ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ!!! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ BEACH BAR – ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – “ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΙΓΙΟ ΤΩΡΑ” – “ΑΛΩΣΑΝ” ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    1

    Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας στην Αχαία  και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη.

    Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη απο τις περιοχές Ζήρια, Καμάρες, Λαμπίρι για τους λουόμενους που βρίσκονται στην παραλία και σε beach bar  της περιοχής προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

    Ήδη έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να μεριμνήσουν για απομάκρυνση των πολιτών με ασφάλεια προκειμένου να απεγκλωβιστεί η παλαιά εθνική οδός.

    ΑΑΑΑ

    Στο μεταξύ οι κάτοικοι της Αχαΐας και όσοι κινούνται στα όρια της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112 για αποχώρηση από το σημείο.

    111

    Σύμφωνα με το patrastimes έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών της Ζήριας και της Άνω Ζήριας ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω Ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα στο σημείο σπεύδουν σταθμοί του ΕΚΑΒ.

    227605478_1937227249780062_4151877724123638052_n

    ΖΖΖΖ

    Όπως αναφέρει το thebest εντολή εκκένωσης έχει δοθεί και για τα χωριά Λαμπίρι και Καμάρες έχει σταματήσει η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική καθώς και στην Ολυμπία Οδό στο συγκεκριμένο σημείο.

    2 1

    4 3

    Η πυρκαγιά στη Ζήρια όπως φαίνεται από την ευρύτερη περιοχή παρουσιάζει το korinthostv. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μέλη εθελοντικών ομάδων, 4 αεροπλάνα, 1 ελικόπτερο και δημοτικές υδροφόρες.

    Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχει το ρωσικό Beriev-200 όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το tempo24.

    ΒΙΕΡΙ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αν εισαι εμβολιασμενος ουτε το σπιτι σου παιρνει φωτια ουτε η επιχειρηση σου. Οσα υποστατικα και σπιτια καηκαν ηταν ανεμβολιαστων. Η κυβερνηση προσπαθησε να τους σωσει με το εμβολιο αλλα αυτοι δεν ακουγαν

      1. Και όχι μόνο….ακόμα και οι φωτιές κινήθηκαν εναντίον των αντιδραστικών ανεμβολιαστων …τστστσ …στην κόλαση …

    2. Aπομακρυνθείτε απο την Περιοχή !

      ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ
      ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ , ΝΑ ΦΥΣΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ

      1. Οι ανεμογεννήτριες επιτρέπονται σε δασόδη περιοχές…δεν υπάρχει λόγος να βάλουν φωτιές για ανεμογεννήτριες…αν υπάρχει πείτε έναν…

    Comments are closed.