ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΡ. ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ- ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ “ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ”

    Κοινοποίηση:
    koutzamani1

    Προπαγάνδα υπέρ των πο@στηδων και το ΕΣΡ κυνηγά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Η εγκληματική οργάνωση της φασιστικής επιτροπής λογοκρισίας, ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ και ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ με καταιγίδα αγωγών και μηνύσεων

     Κάτω τα χέρια από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, λίγδες

    Στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, σήμερα στις 6/02/2022 κάνανε προπαγάνδα υπέρ των Π@υστιδ@ν μέχρι κΑι π@υστιδ@ς πιγκουίνους είχαν όπου είχαν π@ιδί, ακόμα και το ότι δείχν@ν ότι η γυν@ικ@ θα μπορεί να ντύνεται σαν π@ρνη κι δεν θα υπάρχει θέμα. Κατά τα άλλα το Εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης τον Χίο ξέρει να τον καλεί όλους αυτούς δεν ξέρει!”

    Καταγγελία αναγνώστη

    Σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Το ΕΣΡ υπό τη νέα του σύνθεση, επαναλαμβάνει τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος και για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και για τον δημοσιογράφο, Στέφανο Χίο. Και τότε αλλά και τώρα, οι τύποι αυτοί που δεν είναι άξιοι ούτε για φτύσιμο (για τέτοιες σοβαρές προσωπικότητες αργομίσθων μιλάμε) , είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την κυβέρνηση, με στόχο ο οποίος δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιηθεί, να βάλει λουκέτο και στο makeleio.gr και στην εφημερίδα του Λαού.

    Πρόκειται για μια τυχοδιωκτική κάστα εκβιαστών του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι ουσιαστικά με τις τρύπιες νομικά αποφάσεις τους, λένε: Ή σταματάς να μιλάς ελεύθερα και να κάνεις κριτική στις πολιτικές προδοτικές δυνάμεις του τόπου, είτε θα σε ταράξουμε στα πρόστιμα και θα σε εξοντώσουμε. Η πλάνη τους είναι ηλίθια. Αν νομίζουν ότι θα κάμψουν το φρόνημα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

    Ήδη το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ετοιμάζει την αντεπίθεσή του σε αυτό το άτακτο αμάγαλμα των ιεροεξεταστών και της επιτροπής λογοκρισίας . Αγωγές, μηνύσεις και όλα τα δικονομικά μέτρα και μέσα προάσπισης της εταιρείας μας, μέχρι νομικά να τους εξαφανίσουμε από το χάρτη. Και επειδή κάποια στιγμή όλα αυτά τα ανδρείκελα, θα ιδιωτεύσουν, το πιο πιθανό είναι να μην έχουν σπίτι να μείνουν. Γιατί θα τους τα έχουμε πάρει- μέσω των αγωγών που ήδη δρομολογούνται- αφού η δικαίωσή μας είναι κάτι περισσότερο από σίγουρη. Γιατί έχουμε δίκιο.

    Επιτροπή φασιστικής λογοκρισίας

    koutroumanos-esr-makeleio

    Για την ιστορία, η εγκληματική οργάνωση του ΕΣΡ- μέλη του ΕΣΡ, είναι τα εξής: Αθανάσιος Κουτρομάνος, Πρόεδρος, Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Γνωστός και ως ο παππούς που το στόμα του μυρίζει βόθρος και σκατίλα.

    koutzamani-esr2

    Ευτέρπη Κουτζαμάνη – Δρίλια, Αντιπρόεδρος, Επίτιμη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Θεούσα από τις λίγες. Λένε ότι πλένεται 1 φορά το μήνα.

    diamantakou

    Μέλη: Πόπη (Καλλιόπη) Διαμαντάκου, Δημοσιογράφος( Ο Θεός να την κάνει, την κυράτσα αυτή. Λένε ότι στον κύκλο της αποκαλείται και γεροντομπεμπέκα).

    Βασίλειος Καραποστόλης, Καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας.

    Νικόλαος Κιάος Δημοσιογράφος(η ντροπή του επαγγέλματος).

    Ευαγγελία (Λίλιαν) Μήτρου, Δικηγόρος, Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών, Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Kαταγγέλλεται από αναγνώστες ως πιόνι, υπάκουη απόλυτα στον Σημίτη.

