ΕΔΩ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ! ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΥΣΕΦ – ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΒΟΤΚΑ BELVEDERE ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΩΝΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΑΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΝΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exo lathro

    Αυτά που θα παρακολουθήσεις, δεν τα έχεις δει ούτε στην πιο τρελή σου φαντασία.

    Την ώρα που πολλοί Έλληνες περνούν τα περισσότερα βράδια, φτωχικά και κλεισμένοι σπίτι κλαίνε την μοίρα τους δίνοντας καθημερινό αγώνα επιβίωσης, οι «κατατρεγμένοι πρόσφυγες» που το ελληνικό κράτος τους παρέχει δωρεάν στέγη, ρεύμα, νερό, επιδόματα και δεν πληρώνουν μια στην εφορία, πίνουν και καπνίζουν στην υγεία των κορόιδων!

    Και όταν λέμε πίνουν, μιλάμε για ακριβά μπουκάλια βότκας Belvedere που για να ανοίξεις ένα και μόνο τέτοιο σε μαγαζί, βγάζεις 100 ευρώ και ο σερβιτόρος βάζει τα γέλια.

    vodka-kwlos

    vodka 2 me logo

    Την ώρα δε που η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ λικνιζόταν προκλητικά πάνω τους ,οι «καημένοι πρόσφυγες που έχουν πόλεμο στην χώρα τους» έχωναν διάφορα χαρτονομίσματα του ευρώ στο σουτιέν και στο στριγκάκι της , για να πνίξουν το «μετατραυματικό τους στρες».

    euro mesa me logo

    EURO OK

    exonan 1

    Το χάπενινγκ έγινε στο κέντρο της Αθήνας στο «Dover Νargile café”.

    afisa ok

    Πολλοί από τους συγκεκριμένους λ@θρομετανάστες, για να μην πούμε όλοι, σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε το makeleio.gr, μένουν σε γνωστό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται δίπλα από το “café” καθώς και σε τριγύρω σπίτια που είναι μισθωμένα από ΜΚΟ για να τους στεγάζουν!

    Ως κερασάκι στην τούρτα, επισημαίνουμε ότι μια χορεύτρια με τα προσόντα και το όνομα της Αναστασίας Γιούσεφ, δεν χορεύει πουθενά για πενταροδεκάρες…

    Τέλος θέτουμε το εξής ερώτημα σχετικά το φουμάρισμα που έκαναν oι αλλοδαποί σε κλειστό χώρο, σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει ο αντικαπνιστικός νόμος; Ταμπέλες ότι απαγορεύεται το κάπνισμα δεν φαίνονται πουθενά, κανένα κλιμάκιο πήγε από κει καμιά βόλτα ή δεν τολμάει;;;

    Δείτε τα βίντεο:

    Όσα είδατε ήταν απλά ζέσταμα… λίγο μετά το γλέντι πήρε φωτιά όταν η χορεύτρια έμεινε μόνο με καυτά εσώρουχα, δείτε και αυτά τα βίντεο:

    Διαβάστε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που κυκλοφορεί στα περίπτερα, Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ: “Μόνο για τους ξένους ενδιαφέρονται”.

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Γενικά δεν γλεντάνε μόνο αυτοί ξέρω πολύ κόσμο που γλενταει έχει φράγκα κ στα παπαρια του αν πεινάει ο διπλανός του…

    2. γνωρίζει κανείς αν η Γιουσέφ έχει κάνει ερωτική ταινία; Έχω βρει μόνο βιντεάκια που χορεύει.

      1. Και σένα τι σε νοιάζει; ψάχνεις να βρεις δουλειά; να κάνεις;

    3. Αυτή η κυρια αποδείξεις κόβει για την εφορια;Αυτό ειναι το επάγγελμα της και λογικά θα πρέπει να δηλώνει τις εισπραξεις της

    4. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΑΥΤΟ…ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ…ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΕΙΠΕ 2 ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΕ.

    5. Όπως βλέπετε ο αντικαπνιστικός νόμος έχει εφαρμοστεί ενώ στην ΑΣΟΕΕ δεν βλέπεις πλέον παράνομους πωλητές ούτε Αναρχικούς να κάνουν κατάληψη στο υπόγειο.

    6. ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ ΣΕ ΠΡΏΤΗ ΦΑΣΗ; ΈΓΙΝΑΝ “ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ”;

    7. Έτσι σιγά σιγά θα τους φάμε στην μάπα σαν τους τυγανοκεφαλους.
      Ξυπνάτε Έλληνες!

