ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! “ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ” – ΚΟΥΛΗ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    erdogan-rama39148

    Για τη συμμαχία Τουρκίας – Αλβανίας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουμε γράψει πολλάκις. Δυστυχώς, δεν έχουμε δει καμία Κυβέρνηση να ασχολείται σοβαρά με τον κίνδυνο που επισημαίνουμε ΞΑΝΑ.

    Μετά την αναθέρμανση των σχέσεων των δύο εχθρών της Ελλάδας μετά την επέκταση των χ.υ στα 12 ν.μ στο Ιόνιο, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανέφερε την Αλβανία ως παράδειγμα για να τονίσει ότι η Τουρκία βοηθά όσα κράτη  χρειάζονται βοήθεια. Μας βγήκαν και… ψυχοπονιάρηδες οι Μογγόλοι…

    Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε μια τελετή, ο Σοϊλού τόνισε ότι οι Τούρκοι δεν τυφλώθηκαν από τον πλούτο που…  έχουν, αλλά βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

    Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα βρισκόταν στην Άγκυρα και η Τουρκία έδειξε πώς μπορεί να βοηθήσει έναν  «αδελφικό λαό όπως ο αλβανικός».

    Είπε επίσης ότι είχαν κάνει κοινά σχέδια με τον Ράμα σχετικά με τα Βαλκάνια.

    «Πιστέψτε με, δεν είμαστε μοναχικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο.

    Υπάρχουν άνθρωποι σε διάφορα μέρη του πλανήτη που προσεύχονται για εμάς γιατί τους έχουμε απλώσει ένα χέρι βοήθειας. Εάν είχαμε θαμπωθεί από την περιουσία μας και δεν τους βοηθούσαμε, δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε τη δοκιμασία από τον Θεό. Ο πλούτος δεν μας χαλάσει.

    Τέλος, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ήταν στην Τουρκία και μαζί συζητήσαμε για το πώς η Τουρκία βοηθά τους Αλβανούς αδελφούς μας εκεί. Σχεδιάσαμε μαζί τι θα κάνουμε στα Βαλκάνια», δήλωσε ο Σοϊλού,  μεταξύ των άλλων, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

    Κούλη Μητσοτάκη, για μία ακόμα φορά. Η χώρα έχει γεμίσει από Αλβανούς και Τούρκους πράκτορες που ετοιμάζουν το έδαφος για την καταστροφή της χώρας. Θα στοχεύουμε στα σύνορα και θα μας χτυπούν πισώπλατα αφού η χώρα τώρα πληρώνει την αθρόα εισροή Αλβανών επί εποχής του πατέρα σου… Βρισκόμαστε σε ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Βετο ρε αλητες να μπει ποτε η τουρκοαλβανια στην κωλο Ε.Ε
      ΔΕΝΔΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ
      ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
      ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΕΣ

    2. ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟ ΣΗΚΟΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ , ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΟΝΑ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ . ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟΣΟΥΝ .
      ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      12/01/2021

    3. ο κουλης φυσηκα θα κανει οτι του πουν αυτοι που τον βαζουνε να κανει και γιαυτο πληρώνετε

    4. Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος, οπότε ας προετοιμαστούμε και ας εφοδιαστούμε??? όλοι γιατί «Ενός κακού μύρια έπονται» ….το πρώτο κακό οι άχρηστοι κυβερνώντες, δεύτερο ο εργαστηριακός ξαμολημένος κορωνοιος, τρίτον τα οικονομικά και όχι μόνο αποτελέσματα αυτού, τέταρτον η ΓερμανοΕυρωπαικη μέγκενη στην οποία μας έχουνε βάλει με ύπουλο και προδοτικό τρόπο και πέμπτον και κυριότερο στην παρούσα φάση, το αδηφάγο μαξιμαλιστικό γειτονικό θηρίο που τοχει σχεδιάσει και βάλει στόχο εδώ και 10ετίες να μας κατασπαράξει αλλά οι ηλίθιοι, παραδόπιστοι και κοιλιόδουλοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας του πετούσαν κόκαλα για να χορτάσουν την πείνα του και έκλειναν τα μάτια και τα αυτιά τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια άνετη και χορταστική πολιτική τετραετία.
      Όποιος δεν ακούει τα τύμπανα του πολέμου τότε στρουθοκαμηλίζει φοβούμενος να δει αυτά που έρχονται. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…….

    5. το κόμμα να είναι καλά και ο εαυτούλης τους και στα @ρχ$δια τους η πατρίδα!!!! νοοτροπία πολλών

    6. Έτσι δουλεύει το σύστημα τους ρε καλύτερα ο πόλεμος φέρνει την τάξη, ξεκαθαρίζει καταστάσεις … Τωρα είναι καλύτερα σου λέει οι Ελληνες κοιτανε να βγάζουνε λεφτά τους τα κλεβουμε με διάφορους τρόπους και απάτες δυτικοφερτες βλέπε χρηματηστηρια τράπεζες δντ παγκόσμια οικονομική κρίση τώρα υγειονομικη μετά κάτι άλλο από την άλλη εμείς με θα τους μπολιαζουμε με λαούς άλλους πολυπληθυστερους και φτωχούς δήθεν δημοκρατία ανοιχτά σύνορα κλπ οι εγχωριοι προδότες της Ελλάδος ταιζονται καλά και πάει σιγά σιγά το μαχαίρι 🔪 στην καρδια.

    7. Ρε, άντε μου στο διάολο κι ακόμη παραπέρα τουρκαλβανικά κατακάθια!!! Ο γελοίος θιασώτης της μίζας διά πάσαν νόσον… κοιμάται τον ύπνο του αδίκου, που να τον πάρει!!!

    8. Μακάρι να γίνει πόλεμος μετά από αυτούς θα έχουν σειρά οι επομενοι οι πραγματικοί ενοχοι που βρίσκονται από πίσω …Αλλά δεν θέλουν αν χάσουν θα αποκαλυφθουν έτσι τους βολεύει καλύτερα σιγά σιγά να σε σκοτώνουν!
      Αν γίνει πόλεμος πρώτον οι Ελληνες θα συσπειρωθουν
      Δεύτερον θα πάρουν όπλα στα χέρια οπότε μετά τους Τουρκαλβανους θα τα στρεψουν στους προδότες της Ελλάδος μια για πάντα, Τρίτον οι ξένοι θα φύγουν για να σωθούν ιδίως οι Αλβανοί που ξέρουν τι έχουν κάνει στην Ελλαδα θα σφαχτουν ολοι, οπότε ο πόλεμος δεν τους συμφέρει καλύτερα είναι το σιγά σιγά και αργά από μέσα.

    9. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

      1. Τι ανοησίες είναι αυτές που γράφεις. Καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Ξέχνα τους Σερβους. Εχεις μείνει 20 χρόνια πίσω, Κάνε μια ενημέρωση στο software.

    10. Ναι, τους αλβανούς περιμένουμε. Η κουλάρα μας γέμισε και με πακιστανά που ήδη σκοτώνουν αμάχους, αν και οι ίδιοι πολεμιστές του μουχαμέτη.

    Comments are closed.