    Γεώργιος Πλειός, Καθηγητής – Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Γεώργιος Σαρειδάκης Οικονομολόγος. Σωκράτης Τσιχλιάς Δημοσιογράφος.

    Όλοι τους θα λογοδοτήσουν και στην ποινική και στην αστική δικαιοσύνη και είμαστε αποφασισμένοι να τους κλείσουμε φυλακή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. με ποιους δικαστες θα τους κλεισεις φυλακη ρε στεφανε…… κορακας κορακου ματι δεν βγαζει,,,,,
      δουλευομαστε !!!!!!!!!!!!!!

    2. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    3. Ελληνικός
      Σταύλος
      Ρουφηχτρων
      Ούτε αυτό σ αρέσει;;

    4. Ολα τα σκουπιδια στη μπουζου. Ξεβρωμισμα εδω και τωρα. Και καμια κρεμαλα

    5. Αυτό το <> όμως της καταράκωσε το ηθικό. Πολύ σκληρή τιμωρία της έδωσες. 😀

    6. Στέφανε είσαι από τους λιγους που διαβάζω και σ ευχαριστώ για αυτό που μας προσφέρεις. Τα “εγκυρα” κ “σοβαρα” ΜΜΕ τέλος για μένα. Μας πουλάνε μισό αιώνα το πολυτεχνείο κε ελευθερίες φούμαρα, ενώ δε σε αφήνουν να γράψεις ένα ανώνυμο σχόλιο στις cωlοσελιδες τους. Δεν είναι ο Τύπος, η 4η εξουσία. Η προπαγανδα είναι…

    7. Η φίμωση δεν θα περάσει ούτε η η φασιστοκρατια σας

    8. Για αυτό έχει καταντήσει έτσι η τηλεόραση.

    9. Ολοι εκει στο ΕΣΡ αμειβονται για τις “υπηρεσιες” τους η ειναι εκει μεσα αφιλοκερδως?

    10. ….ΑΛΛΗΛΟΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!…(ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ PANTENE ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ)…ΕΚΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΣΡ….ΜΗΝ ΘΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ!!!

    11. Oλοι οι δημοσιοκάφροι ακολουθούν τις εντολές των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ:
      ΠΑΠΑΧΕΛΑ (ΑΡΧΗΓΟΣ)- ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΤΣΙΡΑΚΙ Νο 1)-ΑΝΤΖΟΥΝ (ΤΣΙΡΑΚι Νο 2)

    12. Στον Καναδά πέτυχε η αντίσταση και ο αγώνας των διαδηλωτών ενάντια στο ναζιστικό Green pass γιατί το πρώτο που έκαναν ήταν να κάνουν αντεπίθεση στα μμε!!! Όπως τώρα τα καθεστωτικα άρχισαν τον οχετο τους ενάντια στους αγρότες μας. Έδιωχναν τα καθεστωτικα από την συγκέντρωση, χιλιάδες κόσμου όλη μέρα έπαιρναν τηλέφωνα και έβριζαν στα γραφεία των ΜΜΕ, υπήρξε οργανωμένη γελοιοποίηση και χλευασμος καθεστωτικων δημοσιογράφων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχώς ανέβαζαν βίντεο από την συγκέντρωση. Οι αγρότες να μην δίνουν συνεντεύξεις στα καθεστωτικα και να φτιάξουν πανό με φωτογραφίες δημοσιογράφων. Μπορούν να δούνε τίτλους από το Μακελειό και φώτο μεγαλοδημοσιογραφων.!!! Σε κάθε επίθεση εναντίον ομάδας που διαδηλώνουν, πανό με δημοσιογράφους.

    13. Για την Διαμαντάκου ακούγονται πολλά σεξουαλικα ……

    14. ‘Αρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)

      1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους.
      2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.

    15. Με τα σκάνδαλα που κυκλοφόρησαν για Λυγνάδη και αντιπρόεδρο ΣτΕ, παίζετε να βιάζονται στην Ελλάδα περισσότερα αγοράκια και άντρες από ότι γυναίκες!!!

