ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, Τρίτη 28 Μαρτίου 2023.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

    Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 θα γίνουν οι εθνικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίσης ανακοίνωσε ότι αν χρειαστούν δεύτερες εκλογές αυτές θα γίνουν το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

    Ξεκινώντας την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησής του, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια της θητείας του ψηφίστηκαν 402 νόμοι που καλύπτουν όλο το φάσμα της δημόσιας πολιτικής, όπως η ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας, οι μειώσεις φόρων, η αύξηση των συντάξεων αλλά και του κατώτερου μισθού που από τα 650 ευρώ έφτασε στα 780 ευρώ. «Και όλα αυτά την ώρα που αντιμετωπίσαμε αλλεπάλληλες κρίσεις» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται καθαρούς ορίζοντες και παρά τα αντίθετα σενάρια οι εκλογές θα διεξαχθούν στη λήξη της τετραετίας όπως εξ αρχής είχα δεσμευτεί». Και αφού ανακοίνωσε την 21η Μαΐου ως της ημέρα των εκλογών, σημείωσε: «και αν χρειαστεί δεύτερη αναμέτρηση ώστε να ακυρωθεί η περιπέτεια της απλής αναλογικής αυτή θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου».

    Όπως είπε ο πρωθυπουργός, η ημερομηνία που ανακοινώθηκε συνυπολογίζει και μια σειρά από σοβαρά γεγονότα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής όπως οι πανελλαδικές εξετάσεις και η έναρξη της τουριστικής περιόδου.

    «Η δικιά μας δουλειά συνεχίζεται. Δεν έλειψαν λάθη αλλά είμαστε εδώ να τα διορθώνουμε. Το σύνθημά μας από εδώ και σε εξής είναι προχωράμε μαζί μπροστά, αλλάζοντας την Ελλάδα πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά» είπε ακόμα ο πρωθυπουργός, εξηγώντας πως «όλοι μας πρέπει να θυμίζουμε τα μεγάλα βήματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια».

    Θέμα της συνεδρίασης του σημερινού υπουργικού συμβουλίου που είναι σε εξέλιξη είναι η παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, δράσεων για τη δημόσια διοίκηση:

    α) Ερανιστικό νομοσχέδιο, β) Καθορισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και των συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων για την εφαρμογή του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής, γ) Ενημέρωση για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, δ) Αποτίμηση παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια του δημοσίου τομέα, ε) Δράσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη λειτουργία του κράτους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    86 Σχόλια

    1. Τα όρθια μπολιασμένα δίποδα ανάξια του αέρα που αναπνέουν θα ψηφίσουν είτε τον τσιπρόπουστα γιατί τους αρέσει ο πακιστανικός μπούτσος είτε δεξιά γιατί συνήθισαν στα τέσσερα….

    2. να κοπουν.τα χερια σε οποιον τους ψηφισει.κ τα 3 κοματα!!!μας ειπιαν το αιμα

    3. Εδώ και χρόνια έχουμε να αντιμετωπίσουμε την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της πατρίδας, που έχει ξεπουληθεί στα ξένα συμφέροντα ευτυχώς όμως όλα έχουν ένα τέλος… Οι πρώτες εκλογές θα οδηγήσουν σε υπηρεσιακή κυβέρνηση και οι δεύτερες εκλογές αν δικαιωθεί από τον άρειο πάγο στις 5 Μαΐου το κόμμα Έλληνες θα φέρουν νέες εκλογές, αφού δεν θα έχει κανένα κόμμα αυτοδυναμία… Η αλήθεια είναι ότι αντί να κυβερνάει μια εγκληματική οργάνωση καλύτερα να έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση μέχρι να έρθει στην εξουσία ένα πατριωτικό κόμμα, οπότε οι επιλογές μας στο τέλος θα είναι Κασιδιάρης ή Θάνατος…

      1. Στον Άρειο Πάγο είναι ο Ντογιάκος.
        Αν μας συμφέρει να κατέβει στις εκλογές ο Κασιδιάρης θα κατέβει αν ΔΕΝ μας συμφέρει δεν θα κατέβει.
        Εμείς έχουμε και το καρπούζι και το μαχαίρι και μάντεψε ποιος θα φάει και θα δροσιστεί και ποιος θα το φάει και θα τσούζει.

        1. Εννοείται πως δεν σας συμφέρει να κατέβει στις εκλογές με 7 κόμματα στην βουλή χρειάζεται πάνω από 39,5% για να κάνει κυβέρνηση, οπότε ούτε μαζί με το πασοκ δεν θα μπορούν να εγκληματίσουν υπέρ των ξένων συμφερόντων και όχι μόνο, με λίγα λόγια έχετε τελειώσει μόνο το καρπούζι έχει μείνει για να τρώτε από τα έτοιμα…

    4. Μιλησε στο Τικ Τοκ ? Κανενα Τικ Τοκ δεν αλλαζει αυτο που ερχεται ( εχει ηδη ξεκινησει απλα δε φαινεται τοσο ) . O Koυλης και οι πολιτικοι πιονια του ”χθες” εχουν τελειωσει ηδη… . Να τα πουμε γιατι οι δημοσιογραφοι απλα παπαγαλιζουν ειδησεις δε σου λενε τι γινεται στη γη και τι ερχεται . To συστημα θα πεσει , αλλα δε θα πεσει επειδη θα ξυπνησουν οι ανθρωποι θα πεσει στημενα . Να πουμε μερικα πραγματα ( ξανα ) γιατι οι δημοσιογραφοι δεν προκειται να πουν τι συμβαινει στη γη . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

