(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ

    Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες επιχείρηση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, με την σύλληψη Συνοριοφυλάκων για συμμετοχή σε διακίνηση λαθροεταναστών.

    Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληοφορίες του Evros-news.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εσωυερικών Υποθέσεων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν ήδη 5 Συνοριοφύλακες από το Τμήμα Συνοριακής Φλυλαης Διδυμοτείχου που έχει έδρα το Ισσάκιο Διδυμοτείχου, ενώ τις επόμενες ώρες μπορεί να συλληφθούν άλλοι 5 και να φτάσουν συνολικά τους 10.

    Προφανώς οι συλλήψεις αυτές δεν προέκυψαν ξαφνικά, αλλά οι “Αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ είχε πληροφορίες για την παράνομη δράση των αστυνομικών που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Διδυμοτείχου, με έδρα το Ισαάκιο. Τους παρακολουθούσαν και αφού συγκέντρωσαν στοιχεία, ήρθαν στο Διδυμότειχο με άκρα μυστικότητα χθες και άρχισαν τις συλλήψεις και τις έρευνες για τις παράνομες ενέργειες συναδέρφων τους.

    Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για την συγκεκριμένη υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών και συγκεκριμένα αρκετών Συνοριοφυλάκων που υπηρετούν στο Διδυμότειχο. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των συλληφθέντων, ενώ αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εμπλοκή και συνεργασία με πολίτες στο κύκλωμα διακίνησης των λαθρομεταναστών. Ούτε αν έχουν συλληφθεί και αυτοί.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023,συνελήφθησαν 5 αστυνομικοί ως ύποπτοι για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου, κατάχρησης εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης, ενώ διακριβώθηκε και η δράση 4 ακόμη αλλοδαπών που διαμένουν εκτός της ελληνικής επικράτειας.

    Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής έρευνα, οι αστυνομικοί τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022 ερχόμενοι σε επαφή με κυκλώματα που δρουν σε γειτονική χώρα, φέρονται να προέβαιναν σε πράξεις ή παραλείψεις που αποσκοπούσαν στη διευκόλυνση εισόδου στη χώρα μας πολιτών τρίτων χωρών.

    Από τη συνδυαστική ανάλυση του υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διευκόλυναν σε 12 τουλάχιστον περιπτώσεις την παράνομη είσοδο στο ελληνικό έδαφος αγνώστου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών.

    Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    26.550 ευρώ,

    59 κινητά τηλέφωνα,

    12 power banks,

    2.120 δολάρια Αμερικής,

    850 λίρες Τουρκίας,

    23 λίρες Αγγλίας,

    77 Lei Ρουμανίας,

    πλήθος χαρτονομισμάτων από χώρες της Ασίας και

    τραπεζική κάρτα.

    Οι συλληφθέντες, με δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ΒΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Ή ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ;;;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΡΕ ;;;;;;;

    2. Αν οι συνοριοφύλακες νιώθουν οτι δεν πληρώνονται καλά ας παραιτηθούν. Έτσι και αλλιώς είναι το πλέον αποτυχημένο σώμα ασφαλειας στην Ελλάδα. Η δουλειά τους είναι να φυλάνε τα σύνορα και έχουμε γίνει σουρωτήρι.

      Τώρα μάθαμε οτι κάποιοι είναι και διαφθαρμένοι. ΙΣΟΒΙΑ στους συνεργάτες των Τούρκων δουλεμπόρων.

    3. ολα αυτα τα αποβρασματα που βαλανε γλυψιμο και γινανε συνοριοφυλακες πρεπει να δικαστουν για εσχατη προδοσια εν καιρω πολεμου…και να πανε ισοβια και να κατασχεθουν οτι εχουν και δεν εχουν….αλλα οι αξιοτιμοι δικαστες με τους πολιτικους γιατι ειναι γλυψιματα αυτων θα τους αφησουν ελευθερους…αλητες θα ερθη η ωρα που θα υπαρξη πραγματικη δικαιωσυηνη στην ελλαδα….υγ
      οι αλητες δημοσιοκαφροι θα το θαψουν το θεμα γιατι το 98 τοις εκατο απο δαυτους ειναι του συστηματος

    4. Ναταν πεντε? Μαλλον εκατο δεκαπεντε λαδωμενοι “πατριωτες” ! Ωρε το…. φρακτη και τα ματια σας!

