ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: MAΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ 600.000 ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

    Κοινοποίηση:
    Webp.net-resizeimage-14-3

    Διαστάσεις εθνικής κρίσης λαμβάνει το μεταναστευτικό για την Ελλάδα καθώς όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος στην Βουλή παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση των ροών κατά 200% μέσα σε διάστημα 5 μηνών.

    Ενημερώνοντας τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας είπε ότι η Συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας συγκράτησε τις «ροές» την περίοδο 2016 – 2017 (σύμφωνα όμως με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ μπήκαν στη χώρα το 2017 και 2018 μόνο… 161.479 αλλοδαποί  και 204.820 το 2016!) ωστόσο από το 2018 παρατηρείται «θεαματική αύξηση» για να φτάσει «σε σε έξαρση, από τον περασμένο Μάιο που αρχίζουν να ανεβαίνουν σταδιακά, ανεπαίσθητα αλλά σταθερά στην αρχή, μέχρι που έφτασαν στην κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

    Μεταξύ Μαΐου και σήμερα υπάρχει αύξηση της τάξεως του 200%. Σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια η αύξηση είναι της ίδιας περιόδου, αύξηση της τάξεως του 110%».

    Ο  αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιος για την Μεταναστευτική Πολίτικη υποστήριξε ότι η έξαρση του φαινομένου οφείλεται σε τέσσερις βασικούς λόγους – πηγές από την περιγραφή των οποίων διαπιστώνεται ότι η κατάσταση μπορεί να λάβει δραματικότερες διαστάσεις.

    Έως και 600 χιλ μετανάστες στην πόρτα της Ελλάδας από την «σκούπα» της Κωνσταντινούπολης

    Οι λόγοι σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο είναι οι εξής:

    – Η επιχείρηση «σκούπα» που έχει ξεκινήσει ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου έχει εκτοπίσει στα τουρκικά παράλια 250-600 χιλ μετανάστες που αναζητούν διέξοδο προς την Δύση.

    «Στην Κωνσταντινούπολη, όπου διαβιούν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες ή παράνομοι μετανάστες αποφασίστηκε μια πολιτική-σκούπας κυρίως μετά την εξαγωγή των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, τις οποίες έχασε το κόμμα του Προέδρου Ερντογάν, για έναν από τους βασικούς λόγους που ήταν ακριβώς η μεγάλη παρουσία παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κωνσταντινούπολη» είπε αρχικά ο υπουργός για να προσθέσει

    «Οι πληροφορίες λένε ότι μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες, η συντηρητική εκτίμηση είναι ότι μιλάμε για 250.000-300.000 χιλιάδες και άλλες εκτιμήσεις ανεβάζουν αυτόν τον αριθμό στις 600.000, πάντως μιλάμε για πάνω από 250.000 ανθρώπους.

    Όταν εξελέγη ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης με ατζέντα εκδίωξης και μείωσης παρουσίας προσφύγων και μεταναστών στην πόλη, ξεκίνησαν και κάποιες επιχειρήσεις-σκούπας που αφορούν στην καλύτερη περίπτωση κάποιες χιλιάδες ανθρώπων, 10-20 χιλιάδες.

    Οι υπόλοιπες εκατοντάδες χιλιάδες άκουσαν, πληροφορήθηκαν, ανησύχησαν και φοβήθηκαν και προφανώς δεν έμειναν άπραγοι. Που μετακινήθηκαν; Δυτικότερα, δηλαδή στις τουρκικές ακτές απέναντι από τα ελληνικά νησιά»

    – Η δεύτερη σταθερή πηγή σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Συρία ειδικά στην περιοχή Ιντλίμπ

    – «Η τρίτη πηγή είναι το Ιράν, όπου διαμένουν μεγάλοι και πολυπληθής αφγανικοί πληθυσμοί. Το Ιράν βρίσκεται σε μια σύγκρουση και μια πίεση, αυτή τη στιγμή, με τη δύση και πολλοί αναλυτές εκτιμούν -το μεταφέρω, χωρίς κατ’ ανάγκη να το υιοθετώ- ότι υπάρχει μια πολιτική κίνησης αφγανικών πληθυσμών δυτικότερα, που φτάνουν μέχρι την Τουρκία» υποστήριξε ο υπουργός.

