ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ! ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ – ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ – ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ… (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ))

    Κοινοποίηση:
    3010012

    Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία, για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Άγιο Δημήτριο με τις εικόνες να καταδεικνύουν τη νέα πραγματικότητα.
    Όπως φαίνεται, στις Δοξολογίες ο ιός κολλάει και με μάσκες εξ’ού και τα αυστηρά μέτρα!

    Η κατάσταση είναι τραγική. Δεν το έχει ξαναζήσει ποτέ στο παρελθόν αυτό η Ορθόδοξη Θεσσαλονίκη, ούτε τα χρόνια της Γερμανικής κατοχής. Οι αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το ναό μέσα και έξω έχουν εξαντλήσει την αυστηρότητα τους στους εισερχομένους πιστούς οι οποίοι επιθυμούν να ανάψουν το κεράκι τους και να προσκυνήσουν το λείψανο του Αγίου Δημητρίου και την εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας.

    Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν από το βράδυ της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ενόψει του εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

    Δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο, έκαναν συστάσεις στους πιστούς να κρατούν αποστάσεις και μετά το προσκύνημα να βγαίνουν έξω από τον ναό ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

    Και σήμερα είχαμε το ίδιο σκηνικό, ενώ επικρατεί ένταση επειδή οι Αρχές δεν αφήνουν τους πιστούς να εισέλθουν στον Ναό, όπου βρίσκονται ελάχιστα άτομα.

    Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση: «Η Δοξολογία θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών και με την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προστασία από τη διασπορά του κορονοιού».

    Η δοξολογία τελέστηκε χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

    Με τους εορτασμούς να κρατούν έως την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σημειώνεται πως από τις 8:00 το πρωί τις 25ης έως τη δύση του ήλιου στις 28 Οκτωβρίου 2020, θα υπάρχει γενικός σημαιοστολισμός στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και φωταγώγηση σε ολόκληρη την Ενότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Η τελευταία φωτογραφία με τον γονυπετή πιστό στο προαύλιο του ναού να προσεύχεται στον Άγιο τα λέει όλα. Ο Κύριος να μας λυπηθεί και να ελεήσει την πατρίδα μας όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    2. αν πηγαινα εκκλησια και μονο που θα βλεπα αυτα τα γουρουνια τη μπατσαρια απ εξω θα φευγα. Τι ειδους λειτουργια ειναι αυτη; φταιει ο κοσμος φταινε και οι ξεφτυλισμενοι χωρις τσιπα ιερεις

    3. Πάλι Μητσοτάκης και ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσουν την χώρα αφού αυτός ο λαός είναι μόνο του βολεματις του ρουσφετιου καλά σας κάνουν ραγιάδες ψηφοφόροι

    4. παιδια εκει δεν ηταν εφετειο και να πανε να προσκυνησουν δεν ηταν για ευγενη σκοπο οπως νομιζω ειπε ο κωλοτουμπας βιβλιοσελιδας . ειπε οτι η συγκεντρωση εκει εγινε για καλο σκοπο οσο για την πορεια των λαθροινδων και λαθροπακιστανων θα γινει αυτους δεν τους λενε τιποτα ( ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ?) απο πουθενα και για την πορεια για το φιασκοπολυτεχνειο θα την κανουν κανονικα και για τον πιτσιρικα ασφαλως εκει δεν κολαει ιος σε αυτες τις συγκεντρωσεις

    5. Κανένας όμως δε λέει γιατί ενώ εμένα σαν απλό πολίτη και τον καθένα μας φυσικά, μας υποχρεώνουν να φοράμε μάσκα ακόμα και μόνοι μας να είμαστε σε εξωτερικό χώρο, απλά για ένα περπάτημα αλλά τις ειδήσεις στα κανάλια οι δημοσιογράφοι ή σε live εκπομπές δε φοράει κανένας. Καταντάει σκανδαλώδες και άκρως προκλητικό, μας περνάνε για τόσο ηλίθιους τελικά και γελάνε μαζί μας. Αν υπήρχε έστω ένας εισαγγελέας που να είναι έντιμος και να αγαπάει τη δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει. Πέρα από όλο αυτό όμως η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και πόσο μάλλον αν κυκλοφορείς μόνος μακριά από κόσμο είναι αδιανότητο να τη φοράει κάποιος, ξεπερνάει κάθε λογική και θα έπρεπε αυτό το μέτρο να καταργηθεί.