    8. Και για να συλληφθούν ούτε λόγος φυσικά.

    9. Άντε να δούμε ποιος θα πάρει τα όπλα πρώτος, να βγει στους δρόμους να ξεκινήσει να ξεπαστρεύει έναν έναν τους λαθροβρωμιαριδες!
      Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Ο αρχιδας ο Μητσοτάκης με την καριολα την Ντορα.
      Οι δήθεν φοροελαφρύνσεις συνοδεύονται με τον αποικισμό τον λαθροπιθηκων στην λεκάνη τουαλέτας που λέγεται Ελλάδα. Αυτές τις εντολές δίνουν οι Γερμανοί και ο Κούλης πιστό σκυλί τους!
      Παει η χώρα μας μάγκες καταλάβετε το. Η Ελλάδα σε 2 χρόνια από τώρα θα είναι αγνώριστη!
      Δεν νοείται χώρα με στρατό να έχει αφύλαχτα σύνορα. Εδώ μιλάμε για εισβολείς και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάζουμε. Οι μεγαλύτεροι βέβαια μαλακες είναι αυτοί του λιμενικού! Πλήθος βιντεάκια τους δείχνουν να βοηθούν τα λάθρο πιθήκια να βγουν σπ τις κωλοβαρκες! Αλήθεια αρχίδες λιμενικοί πως αισθάνεστε που συμβάλετε στην πληθυσμιακή αλλοίωση της χωρας? Ωραία δουλειά κάνετε!Ξεπουλατε ρε αρχιδες για 900€ την πατρίδα μας βοηθώντας τους βρωμιαριδες.
      Μόνο ο Ούγγροι είναι λαός με πατριωτικά ήθη και αξίες. Αλλά αυτοί έχουν ηγέτη πρωθυπουργό με αρχιδια. Ούτε ένας βρωμιάρης μουσουλμάνος λαθρομετανάστης στην Ουγγαρια!
      Έλληνες σε λιγά χρόνια για εκεί μας βλέπω και αφήστε τους άπλυτους αριστερούς στο μπορδελο εδώ να γαμιουνται με τους βρωμιαριδες!

      1. Τι νόημα έχει να τα βάλεις με τους λαθροβρωμιαριδες όταν ντόρες και κούληδες είναι οι φταίχτες που κάνουν τη ζημιά;

    10. ΚΑΛΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;

    11. Νομίζω σε ότι αφορά αυτό θα θέμα το έχουν κάνει και Έλληνες. Μη ξεχασουν κάποιοι ότι τον υποψήφιο γαμπρό τον πάνε Πέμπτη βράδυ σε τέτοια μαγαζια. Αυτό που με πειράζει είναι ότι ήρθαν με το το ζόρι και μου μπαστακωθηκαν στη χώρα μου. Με πειράζει που κόβουν συντάξεις, αλλά για αυτόυς υπάρχουν λεφτά. Με πειράζει που αν τσακωθω με συννελληνα, απλά θα γίνουν μυνησεις και αν τσακωθω με κάποιον από αυτούς θα πάω μέσα για το αντιρατσιστικο κι ας φταίει αυτος. Με πειράζει που στη χώρα του χτυπάει και βιάζει τη γυναίκα του και θέλει να κάνει το ίδιο και στη δικιά μου

      1. Και για να ολοκληρώσω φίλε αριστερε(γιατί κάτι τέτοιο θα είσαι) θα μου πεις σκασίλα μου τι σε πειράζει, μάθε τούτο. Όταν χτυπήσω την πόρτα σου για βοήθεια κι ως καλός άνθρωπος μου πεις έλα. Θα σεβαστώ τις φακές που θα έχεις να με τάσεις, θα σεβαστώ το θεό που πιστεύεις στο σπίτι σου, θα σεβαστώ την κουβέρτα που θα μου δώσεις για να μη κρυώνω κι ας μη μου αρέσει το τρίχωμα της, θα σεβαστώ τα παιδιά σου που κάνουν φασαρία στο διπλανό δωμάτιο και δε με αφήνουν να κοιμηθώ. Θα καταλάβω όταν την άλλη μέρα με πας για εξετάσεις να δεις αν έχω κατι γιατί φοβάσαι μην κολλήσω την οικογένεια σου και τις εξετάσεις θα τις πληρώσεις εσύ. Και ξέρεις γιατί τα λέω όλα αυτά; γιατί με φιλοξενείς σπίτι σου ρεεεε

    12. Αυτά να τα δούνε οι παπάδες που αδιαφορούν για τον ανήμπορο Έλληνα που ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει και κοιμάται στα παγκάκια αλλά σκίζονται για την εξυπηρέτηση των μουσλίμ και τουρκόφιλων λαθροεποικιστών. Να τα δούνε και οι ορντινάντσες τους οι Ε/Δ. Για τους καραπροδότες ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς ούτε που το συζητώ.