    16. το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!
      ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ TRANSEXUALS -ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡ –ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ !!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΩ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ)– ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΡΑΝΣΕΞΥΑΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ– ΔΛΔ ΜΙΩΣΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΣΗ)—ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ— ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΡΑΝΣΕΞΙΟΥΑΛ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ–ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ !
      ΣΤΟΝ ………ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ……….Α !!!!

    17. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο
      ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΑΛΟΓΑΤΑΚΙΑΣ!!!!

    18. δεν ρυθμίζουν ούτε επιβλέπουν καθόλου τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, που είναι δημόσιες συχνότητες και επιτίθενται στο διαδίκτυο που εκ ορισμού είναι ατομική ευθύνη του καθενός τι θα παρακολουθήσει.

    19. Μαζί σου Χίο,τα λαμόγια του κερατά πρέπει να λογοδοτήσουν,έχουν κάνει το π@@στ@ριό σημαία 👎

    20. Ο/Η Κωλόγεροι, κωλόγριες, με το ένα πόδι στον τάφο και το μυαλό τους πώς να κάνουν το κακό και να επιβάλουν το άδικο! λέει:

      Σίγουρα κύριε Χίο στοχεύουν την οικονομική και την ηθική σας εξόντωση. Οι ξευτιλισμένες γραίες και οι κωλόγεροι να τα πάρουν από τα μπουρδέλα της τηλεόρασης και τις ξανθιές βίζιτες που αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά. Πού θα βρείτε τόσα χρήματα; Πρέπει να τα πάρετε από την κωλολίστα και να τα δώσετε σ’ αυτούς!

      1. Όντως τι είναι αυτές οι θείες!

    21. ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ. ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΤΑΠΙΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    22. Βαζετε προστιμα στο μακελειο γιατι βγαζει τις βρωμιες των αφεντικων σας μακαρι να σας τα παρει τα σπιτια

    23. Επειδή ενίοτε κάνω πρόγραμμα σε ένα μικρό ραδιόφωνο, πιστέψτε με, αυτά τα μαύρα κοράκια είναι ο βασικότερος λόγος που αναγκάζομαι να αυτολογοκρίνομαι, για να μην εξοντωθεί οικονομικά ένα ΜΜΕ που δεν θηλάζει από το βυζί της λίστας Πέτσα. Προσωπικά, τα άτομα που απαρτίζουν το ΕΣΡ τα θεωρώ ακόμη πιο μιάσματα από τους λογοκριτές της Κομαντατούρας επί κατοχής, αλλά, φυσικά, σε χώρες με τέτοια ελευθερία λόγου, αυτό δεν λέγεται παρά μόνο ψιθυριστά, στα βάθη κάποιων ιστοσελίδων όπως αυτή εδώ. Και μιλάμε για ηλίθιους που έχουν την υπεροψία να νομίζουν ότι μπορούν να διαλύσουν τους πάντες και τα πάντα, ενώ αρκεί μόνο να τους κλάσουμε για να εξαφανιστούν από προσώπου γης και αυτοί και οι μαριονέτες που υπηρετούν – καμία ψήφος στον χρυσό ντενεκέ Κούλη και τον αστοιχείωτο Αλέξη, κακό ψόφο στην κακιά φάρα Ρότσιλντ που μας κυβερνά.

    24. XIO ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ …….ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ.

    25. Δεν υπάρχει πέτρα να σηκώσεις και επιτροπή να δεις που δεν είναι μέσα η Μήτρου! Δεξί χέρι του Σημίτη.

    26. Μακελειε οταν και οπποτε γινουν εκλογες θα τους σαρωσεις …και θαχεις ακομα μεγαλητερη δυναμη τοτε αλλαξε τους τα πετραιλαια ατιμωρητα καθικια ειναι κανουν οτι γουσταρουν και λογαριασμο δεν δεινουν το παιζουν οτι εκπροσωπουν την δικαιοσυνη και απο το παρελθον τους και μονο καταλαβαινεις τη επικυνδηνα σκουπηδια ειναι..

    27. Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΥΝΤΖΑΜΑΝΗ…………..Η ΓΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ… ΜΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΛΑΜΟΓΕΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ TEAM TOY ΓΝΩΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗΗΗΗΗΗΗ …ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΠΟΥΣΤΙΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΡΕΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕΙ……ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ…………

    Comments are closed.