ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!! ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΙΛΟΥΝ Ε Π Ι Σ Η Μ Ω Σ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ “ΜΠΟΥΡΛΑΔΩΝ” – ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΛΑΓΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Με έγγραφο του ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn  τονίζει πως σε 90 άτομα στα οποία χορηγήθηκε η 3η, ενισχυτική, δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού το 10% εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες, ενώ το ένα απ’ αυτά πέθανε!

    Συγκεκριμένα σε έγγραφο που φέρει ως ημερομηνία την 7η Σεπτεμβρίου του 2021 ο Ιατρικός Σύλλογος ενημερώνει πως χορηγήθηκε 3η δόση σε 90 άτομα, εκ των οποίων 9 εμφάνισαν σοβαρές επιπλοκές κυρίως καρδιοπνευμονικες, με ένα απ’ αυτά να καταλήγει. Ενώ δύο επανήλθαν με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

    Δηλαδή έχουμε ένα 10% με βαρύτατες άμεσες παρενέργειες, εκ των οποίων 3 δυνητικά θανατηφόρες, με ένα από τα άτομα να καταλήγει.

    Ως εκ τούτου ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn έχει ξεκινήσει έρευνα γι’ αυτά τα περιστατικά και προτείνει να μην δοθεί έγκριση για 3η δόση προτού ολοκληρωθεί η έρευνα.

    Βέβαια να τονιστεί εδώ ότι η κυβέρνηση της Γερμανίας κινείται ανεξάρτητα και μπορεί να μην λάβει καν υπ’ όψιν τα γεγονότα! Δείτε το έγγραφο:

    file

    Έτσι ακριβώς θα κάνει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη  που αγνοεί επιδεικτικά τις έρευνες που κάνουν το λάθος να μην συμφωνούν με τους Τσιόδρες και τους Βασιλακόπουλους. Αυτό είναι το δηλητήριο που ετοιμάζονται να χορηγήσουν και στα παιδιά μας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Όπως έλεγε ότι συνεχίζουμε με το άστρα Ζενεκα. Αλλά δε φταίει μόνο αυτός. Ο κολολαός τον στηρίζει που φοβάται τον ιούλη. Μη βηξουμε. Καλύτερα να αυτοντονησουμε.

    2. Την επόμενη μέρα της πρώτης δόσης ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ είχα πίεση μετά τρις μέρες άρχισε να με ενοχλεί ο αριστερός αγκώνας , σήμερα μετά από οκτώ μήνες η ενόχληση είναι μεγάλη ότι κίνηση κάνω με το αριστερό χέρι σαν αρθριτικά (δεν πήγα για την δεύτερη δόση)

    3. Αυτο αποδεικνυει οτι ο Μητσοτακης ειναι εν επιγνωσει
      ανθρωποκτονος και εθνοκτονος
      αφου δεν συμορφωνεται καιο με τα πορισματα των γιατρων
      οτι το εμβολιο ειναι αποδεδειγμενα θανατιφορο.
      και συνεχιζει να εμβολιαζει τους Ελληνες,διοτι μονον τους Ελληνες εμβολιαζει
      εξαιρουμενων των λαθρομεταναστων και γιαυτο ειναι εκτος απο ανθρωποκτονος και εθνοκτονος
      Αυτο μονον τον καθιστα υποδικο εναντι Θεου και ανθρωπων
      και πρεπει εξαπαντως να απομακρυνθει απο την κηβερνηση της χωρας.

    4. Οι Ταλιμπαν της ευρώπης:
      έλληνες πολιτικοί
      – δημοσιογράφοι
      -τράπεζες
      -δημόσιο
      -αστυνομικοί/εισαγγελείς

    5. Υποστηρίζει πολύ τους μικρασιατες και Πόντιους δεν υποστηρίζει την παλαιά φυλή την υποτιμάει πολύ

    6. Ο δικός μας ο δήμαρχος είχε καλέσει πρέσβεις σήμερα στα αισχιλια έχει απαγορέψει εξ αρχής στον κόσμο μόνο εμβολιασμενοι και οι ανεμβολιαστοι με Ραμπάτ τεστ σε ανοιχτό θέατρο εξ αρχής δεν έχει στείλει ποτέ πρόσκληση σε εκδηλώσεις αισχιλιων σε βιομηχάνου περιοχής των 50 ατόμων κλπ μόνο σε βουλευτές στρατιοτικους λιμενικού κλπ να δούμε θα των ψοφήσουν την άλλη φορά τον βγάλαμε γιατί είχαμε βαρεθεί χρόνια κουμουνισμο αλλά τελικά αποδείχτηκε με των κουμουνισμο κάναμε ότι θέλαμε αλλά των τελευταίο καιρό το είχαν μπερδέψει και αυτοί

    7. παλιά στα χωριά μας λέγανε ένα ρητό… το κολοκύθι θα πάει πολλές φορές για νερό, αλλά μια θα σπάσει.. έτσι και με τα εμβόλια, μια τη γλύτωσαν δύο τη γλύτωσαν για να δούμε την επόμενη…δεν καταλαβαίνετε επιτέλους ότι η δολοφόνοι κάνουν πειράματα ; τώρα γιατί; αυτοί ξέρουν. Ένα είναι σίγουρο ότι δεν είναι για το καλό μας!

    8. Καλησπέρα σας εδώ και μια ώρα προσπαθώ να δηλώσω τό self test τού γιού που είναι.μαθητης γυμνασίου στην σχολική κάρτα και έχει πέσει το σύστημα . Δείτε και εσείς

    Comments are closed.