    5. Επειδή σιχαθήκαμε τον μητσοτάκη των εμβολίων και των μκο και των πρεσπών και των λαθρομεταναστών, δεν σημαίνει ότι θα φέρουμε τον τσίπρα των εμβολίων, των μκο και των πρεσπών και των λαθρομεταναστών. Μαύρο στους προδότες της Μακεδονίας και του Ελληνισμού. Αν είχαμε Κούλη και Τσίπρα το 21, θα είμασταν ακόμα σκλάβοι στους Τούρκους με αυτούς κοτζαμπάσηδες! Τώρα πλέον που σου φέρνουνε και υποψήφιους αλλοδαπούς, το δίλημμα είναι ή εμείς ή οι προδότες της Μακεδονίας! Όποιος Έλληνας τους ψηφίσει, θα ντρέπεται να το πει στα παιδιά του μετά από χρόνια όταν οι Έλληνες θα γίνουμε μειοψηφία γιατί αυτός είναι ο στόχος των τσιπροκούληδων. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να μπλοκάρουμε τους προδότες και τα ανθελληνικά τους σχέδια. Ψήφο στο Ελληνόπουλο Ηλία και όχι στον Μαχμούτ και τον Νταμπντά που θέλουν οι τσιπροκούληδες και αυτούς δεν τους μπλοκάρουν γιατί αυτούς θέλουν!

    6. Του σφύριξαν οι επικοινωνιολόγοι του να μην καθυστερήσει άλλο και πάει καλοκαίρι γιατί θα τον πιάσουν οι πυρκαγιές κι αυτό γιατί έχουν φάει όλα τα χρήματα που προορίζονταν για δασοπροστασία και πυροσβεστική.
      Η ΝΔ θα πέσει αλλά πίσω της θα αφήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά στάχτες.

    7. Ο Αυγενάκης διόρισε τη γυναίκα του Ελενα Μπανιά ειδική σύμβουλό του σε θέματα αθλητισμού με 3,500 ευρώ το μήνα.
      Ξέρουν ότι φεύγουν και κάνουν πλιάτσικο μέχρι την τελευταία στιγμή.

    8. Θα ξαναβγει ο Κυριακος γιατι ειναι μαγκας! Με τα μπουνια θα ξαναβγει και θα κλαιτε οι υπολοιποι..

      1. Και να ξαναβγεί, ΕΓΩ θα σε ΓΑΜΑΩ και σένα και αυτόν και τη νυμφομανη την Μαρεβα.

    9. Ο πληθωρισμός στα τρόφιμα έχει πάει στο 16% και ο Σταικούρας δήλωσε πρόσφατα πως δυστυχώς θα ανέβει κι άλλο.
      Έχουν αφήσει τα καρτέλ να κάνουν πάρτυ με την κυβέρνηση απλό θεατή και με το αζημίωτο φυσικά για τους ίδιους.
      Πας στο σούπερ μάρκετ και με λίγα πραγματάκια πληρώνεις 50 ευρώ.
      Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
      Στις 21 Μαΐου στέλνουμε το Μιζοτάκη στα σκουπίδια μαζί με τη μαφία ΝΔ.
      Όλα τα αλλά είναι λόγια του αέρα.
      Ποιες πατριωτικές δυνάμεις και τρίχες κατσαρές.
      Όλοι μαζί αυτοί ζήτημα αν πάρουν 10%.
      Οι νεοδημοκράτες κομματόσκυλα θα πάνε να ψηφίσουν ΝΔ και Μητσοτάκη κανονικά γιατί από αυτό το κόμμα ζούνε εις υγείαν τα κορόιδα.
      Δηλαδή όλοι αυτοί η σαπίλα ο σταθμάρχης κομματόσκυλο που διόρισε ο Μητσοτάκης και όλοι οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα της ΝΔ υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν κάτι εκτός από τη ΝΔ;
      Αυτοί είναι γενίτσαροι για το κόμμα που τους ταΐζει μια ζωή.
      Οπότε η βγαίνει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ η πάμε για δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη.
      Απλά είναι τα πράγματα.

      1. Όχι φίλε δεν θα σου κάνουμε το χατίρι…Εμείς θα ψηφίσουμε Κασιδιάρη..

        1. Και φυσικά να ψηφίσεις Ηλία, εγώ τον βλέπω 3ο κόμμα, όμως αν τον αποκλείσουν να ξέρεις ότι το 4-5% θα επιστρέψουν στο μαντρί. Όταν κάποτε είδαν τη ΧΑ απ’το 8% στο 12-14% την διέλυσαν γιατί δεν θα κέρδιζαν εκλογές με τη ΧΑ στο παιχνίδι. Με 4,7 πήραν τις εκλογές αλλιώς θα είχαν χάσει απ’το ΣΥΡΙΖΑ.

    10. Εμείς οι 5πλα ανεμβολιαστοι δε σε ξεχνάμε καθίκι γουρλοματη και για πολλά άλλα βέβαια!!!
      Ένα σου λέω είμαι στην ενορία του προφήτη Ηλία !!!
      Το πιάσες το υπονοούμενο εεε ???

