ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η… ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!! ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SPA Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ – ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ… ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    Κοινοποίηση:
    ΣΩΣΩΣ

    Ηρεμα πέρασε τη δεύτερη νύχτα της στη Γυναικεία Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στον πρώτο όροφο και σε πλήρη απομόνωση, προκειμένου να της παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, υπό τον φόβο επίθεσης από τις υπόλοιπες κρατούμενες, οι οποίες έχουν ήδη εκφράσει τις προθέσεις τους προς εκείνη.

    Η 33χρονη «Μήδεια», που προαυλίζεται διαφορετικές ώρες από τις υπόλοιπες γυναίκες, ζήτησε και αναμένεται να λάβει στο κελί της τηλεόραση, με σκοπό να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της, αλλά και για τη στάση που πρόκειται να κρατήσει ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της για πρόσβαση και σε τηλέφωνο, ούτως ώστε να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους.

    Η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα χορηγώντας της τη φονική ουσία κεταμίνη δεν αρκέστηκε σε αυτά, αλλά είχε κι άλλες… απαιτήσεις.

    Μοναχικό κελί

    Συγκεκριμένα, ζήτησε να έχει στο μοναχικό κελί του πρώτου ορόφου -τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, της δόθηκαν- πιστολάκι και βούρτσα μαλλιών, ώστε να παραμένει «στην τρίχα» το διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκεται στο κατάστημα κράτησης!

    Τόσο την Τρίτη όσο και χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου προαυλίστηκε μόνη της, όπως προβλεπόταν, έχοντας δίπλα της ισχυρή προστασία. Και αυτό γιατί μόλις λίγα μέτρα από τον προαύλιο χώρο στον οποίο βγαίνει εκείνη υπάρχει κι άλλος περιφραγμένος χώρος, όπου προαυλίζονται άλλοι κρατούμενοι. Ετσι, υπό τον φόβο να πεταχτούν διάφορα αντικείμενα προς το μέρος της 33χρονης, η ίδια συνοδεύεται από ικανή ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ας περιμενουμε πρωτα την αποδειξη της ενοχης της.

    2. ΑΥΤΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ…αφού τα λαμόγια την αφήνουν..να δω ρε πούστη μου να κινηθούν νομικά και στους δημαρχέους και στους υπαλλήλους που έγραψαν στα @@ τους τις καταγγελίες για κακοποίηση…και τους ιατροδικαστές που έβγαλαν το πόρισμα που τους είπε η που..τάνα Πισπιρίγκου..ρε άρχοντα Χίο βγάλε τίποτα για όλους αυτούς να μάθει ο κόσμος….

    3. Τηλεόραση και τφ όχι. Γιατί δηλ να ενημερώνεται για να προετοιμάζεται;

    4. Στείλτε της και έναν αραπη να της τραβηξει κανενα μανίκι να ξερχαμανιασει η κάργια.

    5. Αντε θα ζητησει σε λιγο και δονητη.Αντε κατραπακιες που θελει σε αυτη και στους υπηρετες που εχει

    6. κάνει κατάχρηση του σάπιου πολιτεύματος μας και των δήθεν προνομίων της!!!

    7. Τον Κατσούλα θυμάστε πώς τον είχαν;
      Σουίτα *****

    8. δώστε της και δονητές για να καλοπερνάει. Α ρε ένα κράτος μπουρδέλο. Οι άλλες κρατούμενες τι είναι δηλαδή?

    Comments are closed.