Δουλειά λοιπόν και όχι φαΐ, ξάπλα και επιδόματα.

        1. Respect. Έχουμε κάτι χιλιάδες δασκάλους κ καθηγητές που τους πληρώνουμε να κάνουν 3 μήνες διακοπές το καλοκαίρι. Να τσακιστουν να πάμε να κοψουν χορταρια.Κατσιο κ φρέντο όλη μέρα.

          1. ,….τα ειπες ολα περι κουραδισμου-περσισμου…..

    5. Είναι πολλές οι ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.
      ΜΠΡΈ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ;;;;
      Ε, ΣΤΈΦΑΝΕ;;;;;;

      .

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    6. Οι άχρηστοι νεοέλληνες το κατάφεραν και αυτό.Καθε μέρα καταρρίπτουν το ρεκόρ αχρηστιλας.Εχουν σπάσει το κοντέρ.

    7. για το καθαρμα που την εβαλε….
      Απο εκει και περα δνε νομιζω να φταιει υπουργος για καθε αρχαιολογικο χωρο ελλαδος
      Προφανως φερει ευθυνη ο διοι. πυροσβεστικης
      Τελος να αναφερω δεν εγινε και κατι ανεπανορθωτο
      Πρασικο δεν ειχε ποτε θα βαλουν και κανα δενδρο και ως του χρονου θα πρασινισει σχετικα μιας και ξηροτοπος ειναι
      Οι πετρες δεν καιγονται οποτε ηρεμια μην χτυπιεστε

      1. Και ποιος φταίει που δεν υπήρχε μέριμνα για πυρκαγιά σε έναν σημαντικότατο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδος, εσύ που τα κουκουλωνεις; Ο αέρας ; Η φωτιά η ίδια; Ο υπουργός φταιει πρώτος απ’ όλους. Γιατί διόρισε άχρηστους επιτελικούς, που με την σειρά τους λειτουργούν βλακωδως και καταστρέφουν την ιστορία μας. Η κεφαλή αναλαμβάνει την ευθύνη στις αξιοκρατικές ανθρώπινες κοινωνίες.
        Μην το γυρίζεις πολιτικάντη σοφιστικικά για να μπερδέψεις τον κόσμο. Η αιτία οποιαδήποτε μπορεί να είναι. Η αντίδραση όμως στο γεγονός σημαντικότατη. Ποια η ΑΜΕΣΗ αντίδραση; Τι πληρώνουν οι Έλληνες για τους Δήμους και τα σχετικά; Είστε άχρηστοι και ζώα οι πολιτικοί. Εξάλλου κανένας καλά αμοιβομενος, άξιος επαγγελματίας κι ευχαριστημένος απ’ το επάγγελμα του, δεν πάει να γίνει πολιτικός. Μόνο οι άεργοι και τα λαμόγια. Πρέπει να είσαι πολύ θέατρο για να βγαίνεις σε μπαλκόνια να μιλάς σε κόσμο και να τάζεις. Μόνο ψυχοπαθεις πολιτεύονται και νάρκισσοι. Πέρασαν οι εποχές των ευπατριδών που σπαταλουσαν περιουσίες για το Έθνος.
        Αν χαρακτηριστούν hot spot οι αρχαιολογικοί χώροι να χέζουν μπαγκλαντεσιανοί, τότε θα τους προσέξετε τους χώρους περισσότερο πολιτικάντηδες της μάσας. Έχει πολύ μάσα ο λαθροεποικισμό βλέπεις.
        Άκου δεν έγινε και τίποτα. Τι λες βρε κομματόσκυλο ότι δεν έγινε τίποτα. Αλλά έτσι σε μεγάλωσαν. Πέτρες και χώματα παλιά, σου λέγαν. Και οι πέτρεςδεν τρώγονται τουρκαλβανε. Έτσι δεν είναι; Τράβα τώρα για καμιά μίζα κι όταν θα μιλάς για αρχαία ιστορία της Ελλάδος μην ειρωνευεσαι, προδίδεις την αγραμματοσύνη σου.

        1. Πες του τα του ξεφτιλισμένου, που θα μας πει ότι δεν καίγονται οι πέτρες. Μαύρισε ο τόπος και ο μίσος αρχαιολογικός χώρος. Μετά τα Ολύμπια θα κάψουν και τις Μυκήνες οι ελεεινοί; Να βρουν αμέσως ποιος μπάσταρδος το έκανε και να τον πετάξουν μέσα στον τάφο του Ατρέα να λιώσει από δίψα..

      2. Το σχολείο το πλησίαζες μόνο για κατάληψη και κατασκευή μολότοφ, που καιρός να μάθεις ορθογραφία και συντακτικό. Άιντε πρακτοράκο, σύρε στην αυγή και στην εφσυν να γράψεις τις θολοκουλτουριάρικες ψευτοαριστερές αμπελοφιλοσοφίες σου. Άιντε καρανίκα.