    – Ο τέταρτος λόγος αύξησης των ροών ειδικά, μετά τον Μάιο-Ιούνιο, είναι η ένταση στις σχέσεις Τουρκίας με Ευρώπης και ΗΠΑ. Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι από την 15η Ιουλίου 2019 όταν και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφασίζει να υπάρξουν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, λόγω της κατάστασης στην ανατολική Μεσόγειο, αξιωματούχοι της γειτονικής χώρας προχωρούν σε μια σειρά δηλώσεων για άνοιγμα των συνόρων τους και μη συγκράτηση των μεταναστευτικών ροών.», είπε ο Γ.Κουμουτσάκος;.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Λαδωστε τα σιδερικα λιμαρετε τις χατζαρες,ο Κουλης μας παει σε πολεμο.
      Αλεξη προδοτη και ξερο ψωμι.

    2. Η αλήθεια είναι μία. Όλα τα πολιτικά καθίκια που βρίζουν τους Έλληνες και τους αποκαλούνε ρατσιστές έχουν δημόσια και ιδιωτική ασφάλεια. Ούτε οι μάνες τους θα κινδυνεύσουν, ούτε τα παιδιά τους, ούτε οι ίδιοι. Θα κάνουν μια τρύπα στο νερό και θα συνεχίσουν να ζούνε εις βάρος μας μέσα στον γυάλινο κόσμο τους. Μπορεί να μην κινδυνεύσουν απο κάποιο λαθροεισβολέα αλλά η κατάρα των αδικημένων θα βρίσκεται πάνω απο τα κεφάλια τους μέχρι να ψοφήσουν. Η κατάρα του αδικημένου πάντα πιάνει. Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους πως η Ελλάδα δεν είναι το τσιφλίκι τους και ό,τι κόπρισαν θα τους επιστραφεί στα μούτρα τους. Τι Κούλης τι Τσίπρας, τσιράκια των ξένων είναι όλοι τους που τον παίρνουν απο παντού και όσοι πολίτες εξακολουθούνε να έχουν κομματική ταυτότητα είναι γίδια για φτύσιμο.

      1. Προςωπικα δεν πιςτευω σε καμια κατάρα αδικημένου που πιανει. Αν ο αδικημένος δέχεται αυτα που γίνονται εναντιον του με την αδιαφορία που δείχνουμε εμεις σαν εθνος, σαν λαός, τοτε καθε αλλο παρα αδικημένοι ειμαστε. Οςο για τον γυάλινο κοσμο των κβερνωντων, οπως πολυ σωςτα λες, στο χέρι μας ειναι να τον σπάσουμε, αφου ειναι γυάλινος. Αφου ομως δεν το κανουμε, καλα να πάθουμε. Και εχουμε ακομα να πάθουμε ουουου, πολλα. Ακομα δεν είδαμε τιποτα. Ακομα και η Μικρασιατική καταστροφή θα ειναι παιχνιδάκι μπροστά σε αυτα που θα πάθουμε.

    3. Εγώ πάντως δεν αγχώνομαι θα τους καθαρίσουν οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνουμε για να παίζουν airsoft.Ευκαιρεία είναι μήπως και ρίξουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους αληθινά πυρά.Έτσι κομάντος?
      Άντε και μετά όλοι μαζί θα πατήσετε το pin

    4. Θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω στα σχόλια , εδω μέσα πρεπει να κανουν την προ πτυχιακη τους εργασια ολοι οσοι σπουδαζουν ψυχολογια . ενας παρακατω λεει « ελα ερτογαν να καθαρισεις τον τοπο απο τους αθεους , τους κομμουνιστες , τους ομοφυλοφιλους » . Δηλαδη εχει ξεφυγει η κατασταση ,υπαρχει παραληρηματική ολισθηρη πραγματικα συμπεριφορα . Αν αυτα τα εννοούν είναι ξεφτίλα και κατάντια να λεγονται τετοια πραγματα απο ατομα που κατα τα αλλα παριστανουν τους παατριωτες . Τρικυμια εν κρανίω απο μερικους .

