ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ Η 44ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΩΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ – ΤΟ ASTRAZENECA ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    παγνη

    Εγκεφαλικά νεκρή είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost, η 44χρονη γυναίκα η οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς παρουσίασε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Δυστυχώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλο της ήταν μεγάλο και η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, η οικογένεια της 44χρονης έχει ενημερωθεί για τα τελευταία, εξαιρετικά δυσάρεστα νέα, ενώ απαρηγόρητος είναι ο σύζυγος της.

    Η 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη, είναι μητέρα τριών παιδιών.

    Να σημειωθεί ότι αρχικά η γυναίκα είχε εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος ενώ στις 20 Μαΐου εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της, με το σκεύασμα της Astrazeneca.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Πολύ σωστός ο ανώνυμος!! Όλα τα εμβολια προκαλούν θάνατο!! Όποιον πάρει ο χάρος

    2. Ο Θεός να την συγχωρέσει.Κρίμα τα παιδιά της και η οικογένεια της

        1. ολοι ειναι αμαρτωλοι στα ματια του Θεου αντιχριστε ισλαμοκουμουναζι γιαυτο μας σωζει ο ΘΕΟΣ κατα Χαριν…χαρισμα σου κανει δλδ οταν πιστευεις στον ΥΙΟ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ οτι πεθανε και αναστηθηκε!

    3. Να δωσουν οι μιζολογοι λεφτα απο τις μιζες που πηραν στα παιδια της. Κατα τα αλλα μιλαγανε για γρηγορο εμβολιο. Γρηγορα πεσανε οι μιζες. και κανανε υπερσυγχρονα εμβολθαστικα κεντρα κσι τριτοκοσμικα νοσοκομεια.

    4. δεν την υποχρεωσε κανενας να παει να κανει τα δηλητηρια του κουλη για να κονομησει απο τις μιζες η συμορια της νουδουλας

    5. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΓΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..

      ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ

      ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΚΟΝ ΑΜΗΓΕΣ ΚΑΛΟΥ

      ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΨΥΧΕΣ

      ΛΟΣΤΡΕ

    6. Τα σκατοκαναλα φταίνε που έχουν σαλτάρει τον κόσμο και τρέχουν και τρυπιουνται με το πειραματικό δηλητήριο. τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι τους είναι για κρέμασμα.

      Οσο για τον γουρλοματη του αξίζει πραγματικά παραδειγματικη τιμωρία. Αφορισμος από όλους τους πνευματικούς της χώρας.

    7. Μέσα στην ΒΟΥΛΉ βρίσκονται και αποφασίζουν για όλους τους Έλληνες 301 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ.
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?????

    8. Αφού πρώτα φύγει το stocκ ίσως να ακούσουμε από επίσημα χείλη ότι είναι επικίνδυνο και “το σταματάμε για το καλό σας”. Μέχρι τότε όποιον πάρει ο χάρος.

    9. Τα εμβολια ειναι για τους γερους και για τους μαλακες διοτι τελικα ειναι αχρηστοι στην κοινονια οποτε ας πανε στην ευχη του θεου

    10. Ο άλλος όπως γράφουν σε σαιτ σε νοσοκομείο, άρχισε λέει να σπάει τα πάντα και να ορμάει σε όποιον έβλεπε! Πρώτη ή δεύτερη δόση είχε κάνει?

    11. Δηλαδή για να καταλάβω Ραφαέλα αν σου έλεγαν για να ταξιδέψεις ή πληρώνεις ή κάθεσαι να σε γ….. θα καθόσουνα? Εδώ μιλάμε για την σωματική μας ακεραιότητα. Το ιπποκρατικό αξίωμα «ὠφελέειν ἢ μη βλάπτειν» είναι καθήκον, υποχρέωση και θεμελιώδης αρχή για τον κάθε ιατρό. Για τον καθένα μας,από την άλλη, η υγεία του είναι αδιαπραγμάτευτη!

    12. Λυπάμαι πολύ, είναι τόσα νέα, έχει τρία παιδάκια που την περιμένουν να γυρίσει κοντά τους. Κάποιοι όμως προκάλεσαν την τύχη τους. Ετών 44, γιατί βρε καλή μου βιάστηκες, τι φοβόσουν, μη σου τραβήξει το αυτί ο γουρλομάτης; Να δείτε που στο τέλος θα πουν ότι δεν έφταιξε το εμβόλιο. Μακάρι να γίνει το θαύμα που περιμένουν οι δικοί της. Ας δούμε όλοι οι υπόλοιποι τι μπορεί να μας συμβεί από ένα εμβόλιο που ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο και ας λάβουμε τα μέτρα μας. Αν δεν είχε κάνει το φονικό εμβόλιο αυτή η γυναίκα, σήμερα θα απολάμβανε το Ελληνικό καλοκαίρι και τα καταγάλανα νερά της Κρήτης παρέα με τους δικούς της.

    13. ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 44ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!