    5. Όταν ο Βελοπουλος προσχωρουσε στην ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά! Και έβγαινε ο Καρατζαφέρης στο κανάλι του και έλεγε στον αέρα, Αντώνη δες τα @@ που μαζεψες στον κόρφο σου !!! Βιντεαρα, γυρνάει στο διαδίκτυο. Και ο Βελοπουλος στο σκαι να λέει πως η ΝΔ είναι το ποιο πατριωτικό κόμμα!!!! Και μετά προφανώς πήρε εντολή να φτιάξει κόμμα δεξιά της ΝΔ να μαντρώσει τους δυσαρεστημένους πατριώτες. Και όπως σωστά έλεγες το πρωί τι ψηφίσατε ρε, ψάχνοντας τα βιντεακια με τον Βελοπουλο τα οποία όλα θα ανεβαίνουν βροχή σε σαιτ και σελίδες (αυτός άρχισε τον πόλεμο) σου λέμε, με ποιον πας να συνεργαστεις βρε Στέφανε!!!

    6. Τούτο δεν είναι πρωτοφανές.
      Αναγωγή στο παρελθόν τουλάχιστον υπέρ της τριακονταετίας.
      Ο πατέρας αντεντοκούνμπο, πριν την αναχώρηση για ΗΠΑ, εδήλωσε ότι εισέβαλε στην Ελλάδα από Έβρο το 1991 για να αρχίσει την αναπαραγωγή της φυλής των γιουρούμπα.

    7. Πολλοί τραυματίες στρατιώτες του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο , συγκρούσεις μεταξύ Αλβανών ΝΑΤΟ vs SERBIA. Οχήματα του ΝΑΤΟ απόκλείστηκαν από Σέρβους πατριώτες και έγραψαν πάνω SERBIA ORTHODOX και σχημάτισαν τον Σταυρό! Έκτακτο διάγγελμα ΒΟΥΤΣΙΤΣ…

      1. Ο Βουτιτς εχει παραιτηθεί βλακα δεν υφίσταται.

    8. ρε η κυβερνηση έβαζε και διαφημίσεις με ,”τουριστικο ,” οδηγό ειδικά για “προσφυγες” και να “μην πάτε αλλου” γιατι εδω ειναι καλυερα και τι ωραία που θα ειναι οταν έρθουνε! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;
      – ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΥΣΤΟ-ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ;-
      ε τότε αυτους εδώ, που κανανε τα ίδια γιατι δεν τους αφηνετε να μασησουμε και αυτοι λιγο;
      -ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΝΔουλακια; –
      Δεν μπορω να κατσλάβω αυτην ατιμωρησια στην παρανομια και στονεγκλημα – πως γινετσι πχ η μητσοκλα-οικιγενεια- μαφια να ειναι ακομα εκτος φυλακης;

    9. Καμία εμπιστοσύνη στους μπάτσους.
      Δεν είναι τυχαίο που έβαλαν υπηρεσιακό υπουργό στρατηγό που προέρχεται από τον στρατό, κάτι θα γνωρίζουν.
      ΕΦ.ΑΣ. εφιαλτική αστυνομία

    10. Ρε κάθε μέρα εκλογές μπάς και δεί προκοπή ο τόπος

    11. Γελοίος λαός ,γελοία χώρα.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Και μην πεταχτεί κάνα τσακάλι.Παντα εννοούμε σε τέτοιους γενικούς χαρακτηρισμούς ,τον κανόνα και όχι την εξαίρεση….

    12. Επείγον. Ο Φρεντι Μπελερης που κρατείτε παράνομα στις φυλακές της Αλβανίας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφερεται στο νοσοκομείο. Πάνε να τον φάνε μέσα στην φυλακή οι Αλβανοί. Στην Ελλάδα, ο Δενδιας στα @@ του, οι λοιποί πολιτικοί της βουλής τραβάνε σελφι και κάνουν επίδειξη πλουτισμου και οι βουλευτίνες διαγωνισμό ποια θα βγάλει περισσότερο βυζι έξω.

    13. Διακίνηση ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ Μεταναστών, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    14. Σαπιλα και διαφθορα παντου!! Με τι κριτηρια προσεληφθησαν αυτα τα κοπροσκυλα να φυλανε τα συνορα της χωρας;;;;;; Βαλανε τους λυκους να φυλανε τα προβατα!! Ξυλωστε τους και χοστε τους μεσα βαθια , κανενα ελεος σε πουλημενα τομαρια!!!

      1. Μα με το κριτήριο ότι είναι πουστηδες. Όνομα και πράγμα. Πολλά τα λεφτά και των λαθρο τα καυλια δηλαδή.