    11. Οξωωωωωωω φουστη λαμογιο με τον συρφετο σου ,αποκομμα του λωκου ουσττττττ και ψοφωωωωωω

    12. Δεν χρειάζεται να ψηφήσετε τα αποτελέσματα τα έχουν ήδη έτοιμα και θα τα σερβήρουν στον λαο στίς 21 Μαϊου το βράδυ , νοθεία , πακιστανοειδή γύφτοι , γκέηδες , νεοέλληνες , ΜΜ_Εξαπάτησης κ.λ.π. προημερησίας διάταξης

      1. Δεν χρειάζεται και ούτε υπάρχει νοθεία, 11 εκλογικές αναμετρήσεις έχω ζήσει και αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι και πιπιληζουν την καραμέλα της νοθείας είναι κάτι πολύ απλό. Υπάρχει πριν την κάλπη υφαρπαγή της ψήφου χιλιάδων ανθρώπων ιδιαίτερα στην επαρχία. Σε δύο νομούς πηγαίνω και ξέρω πως με υποσχέσεις, με εμεσες απειλές, με την υπενθύμιση ότι τότε σου έκανα αυτή την χάρη, ότι τότε μεσολάβησα για αυτό, οι κομματαρχες ανά την Ελλάδα δίνουν το σταυρομενο ψηφοδέλτιο και σπρώχνουν τα πρόβατα στο μαντρί. Αφού ότι αποτέλεσμα δώσει ένα εκλογικό τμήμα αυτό δείχνουν και οι κάρτες στην τηλεόραση. Δεν είναι τα άτομα των κομμάτων ούτε ηλίθιοι, ούτε ανυποψίαστοι. Έχει να κουβαλήσει κόσμο τσάμπα ο Κούλης που θα τον ψηφίσουν σίγουρα. Η μαγκιά είναι να μπορείς να τον γελάσεις στην κάλπη και τη συνείδηση σου ήσυχη και ο κομματάρχης να νομίζει ότι σ’έχει δικό του. Αλλά τα βόδια που να ξέρουν ότι η Τροία έπεσε με πονηριά και όχι με πόλεμο.

    13. Απο τον άλλο μήνα και μετά θα δείτε την πλύση εγκεφάλου που θα κάνουν ολα εν χωρώ τα καθεστωτικά ΜΜΕ υπέρ τοφ Κούλη και του Περιστέρη , και αποβλακωμένος ο λαός θα πάει πάλι να τούς ξαναψηφήσει όπως συνήθως , δεν υπάρχει μέλλον στήν χώρα αυτή , η μίζα και η αρπαχτή και διαφθορά θα συνεχίζετε

    14. 21η Μαϊου… επιτέλους “τελειώνεις τηλεμ@λ@κ@ που δεν ήξερε και δεν γνώριζε τίποτε και κανέναν..!!!
      Και πώς να γνωρίζεις..? Εσύ ξέρεις και γνωρίζεις καλά μόνο όταν είναι ν’ αρπάζεις μίζες και κλεμμένα ..!! βρωμερό λοατκι.
      Ερχόμαστε πουστ@ρ@δες.. ερχόμαστε..!!!
      Λιάκο γ@μ@ τους..το μ@υνι της μ@ν@ς τους.
      Θα φτύσεις “αιμα’..π@λιοπουστ@ρ@ δολοφονε.
      Άντε να πα να γ@μηθεις..να ησυχάσουμε..!!!

    15. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να φύγει ο Μητσοτάκης και η μπάσταρδη κυβέρνηση του είναι να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους αυτή είναι η αλήθεια.
      Να μιλάμε με λογική και όχι αερολογίες γιατί αυτές οι αερολογίες μας έφαγαν.
      Γιατί ψάχνοντας το βέλτιστο στο τέλος μας έρχονται Μητσοτάκηδες.
      Ας πούμε ότι κατεβαίνει ο Κασιδιάρης και παίρνει ένα καλό ποσοστό με ποιον θα συνεργαστεί για να έχουμε κυβέρνηση;
      Δεν υπάρχει κανείς οπότε το ξανά μαγειρεύει η ΝΔ και η διαπλοκή και μας φορτώνουν ξανά πρωθυπουργό Μητσοτάκη.
      Δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη δεν αντέχω και δεν μπορώ να το ρισκάρω εδώ πρόκειται για τη ζωή μας.
      Εγώ προσωπικά έχω ήδη πάρει τις αποφάσεις μου εδώ και καιρό.
      Στις εκλογές θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
      Αν ξαναβγεί ο Μητσοτάκης εγώ φεύγω μετανάστης στο εξωτερικό.
      Και αν πρόκειται να ξανά κερδίσει ο Μητσοτάκης και να φύγω στο εξωτερικό καλύτερα να ψηφίσω στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και να σώσω ότι σώζετε.

      1. Ρε ουστ πρεσπολάγνε. Ο πινόκιο ψήφισε τις Πρέσπες, ψήφισε μνημόνια, και ήταν σύμφωνος στα lockdown που έστελνες μήνυμα για να πας στον μπαρμπέρη και είπε ότι η χώρα δεν έχει σύνορα γεμίζοντας την λαθρομετανάστες. Τα παιδιά του τα πάει στο ιδιωτικό σχολείο ο υποκριτής καταληψίας του δεκαπενταμελούς! Ηλία όλοι, αυτόν τρέμουν όλοι οι προδότες.

