ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! “ΩΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ” – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    Webp.net-resizeimage-2021-01-17T010226.550

    Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με την επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, είναι η Κυβέρνηση και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, λίγες μόλις ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη του κ.Μηταράκη με τους θεσμικούς και τους φορείς του Έβρου, όπου υποτίθεται θέλει να ακούσει τις απόψεις, τις διαμαρτυρίες και την κάθετη αντίθεση τους, προχωράει κανονικά το ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του. Από το αρμόδιο υπουργείο τηλεφωνούν σε ιδιοκτήτες των χωραφιών που βρίσκονται δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να τα νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα προχωρήσουν στην ΕΠΙΤΑΞΗ τρων εκτάσεων τους. Μάλιστα θα έρθουν στην περιοχή και στελέχη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μαζί με τον εκτιμητή τον οποίο όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ήδη το Evros-news.gr με απ’ ευθείας ανάθεση στις 30 Δεκεμβρίου προσέλαβαν, για να ορίσει το χρηματικό τίμημα.

    Τον συγκεκριμένο… ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στους ιδιοκτήτες των χωραφιών, τον είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες με σχετικό μας δημοσίευμα.
    Ο Νότης Μηταράκης όμως, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό “πολιτικός σαλτιμπάγκος”, το είχε διαψεύσει απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη την οποία έδωσε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Όμως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Έβρο. Τι να συζητήσουν μαζί του το βράδυ στην τηλεδιάσκεψη οι θεσμικοί και οι εκπρόσωποι των φορέων. Τι μπορείς να συζητήσεις και να συμφωνήσεις με έναν τέτοιο αναξιόπιστο άνθρωπο

    Φυσικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεν είναι ασύδοτος. Μέλος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει στον Έβρο, προφανώς τυγχάνει της δικής του έγκρισης και είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

    evros-news.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. βρε δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι θα δικαιολογήσουν τα “χαμένα” εδάφη, που έχει οι βρομο-οικογ@ συμφωνήσει εδώ και 10ετιες να δώσει στους κουμπάρους τους;

    2. ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΝΑ ΜΑΤΏΝΕΙ ΚΑΜΊΑ ΜΎΤΗ ???? ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΗ ….!!!ΤΟΥΣ ΨΉΦΙΣΑΝ !! ΣΕ ΛΊΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΆΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΈΡΘΕΙ ΘΑ ΖΗΤΆΝΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ !!!!!???? Η ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ !!! ΟΤΑΝ ΨΗΦΊΖΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΠΊΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ??? …ΜΗ ΜΙΛΆΤΕ ΤΏΡΑ !! ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΎΜΙΑ ΣΑΣ ΦΟΡΈΣΤΕ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΣΚΙΣΜΈΝΗ !!!

    3. ……ΚΑΛΑ….ΜΙΛΑΜΕ….ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΣΤΑ Κ@ΛωΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ…..Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ….ΠΟΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ….ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!…..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!!….ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!….ΕΤΣΙ!!!… ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!…..ΝΑΙ ΜΑΜΑ!!…ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ!!…ΕΝΑ 5ΧΙΛΙΑΡΟ ΣΤΑΝΤΑΡ…..ΚΑΙ Η Η ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΧΕΙ BONUS!!!….ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!…ΘΑ ΤΗΝ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ!!!

    4. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΥΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ .ΤΩΡΑ ΨΗΤΟΥΣ ΒΡΑΣΤΟΥΣ , ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ .

    5. Η μισοριξιά τό Μηταράκι δέν είναι είς θέσην νά κάνει τέτοιες βρωμοδουλειές.Η διαταγή ήρθε από τόν σύμμαχο τών Τούρκων από τήν γερμανική καγκελαρία στόν γουρλομάτη,καί αυτός τήν μετα-
      βίβασε στό ζαγάρι του τό Μηταράκι.
      Γιάννης Λάκων

    6. Το σχέδιο καλά προχωράει. Εκτός από Ροδόπη και Ξάνθη τώρα θα έχουμε μουσουλμάνους και στον Έβρο. Μπράβο!!!