    5. Βλακα κουμουτσακο ασε τους πυλωνες,εσεις δηλωσατε οτι οι μεταναστες σε ποσοστα ειναι 65% Αφγανοί, 15% από χώρες της Αφρικής και 10% από την Τυνησία.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η turkish airlines εχει απευθειας συνδεσεις με αυτες τις χωρες και δε χρειαζεται βιζα για Κανεναν απο δαυτους για να ταξιδεψουν για τουρκια (το αεροπορικο εισητηριο κοστιζει 335$ μεσο ορο)

    6. πριν απο λίγο, δηλ. στις (21:00), για ενα τέταρτο περίπου
      ο ουρανος τις Μυτιλήνης τράνταζε για άλλη μια φορά απ΄τα εφ-16 των μογγόλων ….
      Γ@μιμενοι πολιτικοί…. ξέρετε τι σας περιμένει ε ??
      ΠΑΝΟΥΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!
      .
      Αν δεν διαφυλάξετε την Πατρίδα,
      αν δεν σφραγίσετε τα σύνορα,
      αν δεν αδειάσετε την ΕΛΛΑΔΑ απο τους εισβολείς….
      .
      ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
      ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ…. !!.!!.!!.!!.!!
      .
      —– Γ@ΜΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ —– ΟΛΟΙ ΣΑΣ —–

    7. Kλείστε τα ρε γαμημένοι…ΤΙ περιμένετε να πουν τα αφεντικά ?

    8. Ρε ξευτιλισμενοι αφηστε τις διαπιστωσεις και κλειστε επιτελους τα συνορα!!!!!!!! Ολη η Ευρωπη τα εκλεισε, εσας ποιος σας εμποδιζει;;;;;;;;;; Ρε αθλιοι ποσους ακομα θα επιτρεψετε να εισβαλουν μεσα στην χωρα;;;;;;; Προεκλογικα λεγατε θα κλεισετε τα συνορα για να παψει η χωρα να ειναι ξεφραγο αμπελι!!!!!!!! Τωρα τι αλλαξε;;;;;;;; Αντε να χαθητε, παραμυθιασατε τον κοσμο, αλλα ολα εδω πληρωνονται!!!!!!!!!

    9. γιατι μο ανησυχήτε αφου ο κουλης ειναι πρωθυπουργος και εχει λυση για ολα… χα χα χα σε λιγο καιρο θα αναπολούμε την εποχη του αλεξη… θυμηθείτε με εγω κομμουνιστής δεν ειμαι αλλα ο ανθρωπος ηταν απλος σαν και μας… ξυπνατε αρνοκατσικα…μπε μπε μπε

      1. Ναί ,ηταν τόσο απλός ο τσιπραλέξης σου,πού μονος του δίχως νά υπολογίση την πλειοψηφία τού Ελλην. Λαού,ξεπούλησε την Μακεδονία μας στά συντρόφια του ,τούς Σλαυο-Αλβανούς τών Σκοπίων.Με τέτοια μυαλά φίλε,δεν ειναι μακρυά η ημέρα πού στην Ακρόπολη δεν θά κυματίζη η ελληνική Σημαία αλλά η ημισέληνος.Οπως στρωνουμε θά κοιμηθούμε.!Α.Χ.

    10. πρέπει να τελειώνουμε με το βρωμερό κομμουνιστικό ανθελληνικό σταθμαρχείο των Βρυξελλών και της ανωμαλίας. Έλα Ερντογάν να πάρεις κεφάλια αθέων, κομμουνιστών και ομοφυλόφιλων.

      1. Θα σου κόψουμε το πουλάκι, φασιστάκο.

        1. Εσύ που λες να κόψεις πουλάκια, εσύ τι είσαι…!!!!…εσύ είσαι ένας ανθελληνικό φασίστας και υποκριτής.. στην τρύπα σου τώρα.

    Comments are closed.