        1. Κοίτα αν είσαι βολεμένος η σε ταΐζουν ακόμα οι γονείς σου μπορείς να το παίζεις άνετος εκ του ασφαλούς και τζάμπα μάγκας.
          Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.

      2. Σωστός. Δυστυχώς άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Θέλει πονηριά το πράγμα γιατί με κραυγές και βρισιές δεν γίνεται να πέσει. Κάποιες φορές για να πετύχει κάτι πρέπει να συμμαχήσουμε με το διάβολο. Εγώ σε γνωστούς εδώ και καιρό αν κατέβει ο Ηλίας λέω ας μοιραστούν οι ψήφοι. Κάποιοι με έβριζαν στην αρχή αλλά μετά μου έλεγαν σωστό κόλπο. Έχει μια οικογένεια 3-4 ψήφους όλοι κατά του Κούλη και υπέρ του Ηλία να δώσει έστω ένα ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι να γινόταν ο Ηλίας να πάρει 20%. Δεν γίνεται, πρέπει ο Κούλης να πέσει και μόνο αν είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει.

        1. Συγκρίνεις συριζοπουστα τους πατριωτες Έλληνες με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του σύριζα… Αντε ρε τρολλακι που παπαρολογεις συνέχεια στο μακελειό να σε δει κάνας γιατρός… Πατριωτες και συριζοπουστας είναι έννοιες αντίθετες….

      3. εσύ είσαι πατριώτης τώρα , η τρολαρεις ασυστόλως ?
        καλύτερα λέει να ψηφίσει σφυριζα και όχι κουλή .
        400 χρόνια μνημόνια θες εσύ .
        ο κουλης βρήκε την λύση να κερδίσει της εκλογές και πάλι ….
        η νοθεία όπως δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά ….
        όσοι ανήκουν στα κόμματα έχουν κάτσει στα 4 στης στοές ,αποδεδειγμένα χρόνια τώρα ….
        Μην ζορίζεστε αυτοί ξέρουν .
        ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως η ψήφο τους θα αλλάξει κάτι ,αν η ψήφο σου πατριώτη άλλαζε κάτι θα σε άφηναν να ψηφίσεις ???ερώτηση κάνω

        1. Όλοι εσείς οι πατριώτες που φωνάζετε ενώ ξέρετε ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν για πείτε έναν ανιδιοτελή πατριώτη που έχει κόμμα και μπορεί να μαζέψει 100.000 κόσμο στο Σύνταγμα. Γιατί εγώ ξέρω ότι ο Μεταξάς όταν πέθανε όλη η Κηφισίας ήταν γεμάτη κόσμο, ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε μαζέψει 1.500.000 κόσμο οι πρώτοι στο Σύνταγμα και οι τελευταίοι στην πλατεία Καραϊσκάκη . Τα γνωρίζετε αυτά; Αλλά όλοι οι κολλημένοι με το μανδύα του πατριώτη νομίζουν ότι το σύστημα Μητσοτάκη θα πέσει με βρισιές, με τον Ηλία μέσα απ’τη φυλακή και με ευχές επειδή αυτό επιθυμούν. Εγώ το επιθυμώ περισσότερο για αυτό προτιμώ να τον πυροβολήσω με το δικό μου τρόπο, μπαμπεσικα.

          1. Για τη Μακεδονία ρε προδοταριο μαζέψαμε 1000000 στη Θεσσαλονίκη και πολύ περισσότερους στην Αθήνα και το τσογλανι που υποστηρίζεις τους έλεγε γραφικούς και τους μετρούσε κάτι χιλιάδες γιαυτό όλοι οι προδότες του κλεπτοκρατικο τοξου θα πάρετε ταρ@@ια μας….

            1. Ρε βλάκα δεν σου λέω για τη Μακεδονία, σου λέω ηγέτης να εμπνέει να παρασύρει κόσμο. Μη γράφεις ότι να ναι. Αλλά τόσο καταλαβαίνουν ορισμένοι εδώ μέσα που απ’τη βιασύνη τους να βρίσουν δεν σκέφτονται αυτά που διαβάζουν. Εγώ δεν είμαι προδοταριο εσείς είχατε επικεφαλείς στα συλλαλητήρια προδότες που σας δούλευαν και σας είχαν να κουνάτε τη σημαία και αυτοί έτριβαν τα χέρια τους. Τι ψηφίσατε οι μακεδονομάχοι τον Κούλη ε; Εγώ όμως ήξερα τους Μητσοτάκηδες γιατί έζησα τον πατέρα του που κόντευε να τα πουλήσει όλα. Με αυτά τα κολλημένα μυαλά βλέπω να κάνει δηλώσεις στο Ζάππειο ο Κούλης και να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ξαναψηφισε για μια τετραετία ακόμη.

    16. Έχω την εντύπωση ότι ο λιακος μπορεί να φτάσει και 10%! Η ΝΔ δυστυχώς θα φτάσει το 30, ο σύριζα πρώτος με 31, το πασοκ 12, το ΚΚΕ 6 και το μέρα 4..εκτός βουλής 7%.