    14. Ρε πρόβατα αν βγάζανε νόμο να πηδάτε από τον γκρεμό θα το πρατατε???Άποψη δεν έχετε ενημερωθείτε μιλάτε πράξτε αυτό σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι η υποβολή που σας βάζουν, καλό παράδεισο στην γυναίκα κρίμα για αυτήν τα παιδιά της και τον άντρα της καμιά μέρα από δω και πέρα δεν θα είναι ίδια για την οικογένεια της.

    15. καποτε κυρια μου τα παιδια εφευγαν στο εξωτερικο για κατι καλητερο και οι γονεις εκαναν 30 και 40 χρονια να τα δουν.αυτες τι δεν ηταν μαναδες,θελεις το ταξιδακι σου να ξεσκασεις.εισαι συνυπευθυνη με αυτους τους αχρειους που θελουν να μπολιασουν τα παιδια μας.

    16. Για αυτό ψήφισαν το ακαταδίωκτο. Όμως οι σφαίρες δεν υπολογίζουν νόμους να το ξέρουν.

    17. Οί ΗΠΑ εξαγάγουν 60 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων τής AstraZeneca σέ διάφορες χώρες.
      Στήν Ελλαδα εμβολιάζονται όλα τά άτομα άνω τών 30 χρόνων μέ AstraZeneca.
      Γερμανία:Εμβολιασμοί μόνο σέ άτομα άνω τών 60 χρόνων μέ AstraZeneca.42 εμβολιασμένοι επαθαν θρομβώσεις.
      Η Ολλανδία εμβολιάζει άτομα άνω τών 60 χρόνων.
      Γιάννης Λάκων

    18. Τι ήθελε η χριστιανή να το κάνει? Γιατί τόση πρεμουρα? Μικρή ήταν, δεν σκέφτηκε τα παιδάκια της? Θεός σχωρεστην…

    19. Για αυτή την περίπτωση ποιος θα πάει φυλακή????? Ρωτήστε τον Μητσοτάκη.Αυτος τα εμπορεύεται τα εμβόλια!!!!!!

    20. μην παιρνετε τα εμβολια τερμα

    21. Πως μπορούν να βγάλουν νόμο και να υποχρεώνουν τον κόσμο να εμβολιαστεί με εμβόλια που ούτε αυτοί ξέρουν τι παρενέργειες μπορεί να έχουν και να σε σκοτώνουν υποχρεωτικά για να σώσουν πιθανόν ευπαθείς που μπορεί να πέθαιναν και με μια απλή γρίπη ;;
      Νομίζω ότι κάποιοι που κατέχουν τα ιατρικά και νομικά θέματα πρέπει να δράσουν άμεσα (χθες).

    22. για οσους ειναι ξενοι και διαμενουν στην ελλαδα ,για να πανε να δουνε τους γονεις ,οταν το κρατος σου ζηταει μοριακο τεστ 80 ευρω για να μπεις ξανα επι οσα μελοι εχει μια οικογενεια εννοειτε μπροσ γκρεμος και πισω ρεμα, η πληρωνεις μοριακο αν βεβαια διαθετεις τα χρηματα η κανεις εμβολιο.κατι πρεπει να γινει με το θεμα του μοριακου.να μπορεσει ο κοσμος να βγει εκτος αλλα με μικροτερο κοστος.δεν εχουμε ολοι αποθεματα χρηματων ουτε καμια κοτα που κανει χρησα αυγα

      1. μαλλον εσυ εισαι αυτο που γραφεις και πως γινεται μετα απο το μπολιφαρμακι να παρουσιαζονται επιπλοκες και αυτοι που κουνανε το δαχτυλο να παρουν τα μπολια τους και να τα φανε οι δολοφονοι

    23. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
      ΤΣΙΟΟΡΔΕΣ-ΑΔΩΝΙΔΕΣ-ΚΟΥΛΙΔΕΣ-ΛΟΜΙΩΞ-ΣΥΨΕΣ
      Κ ΔΕ ΚΟΥΝΙΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ……….

    24. Οταν σας βαζουν να υπογραφετε για να πεθανετε αυτα γινονται , ειδικα τους Κρητικους ”αναγκη” σας εχει ο βρυκολακας ……καρφι δεν του καιγεται για κανεναν ..ξυπνηστε βοδια και προβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

    25. Πρεπει να προσεχει ο κοσμος γιατι με αυτο το γεγονος της 44χρονης μπορει να την πατησει και να νομιζει οτι η γυναικα επαθε ο,τι επαθε,επειδη φταιει μονο το εμβολιο της astrazeneca ενω τα αλλα ειναι “αθωα”.μεγαλη πλανη.υπαρχει μια πονηριά απο τα καναλια,κατηγορουν τη συγκεκριμενη εταιρια για να στραφει ο κοσμος στην pfizer.εδω ειναι η μεγαλη πλανη.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.ακομα και μια αντιβιωση για τον πνευμονα μπορει να θεραπευσει τον κορονοιο.ψαξτε το!!!!!!

      1. Το συγκεκριμένο εμβόλιο φταίει σίγουρα διότι και σε άλλες χώρες εμφανίστηκαν τέτοια περιστατικά. Αν ήθελαν να προωθήσουν τη Pfizer πολύ απλά δε θα έκαναν παραγγελίες από την Astrazeneca.