      3. Παραδειγματίσου κι από τις αλητείες της ίδιας γελοίας και επικίνδυνης στην Αμφίπολη, και πήγαινε ν’ αυτοκτονήσεις, που θα μάς την υπερασπιστείς κιόλας…

    8. Δεν μπορούσαν να κόψουν τα δέντρα τριγύρω από πριν και να καθαρίσουν το μέρος προληπτικά?Μόνο ο μισθουλάκος τους ενδιαφέρει?

    9. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ι ΠΕΤΡΕΣ;
      ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΑΝ ΟΤΑΝ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ?

    10. Να απολυθούν όλα τα κοπρόσκυλα τώρα στον αρχαιολογικό χώρο

    11. ….ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ…..ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ…..ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ…..ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ…..ΜΙΖΟΚΙΣΤΑΝ…..ΛΑΟΤΚΙΣΤΑΝ….ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣΤΑΝ…..ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΑΝ…..ΜΕΧΜΕΤΙΣΤΑΝ…..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…….

    12. Ντροπή τους.
      Τι να πει κανείς, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.
      Πρόληψη πουθενά όμως.
      Ουτε αντιπυρικές, ούτε εθνικές οδούς καθαρισμένες δεξιά και αριστερά.
      Πληρώνουμε φόρους ολοένα και να στη φωτογραφία ο αγρότης πάει να σώσει μοναχος τις ελιτσες του.
      Ρε τιναυτοι ρε!!!

    13. Τι έγινε ρε παιδιά με όλους τους πασοκους που διοριστηκαν στη ΝΔ; κιναλ ψήφισε ο κόσμος; πως την Κατάντησαν έτσι την δεξιά; δεν τους περνάει απο το μυαλό ότι έτσι δεν θα έχουν κανένα λόγο να ψηφίσουν ΝΔ ξανά οι συντηρητικοί;

      1. Στο Ραγιαδιστάν οτι χαρτάκι ρίξεις, στις στημένες βοϊδοεκλογές των διεθνών τοκογλύφων που πάντοτε βγάζουν ΣΚ @Τ@,
        Παντοτε κλεφτΠΑΣΟΚ θα σου βγει
        Είτε Νουδουλα ρίξεις
        Είτε ΚΚΕ
        Είτε την συνιστώσα του ΚΚΕ, δλδ.Συριζα
        Είτε “εθνικισταράδες”
        Είτε οποιαδήποτε άλλη κομματική συμμορία..
        ΠΑΝΤΟΤΕ κλεφτοΠΑΣΟΚ έχεις

        Βλέπεις είναι η μαγιά των περίεργης γονιδιακής προέλευσης επικυριάρχων.

        Οσο πηγαίνουμε σαν τα γίδια στις στημένες κάλπες να επιλέξουμε τον επομενο ΧΑΣΆΠΗ μας τόσο θα οδηγούμαστε στην απόλυτη καταστροφή..

    14. Αίσχος, πλήρης κοινωνική παρακμή. Αχρηστοι, πουλημένος διοικούντες.
      Στην Παλμύρα ο ISIS πρώτα λεηλάτησε τα φορητά αρχαιολογικά ευρήματα και μεταφέρθηκαν στην Γερμανία προς πώληση σε συλλογές. Μετά, ό,τι δεν μπορούσαν να μεταφέρουν το ανατίναξαν για να μην φανούν οι λεηλασίες τους. Εδώ είναι λεηλατημένα ήδη. Άρα υπολείπεται η καταστροφή τους. Προσεχώς και στην Ακρόπολη γουρούνια ανθελληνες. Για να μην πούμε για την Αμφίπολη που την ριμαξατε. Καμιόνια μετέφεραν όλη νύχτα άγνωστο τι. Είχε κλείσει η Εγνατία για ώρες. Οι ντόπιοι είχαν φρίξει. Και ο σκελετός έφυγε Γερμανία για ανάλυση. Τι απέγινε το πόρισμα; Σε ποιον ανήκει ο σκελετός; Άντρας ήταν η γυναίκα; Ούτε αυτό δεν είπατε γουρούνια δοσίλογοι. Γι αυτό τον στραβωσε ο Θεός τον άλλον τον αλήτη. Τα ξεπούλησε όλα και συνεχίζουν όποιος κι αν αναλάβει εξουσία. Όλοι προδοτες, περιούσιοι σκύλας γέννα το φελέκι σας. Τα σκουλίκια στον τάφο δεν τρώνε φράγκα. Εσάς θα φάνε όταν ψοφησετε μονάχα.