      1. Έχεις σωστή εντύπωση. Δουλεύω σε τρείς ερευνητικές πλατφόρμες διαδικτυακά και εδώ και ένα μήνα στους 100 που απαντούν ο Ηλίας βγαίνει τρίτο κόμμα με 12-14%. Όμως η ΝΔ δεν πέφτει εύκολα κάτω από 30% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26-28% το ΠΑΣΟΚ μου βγαίνει τέταρτο κόμμα. Θα δούμε γιατί από σήμερα θα αρχίσουν τα όργανα, τα όργια σε όλη τη χώρα, και όταν κάποιος δεν είναι σίγουρο ότι θα κατέβει στις εκλογές όση δυναμική και να έχει αν τον αποκλείσουν οι μισοί θα γυρίσουν στο μεγάλο μαντρί. Πάντως σωστή είναι η αίσθηση που έχεις.

    17. Αν ψηφίσουν όλοι θα έχουμε κυβέρνηση στις πρώτες εκλογές και δεν θα χρειαστεί δεύτερες.
      Αν η νεολαία πάλι πάει για καφέ και πάμε σε δεύτερο γύρο ο Μητσοτάκης είναι τόσο αδίστακτος που όλο και κάποια πουστιά θα κάνει για να κερδίσει.
      Και τότε θα τον λουστείτε για,άλλη μια τετραετία.

    18. …..ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!….ΣΙΧΑΜΑ Ε ΣΙΧΑΜΑ!!!

    19. Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα.
      Ο τύπος είναι καθυστερημένος.
      Μας τον φόρτωσε η εγχώρια διαπλοκή και οι ηλίθιοι νεοέλληνες για να αρμέγουν το δημόσιο χρήμα.

    20. Τέλος λαμβάνουν οι ημέρες χαράς κι “ανεμελιάς” στις παραλίες και τα βουνά της Ελλάδας. Αν κάνει ο ελληνικός λαός το “σωστό” !!! ΜιζοΚουλη Μιζοτακη και δώσει στον Ηλία Κασιδιάρη βήμα στη βουλή.. έρχονται δύσκολες μέρες που το φτωχό σου το μυαλό αδυνατεί να συλλάβει. Είπες πολλά… Κι έκανες ακομα πιο πολλά..δολοφονησες.. χλευασες.. ατίμωσες.. περιφρόνησες.. διχασες.. περιθωριοποίησες αμέτρητους ελληνες πολίτες και η τιμωρία γι’ όλα αυτά τα εγκλήματα θα είναι παραδειγματική… αρκεί ο λαός να πάρει τη “σωστή” απόφαση και να σέ στείλει..με μια ΚΥΑ στο χρονοντούλαπο του “Κορυδαλλού” !!! εκτός αν προλάβεις μέχρι τις δευτέρες εκλογές να την κάνεις με “ελαφρά” πηδηματακια..για τέτοιο “λαγό” σ” έχω και τέτοιος είσαι !!! Όσο για σένα Αλ6..η πουτσ@ είναι προδιαγεγραμμένη.. γι’αυτό μη χαίρεσαι…στο διπλανο “κελί”..θα γεράσεις κι εσύ..!

    21. Τζάμπα σκούζετε.
      Πάλι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ θα κερδίσουν στις εκλογές.
      Θα σας γλεντάω για αλλά τέσσερα χρόνια.

      1. Μόνο ο ανταρσυα στηρίζει μητσοτάκη και αυτό γιατί άφησε ανοιχτά τα σύνορα όπως ο τσίπρας ενώ τα αρπάζουν και από τις μ.κ.ο. του σόρος. Εμ τι νόμιζες θα ήταν φιλάνθρωποι στην κυβέρνηση αν δεν τα άρπαζαν; Βλέποντας τις φάτσες τους, τους κόβεις για φιλάνθρωπους;

        1. Ποια ανταρσία ρε καημένο.
          Νέα Δημοκρατία στηρίζω.

    22. Όταν δεν ψηφίζετε εσείς ψηφίζουν άλλοι για, εσάς.
      Το 2019 οι νεολαία πήγε παραλία δεν ψήφισε και μας φορτώθηκε ο γιος του δοσίλογου και του αποστάτη.
      Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει ξεφτιλισμένος.

    23. στείλτε τη διχαστική, υποδουλη της ΝΤΠ , εμβολιολάγνα Κούλα στα τσακιδια .

    24. Ας ξυπνησουν καποιοι, ο κουλης δυστυχως ξαναβγαινει πρωτο κομμα και με ενα ποσοστο 30-40%(θα εξαρτηθει απο την αποχη το ποσο πιο πολυ θα παρει).
      Οσοι δε θελετε παλι συστημικα αποκομματα ή χουντικους, να δωσετε ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

    25. Αν και αρχικά θα ψήφιζε τσίπρα ο ζάεφ, τώρα θα ψήφιζε κούλη, πλεύρη, γεωργιάδη που είναι και υπέρ των μνημονίων των πρεσπών και της εισόδου τους στην εοκ! Και ο ερντογάν θα σε ψήφιζε που απειλεί τα νησιά, έκανε τζαμί την Αγία Σοφία και τα τσοντοκάναλα της λίστας πέτσα λένε μόνοβγια την επιστολή που έστειλε για τις 25 Μαρτίου! Ξεχνώντας την επιστολή που έστειλε η ανθελληνική κυβέρνηση την ημέρα που γιόρταζαν για τον Κεμάλ! Κούλη και τσίπρα, κάντε εγκαίνια στο τζαμί μαζί με πλεύρη, βορίδη και γεωργιάδη, μόνο εκεί έχετε ελπίδες. Έλληνα στείλε στον αγύριστο το προδοτικό συνταγματικό τόξο, να βρουν μόνο ψήφο από αυτούς που νομιμοποίησαν παράνομα!

