ΕΓΓΡΑΦΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ Η5Ν1

    Κοινοποίηση:
    koronoios-eksetasi-ergastirio

    Οι ρωσικές αρχές δια του εκπροσώπου του Υπουργείου Άμυνας ισχυρίζονται ότι βρήκαν στοιχεία ότι στην Ουκρανία αναπτύχθηκε ο ιός Corona σε ένα εργαστήριο. Βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία χρηματοδοτούμενα από το Πεντάγωνο διεξήγαγαν πειράματα για τον ιό Corona ‼️ Είναι η πρώτη ένδειξη επί ευρωπαϊκού εδάφους ότι αναπτύχθηκε το βιολογικό όπλο του covid19. Aυτός είναι ουσιαστικά και ο πρώτος λόγος του ρώσικου αιφνιδιασμού. Τα κρατικά μέσα της Κίνας μεταδίδουν επίσης την καταγγελία.
    Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε την Πέμπτη τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδοτούν ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, λέγοντας ότι βρήκαν στοιχεία για αυτό το σκοπό σε ουκρανικά εργαστήρια.

    peirama

    «Ο στόχος αυτής της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ στην πρωινή του ενημέρωση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μόσχα έχει ανακτήσει «έγγραφα που υποβλήθηκαν από υπαλλήλους ουκρανικών εργαστηρίων», που παραπέμπουν στη «μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που ελήφθησαν στην Ουκρανία σε ξένες χώρες Αυστραλία και τη Γερμανία κατόπιν αιτήματος Αμερικανών εκπροσώπων».

    peirama1

    Ο κ. Konachenkov ανέφερε επίσης ένα «αμερικανικό σχέδιο για τη μεταφορά παθογόνων παραγόντων από αποδημητικά άγρια πτηνά μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών».

    Διαβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν «να διεξαγάγουν εργασίες για παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022», καθώς και για «την πιθανότητα εξάπλωσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα».

    «Στα εγκατεστημένα και χρηματοδοτούμενα από ΗΠΑ εργαστήρια στην Ουκρανία, έγγραφα δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκαν πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων», είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

    peirama2

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με βάση τα εργαστήρια του Χάρκοβο, του Κιέβου και της Οδησσού, ανέπτυξαν το έργο UP-4. Σκοπός του ήταν να μελετήσει την πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων μέσω αποδημητικών πτηνών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής παθογονικότητας γρίπης H5N1, της οποίας η θνησιμότητα για τον άνθρωπο φτάνει το 50%, καθώς και της νόσου του Newcastle.
    Αναπτύχθηκε επίσης το έργο R-781, όπου οι νυχτερίδες θεωρούνται φορείς δυνητικών παραγόντων βιολογικών όπλων.
    Ένα από τα καθήκοντα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία βιοπαραγόντων ικανών να επηρεάζουν επιλεκτικά διάφορες εθνοτικές ομάδες του πληθυσμού.

    peirama3

    Οι Αμερικανοί έχουν ήδη καταφέρει να εκκενώσουν το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης βιοερευνητικής έρευνας από τα εργαστήρια στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό.
    Είναι πιθανό μέρος της συλλογής αμερικανικού βιοερευνητικού υλικού να μεταφερθεί από την Ουκρανία στην Πολωνία. Η Ρωσία για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ — «Το Πεντάγωνο ενδιαφέρεται επίσης για εντόμους φορείς επικίνδυνων λοιμώξεων, η ανάλυση των εγγράφων επιβεβαιώνει τη μεταφορά περισσότερων από 140 κοντέινερ με εξωπαράσιτα νυχτερίδων – ψύλλων και …- από το βιολογικό εργαστήριο στο Χάρκοβο στο εξωτερικό».