      1. Και αλλοιώνουν την ιστορία μας επίσης.
        Τη μισή αλήθεια λένε και γράφουν στα βιβλία πάντα.
        Θυμάμαι κάποια χρόνια πριν που έλεγαν η ιστορία γης Τροίας είναι μυθοπλασία και η Τροία ούτε καν υπήρχε μέχρι που την ανακάλυψαν.
        Μιλάμε για πολύ ερπετά όμως, όχι αστεία.🐍

        1. ναι, μεχρι να την ανακαλυψει ο Σλημαν πιστεύαμε ότι ηταν μυθος. Ελα οι ναζι σιγα σιγα να μαθαίνετε ιστορια

          1. Τουρκαλβανε, σταλινοκοπροσκυλο μην γράφεις Έλλην γιατί δεν είσαι κι ούτε θα γίνεις ποτέ. Βάζουμε και τόνους, δεν έχει το πληκτρολόγιο στην κατάληψη με τους λάθρο που μαζεύεις, τόνους;

    15. Σταθερά τα τελευταία 46 χρόνια (και ακόμα παλαιότερα προ Παπαδόπουλου) το ανθελληνικό σιωνιστικό σύστημα της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α. Ε.” καταστρέφει συστηματικά την Ελλάδα.. Οι γαμψομύτηδες καίγονται να εξαφανίσουν απο προσώπου γης κάθε τι Ελληνικό.

      Ο ξεφτιλισμένος ραγιάς όμως ψαχνει τι χρώμα θαλαμου αερίων να φορέσει στο παιδί του γιατί το είπαν στο βλακόκουτο οι.. “επιστήμονες ” και οι ευαγγελάτοι

    16. Τι γραφει το Συνταγμα για την εσχατη προδοσια ;
      Γτ δε μιλαει κανεις περι τουτου

      1. Αδελφέ το Σύνταγμα τους της δημοκρατίας τους μιλάει για Xbox Xbox Εσχάτη Προδοσία αλλα οχι όπως την εννοείς εσύ και εγώ..
        Η Εσχάτη Προδοσία της δημοκρατίας τους σημαίνει οχι αυτά που βλάπτουν και Καταστρέφουν την Ελλάδα
        Αλλά
        Εάν επιχειησουμε να καταλύσουμε την Ξενοκίνητη Σταλινική νεοφιλελευθερη Χούντα τους.

        Για διαβάστε το ξανά..

    17. Δημοσιο μαστιγωμα και στην ψειρου στα ξεφτιλισμενα κομματοσκυλα που αφησαν τον αρχαιολογικο χωρο να γινει χωματερη. Φτου σας ξεφτιλες απατριδες Νεο-Ταξο-Δικτατορες.

    18. Ρε το θέμα είναι ένα!!!! ΜΑΣΚΕΣ φορούσαν όλοι εκεί???? Αυτό μας καίει και μας γσουρουφλάει…

    19. οι σημερινοι βαρβαροι ουδεμιαν σχεση με τον πολιτισμο δια τουτο λεηλασιες και καταστροφες….

    20. Γιατί η Μενδώνη μπαινοβγαίνει κάθε μέρα όλη μέρα στο σπίτι της Παναγιωταρέα; Όχι μόνο την Πρωτοχρονιά αλλά κάθε μέρα!! Μήπως την “βρίσκουν” μεταξύ τους ή κάνουν “οικονομία” στο ενοίκιο; Μήπως έχει σχέση η πολιτιστική αναβάθμιση του σπιτιού του Παλαμά με το ότι το πίσω μέρος του σπιτιού της Παναγιωταρέα έχει μεσοτοιχία με αυτό του Παλαμά;;;;

      1. Αν περισωθεί το σπίτι του Παλαμά, χαλάλι… Βέβαια για διάφορα άλλα, που αφορούν τις ίδιες άχρηστες, ασυζητητί χαράμι…

      2. να το αφησουμε να καταρευσει το σπιτι παλαμα
        Αμα τυχει κανα ιστορικο οικημα ειναι κοντα σε κανα σπιτι γνωστου πρεπει να αφηνεται να καταρρεει
        Γαμω τα θολα μυαλα…
        μπεεεε

        1. Γαμώ το δικό σου ακατοίκητο καραγκιόζη… Άκου ρε, το βλακόμετρο… Να ξεραθείς, και να μη βρεις να σε κυττάξει, όρνιο!