    26. Γινε λιγο κακος,δωστους ετοιμο ψηφοδελτιο της προτιμησης σου και πες του κατι που θα τον πεισει να κανει αυτο που θες….!

      1. Αυτές οι “πρακτικές” και τις νοθείες τις κάνει η ΝΔ διαχρονικά.

      2. Ο Κυριάκος έχει μια μοναδική ευκαιρία. Αν βάλει και τα δέντρα να ψηφίσουν θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΕΡΕ.

    27. τι εκλογές ρε μπασταρδε μητσοκουλη 250 ευρώ έδωσες δώρο τα Χριστούγεννα και σήμερα το οαεδ μας πήρε τηλέφωνο να τα επιστρέψουμε πίσω ανώμαλε .
      εννοείται ότι θα πάρεις τον τρίτο και τον μακρύτερο …..
      απειλεί ότι θα πάνε στην εφορία λέει άμα δεν τα επιστρέψουμε .θες και ψήφο αντε ψοφα να πούμε

    28. Από τους πρώτους νόμους της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν η αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
      Καθόμασταν σαν τα ζώα να καπνίζουμε έξω στο κρύο και να μας κοιτάνε λες και είμασταν πρεζάκια.
      Δεν ξεχνώ τους 35.000 νεκρούς εκτός ΜΕΘ.
      Δεν ξεχνώ τα αυστηρά λοκ ντάουν και την ίδια στιγμή εσύ τραπεζώματα σε Ικαρία με κομματόσκυλα και μοτοκρος με τη Μαρέβα στα βουνά.
      Δεν ξεχνώ το πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος τις απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους και κομματόσκυλα.
      Δεν ξεχνώ τους διορισμούς κομματόσκυλων και ημετέρων.
      Δεν ξεχνώ που έστειλες τα ΜΑΤ το 2020 σε Λέσβο και Χίο που δρούσαν ως χούλιγκαν έσπαγαν αυτοκίνητα πολιτών και τους έβριζαν τουρκόσπορους αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες.
      Δεν ξεχνώ την υπέρμετρη αστυνομική βία και αυθαιρεσία.
      Δεν ξεχνώ τη δολοφονία του Ιάσωνα έξω από τη βουλή από τον οδηγό της Ντόρας.
      Δεν ξεχνώ τον ξυλοδαρμό πολιτών από την ασφάλεια του Δημητριάδη
      Δεν ξεχνώ που διέλυσες της οικονομία με το δημόσιο χρέος να έχει φτάσει τα 400 δισ ευρώ.
      Δεν ξεχνώ τα Τέμπη και όλη την ξεδιάντροπη διαχείριση σου καθαρά επικοινωνιακά μαζί με τους δημοσιοκάφρους σου τους ταισμένους με δημόσιο χρήμα.
      Δεν ξεχνώ τις πετσολίστες.
      Δεν ξεχνώ τις δηλώσεις σας για το τουρκικό ερευνητικό που έκανε κρουαζιέρα εντός ελληνικής κυριαρχίας για 70 μέρες και τα στελέχη σου να δηλώνουν το παρέσυρε το κύμα είναι εκτός των έξι μιλίων δεν υπάρχει παραβίαση και δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλευση.
      Δεν ξεχνώ την προδοτική συμφωνία ΑΟΖ με την Ιταλία που τους αναγνωρίζετε ιστορικά δικαιώματα αλιείας ακόμα και εντός των χωρικών υδάτων.
      Δεν ξεχνώ που κάνατε το κορόιδο με το τουρκολυβικό μνημόνιο για να βάλετε πλάτη στην Τουρκία.
      Δεν ξεχνώ την μισή συμφωνία με την Αίγυπτο για ΑΟΖ όπου τους παραχωρήσατε ελληνική κυριαρχία.
      Η χειρότερη κυβέρνηση με διαφορά από τη μεταπολίτευση και μετά και μια από τις χειρότερες από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

      1. Super.. τοποθέτηση.. προσέγγιση.. αληθινή και ρεαλιστική…. σύντομα και περιεκτικά….

      2. Δεν ξεχνώ και την ΠΡΟΔΟΣΊΑ της Μακεδονίας βρωμοσυριζαιε…. Μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ,,, ΜΑΎΡΟ στο κλεπτοκρατικο τόξο….

    29. Ψέκες, ψευτοπατριώτες, πρακτοράκια του Πούτιν. Πετάξτε ότι μαλακιά θέλετε και όσα fake news θέλετε. Αλλά το βράδυ των εκλογών, μην σας ψάχνουμε… Κυριάκο πάμε για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, δεν υπάρχουν οι άλλοι.

      1. Τρώτε καλά κομματόσκυλα της Νουδούλας.
        Στις 21 Μαΐου Ο Κούλης σας θα φύγει ξεφτιλισμένος.
        Και ξέρεις κάτι δεν θα ψηφίσω μικρό κόμμα για να κάψω την ψήφο μου θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αυτό που σας πονάει και να ξεμπερδεύουμε με τη μαφία ΝΔ γρηγορότερα.