    7. Δεν έχει μουσουλμάνους στην Ορεστιάδα φίλε. Αλλά έχει δυστυχώς πολλούς καμένους που ψηφίζουν από την ώρα που γεννιούνται μέχρι να πεθάνουν ΝΔ. Μιλάμε για 40% και πάνω παραδοσιακά. Τώρα ο Έβρος έχει 3 βουλευτές από τη ΝΔ (+1 από Σύριζα), αλλά έχουν εξαφανιστεί δια παντός. Πάντα ανύπαρκτοι ήταν βασικά

    8. “”από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει στον Έβρο, προφανώς τυγχάνει της δικής του έγκρισης και είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.”” ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ποιος?? αυτος που θα ανακοινωσει τι εχει δωσει ο παππους στους “γειτονες” και απλως ξεγελανε τους ελληνοειδης κατοικους της ελλαδας με μπλα…μπλα…. μπλα….. κοκ……??? και του χρονου εις ανωτερες γερμανοτουρκικες σφαιρες . οι γερμανοι θα κανονισουν οι ελληνες υπαλληλοι τους να εχουν “δουλειτσες” για να αγοραζουν τα γερμανικα προιοντα και να ειναι οι καθαριστριες και γκαρσονια των γερμανων τουριστων.

    9. Και εκεί που το έχτισαν δηλαδή τι; Δεν θα κουβαλιούνται προς τα κάτω; Είναι δήθεν σημείο αποτροπής;

    10. Α ρε κουφαλες ΝΔκρατες γαμησι και ξυλο θελετε.Τι γαμημενους ψηφισατε λεσια του κερατα.Γαμησι και ξυλο στον γουρλοματη και την κουστωδία του οπου τους βρειτε.

    11. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ,ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΛΟΙΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    12. Εθνικό έγκλημα είναι να πηγαίνει ολόκληρη η Ορεστιάδα για ψώνια το Σαββατοκύριακο στην Ανδριανούπολη , να τονώσει την οικονομία των Τούρκων, και μάλιστα σε εποχές που οι Τούρκοι μας την πέφτουν άγρια. Δεν τους λυπάμαι καθόλου. Καλά τους κάνουν . Και από τα σπίτια τους να τους βγάλουν , όχι μόνον από τα χωράφια.

    13. Αν οι ιδιοκτήτες των χωραφιών είναι μουςουλμανοι , ε τότε δικαίως πρέπει να τους τα επιτάξουν για να εγκαταστήσουν εκεί τα αδέλφια τους , τα νεοαφιχθέντα μουσλιμια. Ας κάνουν μια θυσία και οι Έλληνες πολίτες που είναι στην πραγματικότητα καφροτουρκοι του Ισλάμ , όλα εμείς θα τα κάνουμε;;;;;;;;

    14. Αφού τους πίστεψαν και τους ψήφισαν για ακόμη μια φορά καλά να πάθουν.

    15. Οι …βρωμομετανάστες… φταίνε ή αυτοί που τους δίνουν κίνητρα για να έρθουν;; Ποιος κάτοικος του τρίτου κόσμου δεν θα ερχόταν με αυτά που προσφέρουν οι Ευρωπαίοι “φιλάνθρωποι”;;;

    16. Θα σταματησουν οταν σας παρουν ολα τα χωραφια σπιτια και γυναικοπεδα.

    17. Προδοτες πολιτικοι, που νοιαζεστε για την υγεια μας, καντε δημοψηφισμα για τα χοτ σποτ. Γιατι δεν κανετε ρε δημοκρατες; σας πηραν ολοι χαμπαρι οτι τα πιανετε απο τις μ.κ.ο. και εσεις κανετε τους φιλανθρωπους; ρε ποιους δουλευετε, γιατι δεν μενετε στον αγιο παντελεημονα και μενετε σε βιλες φρουρουμενοι απο την αστυνομια; ξεσηκωθειτε γιατι αποθρασυνθηκαν και σε λιγο ο μηταρακης θα μιλαει σαν τον τσιπρα και τον φιλη!

    18. Τι ψηφισατε ρε τιποτενιοι,που τωρα ταχα μου μιξοκλαιτε; 97%,ψηφησατε νδ,συριζα,πασοκ,κκε,μερα 24, και βελοπουλο Τωρα παρτε τον πουλο τους.Μην το κοψεις το σχολιο Ειναι η αληθεια.