      Ποσώς τους ενδιαφέρει για τους συνέλληνες μας που αυτοκτονούν καθημερινά λόγω των μνημονίων.

    13. Στέφανε, κοίτα καλά τη φάτσα της στη φωτογραφία, το σαγόνι και τα χαρακτηριστικά της. Είναι άραβας άντρας που έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, έχει βάλει σιλικόνες και παρουσιάζεται ως γυναίκα. Και αυτή την έχουν κάνει σταρ στην Ελλάδα και πληρώνουν τα λιγούρια για να γλεντάει με τους λαθρομετανάστες και να τα παίρνει από παντού. Μόνο οι τίμιοι τη πληρώνουν σε αυτή τη χώρα, όλοι οι άλλοι γλεντάνε στην υγειά των κορόιδων ( μαζί και οι λάθρο ).

      1. Είναι μισή Αιγύπτια από τον πατέρα της δηλαδή. Περνάει καλά με τους συνόμοιους της. Βρήκε ο γύφτος της γενιά του κι αγαλίασε η καρδιά του.

    14. Αγαπητή αστυνομία μιας και ανέλαβες το κάπνισμα δεν ξεκινάς από αυτό το μαγαζάκι??? 2000 για καπνιστές στο χώρο, συν 2000 για τασάκια και ότι πιάσεις από καπνιστές…. Αντε εγώ θα σας κάνω την δουλειά??? 5000 Χ 20% =1000 το βγάλατε το μηνιάτικο….

    15. Και εσύ κακόμοιρε Έλληνα φορολογούμενε ντύσου εσκιμώος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι γιατί δεν υπάρχει σάλιο όχι για πετρέλαιο αλλά ούτε για τροφή. Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι Κούληδες και τα λοιπά πολιτικά αποβράσματα πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Ελλήνων φυτοζωεί και δουλεύει ουσιαστικά για τους φόρους. Είναι αηδιαστικό αυτό που μας κάνουν ξένα και εγχώρια καθάρματα. Άλλοι κερδίζουν απο πολέμους, άλλοι θησαυρίζουν απο το ανθρώπινο εμπόριο, άλλοι απο την φτωχοποίηση τρίτων χωρών, αλλά ο Έλληνας πληρώνει πάντα την νύφη. Καμία χώρα με το ελάχιστο ίχνος αξιοπρέπειας δεν θα δεχόταν τέτοια εισβολή.

    16. το δίκιο του εργάτη, του άνεργου, του άστεγου και του ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !!!!!!!!

    17. Και μετα ακους τη Ντορα και το καθε Γιαννουλη να μας απαγορευει να ψηνουμε μπριζολες διπλα σε δομες φιλοξενειας.
      Κοιτα εδω αλκοολ!
      Και ποιος ξερει τι αλλο!
      Hangover τελειως η ολη φαση
      Σε λιγο θα κανει ντου και η τιγρη ,ο Mike Tyson και ο κινεζος!

    18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ΄΄ ΜΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ……

    19. Τι αντικαπνιστικός
      Σε γκέτο είναι…
      Ωραία …ήρθαν οι Επενδυτές

    20. Α ρε φουκαραδες συνταξιουχοι,κυτατε τι καλα πιανει τοπο η συνταξη που σας εκλεψαν.Αφιερωμενο εξαιρετικα στην κυβερνηση και ειδικα στον κουλη και σταικουρα.Μην τολμησουν μονο να ανοιξουν τα χοτ σποτ που μελετουν γιατι θα γινει κουγκι ολη η ελλαδα.

    21. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ !

      1. και παυση πληρομων φορων σε ενα κρατος που δεν υπηρετη τους ελληνες ποια

    22. ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΜΕΝΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΕΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    Comments are closed.