      2. Γεια σου υπαλληλακι μου πιστό στα τέσσερα όπως πάντα.Μαζί με όλα τα σκατα, τα αποσκατα και τις κουραδες. Εμπρός για έναν νέο βόθρο πιο μεγάλο και πιο τρανο και πιο χοντρό από τον προηγούμενο.Αρχικουραδας Καραπαπας.

    30. Μεγάλη ευθύνη έχουν οι νέοι της χώρας μας. Πρέπει να ψηφίσουν όλοι μα όλοι! Να σκεφτούν για το καλό της χώρας μας!

    31. Είδε ότι δεν τον παίρνει και αποφάσισε να τον αρπάξει.

    32. ο υφυπουργός Αναπτυξης της ΝΔ
      Νίκος Παπαθανάσης πλήρωσε μόλις 50.000 €,
      έναντι του συνολικού χρέους 1,8 εκ. Ευρώ
      που είχε, στην Τραπεζα Eurobank”…….
      Δηλ. 97% κούρεμα σε Δάνειο
      με εμπράγματες εγγυήσεις..
      ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΒΛΕΠΕΙΣ
      ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

      Αυτά είναι τα στελέχη της ΝΔ….
      2 εκατομυρια η ζημια του Δημοσιου…….
      Η Σοφία Νικολάου απο την θέση της
      Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής,
      εδινε απευθείας αναθέσεις
      εκατομμυρίων ευρώ, σε εταιρείες οι οποίες πωλησαν
      τα ίδια προϊόντα (μάσκες, rapid test, γάντια κτλ)
      στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής
      ακόμη και τέσσερις φορές παραπάνω
      από ότι σε άλλους φορείς του Δημοσίου…
      Το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων ευρω,
      επιβεβαιώνει το πόρισμα του ΣΔΟΕ…….

    33. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ!!
      ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

    34. Στον διάβολο κι ακόμη παραπέρα, μπάσταρδε!

    35. Έχεις να φας ρε πούστη ξύλο από τους δαίμονες, αλύπητο.

    36. Καλώς τα παιδιά του νόμου και της τάξης, Κουλάρα μη χαθείς το βράδυ των εκλογών, μαύρο στο συνταγματικό τόξο της λαμογιας, ψηφίστε κόμματα εκτός βουλής, αν θέλετε να αλλάξει κάτι σε αυτό μπουρδέλο.
      Προσωπικά δαγκωτο Λιάκο.

    37. θα φυγει αυτος σιγουρα , σαν αυτοδυναμη κυβερνηση…
      και θα ερθει τι???
      συγκυβερνηση προδοτων …..ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ…
      Στειλτε τους ολους στον αγυριστο…..
      μαυρο στα κομματα της σημερινης βουλης………
      μια συμμορια ειναι ΟΛΟΙ τους….
      ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ

    38. Μένω στο εξωτερικό αλλά θα έρθω να ψηφίσω για να φύγει αυτός ο άχρηστος που έκανε τα χειρότερα πράγματα.. Τώρα θα δει γιατί νομίζει ότι ξεχνάμε τα αίσχη που έχει κάνει.. Ανικανε ανθρωπε έρχεται η τιμωρία σου..

    39. Έβλαψε την Ελλάδα και ζημίωσε τους Έλληνες, ήλθε όμως ο καιρός να εισπράξει τα αποτελέσματα των πράξεων του. Διέλυσε την οικονομία και εκτόξευσε το χρέος κατά 50δις €, όλοι οι Έλληνες φτώχυναν, οι τιμές της ενέργειας και των τροφίμων πέταξαν στα ύψη και τα σπίτια μας χαρίζονται στην παρέα του. Η ΝΔ πρέπει να σβήσει όπως το ΠΑΣΟΚ του ανθέλληνα Παπανδρέου. Η δε οικογένεια Μητσοτάκη πρέπει να χαθεί από την πολιτική ζωή της χώρας, αρκετά μας πρόδωσε. Αν τον ψηφίσουμε χάνουμε το Αιγαίο, όπως χάσαμε το όνομα της Μακεδονίας.

    40. ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ

        1. Αυτός είναι μέσα όπως λες και πληρώνει….οι άλλοι πες μας γιατί είναι έξω.

    41. Μη τον βρίζετε άδικα, χάνετε τα λόγια σας. Πιστεύετε δηλαδή ότι παρότι κάνανε όσα κάνανε δεν θα υπάρξουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα ξαναψηφίσουν ΝΔ, όπως και Σύριζα και ΠΑΣΟΚ? Τα ίδια λέγαμε και στα χρόνια των μνημονίων αν θυμάστε, ότι δηλαδή μόλις γίνουν εκλογές θα σας δείξουμε εμείς! Και τι έγινε? Αυτοδύναμη κυβέρνηση ξαναβγήκαν! Εγώ το έχω πάρει απόφαση εδώ και καιρό, δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος. Και εδώ και χρόνια δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε ένα ερώτημα. Ποιος είναι χειρότερος, ο κακός ή ο ηλίθιος?

