ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ; ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6Ο ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

    Κοινοποίηση:
    μιζα

    Mπορεί ο κύριος Γεραπετρίτης να μας εξηγήσει τι συμβάσεις είναι αυτές που γράφει το παρακάτω έγγραφο; Ο κ.Μητσοτάκης γνωρίζει γι αυτές; Μήπως θα έπρεπε να συλληφθεί τώρα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ; Πόσα από αυτά τα χρήματα πήγαιναν στην τσέπη του Δημητριάδη του μαφιόζου ανιψιού που κάνει ακόμη κουμάντο; Πάνω από 60 νεκροί ζητούν δικαίωση εδώ και τώρα.

    Ο αναπληρωτής διευθυνων σύμβουλος Αθανασιος Κοττάρας είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν διευθυντής στο γραφείο του Ευρυπίδη Στυλιανίδη;

    Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεματικές εφαρμογές; Για σχεδιασμό και υλοποίηση ποιων συστημάτων; Αυτών που δεν λειτουργούν; Για ποια υλοποίηση τεχνικών προδιαγραφών;

    Ζητάμε τώρα όλες τις απαντήσεις από τους κλέφτες κολλητούς του Κούλη

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: IMG-20230308-WA0004

    Υπενθυμίζουμε: (2 Ιουνίου 2022) 

    ΣΤΑΣΥ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας o Αθανάσιος Κοτταράς

    Το διοικητικό συμβούλιο της ΣΤΑΣΥ καλείται να διαμορφώσει το πλαίσιο για την αναβάθμιση του συγκοινωνιακού της έργου, στοχεύοντας στη συντονισμένη λειτουργία της ΣΤΑΣΥ με το συνολικό συγκοινωνιακό σύστημα, το οποίο προωθεί τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, προσαρμοσμένο στις τρέχουσες απαιτήσεις του επιβάτη

    O Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. («ΟΑΣΑ») προχώρησε στον διορισμό από τις 31 Μαΐου, του Αθανάσιου Κοτταρά, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. («ΣΤΑΣΥ»), κατόπιν συνεννόησης με την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ»).

    Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΑΣΥ είναι η ακόλουθη:

    Χαράλαμπος Δαμάσκος, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
    Αθανάσιος Κοτταράς, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
    Ελένη Βλαχογιάννη, Αναπληρώτρια Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
    Μαρία Κολυβά, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου
    Παναγιώτης Πέγκας, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
    Σπύρος Ρεβύθης, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
    Η ΣΤΑΣΥ, θυγατρική εταιρεία του ΟΑΣΑ, είναι αρμόδια για την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου, που υλοποιείται με τα μέσα σταθερής τροχιάς (Γραμμές 2 & 3 του Μετρό, Γραμμή 1 του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και ΤΡΑΜ).
    Ακολουθεί σύντομo Βιογραφικό Σημείωμα του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της ΣΤΑΣΥ

    Αθανάσιος Κοτταράς, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

    Είναι Οικονομολόγος, αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με αντικείμενο την Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία.

    Από τον Ιούνιο του 2020 διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος – ΟΣΕ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROFIMA(European Company for the Financing of Railroad Rolling Stock). Στέλεχος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) στο οποίο εργάσθηκε από το 2005 έως το 2019.  Από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων. Στο παρελθόν έχει εργαστεί  στο Τμήμα Λογιστηρίου της Εμπορικής Τράπεζας, στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στην ΕΤΒΑ. Υπήρξε συνιδρυτής σε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων καθώς και μέλος ΔΣ σε ανώνυμες εταιρείες τροφίμων και παροχής υπηρεσιών ενέργειας.

    ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 

    Ο ΚΟΤΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ! 
    ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: ΗΤΑΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΥ; 

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Γιατί να υπάρχουν ως θυγατρικές του ΟΑΣΑ η ΣΤΑΣΥ και η ΟΣΥ;
      Για να έχουμε περισσότερα καλά αμοιβόμενα ΔΣ.
      Ο ΟΑΣΑ αρκεί.
      Ο Σαμαράς είχε διορίσει το 2012 τον υποψήφιο βουλευτή της Ντόρας Γιάννη Οικονόμου διεθύνοντα στο ΟΣΥ.
      Πολύ μίζα λέμε…!

    2. Ή θα ομολογήσουμε δημόσια ότι αυτό το έθνος το κυβερνάει ο Θεός ή τελειώσαμε. Είναι όλοι σατανάδες.

    3. Είναι όλο το σύστημα εναντίον μας. Ζητήστε από τον Θεό να μας λυτρώσει. Αιτήσαι και δοθήσεται. Βγείτε στους δρόμους, σηκώστε το βλέμμα σας στον ουρανό, τον θρόνο του Θεού, και ζητήστε του βοήθεια. Ίσως σας ακούσει. Παίζετε το παιχνίδι τους.

    4. Κάτι ψιλά χρειαστήκαμε, υπογράψαμε συμβάσεις με τον φούφουτο και τα βάλαμε στη τσέπη, λογαριασμό δεν δίνουμε, δημοκρατία έχουμε.

    5. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΟΧΙΑΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…………….ΑΦΟΥ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ….

    6. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εντυπωσιακό προσόν!

    7. Για αυτο ανελαβε τωρα…να θαψει τα απλυτα του ολα….μαζι με τους νεκρους……ετσι δημοκρατια θελετε…φατε…….

    8. Μητσοτάκη έτυχε Κορωνοιος πόλεμος ακρίβεια αλλά τα κατάφερες και σέ στηρίζουμε.Πρεπει όμως ο επιθεωρητής,οι δύο σταθμάρχες πού λειπαν καί οι γιατροί που δώσανε το χαρτί στον επιθεωρητή να συλληφθούν και να πάνε μέσα.

      1. Τα κατάφερε μια χαρά να γεμίσει τις τσέπες των καναλιών και των ημετέρων. Πέταξε ένα ψίχουλα στο λαό και του στέρησε δημοκρατία, διαφάνεια και ελευθερίες εργασιακού χαρακτήρα. Είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης στη διαφθορά και τα ΜΜΕ είναι ντροπή για μια ανεπτυγμένη χώρα. Στον κορονοϊο τι ακριβώς καταφέραμε;
        Αλλά αφού μας αρκεί να την πληρώσουν δύο τρεις φτωχοδιάβολοι για τα Τέμπη, που θα είναι και μιλημενοι, ε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    9. Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ BBC ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ

    Comments are closed.