ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ. ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ADERFOKTONOS1

    Στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ευριπίδου, στην Καλλιθέα, συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας, ο 52χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 53χρονη αδερφή του, την περασμένη Πέμπτη, στο Παλαιό Φάληρο.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που παρακολουθούσαν διακριτικά όλες αυτές τις ημέρες την πολυκατοικία όπου διέμενε ο 52χρονος, τον εντόπισαν το απόγευμα και τον συνέλαβαν.

    Οπως τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης προέβαλε αντίσταση μόλις τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, ενώ φώναζε. Δηλαδή προέβαλλε αντίσταση, γιατί φώναζε. Αυτό, το ακούμε πρώτη φορά. Ένας λόχος για να τον κάνουν καλά. Την ώρα που στα Εξάρχεια ακινητοποιούν λιμενικούς και μπάτσους και τους βουτάνε τα όλα και τους βάζουν τα καλάσνικφ στο κεφάλι, ανάθεμα την ατυχία μας.

    Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου ανακρίνεται. Σημειώνεται, ότι ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε το τελευταίο διάστημα συνεχείς καβγάδες με την αδερφή του, η οποία είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην οδό Τρίτωνος, όπου διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Εξώδικο σε εισαγγελέα λέει ο άλλος!!!!!χαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε

    2. Εξώδικο σε εισαγγελέα λεει ο αλλος!!!!χαχαχα αυτήν την κοτσάνα πραγματικά δεν την εχουμε ξανακούσει

    3. Αν υπήρχε κράτος δεν θα τα βλέπαμε αυτά. Σύλληψη σημαίνει προσαγωγή ενώπιον της δικαστικής αρχής και μόνο, όχι πέταμα κάτω, βασανισμό με χειροπέδες πίσω και δημόσιο ξεφτίλισμα. Επίσης, νομικά είναι φερόμενος δράστης. Κωλόμπατσοι, ρουβίκωνας ρε μ/νιά.

    4. Δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε αστυνομία στο αριστερό αναρχοελλαδιστάν!!! Η αστυνομία είναι μόνο για να φυλάει τους βουλευτές του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ και άντε να κόβει και καμία κλήση σε εμάς τους νομοταγείς πολίτες. Όλοι οι εκληματίες (κυρίως οι λάθρο) δρούν χωρίς κανέναν φόβο και κυριολεκτικά κάνουν ότι τους γουστάρει!!! Για Ρουβίκωνες και τέτοια δεν μιλάμε καν, ακόμη και να πιάσουν κάποιον (κατά λάθος πάντα) θα δώσουν αμέσως εντολή οι μποτοξούδες να τον αφήσουν ελέυθερο. Τουλάχιστον να μας επιτρεπόταν να έχουμε όπλα όπως οι Αμερικάνοι, για να μπορούμε να προστατέυσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογενειές μας.

    5. Ο αλλος γέρος που του βαλανε βραχιολια, ποιος ειναι;

    6. η αδερφή έπρεπε να κάνει καταγγελία εφοσον ο αδερφός ηταν ψυχοπαθής και να καταστήσει υπεύθυνο για οτι συμβεί τον ψυχίατρο που δεν τον έκλεινε σε ψυχιατρική κλινική.
      εαν το εχει κάνει, ο γιατρος πρέπει να παει φυλακη , αυτή ειναι η δουλειά του , εφόσον κρίνει οτι κάποιος ειναι επικίνδυνος, να κλειστή σε ψυχιατρείο
      Σε αυτες της περιπτώσεις και όποιος ειναι στην θέση της αδερφης , πρεπει να κανει ενα εξώδικο σε εισαγγελέα και στον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί και να τους καταστήσει υπεύθυνους για οτι συμβεί , εφόσον δεν κάνουν αυτό που πρέπει

    7. Κοίτα τη κατάντια σου, γραφικε.
      Μπαίνουμε στο μακελειό για να σπάμε πλάκα, κακόμοιρακο.

    Comments are closed.