      2. Σωστός, το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Η κοινή γνώμη νομίζει ότι το εμβόλιο της pfizer είναι το “καλό”.

    26. τι να πεις.απο τη μια ειναι τραγικο αφησε τρια παιδια μονα τους με τον μπαμπα τους απο την αλλη οσοι πανε και κανουν το εμβολιο μονοι τους εχουν και ευθυνη αυτου που πανε να κανουν.στο μονο που θα ριξω πραγματικα καταρες ειναι σε αυτα τα σκατοκαναλα και στα καθικια τους δημοσιογραφους και στους τηλεοπτικους γιατρους του κολου που βγαινουν καθε μερα οι οι ιδιοι και λενε τις ιδιες μαλακιες εδω και ενα χρονο ειδικα αυτα τα τσουτσεκια του σκαι πρεπει ολοι τους να πανε για κρεμασμα.

    27. Ποιος θα απολογηθεί για τα δηλητήρια του Κούλη ????

    28. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση υποψίας παρενέργειας από φάρμακο ή φαρμάκι, θα είχε σταματήσει το σύμπαν. Αυτή είναι άλλωστε και η λογική της κατ’ εξαίρεση άδειας κυκλοφορίας που έχουν πάρει όλα τα μπόλια. Στην Ελλάδα του μιζοτακη φυσικά όλα είναι καλά και τρέχουν τα πρόβατα να μη χάσουν την ευκαιρία για ταξίδι one way. Ναι ξέρω το ΣτΕ είπε ότι μπορεί να στραφεί ο πολίτης για αποζημίωση….. Και εγώ που είμαι ο αντίδικος, το κράτος δηλαδή, θα έρθω και θα σε ρωτήσω γιατί αξιώνεις αποζημίωση εφόσον ήρθες οικειοθελώς και έκανες ένα πειραματικό μπόλι; Καλά σαράντα από Σεπτέμβρη Οκτώβρη που θα αρχίσει να δουλεύει το 4ο κύμα του κοκοροϊού, με λίγα λόγια οι παρενέργειες. Ευχαριστώ.

      1. εικιοθελος ναι αλλα στη δικη μου περιπτωση που γεννησα και εχω τεσσερα παιδια ,το μωρο μου ειναι 8 μηνων και η μητερα μου ειναι στο εξωτερικο και δεν το εχει δει ακομα ,ποιος μου δινει απο 80 ευρω για μοριακο τεστ που ζηταει η ελλαδα για να ξαναγυρισουμε πισω?80 ευρω για το καθε μελος της οικογενειας επι 6? αρα η κανεις εμβολιο η πληρωνεις .

        1. Άρα το εμβόλιο δεν το θες για να προστατευτείς απ’τον ιό,αλλά για να μπορείς να έχεις στοιχειώδεις ελευθερίες. Απ’αυτό και μόνο φαίνεται η πονηριά αυτών που προωθούν τα εμβόλια.

        2. Κάτσε στα αυγά σου κυρά μου, που θα μπολιάσει 8 μηνών βρέφος για να πας τα ταξίδια σου στο εξωτερικό. Τι διαβάζουμε Θεέ μου.

          1. Κυρά μου να πεις εκεί που σε έμαθαν να μιλάς έτσι και δεύτερον ποιος σου είπε ότι θα εμβολιασω τα παιδιά μου? Μάλλον μπαίνεις στα σχόλια μόνο για να βγάλεις χολή. Έχασα πατέρα από τροχαίο και ίσα που πρόλαβα να πάω πριν κλείσουν τα σύνορα και κλαίει η καρδιά μου να πάω στο μνήμα του , και έχω και μια μάνα που λαχταραει να δει τα εγγόνια της που έχει να τα δει ένα χρόνο

    29. ΔΙΚΑΔΤΗΡΙΑ ΜΕ 25000 ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 1 ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΟΣΑ 25ΧΙΛΙΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ BIGPHARMA?

    30. Υπόλογοι όλοι αυτοί που έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή χωρίς καμία παρενέργεια.Πολιτικοί,καθηγητάδες κλπ. Εκεί υπήρξε πραγματική διασπορά fake news που οδήγησε σε βλάβη της υγείας και σε θάνατο πολλών ατόμων. Για όλους όμως υπάρχει η δικαιοσύνη και αυτή δεν είναι ένα άθλιο ανθρώπινο δικαστικό σύστημα που αυτοαναγορεύεται έτσι.

      1. Κάνεις δεν είπε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες. Απλώς υποτίμησαν τις σοβαρές παρενέργειες που προκαλεί το συγκεκριμένο εμβόλιο και δεν το απέσυραν. Η Νορβηγία και η Δανία όμως το απέσυραν διότι εκτίμησαν πιο σοβαρά τις επιπλοκές.

        1. Κανείς δεν είπε; Ο ίδιος ο Π/Θ το είπε.Και οι καθηγητάδες συνέχεια για την ασφάλεια των εμβολίων μίλαγαν.

    Comments are closed.