    6. Απο οπου και να το δει κανεις Καταντια Σκετη θλιψη Ακους ειδησεις και απορεις με την αναλγισια αυτης της κυβερνησης Ψηφιζουν νομους εν μεσω κορονοιου κοιτωντας μονο το συμφερον των τραπεζων Που ειναι το ενδιαφερον και η συμπαρασταση του κρατους στον δοκιμαζομενο πολιτη Ποια μετρα παιρνει να ελαφρινει τον φορολογουμενο Κορονοιος κορονοιος και εφορια εφορια Που θα τα βρει να πληρωσει ο ταλαιπωρος Ελληνας σκασιλατους Οι αλοδαποι να περνανε καλα οιΤουρκοι να αλωνιζουν και τα βρωμοκαναλα να μας κοροιδευουνμΟι πιστοι στις εκκλησιες τους ενοχλουν γιατι χαλανε τα σχεδια τους τα συμφωνιμενα Αξιολυπητους μας καταντησαν γιατι τους πιστεψαμε και με την υπογραφη μαςδηλαδη την ψηφο μας οδηγουν στην πληρη καταστροφη και εξαθλιωση

    7. οι τσογλανοδημοσιογραφοι στημενοι μπας και δουν κανα σοου με χωρις μασκα και τον ξεφωνισουν στα δελτια ειδησεων λες και ειναι λεπρος..ΑΛΗΤΕΣ

    8. Αφού και η ανωτερη ιεραρχια της εκκλησίας είναι στο κολπο. Τι ψάχνεις να βρεις

    9. Σε λίγες ημέρες θα είναι αυτό το παραμύθι η γιορτή της δημοκρατίας το Πολυτεχνείο. Για να τους δω εκεί, ή θα έχουμε σκηνικά εφετείου και για άλλη μια φορά η ψοφοδεξια θα δείξει πόσο προσκυνημενη είναι στους κόκκινους!!!!!!

    10. Το μακελειό λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνίας και τίποτα παραπάνω…….

      1. ΔΕΝΔΙΑΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΕΣ

    11. Οι μπάτσοι μια ζωή πιόνια του συστήματος. Στη συγκέντρωση του εφετείο τις προάλλες γιατί πήγανε να κόψουν πρόστιμα; γιατί δεν είχαν εντολή γι αυτό δε πήγαν. Εξαντλουν την αυστηρότητα τους στις εκκλησίες, όπου να ναι που θα απαγορεύσουν κ τη θεία κοινωνία θα τρέχουν να μαζεύουν τους παπάδες κ να κατασχετουν τα άγια δισκοπότηρα. Εκεί θα φτάσουμε θα το δείτε.

      1. Αφού και η ανωτερη ιεραρχια της εκκλησίας είναι στο κολπο. Τι ψάχνεις να βρεις

    12. Δεν είναι ευγενης σκοπός για αυτό. Έτσι δεν είναι Μπουμπουκο?

    13. Πρεπει να φοράνε ολοι μάσκες και να κρατανε αποστάσεις, μονο και μονο για να μην τους δινουν αφορμές. Να δουμε τι θα κανουν μετα. Θα εξακολουθήσουν να κηνυγανε τον κοσμο;;;; Εκει θα φανουν οι πραγματικές τους προθέσεις. Παντως να δουμε την 28η που δεν θα γινει η δικη μας παρέλαση, θα γινει η πορεία των Πακιστανών μέχρι την Ινδική πρεσβεία;;; Να δουμε θα φοράνε μάσκες;;; θα κρατανε αποστάσεις;;; θα τους κηνυγησουν και αυτους;;; η μπααααα!!! Για να δουμε.

    14. στο στόμα του λύκου πήγαν τα πρόβατα!!! και κερατάδες και δαρμένοι !!!!!

    15. ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Comments are closed.