ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ – ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ – “ΤΖΑΜΠΑ” Η ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΛΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ

    Κοινοποίηση:
    larko

    Εθνικό έγκλημα που δείχνει κατ’ αρχάς ότι ο Μητσοτάκης και η παρέα του μέχρι την τελευταία στιγμή που θα πέσουν, κάνουν «μπίζνες» και αρπαχτές, ενώ το έγκλημα γίνεται μεγαλύτερο διότι πρόκειται για την παράδοση ανεκτίμητου εθνικού πλούτου που εσκεμμένα τόσα χρόνια έμενε αναξιοποίητος…

    Σαν τις γάτες

    Η ολοκλήρωση των διαγωνισμών για την πώληση του εργοστασίου και των μεταλλείων της ΛΑΡΚΟ ανακοινώθηκε εντελώς… αθόρυβα από τα  Υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δηλαδή από τους κολλητούς υπουργούς του Κούλη, τον Σταϊκούρα και τον Σκρέκα.
    Και με βάση την απόφαση αυτή το εργοστάσιο και τα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ παραδίδονται στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – AD HOLDINGS, καθώς «η συγκεκριμένη κοινοπραξία αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής στη δεύτερη φάση των διαγωνισμών εκποίησης». Προσχηματικά οι διαγωνισμοί αυτοί έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ που έχει αρπάξει από την περίοδο των Μνημονίων όλη τη δημόσια περιουσία, καθώς και την Ειδική Διαχείριση της  ΛΑΡΚΟ, αλλά για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, με σκοπό τη μεταβίβαση, αφενός, του εργοστασίου και των μεταλλείων Λάρυμνας, και αφετέρου, των μεταλλείων Εύβοιας και Καστοριάς.

    Η ΛΑΡΚΟ δεν πουλήθηκε, χαρίστηκε

    Μόλις για 6 εκατομμύρια ευρώ. Και τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα 6 εκατ. ευρώ; «Το αντίτιμο της εκποίησης είναι ο ορισμός της ξευτίλας. 6 εκατ. ευρώ, δηλαδή τα έσοδα 4 ημερών παραγωγής, για τα μοναδικά μεταλλεύματα που υπάρχουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, για 1 εκατ. στρέμματα, 2 εκατ. τόνους νικελίου αξίας 60 δισ. ευρώ, για το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής σιδηρονικελίου, τον εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά, τις  εγκαταστάσεις, τους 2 οικισμούς κ.τ.λ.», σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία παραθέτουν και οι εργαζόμενοι στη Λάρκο, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή μάλιστα ως το «σκάνδαλο των σκανδάλων…».

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ολοι οι γνωστοι επιχειρηματιες της Ελλαδας πρεπει να κρεμαστουν στην πλατεια του Συνταγματος για παραγδειγματισμο.

      Ενεργεια , Ναυτιλια , Οδικο δικτυο , Εργοστασια που ηταν κρατικα και μετα αλλαξαν σε μια νυχτα.

      1. Σωστός. Δεν πρέπει να γλυτώσει κανείς τους το πλιάτσικο και το αίμα των Ελλήνων που πίνουν.
        ΚΑΝΕΙΣ.

    2. Ο λαιμός του δεν θα
      χορτάσει στον τάφο του θα τα πάρει.Η Βουλή αυτοί είναι οι εγκληματίες των Ελλήνων

    3. Η μεγάλη ρεμούλα έγινε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Αυτά είναι στραγάλια!

    4. H Ελλάδα του Μητσοτάκη θυμίζει Αλβανία του Αλία και Μπερίσα, τότε που όλοι έκλεβαν και κάτι από την περιουσία του κράτους για να γίνουν στη συνέχεια έγιναν ολιγάρχες.

    5. Kατι βρωμάει πολύ σε αυτή την ιστορία. Πότε θα μπούνε φυλακή κάποιοι όσο ψηλά και να βρίσκονται;

    6. Εδώ θα φανεί ποιο κόμμα είναι υπέρ της χώρας. Οφείλουν να δηλώσουν ότι θεωρούν άκυρη την διαδικασία και ότι θα κάτσει στο σκαμνί οποίος υπόγραψε. Περιμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρει ο καθένας,όχι λόγια του αέρα!

      1. Αυτό που λες έχουν υποχρέωση να το κάνουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες Ελληνόψυχοι σε του τον τον τόπο .
        Τα κόμματα έχουν αποστολή να μας κομματιάζουν και να μας πουλήσουν .
        Αποστολή τους είναι να πάψει να υπάρχει η Ελλάς και οι Έλληνες και όλα τα αλλά είναι για γκοΐμς . Γνωστοί και ως ψηφοφόροι .

    Comments are closed.