“ΕΓΙΝΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ” : ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ! ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    akdenizde-sular-isindi-turkiyeden-yunanistana-uyari-sakin-yaklasma-h1567690794-334316

    Συνεχίζει η Άγκυρα τον πόλεμο προπαγάνδας με δημοσιεύματα σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες,

    όπου αναφέρεται ότι στις 4 Σεπτεμβρίου, οι δύο χώρες ήρθαν κοντά σε ένα «θερμό» επεισόδιο, αλλά αυτό αποφεύχθηκε καθώς το ΠΝ δεν τόλμησε να αμφισβητήσει τα όρια της «γαλάζιας (τους) πατρίδας».

    Παράλληλα κυκλοφορούν χάρτες με τις τουρκικές ασκήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην «γαλάζια» τους πατρίδα, δηλαδή στην ΑΟΖ έτσι όπως την οραματίζονται οι Τούρκοι.

    Στον χάρτη που δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ φαίνεται η περιοχή της άσκησης που πραγματοποίησαν κοντά στο Καστελόριζο, περιοχή στην οποία , όπως ισχυρίζονται, δεν τόλμησαν να πλησιάσουν τα ελληνικά πλοία.

    Το επικίνδυνο με την υπόθεση είναι βάση της τουρκικής προπαγάνδας η ελληνική ΑΟΖ (η τουλάχιστον η εν δυνάμει) δεν έχει επαφή με την ΑΟΖ της Κύπρου ενώ η τουρκική «γαλάζια πατρίδα» εκτίνεται μέχρι νότια της Κρήτης!

    Αυτή την περιοχή, η οποία βρίσκεται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ενώ χαρακτηριστική είναι η ελάχιστη  απόσταση της περιοχής της τουρκικής άσκησης με το Καστελόριζο, το οποίο πρακτικά εξαφανίζει.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Την αλήθεια την ξέρουν τα ναυτακια μας που είναι στοΠΝ αν είχε γίνει κάτι θα το μαθαίναμε και σε live μετάδοση.Οι Μογγόλοι λένε μαλακιες

    2. Οι πολιτικοί δεν ξεπουλούν τις αξίες και την ηθική τους γιατί είναι άπληστοι, (λεφτά έχουν πριν καν μπουν στο σπορ της πολιτικής), απλά και μόνο γιατί μια κοινωνία από κάτω προετοιμάζει το έγκλημα, την υποκρισία δηλαδή. Την επανάσταση την προετοιμάζουν οι μεγαλοφυείς, την πραγματοποιούν οι φανατικοί και την εκμεταλλεύονται τα αποβράσματα. Εσείς τι?

    3. Τα στρατόπεδα είναι :

      ΠΤΠ (Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων) : Βαθύ Αμερικάνικο Κράτος , Ισραήλ , Ε.Ε (& Ελλάδα) κλπ

      κόντρα σε Εθνοκεντρικούς : Πούτιν , Τραμπο , Ιράν, Β. Κορέα. Κίνα Τζόνσον ,(με νέο μνηστήρα την Τουρκία) κλπ…..

      1. Του λολού δουλιές σας κάνου πλύση εγκεφέλου οι συνομοσιολόγοι !
        Η Τουρκία έίναι εθνοκεντρική χώρα είσαι καλά ? Αυτοί είναι ισλαμογγόλοι του κερατά !

    4. Κούλη, ένα διάβημα, μια διαμαρτυρία για την τουρκική εφημερίδα αφού δημοσιεύει ανακρίβειες μήπως;
      Ή συμφωνείς με όσα γράφει;;;;;;;;

      Για να μην αναφέρω τον Ερντογάν και τους χάρτες του. Εσύ Κούλη θα βγείς φωτογραφία με χάρτη ώς την Κόκκινη Μηλιά να σε παραδεχτώ;

      Η Εθνική μουγκαμάρα μας είναι εκκωφαντική. Έχουμε γίνει διεθνώς περίγελως. Θα κάνετε κάτι ή να πάρουμε τα σκουπόξυλα και να σας αρχίσουμε, μπάς και καταλάβετε ότι ηγείστε Χώρας και όχι κοτετσιού;

    5. Χωρίς τις πλάτες των ξένων οι Τούρκοι είναι κοτες ….
      Ευκαιρία τώρα για την Ελλάδα.

    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΗ Η ΠΑΤΡΟΔΑ ΜΟΥ

      1. Αλλαξτε μωρε πια συνθημα.Πες χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο καμπινες μου,χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο κ@λος μου,χρυση αυγη να ξεβρωμισει η ιδια η χρυση αυγη.πες κατι αλλο τελοσπαντων να ξεβρωμισει η χρυση αυγη.Την πατριδα δεν την ξεβρωμιζει.Μονο τις τσεπες του μπακακα γεμιζει.

      2. Σιγα μην σε λενε Ευστρατιο αλαβαναριο τεφαλ εισαι και τρολαρεις και από πανω αι στα δια πανε στην τρυπα σου ρε κλανια του χοτζα!

      3. Βούλωσε το άσχετοι όλοι ! Βρήκες το θέμα να πλασάρεις το αποθανών κόμα σου κοματόσκυλο.
        Εις το θέμα του άρθρου τώρα, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ οι Τούρκοι δια θερμόν επεισόδειον, είναι απλή προπαγάνδα εφημερίδων που ελέγχονται απ τον μελοθάντο Ερντοκλάν ο οποίος βαδίζει στα χνάρια Καντάφι και Σαντάμ Χουσείν…….. προσεχώς θα τον κλαίν οι ρέγκες !

        ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΑΙ ΒΑΙΛΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΑΓΓΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΛΗ Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ !

        ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ = ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ = ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΣ !!!!!!!

        1. Ναι καλα ολο το τελος του ερντογαν ερχεται και ολο θα καταστρεψουν την τουρκια και δυο αυγα τουρκιας χρονια τα ιδια λετε και αυτος ζει και βασιλευει….οσο θα μας δωσει την πολη το ξανθο γενος άλλο τοσο θα φανε τον ερντογαν.

    Comments are closed.