    Ήθελαν να διαδώσουν θανατηφόρες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα, με τη βοήθεια άγριων αποδημητικών πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών. Επίσης, στο έδαφος της Ουκρανίας, πραγματοποιήθηκαν πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων σε εργαστήρια υποστηριζόμενα των ΗΠΑ.

    peirama4

    “…Ρώσοι ειδικοί των Στρατευμάτων Ακτινοχημικής και Βακτηριολογικής Προστασίας έχουν μελετήσει έγγραφα σχετικά με τη μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που έχουν ληφθεί στην Ουκρανία σε ξένες χώρες κατόπιν εντολής εκπροσώπων των ΗΠΑ. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση ενός έργου από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο έδαφος της Ουκρανίας για τη μελέτη της μεταφοράς παθογόνων από άγρια πτηνά που μεταναστεύουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι Αμερικανοί σχεδίαζαν να οργανώσουν εργασίες-πειράματα για παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022. Και περαιτέρω μελέτη της δυνατότητας μεταφοράς αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άνθρακα από αυτά. Σύμφωνα με τα έγγραφα, πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδας πραγματοποιήθηκαν σε βιολογικά εργαστήρια που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν στην Ουκρανία. Ο σκοπός αυτών και άλλων βιολογικών ερευνών που χρηματοδοτήθηκαν από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν η δημιουργία μηχανισμού για την κρυφή εξάπλωση των πιο θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων…»

    Τώρα ο εχθρός είναι ορατός….

    Το στρατιωτικό τμήμα παρουσιάζει πληροφορίες για:

    Μεταφορά βιοϋλικών από εργαστήρια της Ουκρανίας στην Αυστραλία και τη Γερμανία.

    Έργο για τη μελέτη των νυχτερίδων.

    Έργο για τη μελέτη των αποδημητικών πτηνών UP-4 και πρωτόκολλο για τη σύλληψη πτηνών από την Ουκρανία στη Ρωσία.

    Πράξεις καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων σε βιοεργαστήρια..

    Το αγγλόφωνο κινέζικο μέσο (Εθνική αγγλόφωνη εφημερίδα της Κίνας, υπό την εφημερίδα People’s Daily) μεταδίδει: Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ διεξάγουν πειράματα με δείγματα κορονοϊού νυχτερίδων. Ο σκοπός της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να βρεθούν τρόποι για να διαδοθούν κρυφά θανατηφόρα παθογόνα, ανέφερε το Sputnik.

    Οι δυτικοί θα βιαστούν να πουν μέσω των μηχανισμών διάδοσης ψευδών ειδήσεων ότι είναι προπαγάνδα ενώ το λογικό θα ήταν να γίνει διεθνή έρευνα και να ζητηθεί στη Ρωσία να καταθέσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και να την αντικρούσουν εκεί……

    Βιολογικό Τσέρνομπιλ το Κίεβο! Κόλαφος από τον Π.Ο.Υ σε Ουκρανία για τα βιολογικά εργαστήρια! Συστάσεις για καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων γι αποφυγή πιθανής διαρροής.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πισω απ τα σκατα παντα κρυβονται οι Αμερικλανοι! Θα σας βρεξει ο Θεουλης καυτα κουφετακια λινατσες! Κανανε τα μουνοπανα τον κορονοιο των ζωων να τρωει και τους ανθρωπους! Κονομα! κυρ Μπουρδα τα σεβη μου τα φραγκα και οι μιζες που μοιρασες στα κυβερνητικα πιονακια των κρατων θα μπουνε αργα η γρηγορα στο κωλο σας το μονο σιγουρο!
      Αναλωσιμο σαψαλο των ΗΠΑ αν φορας σωβρακακι κι οχι….στρινγκακι για τραβα μια straight κοντρα το Βλαδιμηρο και σταματα να ξεμπροστιαζεις τις χωρες του ΝΑΤΟ!
      ΝΤΠ οτι και να κανεις τα Εθνη θα σε ξεσκισουνε!

    2. Η ώρα έφτασε και οι πόρτες της κόλασης είναι ανοιχτές και περιμένει να τους πάρει κοντά του…ΑΜΗΝ
      ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΉΛ πάρε τους τα κεφάλια και μην αφήσεις ούτε σπέρμα από το σάπιο αίμα τους.

    3. χαχαχα ειπαμε ειμαστε με τους Ρωσσους αλλα εσεις το παρακανατε

    4. Λοιπόν τρέχει ένα πρόγραμμα Αργεντινή κοινωνικού τουρισμού εκεί τώρα φεύγουν από καλοκαίρι φθινόπωρο εκεί έχουν διαθέσει πολλή καλά ξενοδοχεία στην θάλασσα με 3 φορές την ημέρα γεύμα μέσα γιατί στο γράφω για να καταλάβεις την διαφορά από τα δικά μας ακόμα και στην καλή εποχή τόσο στοίχισαν οι τιμές στην Αργεντινή ισοδυναμεί με 1500 δολάρια,,,Ελλάδα από 2,5 ευρώ μέχρι 18 την ημέρα για μια εβδομάδα στην καλή εποχή με ένα δείπνο πρωινό βραδινό είμαστε αξιολύπητο με όλα αυτά όντα βρίσκω καλύτερη την Αργεντινή