    21. Απαντάω σε μερικούς φίλους αναγνώστες του Makeleio.gr φίλοι μου Ποιος σας είπε ότι δεν συμβαίνει και σε άλλες χώρες βλέπει Αυστραλία και τα λοιπά, το λυπηρό γεγονός είναι το εξής ότι καίγεται ιστορία χιλιάδων χρόνων αυτό είναι η ουσία και επειδή εγώ τυγχάνει να βρίσκομαι σε περιοχή που έχουμε πληρώσει βαρύ φόρο θυμάτων παλαιότερα στο Νομό Ηλείας Βλέπε Αρτέμιδα για αυτό λοιπόν φίλοι μου αυτό με στεναχωρεί.και σαν Διαχειριστής τους ιστοσελίδας Καλημέρα Ηλεία έχω να σας πω να δώσει ο Θεός να βρεθούν οι ένοχοι εμπρηστές που καίνε την ιστορία χιλιάδων χρόνων αυτό μας στενοχωρεί και τα υπόλοιπα είναι μόνο για κατανάλωση, τελειώνοντας να κάνω μία έκκληση στους φίλους αναγνώστες του μακελειό φίλοι μου όλοι δεν γνωρίζουν το τι συμβαίνει για αυτό Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και να κοσμείται με διάφορα επίθετα τους αναγνώστες όπως π.χ. φασίστες και τα λοιπά..

      1. Η φωτιά μπορεί να είναι εμπρησμός, αβλεψία ,ό,τιδήποτε. Φυσικά και δυνητικά γύρω από κάθε αρχαιολογικό χώρο μπορεί να εκδηλωθεί πυρκαγιά. Το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο κύριε διαχειριστά είναι η ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. Με κοτετσόσυρμα περιέφραξαν τον χώρο οι φτηνοί, οι τιποτένιοι; Μαντρί πλησίον του χώρου; Για τα σκατά δηλαδη είμαστε, για τις βουνιές.
        Τι να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπέρασμα; Ποια η μέριμνα μωρέ για να προστατευτεί ο χώρος; Ποια η πρόληψη; Ποια η δράση την ώρα του συμβάντος; Με τα τρακτέρ και τις τσουγκράνες; Ανάξιοι να φέρουμε το βάρος της ιστορίας μας.
        Καλά σας τα έχωνε ο Λιαντίνης. Βάλτε τώρα στην κορφή του τάφου ανεμογεννήτρια και μια κεραία 5G. Αυτό συνηθίζεται στα καμμένα.
        Αίσχος.

        1. και εγω δεν το πιασα…
          Γελοιο μου ακουγεται
          Να βαλουμε και στανες στην ολυμπια
          Μην εφυγε και απο εκει η φωτια δεν ξερω
          Μην βαλαν να καψουν κλαρι απο τα γιδια…
          Πολιτισμος

    22. Με το γκαντεμοτάκη,το ιερό τοτέμ των νεοδημοκρατών όλα τα δούμε.

    23. Για να το παίζουν νταήδες στις γιαγιάδες και στα παιδιά είναι πρώτοι. Εδώ που έπρεπε να διασφαλίσουν την ασφάλεια ενός εκ των σημαντικοτέρων αρχαιολογικών χώρων παγκοσμίως τα έχασαν τελείως.

    24. Μη φοβάστε… Πήγε από εκεί η Δούρου με τον Ψινάκη και όλα τακτοποιημένα…

    25. Όπως τα λες ΤΑ ΕΞΥΝΑΝ!!!
      ανάθεμα την Τουρκοκρατία κ τα γ**οκουσουρια της

    26. Άιντε να δούμε πότε θα καταλάβετε ότι όλες αυτές τις φωτιές τις βάζουν οι μογγολοι η οι φίλοι τους οι πακιστανοί.
      Δεν γίνεται μόνο στη δική μας χώρα να ανάβουν τόσες πολλές φωτιές και σε άλλες γειτονικές χώρες να μη συμβαίνει ποτέ.

      1. ποιος σου ειπε οτι δε συμβαινει ποτε καημενε φασιστα? απλα δεν τα ακους

        1. Ε όχι ρε μ@ λακα να με αποκαλείς και φασίστα?
          Τι έγινε σου θιξαμε τους βρωμοτουρκους?
          Μπορείς να πας να ζήσεις εκεί Αφού τόσο τους λατρεύεις βλήμα Ε βλήμα!!!!

        2. 40, 50, 60 δασικές σε καθημερινή βάση και ανοίγεις το βρωμόστομα σου ζώον . Μας καίνε ρε και μας κάνεις τον “ελλην” βρωμιάρη.

      2. ναι αλλα οι μογγολοι και οι πακιστανοι στηνουν μετα ανεμογεννητριες στα καμενα????????????????????? δεν νομιζω

        1. Τα κομμούνια και οι φιλελέδες του Σόρος τα στήνουν. Το ίδιο κύκλωμα είναι: Λάθρο, ΜΚΟ, κομμούνια, φιλελέδες.

    Comments are closed.