    15. Όλη η χώρα από την ΠτΔ μέχρι τον τελευταίο λούστρο είμαστε μέσα στα σκατα βουτηγμένοι.

    16. Ευτυχώς ο Έβρος είναι μακράν της Αθήνας,
      Που την φυλάγουν 19.000 συνοριοφύλακες!

    17. όταν δεν αμείβονται ανάλογα με την δουλειά που κάνουν έχουμε τέτοια φαινόμενα

      1. Και οι πολιτικοί πού αμείβονται πλουσιοπάροχα γιατί είναι βουτηγμένοι μέσα στην διαφθορά;;;;

      2. Αν δες τους αρέσει να παραιτηθούν. Υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι με όρεξη. Ας δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα όπως όλοι μας. Φυλάκιση στους συνεργάτες των Τούρκων. Ύποπτοι όσοι τους δικαιολογούν.

    18. Μετα σου λεει Ελληνες , παρτε τους τα κεφαλια τους κολοεφιαλτες, στα τσακιδια τα κολοπαιδα, και μετα το παιζανε μαγκια και κλανα αμ δε καθικια 10 απο εσας για πρωινο θελω κλανομαγκες αλλα οι ωρες σας πλησιαζουν.

      1. Ρε τραβα στην λιμνούλα σου να φας καμια μύγα, μας το παίζεις και ραμπο μπουφο.

    19. Ο αδιάφθορος του διεφθαρμένου του λαμογιου ω Μιζικουλη

    20. Όχι θα κάτσουν να τρώνε πέτρες και σφαίρες για 650 !!! € …ε ??? Αρε Έλληνα αθάνατε έχεις σπάσει όλα τα κοντέρ με καλύτερο αυτό της μ@λ@κι@ς στον εγκέφαλο..!!! Στη χώρα που οι μισοί τα “αρπάζουν” οι άλλοι μισοί “φωνάζουν”.. επειδή δεν τ’ “αρπάζουν” κι αυτοί κι όχι επειδή τ’ αρπάζουν οι άλλοι μισοί !!! Η χώρα της “αρπαχτης” είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεε… ξυπνάτε πρόβατα !!!!

    21. Με βύσμα διορίστηκαν όλοι από υπουργούς του Μητσοτάκη .

      1. Λάθος κάνετε. Αυτοί διορίστηκαν το 2000 επί ΠΑΣΟΚ.

    22. μεχρι τις εκλογες μπορει να συλλαβουν και κανενα “τουρκο πρακτορα”

    23. ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ.

      1. Και ο Εφιάλτης την ίδια δικαιολογία είχε, το ίδιο και Λουκάς Νοταράς, το ίδιο κι ο Πήλιος Γούσης, δεν έβγαζαν αρκετά για να μην προδώσουν την πατρίδα…λογική νάρκισσου και κατσαπλιά….

    24. Δεν… το πιστεύω… Μπάτσοι σε κύκλωμα… με λάθρο; Δύσκολο. Για να γίνει κάποιος αστυνομικός’ πρέπει να έχει ιδιαίτερη μόρφωση, τόσο επιστημονική, όσο και κοινωνική, πολύ δύσκολα λοιπόν θα έχανε τον αυτοέλεγχό του.

    25. “Λογικο” ακουγεται! Η ζωη δεν βγαινει περα μ ενα ψωρομηνιατικο! Παντου…λαδακι!

      1. Όταν τα παίρνεις τα παίρνεις και 10,000 το μήνα να είναι ο μισθός απλά αλλαζει η ταριφα

    26. Θυμάστε την υπόθεση με τον διορισμό των συνοριοφυλακων που δήλωναν π@υστηδες για να προσληφθούν? Εσύ Στέφανε το είχες βγάλει πρώτος και έφτασε το θέμα μέχρι την βουλή. Σύριζα, αδερφές σύνοριοφυλακες, μκο και τουρκικές υπηρεσίες σε αγαστή υπηρεσία.

    27. Παιδιά της κυβέρνησης είναι που μπήκαν με βυσματικα προσοντα

      1. Ο αδέκαστος και αδιάφθορος Άρειος Παγ(κ)ος και οι αδέκαστοι και αδιάφθοροι ΑρεοΠαγ(κ)ιτες του.
        Δηλ.οι καραδιεφθαρμενοι ελέγχουν τους διαφθαρμενους !!! στη Μπανανία του ΜιζοΚουλη Μιζοτακη !!!

    Comments are closed.