    5. Δεν συμφωνήσαμε να σταματήσει η προπαγάνδα;

    6. Αν έχετε παρατηρήσει όλοι ασχολούνται με τον πόλεμο και το θέμα με το Κορονοιο που κατέστρεψε όλη την ανθρωπότητα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.Μπορει οι Αμερικανοσιωνιστες μέσω του ΖΕΛΕΝΣΚΙ να οργάνωσαν τον πόλεμο για λογαριασμό της Ελίτ της Νέα τάξης πραγμάτων για να μην πανε σε δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με το Κορονοιο!
      Όταν ο λαός έλεγε ότι τον ιό τον έριξαν οι Αμερικανοσιωνιστες και είναι βιολογικο οπλο τα Μέσα μαζικής ψεκας έλεγαν ότι είναι συνομοσιολογοι! Για να δούμε τώρα ποιοι είναι οι ψεκασμενοι!

    7. Και γιατί δεν προκύπτει να πεινάσουν 1 είναι η παλαιά φυλή που γνωρίζει επιβίωση και μετά οι πόντιοι που γνωρίζουν επιβίωση η Αλβανοί ίσως μείνουν οι μικρασιατες δεν έμαθαν ποτέ επιβίωση συνέχεια στην εκκλησία κλπ γλύψιμο δημοσίων υπαλλήλων οι τσιγγάνοι γύφτοι γνωρίζουν επιβίωση κλπ δύσκολο να σκέψεις κεφάλι είμαστε σαν τους Ινδιάνους κάπως έτσι θα το δεις

    8. Κοίτα ότι είμαστε στο ευρώ ακόμα είναι καλό ότι τρέχει ένα πρόγραμμα σίγουρα είναι για αταλεια δεν περνούσε Αοζ στο εγγυημένο ίσως με κοινή εκμετάλλευση για να μας έρθει ποιο καλά το παραμύθι,,,,,το θέμα είναι ότι εδώ η περιοχή δεν θα πεινάσει πολλή με την άποψη της μεγάλης πείνας αποκλείετε ακόμα και να γίνει πόλεμος 1 μήνα κεγοταν το μεγάλο δερβενι από τα λάδια και τα σταρια κλπ ,,,,,,,,το θέμα είναι ότι είναι η μόνη περιοχή με αυτό το λίγο κόσμο που μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ανηξαν ρεστοράν ιαπωνικά κινέζικα βραζιλιάνικα μεξικάνικα όλες του κόσμου οι φυλές εργάζονται εδώ αυτό είναι καλό τώρα οι Κουρδιστάν ότι δεν βρήκαν σήμερα λεφτά ήταν και ο πρόεδρος τους στην αταλλεια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις κλπ

    9. Μ@νόπανα Αμερικάνοι γ@μώ τη φάρα σας!

    10. Ο φιλοδυτικος τρόπος ζωής περιέχει και αυτήν την διάσταση. Φάτε δυτικό πολιτισμό, δημοκρατια και ανθελληνισμο.

    11. Παγκοσμιοι εγκληματιες οι αλητες οι αμερικανοι και η ΕΕ
      Διεθνες ποινικο δικαστηριο τωρα και μετα γκιλοτινα στα σκουπιδια

    12. Το Κουρδιστάν λέει δεν υπάρχουν λεφτά στης τράπεζες πήγαν η υπάλληλοι να πληρωθούν δεν υπάρχει τίποτε η φούρνοι χρωστάνε στους προμηθευτές τους και τους κόβουν το αλεύρι αν είναι δυνατόν χτυπιούνται χώρες μικρές περισσότερο φίλε δεν θα πιάσουμε στο λέω οι Αλβανοί θα φύγουν θα πάνε στα χωριά τους αλλά γιατί όλα αυτά

    13. Πουτιν αν ειναι ετσι κανε εκενωση πλυθισμου και επειτα κανε την οικοπεδο. Ισοεδωσε την μαζι με ολους που ηταν στην μπιζνα και μη σταματας πουθενα!!!!!!

    Comments are closed.