    42. ΝΔ πέφτει και κάτω από το 15%
      Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα
      Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της Ευρώπης μετά τη μαφία

    43. Αδέρφια Έλληνες, ψηφίστε τον Ηλία, αυτόν που φυλάκισαν οι μισέλληνες πρεσπολάγνοι πολιτικοί επειδή αντιδρούσε στην λαθρομετανάστευση που ήθελαν οι προδότες. Εγώ που δεν τον ψήφισα ποτέ και δεν είμαι στο κόμμα του, πλέον θα τον ψηφίσω γιατί οι προδότες πάνε να απαγορεύσουν τον Ηλία και να επιτρέψουν το ανταρσυα των λαθρομεταναστών και το κεερφα που δεν καταδικάζει το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας! Αδέρφια, έφτασε η ώρα για την λευτεριά με Ηλία και Στέφανο μπροστά. Μην ψηφίσετε αυτούς που μας έφεραν εδώ και ανέχονται το κάψιμο της σημαίας μας! Φτάνει πια, τους μάθατε τι προδότες είναι με τα κέντρα μεταναστών δίπλα στα σύνορα που υπονομεύουν και την άμυνα της χώρας αφού η πλειοψηφία των κέντρων είναι μουσουλμάνοι όπως οι τούρκοι που μας απειλούν!

      1. Τον ψηφισα και θα τον ξαναψηφισω γιατι άλλοι έπρεπε να ειναι μέσα Και όχι αυτος

    44. Θα ακουστούν διάφορα. Η ουσία είναι ότι όποιος πάει για Πάσχα στο χωριό θα ξαναπάει 21 Μαίου,θα ξαναπάει 2 Ιουλίου και μετά για διακοπές Αύγουστο; Οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν είναι οι φανατικοί και βολεμενοι που έχουν και φράγκα και θα τους μεταφέρει τσάμπα ως ετεροδημοτες σ’όλη την επικράτεια η ΝΔ. Το άλλο θέμα είναι η αποχή σε Αθήνα και μεγάλες πόλεις. Αν οι νέοι άνθρωποι βαρεθουν να πάνε 150 μέτρα απ’το σπίτι τους για να ψηφίσουν τότε όσο και να φωνάζουν θα έχουν αφήσει τους γέρους να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Και από 70+ ετών οι περισσότεροι ψηφίζουν ΝΔ. Όλοι στις κάλπες καλύτερα να βγει πρωθυπουργός ο κανένας παρά ο Κούλης, καλύτερος θα είναι σίγουρα.

    45. Είμαστε έτοιμοι να σε μαυρίσουμε τόσους μήνες, άλλο λίγο να περιμένουμε δεν πειράζει.

    46. ξεμπερδεψαν Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ……….. ……..
      Κ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…………. ……. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΑ ΕΜΠΟΔΙΑ….
      ΤΥΧΑΙΟ,Ε.

    47. Σιχάθηκε με τα χθεσινά ξεφτιλίκια στην επο λογικά

    48. γ@μημ@νε π@υστη απ’ ολες τις τρύπες θα δεις τι θα πάθεις….φυλακή θα πας μετά την ήττα σου…ε ψιτ π@υστροτσίπρα κι εσύ θα πάρεις τα @@ μας…..πραγματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν χρυσή αυγή στο 12-15%… θα σας γλεντήσουμε καλά

    49. Δεν ξεχνάμε τα λοκντάουν, το κλείσιμο των εκκλησιών, τα μηνύματα για να βγούμε από το σπίτι μας, τις αναστολές στους ήρωες υγειονομικούς, τα υποχρεωτικά εμβόλια που σύστηνε η παγώνη που τώρα την έχετε υποψήφια και τα πρόστιμα των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους παππούδες μας! Δεν ξεχνάμε την προσπάθεια σας να βάλετε τα σκόπια στην εοκ, το Ζάππειο που δώσατε στον Ράμα για έκθεση ζωγραφικής! Πήγατε και θαυμάσατε τα έργα του Ράμα! Αλλά ο ελληνικός λαός θαυμάζει και νιώθει υπερηφάνεια για τον εθνομάρτυρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ που έπεσε με τη σημαία στη Βόρεια Ήπειρο. Μαύρο στους προδότες, να μην βρουν ούτε την ψήφο τους αυτοί που γλείφουν τον Ερντογάν που απειλεί τα νησιά μας και έκανε τζαμί την Αγία Σοφία! Αντί να του πείτε για την Κύπρο, αποστρατικοποιήσατε τα νησιά όπως ήθελε και στείλατε στην Ουκρανία τα άρματα μάχης από τα νησιά μας, προδοταριό!

    50. 402 νόμοι. Το λές και πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικη σταθερότητα μίας χώρας. Χαχαχα. Αιώνια μπανανία. Και θα συνεχίσει. Συνεχίστε να ψηφίζετε μπλε ροζ και πράσινα άλογα!

    51. Κουλαρα παρε το γκεσταπιτικο στυλακι σου και…. αντε να μην πω! ….Καλο δρομο μα εισαι οτι χειροτερο περασε σαν αρχηγος κρατους απ αυτο το τοπο στην νεωτερη ιστορια του! Τα διελυσες ολα δοσιλογε Ανθελληνα !Ενας Νεοδημοκρατης!

    52. Θα ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑΑΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑ

    53. Στα τσακίδια να πάτε όλοι σας, μπορείτε απλά να εξαφανιστείτε από τη χώρα μας; Μας έχετε καταστρέψει και αρμεγετε για τον εαυτουλη σας! Σιχαματα, προδότες της πατρίδας μας! Παλιό βδελυγματα. Δολοφόνοι!

    54. Ψηφίζουμε όλοι!!!Δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν.Ειδικα τα ένα παιδιά πρέπει να ψηφίζουν.

    Comments are closed.