    19. Που είναι όλοι αυτοί σε όλη την Ελλάδα που ψήφισαν ΝΔ για κυβέρνηση εντολοδόχων της ΝΤΠ να την ξηλώσουν να τελειώνουμε.
      Που είναι όλοι που ψήφισαν από τα άλλα κόμματα της ΝΤΠ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και κόμματα της αριστεράς; Κρύβονται;
      Δηλαδή τι περιμένουν όλοι αυτοί οι πολλοί που ψήφισαν ΝΔ για κυβέρνηση και κόμματα της ΝΤΠ να ξεσηκωθεί η μειοψηφία του 0,01% για να ρίξει αυτή την κυβέρνηση; Για κορόιδα ψάχνουν;

    20. τελικά πρέπει ναρχονται καθημερινά παρά πολλοί για να μη προλαβαίνουν να κάνουν δομές…..

    21. Εγώ δε λυπάμαι κανέναν. Δεκαετίες τώρα όλοι οι “ακρίτες” που σήμερα κλαίγονται είχαν δείξει και αδιαφορία για τα κοινά, εκλέγοντας μονίμως αυτούς τους “πολιτικούς σαλτιμπάγκους”, αλλά και με την υπόλοιπη στάση τους, πχ φοροδιαφυγή, εκμετάλλευση φαντάρων, ψώνια σε Βουλγαρίες και Τουρκίες, κλπ κλπ. Όταν πρόκειται για το προσωπικό τους συμφέρον, “δεν υπάρχει Ελλάδα, εγώ κοιτάω τη πάρτη μου”, όταν όμως είναι να μπει το αγγουράκι και στο δικό τους ποπουδάκι, ξαφνικά αρχίζουμε τις πατριωτικές κραυγές και κλαίμε για τα “αντεθνικά σχέδια της κυβέρνησης” (που στη πραγματικότητα μας ενοχλούν ΜΟΝΟ όταν επηρεάζουν το σπίτι μας, για των αλλωνώνε χεστήκαμεν).

      1. Για αυτό το λόγο μας κάνουν αυτά που θέλουν και ότι θέλουν γιατί μόνοι μας έχουμε χωριστεί σε ακρίτες, νότιους, βόρειους, ελ. επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλ., δεξιοί, αριστεροί. Δυστυχώς μας έχουν καταλάβει και μας κάνουν ότι θέλουν. Αν το αγγουρι μπει στον “ποπό” των ακριτών θα πονέσουμε όλοι γιατί πάρτε το χαμπάρι δεν έχει δικά μας και δικά σας αν θέλουμε να είναι όλα ελληνικά. Μπλέξαμε και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να ξεμπλέξουμε.

    22. Μόνο λόγια. Ρε μας έφαγαν οι αντίχριστοι ανθέλληνες.

    23. Οι λαθρομεταναστες τη δουλεια τους κανουν.Γι΄αυτους που τους μαζευουν στη πατριδα μας και αλλοιωνουν τα χαρακτηριστικα του εθνους μας θα γινει κατι? γιατι θεωρουμε οτι υπαρχει μεγαλη μπισνα… με δαυτους…..

    24. Κάποτε υπήρχαν και μερικοί “ΑΝΤΡΕΣ” σήμερα απέμειναν οι γέροι και τα “ΓΥΝΑΙΚΩΤΑ” γι’ αυτό οι αληταράδες κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να φοβούνται τίποτα και κανένα. Βλέπετε το πληκτρολόγιο δεν κάνει ΜΠΑΜ!…. Δυστυχώς.

    25. αραγε θα βρεθει κανενα προβατο να του σπασει τη μυτη του μυταρακη ???

    26. …..βρωμοασιατες της ερημου του Σινα….γυφτοι και αθιγγανοι διεθνιστες εχουν γκρεμισει χωρες και πολιτισμους…..τα καθικια τα αφορολογητα και αρπαγες του δημοσιου χρηματος των λαων…..ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ.

    27. Σηκωθείτε επιτέλους. Κάντε κάτι. Δεν πάει άλλο. Δεν το βλέπετε;;;;;;;;;

    Comments are closed.